27-08-08

Seks op een openbare plaats (2).

We hadden opnieuw afgesproken op die plek in dat veld achter die boom waar ik me de vorige keer zo goed en relaxed voelde tussen dat hoge gras. Maar nu was er van dat hoge beschuttende gras niets meer te merken. Bovendien was de grond er nat en we hadden niets bij om op te gaan zitten. Sindy merkte op dat er aan de overkant van dat veld een bank stond. "Een bank!!!??? Die hebben wij de vorige keer toch niet gezien? Hoe? ... Dan stroomt achter die bank die rivier en zitten wij hier vlak tegen die oever? ... Al een geluk dat we dat niet wisten toen we hier de vorige keer waren. We zouden ons waarschijnlijk veel minder op ons gemak gevoeld hebben."

Wij, door dat veld naar die bank gestapt, en inderdaad, daar beneden kabbelde het water van dat riviertje. De omgeving was groen en heel rustig en er was geen kat te zien maar op de beide oevers was een smal wandelpaadje zodat de kans dat hier mensen zouden voorbij komen toch niet gering was. Maar er was geen alternatief en we zetten ons op die bank en kusten mekaar intiem. Ik was al opgewonden nog voor mekaar zagen maar nu haar gretige natte mond mijn tong verslond, werd de druk in mijn broek alsmaar groter, bijna onhoudbaar. Maar dit keer zaten we in het zicht van iedereen. Zelfs achter ons, konder er mensen passeren. Terwijl we mekaar voorzichtig streelden en onze handen langzaam lieten afglijden naar onze intieme zones, keken we voortdurend in alle richtingen om ons heen, voor ons, links van ons, rechts van ons en achter ons. Minuten hebben we daar zo gezeten, zonder ook maar iemand te zien. Het leek er op den duur op dat hier wel niemand zou komen.

Sindy had al laten verstaan dat haar slip helemaal nat was en ik wou haar absoluut laten klaarkomen. Maar ze had een lange en spannende broek aan en het was niet zo evident om onopgemerkt aan haar clitje te kunnen. Ik deed haar broek los en probeerde het eerst langs achter met haar overhangende bloes als "cover" maar dat lukte niet zonder dat ze haar broek liet zakken. Dan maar langs voren proberen. Sindy liet zich iets onderuit zakken en ik wriemelde mijn rechterhand in haar slip tot ik met mijn vingertoppen juist aan haar clitje kon. De grimassen op haar gezicht verraadden dat ze er vanaf het eerste moment van genoot. Wanneer ze me even later vraagt of ik iets lager wil vingeren, voel ik pas hoe nat haar kutje wel is. Wat een zalig gevoel toch weer. Zou zij ook op dezelfde manier genieten van mij oraal te werwennen? Ik weet het niet zeker maar denk eerlijk gezegd toch van wel. Op een, naar haar maatstaven, rustige manier en met een zacht nauwelijks hoorbaar gekreun kwam ze klaar ...

Commentaren

Sindy,

heb jij nooit het gevoel dat je op den duur zoveel om mekaar gaat geven dat je er bang van wordt? bang om niet meer zonder elkaar te kunnen en bang met de wetenschap dat het zo toch geen heel leven kan door gaan en dat er mensen gekwetst zullen worden. Ik wel...gisteren heeft hij mij zo lief en teder gezoend... zo teder dat ik tot op heden overstuur ben...we hadden altijd gezegd 'het is wat het is, niets meer' en het heeft geen echte toekomst. Maar nu hij zegt dat hij me nodig heeft ben ik bang dat hij op een bepaald moment misschien wil dat ik kies en dan...dan wordt ik verscheurd...

Gepost door: debbie | 28-08-08

Ik begrijp je volkomen Debbie. Ik weet nog goed in het begin van onze relatie dat Ron zei we mogen zeker nooit verliefd worden op elkaar! Maar we zijn nu meer dan 2 jaar verder en Ron is zoveel voor mij gaan betekenen dat ik niet zonder hem kan. Ik voel me zo goed bij hem en als we met elkaar vrijen gebeurd alles ook zo intens en teder. Zo heb ik me ook nooit eerder gevoeld bij Eric en zo zal ik me ook nooit voelen bij hem.
We beseffen beiden wel dat het niet evident is om volledig voor elkaar te kiezen en alles wat je hebt opgebouwd achter je te laten. Want het is idd zo dat we beiden een goed gezin hebben en dat je niemand wil kwetsen. En moest het ooit uitkomen dan zou ik eerlijk gezegd liever hebben dat het bij mij is want ik zou ook de druk niet aankunnen van te 'moeten' kiezen. We praten daar soms wel over en beloven elkaar wel dat de één de ander nooit onder druk zal zetten moest het ooit zover komen maar ik besef maar al te goed dat dit niet zo simpel is. pfff
Dan denk ik wel eens waar ben ik aan begonnen! Maar als ik dan terugdenk aan al die mooie momenten die ik al heb gehad met Ron....en waarschijnlijk nog zal hebben ...nee dan heb ik geen moment spijt.

Gepost door: Sindy | 28-08-08

Seks op een openbare plaats De parking van Kristus Koning
Bethaniënlei Sint-Job-in-'t-Goor aan Bushalte de lijn

De mensen die er een date zoeken laten zich herkennen door de binnenverlichting van hun wagen te laten branden. is er veel bebost gebied, dus ideaal om eventueel aan buitenseks te doen.. meest bezocht na 22.00 uur tot vroeg in de morgen.Kan in de zomer een topdate-parking worden voor koppels en bi-vrouwen. Méér en meer koppels beginnen deze parking ook te herkennen. Dus men zegge het verder...meer mensen aanwezig=meer kans op date's.

