14-07-08

Opgewonden geraken in het bijzijn van anderen.

Wat ik ook zo bijzonder vind aan de relatie tussen Sindy en mij, is de eerlijkheid en openheid waarmee wij alles aan mekaar vertellen. Het is raar maar voor de eerste keer in mijn leven kan en wil ik mijn diepste geheimen aan iemand vertellen en ik heb het gevoel dat dat wederzijds is. Sindy weet dingen van mij die niemand anders weet en zij zegt dat er niemand is die zoveel weet over haar als ik. We vertellen echt alles tegen elkaar, over ons zelf maar ook over onze partners en dat tot in de kleinste details. 

Overlaatst ging het gesprek over het opgewonden geraken in het bijzijn van anderen. Zo liet Sindy horen dat het gebeurt dat ze opgewonden geraakt als ze aan mij aan het denken is als ze bijvoorbeeld ergens op een feestje aan tafel zit. Dat een vrouw geil kan worden van het horen van de stem van haar minnaar aan de telefoon bijvoorbeeld, dat kan ik nog ergens begrijpen, maar dat haar slip al nat kan worden van gewoonweg nog maar aan haar geliefde te denken, dat vind ik al veel lastiger om te vatten, zeker als het dan nog over mij gaat. Vrouwen, ze zijn toch wel een ras apart maar dat zullen zij waarschijnlijk ook wel van ons, mannen, denken. 

Ik vroeg haar wat ze dan doet als ze zo met een heet poesje aan tafel zit en of ze dan met haar hand onder tafel durft te gaan. "Nee, dat durf ik niet" antwoordde ze, "trouwens Erik zou dit opmerken. Wat ik dan wel soms doe, is mijn benen dichtknijpen wat een aangenaam gevoel geeft maar verder ga ik niet." Ik begreep wat ze bedoelde met dat aangename gevoel; ik doe dat ook regelmatig, mijn benen samendrukken als ik met haar aan het chatten ben en opgewonden geraak.

Gisterenavond moest Sindy naar zo'n feestje en ik had haar vooraf gezegd dat ik de hele avond aan haar zou denken. Ik vertelde haar eveneens dat ik  me de volgende fantasie zou inbeelden: Ik zou incognito die zaal binnenkomen, haar aankijken met een verleidelijke verlangende blik en dan naar het toilet gaan. Ik weet dat ze me niet zou kunnen weerstaan en dat ze me achterna zou komen. En het vervolg mocht ze zelf verzinnen.

Vanmorgen bracht ze er al verslag over uit in een mailtje. Dit is wat ze zei: "Ik heb gisteren heel veel aan je moeten denken. Alle liedjes die ze speelden waren precies voor ons bedoeld. Rond middernacht ben ik dan even naar het toilet gegaan. Ik dacht, nu ligt mijn schatteke in zijn bedje aan mij te denken  en ik heb wat met mezelve gespeeld tot ik een zalig gevoel kreeg. Ik wou dat je bij me was lieverdje. Op zulke momenten horen wij gewoon bij elkaar te zijn."

 

04-07-08

Zalig hebben we gevreeën ...

Een hele nacht heb ik liggen woelen, deels van de warmte maar ook omdat ik deze morgen een afspraakje had met Ron. Het was niet simpel deze keer om af te spreken, maar met een uitvlucht toch een uurtje of twee kunnen ontsnappen. De drang om elkaar te zien was enorm groot want het was alweer een tijdje geleden. Ron voelde zich zelfs een beetje verwaarloosd door mij, gaf hij toe en hij twijfelde of ik hem nog even graag zag ..... allee dat beweerde hij toch.
Toen we elkaar dan eindelijk zagen ............... ja, hoe beschrijf je dat? Un coup de foudre... telkens weer. We vlogen in elkaars armen en wilden elkaar nooit meer loslaten.
Hij kan me dan ook zo verleidelijk aankijken .... niet te doen! Ik heb zeker niet de ideale maten volgens de boekjes, maar wanneer ik bij Ron ben, voel ik me telkens weer een heel aantrekkelijke vrouw en krijgt mijn zelfvertrouwen weer een boost.
Zalig hebben we gevreeën, passioneel en vol overgave........mmm ik word er terug opgewonden van wanneer ik dit neerschrijf.
De rest van de dag zweef ik gewoon .... en voel ik me supergelukkig.

Sindy.