27-08-08

Seks op een openbare plaats (2).

We hadden opnieuw afgesproken op die plek in dat veld achter die boom waar ik me de vorige keer zo goed en relaxed voelde tussen dat hoge gras. Maar nu was er van dat hoge beschuttende gras niets meer te merken. Bovendien was de grond er nat en we hadden niets bij om op te gaan zitten. Sindy merkte op dat er aan de overkant van dat veld een bank stond. "Een bank!!!??? Die hebben wij de vorige keer toch niet gezien? Hoe? ... Dan stroomt achter die bank die rivier en zitten wij hier vlak tegen die oever? ... Al een geluk dat we dat niet wisten toen we hier de vorige keer waren. We zouden ons waarschijnlijk veel minder op ons gemak gevoeld hebben."

Wij, door dat veld naar die bank gestapt, en inderdaad, daar beneden kabbelde het water van dat riviertje. De omgeving was groen en heel rustig en er was geen kat te zien maar op de beide oevers was een smal wandelpaadje zodat de kans dat hier mensen zouden voorbij komen toch niet gering was. Maar er was geen alternatief en we zetten ons op die bank en kusten mekaar intiem. Ik was al opgewonden nog voor mekaar zagen maar nu haar gretige natte mond mijn tong verslond, werd de druk in mijn broek alsmaar groter, bijna onhoudbaar. Maar dit keer zaten we in het zicht van iedereen. Zelfs achter ons, konder er mensen passeren. Terwijl we mekaar voorzichtig streelden en onze handen langzaam lieten afglijden naar onze intieme zones, keken we voortdurend in alle richtingen om ons heen, voor ons, links van ons, rechts van ons en achter ons. Minuten hebben we daar zo gezeten, zonder ook maar iemand te zien. Het leek er op den duur op dat hier wel niemand zou komen.

Sindy had al laten verstaan dat haar slip helemaal nat was en ik wou haar absoluut laten klaarkomen. Maar ze had een lange en spannende broek aan en het was niet zo evident om onopgemerkt aan haar clitje te kunnen. Ik deed haar broek los en probeerde het eerst langs achter met haar overhangende bloes als "cover" maar dat lukte niet zonder dat ze haar broek liet zakken. Dan maar langs voren proberen. Sindy liet zich iets onderuit zakken en ik wriemelde mijn rechterhand in haar slip tot ik met mijn vingertoppen juist aan haar clitje kon. De grimassen op haar gezicht verraadden dat ze er vanaf het eerste moment van genoot. Wanneer ze me even later vraagt of ik iets lager wil vingeren, voel ik pas hoe nat haar kutje wel is. Wat een zalig gevoel toch weer. Zou zij ook op dezelfde manier genieten van mij oraal te werwennen? Ik weet het niet zeker maar denk eerlijk gezegd toch van wel. Op een, naar haar maatstaven, rustige manier en met een zacht nauwelijks hoorbaar gekreun kwam ze klaar ...

20-08-08

Seks op een openbare plaats.

Vorige week hebben we mekaar dan eindelijk toch kunnen zien en zelfs twee keer in drie dagen. En we hebben iets gedaan wat we nog nooit gedaan hadden: seks op een openbare plaats. Het volledige verhaal kan u weldra lezen in het volgende blog-stukje ...

13-08-08

"Is dit een test, hoe graag ik je wel zie?"

Nadat ik alle hoop al had opgegeven, bood zich enkele dagen geleden plots en onverwachts de gelegenheid aan om Sindy toch nog te kunnen zien die dag. Het was al veel te lang geleden dat we mekaar nog gevoeld hadden en de frustratie werd alsmaar groter. Toen ik online kwam en Sindy me vertelde dat ze even weg kon, vroeg ik haar of ze het zag zitten van naar één van onze afspreekplaatsen te komen. Ze twijfelde. Ze moest 2 uren later naar een feestje en wou absoluut op tijd terug thuis zijn. Ik gaf haar geen kans om uit te spreken. Ik zei: "Schat, luister, je doet ermee wat je wil, maar ik vertrek nu met de fiets. Binnen een uur ben ik daar. Jij moet niks maar ik moet in ieder geval buiten of ik word hier gek." En weg was ik.

