26-06-08

Op vakantie op amper 20 km van elkaar.

Binnenkort vertrekken Sindy en ik op vakantie, 't is te zeggen, Sindy met haar gezin en ik met het mijne natuurlijk. Of het voor de zoveelste keer weer toeval is, weet ik niet, maar onze vakanties vallen gedeeltelijk samen in dezelfde streek op amper 20 km van elkaar. Het zullen maar enkele dagen zijn dat we daar samen verblijven, maar ik ga er toch alles aan doen om ginder een spannende ontmoeting te regelen, ook al zou het maar voor enkele seconden zijn. Ik houd jullie op de hoogte. Wel heb ik er voor het ogenblik nog geen flauw benul van hoe we mekaar zouden kunnen zien dus alle tips zijn welkom Knipoog

21-06-08

De 1ste keer samen iets gaan eten.

Ongeveer een klein uurtje hebben we "braafjes" naast mekaar gezeten. Dan hebben we een tweede keer seks gehad en kort daarna zijn we terug naar Sindy's auto gewandeld. Sindy had in het verleden al verscheidene keren laten verstaan dat ze zo graag eens wou gaan eten met mij. Tot hiertoe had ik dat aanbod elke keer afgewezen. Niet omdat ik dat ik niet graag zou doen, maar omdat ik het veel te riskant vond om samen met Sindy in het openbaar gezien te worden. Maar blijkbaar wordt je, naarmate je langer een verboden relatie met iemand hebt, toch geleidelijk iets minder voorzichtig. Ik besloot van het er dit keer op te wagen en we zouden dus voor de eerste keer samen iets gaan eten. De avond ervoor had ik op een fietskaart een brasserietje gevonden dat me wel interessant leek. Het was niet zover van onze afspreekplaats gelegen en het zou die dag zeker open zijn.

Het was ondertussen al middag geworden, de zon straalde nog steeds hoog aan de hemel en de koude van de ochtend had plaats gemaakt voor heerlijke zomerse warmte. Vanaf Sindy's auto zijn we verder gereden met de fiets en al na een tiental minuutjes arriveerden we bij die brasserie. Geen kat was er te zien, echt niemand, niet binnen en niet buiten, alleen iemand van de brasserie zelf. Het was alsof we heel het restaurant afgehuurd hadden voor ons alleen. We zetten ons aan een tafeltje op het terras onder een parasol.  Het was er mooi en heel rustig en omdat we helemaal alleen waren voelde ik me volledig op mijn gemak.  Zonder gêne en alsof het de normaalste zaak van de wereld was, nam ik Sindy haar hand vast en streelde ik haar aangezicht. Heerlijk was het om hier zo met haar te kunnen samenzijn zonder schrik te moeten hebben van de blikken van andere mensen.

En we bleven ook heel de tijd alleen op dat terras. De salade, die we genomen hadden, viel tegen, maar de omgeving en mekaars gezelschap maakten alles goed. Na de rekening betaald te hebben, zijn we dan nog een uurtje gaan fietsen, de fietsknooppunten volgend. Zalig ook, zo naast mekaar op de fiets, in een prachtige omgeving, af en toe even vluchtig Sindy's gezicht, nek of haren aanrakend. Toen we terug bij de auto kwamen, heb ik iets gedaan waar ik onmiddellijk spijt van had. Voor we afscheid namen, heb ik Sindy nog om een laatste kusje gevraagd terwijl er rondom ons verscheidene mensen aanwezig waren. Het was maar een klein kort kusje op de mond en ik hoop dat niemand het opgemerkt heeft.   

 

18-06-08

Alles netjes doorgeslikt.

Zodra Sindy bekomen was van haar orgasme, zette ze zich terug naast me, nam ze mijn penis in haar mond en begon ze me opnieuw vol overgave te pijpen. Ik legde mij volledig plat op mijn rug. De spanning, die gewoonlijk in de lucht hangt als we in open lucht vrijen, was er nu niet. Ik voelde me zo op mijn gemak op deze plaats dat ik er geen moment aan dacht of we zouden betrapt kunnen worden. Twee jaar geleden, met Rock Werchter, toen in dat veld, voelde ik mij ook zo. Er was alleen Sindy, de rest van de wereld was ver weg, heel ver weg. Ik kon me volledig concentreren op de verwennerij die me te beurt viel en genieten; genieten zoals dat alleen bij "mijn" Sindy kan. Ja, inderdaad, "mijn" Sindy, want het voelt soms echt aan of het "mijn" vrouw is.

