10-08-08

Het zou zo anders zijn met Ron.

Wekenlang kijk je er naar uit en het is weer zo vlug voorbij! VAKANTIE
Ik ben al een paar dagen terug in het land en het kriebelt natuurlijk om mijn schatteke terug te zien. Niet dat ik niet genoten heb op vakantie maar het zou zo anders zijn met Ron, moet ik steeds maar denken. Er ging geen uur voorbij dat ik niet met hem in mijn gedachten zat.
Ik heb genoten van ....het zonnetje, het lekkere eten, de kinderen, het luieren, maar toch mankeerde er iets. Mijn relatie met Eric is eerder te omschrijven als uitgedoofd. Practisch komen we nog wel goed overeen maar de 'bubbels' zijn er niet meer. Ik besef wel dat het voor een groot deel aan mezelf ligt maar ik kan gewoon niet meer zo spontaan doen zoals vroeger.
Vandaag weer ff tussendoor gechat met Ron, veel frustraties en verlangens om elkaar te zien en te knuffelen. Maar dit is nu eenmaal practisch veel moeilijker te regelen in vakantieperiodes als de kinderen thuis zijn. Ik denk dat ik nooit meer zonder hem kan!

Sindy.

Commentaren

Debbie, dat is ook iets waarover ik het al eerder heb over gehad met Ron.
Hij was gewoon om vroeger heel veel kadootjes te geven aan zijn vrouw en vond dat hij dat voor mij ook moest doen. Maar ik vind dat allemaal niet nodig! Als ik bij hem ben ,knuffelend, vrijend,....dan zie ik gewoon hoe graag hij mij ziet. Dan zijn kadootjes niet nodig. Want wat is er nu mooier dan je hart geven aan iemand?

Gepost door: sindy | 11-08-08

De commentaren zijn gesloten.