06-08-08

Mijn vakantie zit erop.

Mijn vakantie zit erop. Ook Sindy zal weldra thuiskomen; eindelijk, want ik zit echt af te tellen. Spijtig genoeg hebben we mekaar dan toch niet kunnen zien tijdens onze vakanties. Uiteindelijk was het maar gedurende één dag dat de mogelijkheid bestond dat we mekaar zouden kunnen ontmoeten omdat we toevallig in dezelfde streek verbleven. Bovendien wist Sindy wel waar ìk was maar door omstandigheden wist ik niet juist waar zij was. Het was dus quasi onmogelijk om een ontmoeting te regelen. Die bewuste dag heb ik met mijn gezinnetje rondgekuierd op een plaatselijk marktje. Alhoewel ik heel goed wist dat Sindy daar niet "kon" zijn, heb ik toch continu de menigte en zelfs de auto's in het oog gehouden. Raar toch dat er dat sprankeltje hoop blijft bestaan om een glimp van haar op te vangen. Hoe dikwijls heb ik niet een blondine gezien waarin ik een heel klein beetje Sindy herkende. Op een gegeven moment zag ik in de verte iemand lopen die zo sterk op haar geleek dat ik even het gevoel had dat ze daar echt was, mijn schat. En wat voelde dat goed aan.

Eén van de eerste dagen van mijn vakantie heb ik een zalige droom gehad.  Zoals gewoonlijk, als ik over haar droom, is mijn vrouw Els dan in de geburen als ik Sindy ontmoet. Even kreeg ik de kans om mij af te zonderen met Sindy en wat toen volgde was een overheerlijke omhelzing zoals je dat alleen in dromen meemaakt. Op dat moment werd ik wakker. Ik lag op mijn buik en voelde de druk van mijn keiharde penis tegen de matras terwijl ik mijn kussen stevig omarmde. Hmmmmmmmm, wat een zalig gevoel was dat.

De seks met met mijn vrouw wordt alsmaar minder intens en korter, zelfs op vakantie. Het gebeurt dan wel geregeld maar het wordt meer en meer een bevrediging van mijn eigen lusten. Vroeger wilde ik haar bij elke vrijpartij steevast laten klaarkomen maar nu vind ik dit niet zo belangrijk meer. Ik geloof dat ik haar maar één keer gebeft heb deze vakantie. Al een geluk dat seks voor haar zo onbelangrijk is, anders zou ze waarschijnlijk al heel lang vermoeden dat ik vreemd ga. 

Voor ik op verlof vertrok hebben Sindy en ik mekaar nog ontmoet bij haar thuis. We hebben geneukt op de sofa. Nadat we klaargekomen waren, heb ik met mijn zakdoek mijn piemel afgekuist en even later zei Sindy glimlachend "geef die maar hier, die zakdoek, als aandenken". Ik keek haar een beetje verbaasd aan en zei "schat, die is vuil; meen je dat echt, dat je die wil?"."Ja, ik meen het echt, ik zal die wel wassen" antwoordde ze. Een beetje gegeneerd heb ik haar toch mijn zakdoek gegeven op voorwaarde dat ze die eerst zou wassen. De dag nadien kreeg ik te horen dat ze nog een dagje ging wachten met hem te wassen. "Jij bent toch echt stapelgek op mij hè schat" reageerde ik. "Ja, schatteke, ik ben echt stapelgek op jou" antwoordde ze.

Als ze straks van de reis thuiskomt, zal het eerste dat ze zal willen doen, het openen van haar mailbox zijn. Ik weet dat ze zal staan te popelen om mijn mailtjes te lezen maar ik denk dat ze wel zal verschieten dat het er zoveel zijn, een vijftiental namelijk.

Commentaren

na een maand niks gehoord te hebben was de hoop dat we nog samen iets zouden hebben duidelijk fel verminderd. Zaterdagnacht om 1uur ging de telefoon , ik dacht mijn man moet hem gaan halen op kaffee want hij zal wel weer wat dronken zijn maar neen, de stem aan de andere kant vande lijn zei schatje ik ben het he. Ogenblikkelijk was ik klaarwakker. Waarom belt hij nu hij weet dat dat mijn man thuis kon zijn maar hij zei dat hij samen met hem in de kroeg had gezten en dat hij zo wist dat ik alleen was. Een uur hebben gepraat en elkaar klaargemaakt via de telefoon. Smorgens heb ik hem 2 minuten gezien. Zalig zo vertrouwd, ik had me er bijneergelegd dat ik hem nooit meer zou kunnen aanraken , ruiken enz...
we gaan het heel rustig aan doen , en heeel voorzichtig. Zijn laatse woorden waren:" schatje ,ik weet niet of ik zonder je kan, jawel weet het wel zeker , ik kan gewoon niet zonder je xx"

Gepost door: boostie | 08-08-08

Boostie, vind je dat niet ambetant dat iedereen mekaar kent? Ik had het er nog over met Ron.....denk niet dat ik dat zou volhouden moest ik Els ,de vrouw van hem, persoonlijk kennen.

Gepost door: sindy | 09-08-08

ik heb geen contact met zijn vrouw want zij vind iedreen bij ons in het dorp te min.
Zij heeft samen met f hun zaak groot gemaakt en zij wil eigenlijk niks te maken hebben meer met haar vroegere vriendenkring, zij gaat meer om met mensen zoals zij het noemt van 'gelijke slag'; f is al eens een keertje blij dat hij naar zijn stamkroeg kan komen want anders zit hij altijd in hele sjieke restaurants, diners bij mensen ; laat ons zeggen met geld en aanzien.
Vroeger was zij heel joviaal en vriendelijk tegen iedereen ; maaar nu hun zaak zo goed draait leeft zij in haar wereld.
IK zie haar natuurlijk liever niet natuurlijks maar soms loop ik haar toch tegen het lijf , maak me dan toch heeell vlug uit de voeten.
Bij ons is het zo dat wij elkaar op een feest hebben leren kennen en per toeval woont hij ook bij ons in het dorp, maar de eerste maanden
wist ik dat zelfs niet omdat ik zelf niet uit dat dorp kom. Het echt begonnen als one night stand na een dronken nacht. Spijt ja de eerste keer maar hij bleef kontakt zoeken en de zo is het gegroeid. Voor het zelfde geld had hij iemand geweest die veel verder woonde wat wel veiliger zou zijn natuurlijk.
en voor de rest alles goed met jullie?

groeten

Gepost door: boostie | 09-08-08

De commentaren zijn gesloten.