Toen ik rillend en verkrampt klaarkwam, hield ze haar lippen nauw omsloten rond mijn piemel alsof ze dit keer geen zaad wilde laten verloren gaan. Ze bleef zachte op en neergaande bewegingen maken met haar mond terwijl ze met haar tong mijn eikel bleef strelen tot alle opgehoopte spanningen volledig uit mijn lichaam verdwenen waren. Pffffffffffff .... zalig was het. Ik keek naar de blauwe hemel boven me en voelde me zo gelukkig.  En nog gelukkiger werd ik, toen ik besefte dat Sindy deze keer al mijn sperma had doorgeslikt. Ik hoefde het haar niet te vragen, ik wist het gewoon. Maar ik hoor het haar graag zeggen en toen ik de dag nadien op MSN vroeg of ze mijn kwakje had ingeslikt, antwoordde ze met een glimlach "Ik heb niet gemorst en zoals een braaf meisje alles netjes doorgeslikt."

Sindy ging achter mij zitten, ik half liggend in haar schoot. Terwijl we mekaar streelden en knuffelden, zijn we over koetjes en kalfjes beginnen babbelen, 't is te zeggen, niet echt over koetjes en kalfjes want ik heb haar iets heel vertrouwelijk en intiem over mezelf verteld waarover ik hier spijtig genoeg niets wil zeggen.  Tijdens mijn verhaal, keek ik haar af en toe aan en wat me trof, was die veelzeggende "luisterende blik" van haar. Ze zei niks, geen woord. Ze luisterde alleen en niet het ene oor in en het andere uit, zoals dat bij mij dikwijls het geval is; nee, ze luisterde "echt" naar wat ik zei en het voelde zo goed aan. Die meevoelende blik, die begrijpende ogen, ik zie ze nu nog altijd voor mij, ze keken los door mij, tot recht in mijn hart. Was het verliefdheid wat ik voelde, was het liefde? Wat zie ik die vrouw graag!    

 

   

13-06-08

Sindy had haar BH thuisgelaten.

Pas nadat we het gras rondom ons wat platgetrapt hadden en we ons tegen mekaar nestelden, zag ik hoe goed we hier wel zaten. Die boom achter ons zorgde er inderdaad niet alleen voor dat we volledig in de schaduw zaten, maar ook dat eventuele voorbijgangers op dat veldweggetje ons niet zouden kunnen zien. Het gras was voldoende hoog zodat we ook aan de andere kanten van de wei onopgemerkt zouden blijven. En ... opnieuw géén netels. Met andere woorden, het was perfect. Ik had mij nog nooit zo veilig gevoeld als op deze plek.

Sindy had haar BH thuis gelaten. Ze zei dat ze het speciaal voor mij had gedaan maar ik vroeg me af of ze er zelf toch niet een beetje stiekem van genoot, van haar borsten op een vrije en natuurlijke manier te voelen "hangen" achter haar bloes. Zeker als je licht voorover gebogen op een fiets zit, moet je de aanwezigheid van je borsten toch nog meer voelen, of niet soms. Ook al ben ik geen vrouw of travestiet, ik ben eigenlijk altijd al jaloers geweest op mooie borsten en heb me al dikwijls afgevraagd hoe het zou aanvoelen, mocht ik er hebben.

Ik liet mijn hand in Sindy's decolleté glijden, ontblootte één van haar borsten, kneedde ze zachtjes, zoog ze zover mogelijk naarbinnen in mijn mond en streelde de tepel met mijn tong. Hmmmm. Zonder dat ik het dit keer moest vragen, schoot Sindy haar slipje uit. Ze ging op haar knieen zitten,  haalde mijn piemel uit mijn short en begon me te pijpen. Ondertussen begon ik haar schaamheuveltje te verwennen. Sindy heeft graag dat haar clitje lekker "nat" gemasseerd wordt, maar nu was er geen speeksel nodig want haar kutje was al kletsnat. Ze stopte met pijpen en ging op haar hurken zitten zodat ik er beter bij kon. Een zalig gevoel was het, met mijn vingers dat harde natte genotsknobbeltje masseren tussen die grote zachte glibberige schaamlippen.