Toen ik terug thuis kwam, vond ik in mijn mailbox het volgende berichtje van haar:

Je laat mij nu wel met een ambetant gevoel achter hé ............ "doe ermee wat je wil" ....... Onbeslist natuurlijk wil ik je zien maar dat kan pas binnen anderhalfuur! dan is het al half vijf en dan moet ik nog terug!
Is dit een test hoe graag ik je wel zie Knipogen? grapje hoor ......... schat, hoe graag ik het ook zou willen ..... maar jij zal waarschijnlijk wel denken die Eric, die doet toch ook zijn goesting! En gelijk heb je wel!
pfffffffff Onbeslist.


's Anderendaags heb ik haar het volgende mailtje gestuurd:

Ziehier de uitslag van de liefdestest van gisteren:
 
Zoals ik zei, ben ik onmiddellijk vertrokken met de fiets om 15u. Als een gek ben ik richting onze afspreekplaats gereden, beukend tegen de harde bijna stormachtige tegenwind en met het risico van kletsnat te worden door nog een achtergebleven stortbui. Maar ik moest en zou daar tenlaatste om 16u. zijn, dus trappen maar op die pedalen en even de pijn in mijn bovenbenen verbijten. Verscheidene keren heb ik die zoveelste klotezomer hardop vervloekt wanneer die verdomde tegenwind ervoor zorgde dat ik, ondanks mijn verbeten inspanningen, de 20 km per uur niet haalde. Ik wist wel dat de kans uiterst klein was dat jij er zou zijn en ik verwachtte het ook niet echt maar toch was er weer dat sprankeltje hoop. Bijna klokslag 16u. kwam ik toe op die parking speurend naar jouw groene autootje. Maar ik vond geen groen autootje en even was er toch die ontgoocheling. Ik besloot van nog 10 minuten te wachten en ben dan huiswaarts gereden, wind mee deze keer, gelukkig.

Dus, bij deze meld ik u, dat u, Sindy ".......", grandioos gebuisd bent voor de liefdestest.

Nee nee schat, ook een grapje Knipogen. Ik weet wel hoe graag jij me ziet en hoe moeilijk het gisteren wel was en wat je over Eric zei, klopt. Maar toch een tip: als het niet gaat of als het te moeilijk of te riskant is hè schatje, zeg het dan gewoon onmiddellijk en maak het jezelf niet onnodig moeilijk. Ik begrijp dat wel hoor. 

Sindy reageerde dat ze heel de nacht had liggen woelen door aan mij te denken en dat dat nu de eerste keer in haar leven was dat ze gebuisd was en dat ze er niet goed van was.

10-08-08

Het zou zo anders zijn met Ron.

Wekenlang kijk je er naar uit en het is weer zo vlug voorbij! VAKANTIE
Ik ben al een paar dagen terug in het land en het kriebelt natuurlijk om mijn schatteke terug te zien. Niet dat ik niet genoten heb op vakantie maar het zou zo anders zijn met Ron, moet ik steeds maar denken. Er ging geen uur voorbij dat ik niet met hem in mijn gedachten zat.
Ik heb genoten van ....het zonnetje, het lekkere eten, de kinderen, het luieren, maar toch mankeerde er iets. Mijn relatie met Eric is eerder te omschrijven als uitgedoofd. Practisch komen we nog wel goed overeen maar de 'bubbels' zijn er niet meer. Ik besef wel dat het voor een groot deel aan mezelf ligt maar ik kan gewoon niet meer zo spontaan doen zoals vroeger.
Vandaag weer ff tussendoor gechat met Ron, veel frustraties en verlangens om elkaar te zien en te knuffelen. Maar dit is nu eenmaal practisch veel moeilijker te regelen in vakantieperiodes als de kinderen thuis zijn. Ik denk dat ik nooit meer zonder hem kan!

