26-06-08

Op vakantie op amper 20 km van elkaar.

Binnenkort vertrekken Sindy en ik op vakantie, 't is te zeggen, Sindy met haar gezin en ik met het mijne natuurlijk. Of het voor de zoveelste keer weer toeval is, weet ik niet, maar onze vakanties vallen gedeeltelijk samen in dezelfde streek op amper 20 km van elkaar. Het zullen maar enkele dagen zijn dat we daar samen verblijven, maar ik ga er toch alles aan doen om ginder een spannende ontmoeting te regelen, ook al zou het maar voor enkele seconden zijn. Ik houd jullie op de hoogte. Wel heb ik er voor het ogenblik nog geen flauw benul van hoe we mekaar zouden kunnen zien dus alle tips zijn welkom Knipoog

Commentaren

Tip? Blijf bij je gezin! Elke stap die je alleen zet op vakantie moet je toch verantwoorden.

Gepost door: Lotte | 26-06-08

hey
een tip; afhangkelijk van waar je verblijft uiteraard,zeg dat je eens boodschappen gaat doen of ontbijtkoeken gaan halen spreek een uur en dag af met sindy en dat zei hetzelfde doet,...of nog spannender probeer beide dezelfde dag ergens een bezoekje te plannen, en wie weet kruisen jullie elkaar "spontaan"

Gepost door: geert | 27-06-08

hopelijk zijn jullie niet in die mate laf 'betrapt' te willen worden, want daar lijkt het meer en meer op - ook toekomstige ex-partners verdienen respectvol behandeld te worden.

Gepost door: R.oland | 28-06-08

Wij willen zeker nooit betrapt worden! Maar ik ben wel op een punt gekomen in onze relatie dat ik het niet ga ontkennen moest mijn man iets vermoeden en vragen.

Gepost door: sindy | 29-06-08

Hallo
Ons avontuur is afgelopen, zijn vroouw weet ervan. Hij heeft gezegd dat hij zich zeker enkele maanden afzijdig moet houden, wat ik verder hier van moet verwachten weet ik niet.
Ik begrijp hem volkomen maar wil toch met hem hier nog een keer over praten of doe ik hier niet goed aan.
Ik kan niet geloven dat ik nooit zijn geur meer ga ruiken , zijn stem ga horen zijn armen rond mij.
boostie

Gepost door: boostie | 03-07-08

De commentaren zijn gesloten.