Gepost door: Parking Sex. | 28-08-08

Zeg anonieme parkingsexliefhebber, ten eerste is dat hier geen plaats om reklame te maken en ten tweede: denk jij nu echt dat het dat is wat vrouwen willen (op misschien een enkele grote uitzondering na): seks hebben in een auto op een donkere parking tussen een bende geile mannen?

Gepost door: Ron | 29-08-08

Hallo Ron, prachtig zoals je je verhouding beschrijft. Ik heb je blog in één dag uitgelezen. Ik heb sinds 3 maanden een relatie met een getrouwde man. Totaal niet gepland van te voren en ook niet wat ik uiteindelijk voor mezelf wil, ik worstel met mijn eigen waarden en normen. Ik voel mij schuldig en durf het aan niemand te vertellen dat ik verliefd ben op een bezette man. Toch had ik dit absoluut niet willen missen en ben er ook nog niet klaar voor om afscheid van hem te nemen. Ik heb het gevoel dat ik mijn soulmate heb ontmoet. Ik ben zo ontzettend verliefd op hem, het voelt zo vertrouwd en ik voel me zo vrij bij hem. Ik hou van hem, met heel mijn hart, ook al weet ik dat hij nooit van mij zal zijn. We gedragen ons als pubers, in onze gesprekken en als we elkaar zien. De situatie is echter helder en op dag 1 al besproken: hij zal zijn vrouw nooit verlaten. Maar we hebben totaal onderschat wat wij voor elkaar zijn gaan voelen. Ik heb niet de illusie dat wij ooit samen gaan zijn, en ik verbied mezelf daarover te dagdromen. Ik wil intens genieten van het contact wat wij nu hebben. En dan heb ik het niet alleen over de seks maar met name onze gesprekken, hoe we serieus met elkaar zijn, hoe we samen lachen (vaak), (incidenteel) huilen, en hoe open en eerlijk we naar elkaar zijn, zonder gene. Eigenlijk kan ik er geen goede woorden voor vinden. Ik heb veel gezocht op internet over dit onderwerp, ik trof daar met name de standaard reacties, helaas. Ik ben heel blij dat ik je blog heb kunnen lezen, waarin wordt gepraat met gevoel en respect voor alle partijen, zonder waarde-oordeel. Dank je wel, fijn om te weten dat er ook anderen zijn die in dezelfde situatie zitten. groeten Nina

Gepost door: nina | 31-08-08

Nina, bedankt voor uw reactie. Het doet me echt deugd te weten dat niet alleen sommige mensen onze blog graag lezen maar dat sommigen zoals u er echt iets aan hebben. Ik hoop dat ik nog lang kan blijven schrijven en voor u wens ik nog heel veel mooie momenten met je minnaar. Groeten, Ron.

Gepost door: Ron | 01-09-08

Nina, ons blogje is mede onstaan omdat wij ons verhaal ook wilden delen met iemand. Deze ervaringen kan je zomaar niet aan iemand vertellen uit je vriendenkring want gegarandeerd word je veroordeeld voor hetgeen je doet. Maar we moesten het beiden kwijt....omdat het ook zo allesoverheersend en intens is.

Gepost door: Sindy | 03-09-08

gezocht SPECIAAL AANBIEDING VOOR BIVROUWEN ik ben Marley hetero en Jamaicaans. Ik ben op zoek naar een leuke bivrouw voor een (1)vrije-relatie of (2) Sex-relatie of een(3)vaste-relatie.Want Ik heb heelveel stoute en vreemde fantatie.om samen te doen met andere bivrouwen en stellen. Nou heb je ook zo'n fantatie ? Dat kan . Laat dan weten, We kunnen het samen uitvoeren, En samen van de fantasien genieten.Dus ben jij de persoon Dat ik zoek.Laat een bericht achter. Want ik ben opzoek naar Zo'n bivrouw of een hoer of een slet .met de zelfde fantatie's Stuur me dan een mailje of voeg me gewoon toe.Voor mij maakt het niets uit wie of wat je bent, mail me maar Marley1999@live.nl.normale vrouwen is ook welkom.voor een sex-relatie

Gepost door: XLKONIJN | 02-09-09

Een minnaar kan ook voldoende zijn Het is vrij normaal als een andere man of minnaar je eindelijk weer de vlinders geeft je dan stapelgek op hem wordt en dat je dan iedere dag en nacht bij hem wilt zijn; een nieuwe toekomst wilt. Maar vaak is dat onmogelijk door de situatie. Ik heb ook zo'n verhouding en we hebben leren accepeteren dat we zo nu dan bij elkaar zijn.Gevolg is wel dat we seksueel ongeremd en wild met elkar omgaan omdat we elkaar minder zien. Maar beiden kunnen we het niet meer missen. Dus het is een alternatief.

Gepost door: chevalier | 08-02-10

Dame gezocht die van buitenseks houdt Hoi Dames,

Ik ben een verzorgde man van 50, geen baard-snor-piercings-tattoos, regio Gent en kick enorm op buitenseks. Welk vrouwtje kickt hier ook op? Of wil het wel eens uitproberen?

Groetjes,

Dirk

Gepost door: Dirk | 11-02-10

hallo,

ik ben een jongen van 19 en ik kick der ook zeker op kan allen geen meisje vinden die der zo erg op kickt als ik dus als er een leuk meisje is die samen een leuk avondtuur wil beleven sta ik der voor open

Gepost door: info over seks | 18-04-12

De commentaren zijn gesloten.