13-08-08

"Is dit een test, hoe graag ik je wel zie?"

Nadat ik alle hoop al had opgegeven, bood zich enkele dagen geleden plots en onverwachts de gelegenheid aan om Sindy toch nog te kunnen zien die dag. Het was al veel te lang geleden dat we mekaar nog gevoeld hadden en de frustratie werd alsmaar groter. Toen ik online kwam en Sindy me vertelde dat ze even weg kon, vroeg ik haar of ze het zag zitten van naar één van onze afspreekplaatsen te komen. Ze twijfelde. Ze moest 2 uren later naar een feestje en wou absoluut op tijd terug thuis zijn. Ik gaf haar geen kans om uit te spreken. Ik zei: "Schat, luister, je doet ermee wat je wil, maar ik vertrek nu met de fiets. Binnen een uur ben ik daar. Jij moet niks maar ik moet in ieder geval buiten of ik word hier gek." En weg was ik.

Toen ik terug thuis kwam, vond ik in mijn mailbox het volgende berichtje van haar:

Je laat mij nu wel met een ambetant gevoel achter hé ............ "doe ermee wat je wil" ....... Onbeslist natuurlijk wil ik je zien maar dat kan pas binnen anderhalfuur! dan is het al half vijf en dan moet ik nog terug!
Is dit een test hoe graag ik je wel zie Knipogen? grapje hoor ......... schat, hoe graag ik het ook zou willen ..... maar jij zal waarschijnlijk wel denken die Eric, die doet toch ook zijn goesting! En gelijk heb je wel!
pfffffffff Onbeslist.


's Anderendaags heb ik haar het volgende mailtje gestuurd:

Ziehier de uitslag van de liefdestest van gisteren:
 
Zoals ik zei, ben ik onmiddellijk vertrokken met de fiets om 15u. Als een gek ben ik richting onze afspreekplaats gereden, beukend tegen de harde bijna stormachtige tegenwind en met het risico van kletsnat te worden door nog een achtergebleven stortbui. Maar ik moest en zou daar tenlaatste om 16u. zijn, dus trappen maar op die pedalen en even de pijn in mijn bovenbenen verbijten. Verscheidene keren heb ik die zoveelste klotezomer hardop vervloekt wanneer die verdomde tegenwind ervoor zorgde dat ik, ondanks mijn verbeten inspanningen, de 20 km per uur niet haalde. Ik wist wel dat de kans uiterst klein was dat jij er zou zijn en ik verwachtte het ook niet echt maar toch was er weer dat sprankeltje hoop. Bijna klokslag 16u. kwam ik toe op die parking speurend naar jouw groene autootje. Maar ik vond geen groen autootje en even was er toch die ontgoocheling. Ik besloot van nog 10 minuten te wachten en ben dan huiswaarts gereden, wind mee deze keer, gelukkig.

Dus, bij deze meld ik u, dat u, Sindy ".......", grandioos gebuisd bent voor de liefdestest.

Nee nee schat, ook een grapje Knipogen. Ik weet wel hoe graag jij me ziet en hoe moeilijk het gisteren wel was en wat je over Eric zei, klopt. Maar toch een tip: als het niet gaat of als het te moeilijk of te riskant is hè schatje, zeg het dan gewoon onmiddellijk en maak het jezelf niet onnodig moeilijk. Ik begrijp dat wel hoor. 

Sindy reageerde dat ze heel de nacht had liggen woelen door aan mij te denken en dat dat nu de eerste keer in haar leven was dat ze gebuisd was en dat ze er niet goed van was.

Commentaren

Natuurlijk voel je je daar ambetant bij dat een afspraakje niet kan doorgaan door jezelf.
Het is nu eenmaal niet simpel om af te spreken als je beiden nog een gezin hebt.

Gepost door: Sindy | 14-08-08

Het is toch gelukt om mekaar te zien. We hadden afgesproken, hij met de fiets ( en deze keer was er weinig wind) en ik met de auto. Ik zag hem al van ver zitten op ons afgesproken plaatsje. Dan heb ik zo'n zin om hem rond de hals te vliegen maar telkens moeten we bedachtzaam zijn dat iedereen ons kan zien.....pffff
Dan toch maar een rustig plaatsje gezocht waar we alleen waren ( allee dat hoop ik toch )want het verlangen naar elkaar was zo groot dat we onmogelijk van elkaars lichaam konden blijven.
We gedroegen ons als 2 verliefde pubers die elkaar lang niet gezien hadden.
Ik voelde me zo gelukkig!


Gepost door: sindy | 17-08-08

De commentaren zijn gesloten.