Net zoals ik bij ons vorige afspraakje deed, zei Sindy al vrij snel "Schat ik ga klaarkomen". Maar bij haar betekende deze woorden niet dat ze te kennen wou geven dat haar hoogtepunt er binnen de korste keren zat aan te komen. Ik voelde dat ze vanuit een soort schuldgevoel wilde zeggen dat, als ik zo doorging, het niet lang meer zou duren voor ze klaar zou komen en dat ik dat misschien niet graag zou hebben dat het al zo snel gebeurde.

"Kom maar klaar schatje" antwoordde ik. Nog steeds in hurkhouding, pakte ze me enkele tellen later vast en kwam ze met ingehouden gekreun klaar ...

 

 

 

08-06-08

"En daar, daar achter die boom? ..."

Nog maar enkele dagen na onze laatste ontmoeting aan die rivier, bood zich alweer een nieuwe gelegenheid aan om af te spreken en dit keer zelfs een hele dag. En opnieuw voorspelden ze mooi en warm zomerweer. Ons geluk bleef maar duren. Al vroeg in de ochtend was ik weg op de fiets. Hardnekkige wolken belemmerden de beloofde zonnestralen en ondanks het feit dat ik goed doorfietste, had ik het toch echt koud. Maar naarmate ons afspreekpunt dichterbij kwam, brak het wolkendek langzaam open en beloofde het toch een zonnige dag te worden. En of het een zonnige dag werd!

Sindy kwam met de auto en zou haar fiets meebrengen. In de verte zag ik iemand mijn richting uit fietsen en ja hoor, het was mijn schatje. Zoals altijd straalde ze weer en wat zag ze er sexy uit met haar luchtig zomerjurkje en diep gedecolleteerde bloesje. We gaven mekaar een vluchtig kusje en fietsten naar haar auto, waar we haar fiets zouden achterlaten. Als ik zo naast Sindy fiets, kan ik het niet laten van voortdurend naar haar te kijken en haar gezicht of haar haren aan te raken. Ze kan dan zo verleidelijk naar me lachen.   

We wilden allebei maar één ding en dat was zo snel mogelijk in mekaars armen liggen en de liefde bedrijven.  Dus gingen we onmiddellijk op zoek naar een geschikt "liefdesnestje". We kenden de omgeving hier een beetje, omdat we hier al eens een paar keren waren geweest, maar een plekje in de natuur, waar je van zegt "dat  is het", hadden we hier nog niet gevonden.  De vorige dagen had ik al wat huiswerk gemaakt en meende ik een interessante plaats gevonden te hebben dicht aan een rivier, maar toen we daar aankwamen, bleek het vol met netels te staan. 

Dan maar verder gewandeld tot Sindy plots opmerkte: "en daar, daar achter die boom in dat veld? ..." De zon was ondertussen volop aan het schijnen en een beetje schaduw zou welkom zijn. Het plekje dat Sindy aanwees leek me wel interessant; het was een stuk verwijderd van het veldweggetje waarop we aan het wandelen waren en die laagstammige boom zou voor schaduw en beschutting kunnen zorgen. Daarenboven lag het eigenlijk in een veld dat omgeven was met prikkeldraad zodat de kans zeer klein was dat iemand zou passeren. 

Eerst nog even rondgekeken of er niemand te zien was, dan vlug naar dat veld, prikkeldraad over en achter die boom ons zo klein mogelijk gemaakt alsof we dekking moesten zoeken voor een kogelregen .... 

05-06-08

+18

Beste blog-lezers,

Op expliciete aanvraag van skynet staat deze blog voortaan niet meer onder de rubriek "dagboeken" maar in de categorie "+18". Of het verschil uitmaakt, weet ik niet, maar ik hoef me nu in ieder geval niet meer te generen voor mijn taalgebruik Knipoog.

Nog veel leesplezier,

Ron.