Sindy.

06-08-08

Mijn vakantie zit erop.

Mijn vakantie zit erop. Ook Sindy zal weldra thuiskomen; eindelijk, want ik zit echt af te tellen. Spijtig genoeg hebben we mekaar dan toch niet kunnen zien tijdens onze vakanties. Uiteindelijk was het maar gedurende één dag dat de mogelijkheid bestond dat we mekaar zouden kunnen ontmoeten omdat we toevallig in dezelfde streek verbleven. Bovendien wist Sindy wel waar ìk was maar door omstandigheden wist ik niet juist waar zij was. Het was dus quasi onmogelijk om een ontmoeting te regelen. Die bewuste dag heb ik met mijn gezinnetje rondgekuierd op een plaatselijk marktje. Alhoewel ik heel goed wist dat Sindy daar niet "kon" zijn, heb ik toch continu de menigte en zelfs de auto's in het oog gehouden. Raar toch dat er dat sprankeltje hoop blijft bestaan om een glimp van haar op te vangen. Hoe dikwijls heb ik niet een blondine gezien waarin ik een heel klein beetje Sindy herkende. Op een gegeven moment zag ik in de verte iemand lopen die zo sterk op haar geleek dat ik even het gevoel had dat ze daar echt was, mijn schat. En wat voelde dat goed aan.

Eén van de eerste dagen van mijn vakantie heb ik een zalige droom gehad.  Zoals gewoonlijk, als ik over haar droom, is mijn vrouw Els dan in de geburen als ik Sindy ontmoet. Even kreeg ik de kans om mij af te zonderen met Sindy en wat toen volgde was een overheerlijke omhelzing zoals je dat alleen in dromen meemaakt. Op dat moment werd ik wakker. Ik lag op mijn buik en voelde de druk van mijn keiharde penis tegen de matras terwijl ik mijn kussen stevig omarmde. Hmmmmmmmm, wat een zalig gevoel was dat.

De seks met met mijn vrouw wordt alsmaar minder intens en korter, zelfs op vakantie. Het gebeurt dan wel geregeld maar het wordt meer en meer een bevrediging van mijn eigen lusten. Vroeger wilde ik haar bij elke vrijpartij steevast laten klaarkomen maar nu vind ik dit niet zo belangrijk meer. Ik geloof dat ik haar maar één keer gebeft heb deze vakantie. Al een geluk dat seks voor haar zo onbelangrijk is, anders zou ze waarschijnlijk al heel lang vermoeden dat ik vreemd ga. 

Voor ik op verlof vertrok hebben Sindy en ik mekaar nog ontmoet bij haar thuis. We hebben geneukt op de sofa. Nadat we klaargekomen waren, heb ik met mijn zakdoek mijn piemel afgekuist en even later zei Sindy glimlachend "geef die maar hier, die zakdoek, als aandenken". Ik keek haar een beetje verbaasd aan en zei "schat, die is vuil; meen je dat echt, dat je die wil?"."Ja, ik meen het echt, ik zal die wel wassen" antwoordde ze. Een beetje gegeneerd heb ik haar toch mijn zakdoek gegeven op voorwaarde dat ze die eerst zou wassen. De dag nadien kreeg ik te horen dat ze nog een dagje ging wachten met hem te wassen. "Jij bent toch echt stapelgek op mij hè schat" reageerde ik. "Ja, schatteke, ik ben echt stapelgek op jou" antwoordde ze.

Als ze straks van de reis thuiskomt, zal het eerste dat ze zal willen doen, het openen van haar mailbox zijn. Ik weet dat ze zal staan te popelen om mijn mailtjes te lezen maar ik denk dat ze wel zal verschieten dat het er zoveel zijn, een vijftiental namelijk.