04-07-08

Zalig hebben we gevreeën ...

Een hele nacht heb ik liggen woelen, deels van de warmte maar ook omdat ik deze morgen een afspraakje had met Ron. Het was niet simpel deze keer om af te spreken, maar met een uitvlucht toch een uurtje of twee kunnen ontsnappen. De drang om elkaar te zien was enorm groot want het was alweer een tijdje geleden. Ron voelde zich zelfs een beetje verwaarloosd door mij, gaf hij toe en hij twijfelde of ik hem nog even graag zag ..... allee dat beweerde hij toch.
Toen we elkaar dan eindelijk zagen ............... ja, hoe beschrijf je dat? Un coup de foudre... telkens weer. We vlogen in elkaars armen en wilden elkaar nooit meer loslaten.
Hij kan me dan ook zo verleidelijk aankijken .... niet te doen! Ik heb zeker niet de ideale maten volgens de boekjes, maar wanneer ik bij Ron ben, voel ik me telkens weer een heel aantrekkelijke vrouw en krijgt mijn zelfvertrouwen weer een boost.
Zalig hebben we gevreeën, passioneel en vol overgave........mmm ik word er terug opgewonden van wanneer ik dit neerschrijf.
De rest van de dag zweef ik gewoon .... en voel ik me supergelukkig.

Sindy.

Commentaren

Van zulke momenten moet je genieten Sindy ;-)

Gepost door: geert | 04-07-08

Tine,
Dit kan ik nu echt niet begrijpen, Sindy trouwens evenmin. Je vriend heeft dus nog een kind gemaakt (eerste?) bij zijn vriendin terwijl jullie al een hele tijd minnaars waren??? Talloze vragen spoken door mijn hoofd. Wist jij dat, dat hij dat zou gaan doen, proberen vader te worden of heeft hij je dat achteraf verteld? En als je dat dan wist, hoe kan je dat dan verdragen dat je minnaar zoiets doet? Ik begrijp er helemaal niks van. Maar misschien kan een beetje toelichting van jou meer helderheid brengen.
Ron.

Gepost door: Ron | 05-07-08

Geloven jullie dat een affaire , hoelang die ook duurt , altijd uitkomt. En Ron Sindy zou alles opbiechten en jij aan je vrouw???

Gepost door: lollypop | 06-07-08

Ik denk dat je een 'affaire',maar ik zeg toch liever relatie, heel lang verborgen kunt houden. Wij zijn ook heel voorzichtig en nemen heel weinig risiko's waardoor het wel eens zou kunnen uitlekken.

Gepost door: Marie | 07-07-08

De commentaren zijn gesloten.