03-09-08

Seks op een openbare plaats (slot).

Nog steeds was er niemand te zien en de verleiding om iets "stouts" te doen, werd alsmaar groter. Bij Sindy was de druk van de ketel er al af maar "mijn" geslachtsorgaan deed nog steeds alle  moeite van de wereld om uit mijn broek te geraken. Met een pruillip keek ik haar aan en zei: "Schat ik wil je neuken." We keken nog eens rond of er echt geen verdoken plaatsje was waar we een vluggertje konden doen, maar nee, er was helemaal niks. Toch moest en zou ik klaarkomen, het kon me niet schelen hoe, als ik maar verlost geraakte van die ondertussen ondraaglijke spanning in mijn broek.

Ik ritste mijn gulp open en haalde mijn piemel uit mijn jeans. Ik keek opnieuw naar Sindy en vervolgens naar mijn piemel en brabbelde bijna smekend "mjam mjam mjam". Zoals altijd had zij niet veel woorden nodig om te begrijpen wat de boodschap was en antwoordde "Maar jij moet wel kijken of er niemand aankomt hè." En dan gebeurt er weer iets waar zoveel mannen op mijn leeftijd van dromen en dat waarschijnlijk ook bij de grote meerderheid van de mannen een natte droom zal blijven. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was, boog Sindy zich voorover, nam ze vastberaden en zonder enige twijfel mijn eikel in haar mond en begon ze me te pijpen. Honderd procent op mij vertrouwend, zonder op te kijken, likte en zoog ze alsof we in ons motelletje waren. Ik weet niet waarvan ik het meeste genoot, van het zalige gevoel aan mijn piemel of van het feit dat ik gewoonweg gepijpt werd op een bank met het risico dat er elk moment iemand kon voorbij komen. 

Vanaf het eerste moment dat ik haar tongstrelingen voelde, gebeurde er ook iets raars in mij. Alle schrik en spanning om betrapt te worden, verdween plots als sneeuw voor de zon. Het was alsof ik in een soort trance kwam waarbij me helemaal niks meer kon schelen en ik me afvroeg waarover ik me eigenlijk druk had gemaakt. Het duurde dan ook niet lang voor ik mijn hoogtepunt voelde naderen. Nog even keek ik links en rechts van mij en liet me dan volledig gaan. Ik voelde dit keer echt mijn zaad in haar mond spuiten. En het moet krachtiger en meer dan gewoonlijk geweest zijn want Sindy hield zelfs even haar hoofd stil. "Niet op mijn broek morsen alstublieft hè schat" kreunde ik met een verkrampt gezicht terwijl mijn zaad haar mond vulde. Sindy bleef haar mond zachtjes over mijn eikel bewegen totdat ik volledig klaargekomen was en slikte nadien mijn kwakje door. 

En nog steeds was er helemaal niemand in de geburen te zien. Maar we hadden geluk gehad. Slechts enkele minuten later, toen er van onze openbare aanstootgevende strafbare zedenfeiten niets meer te merken was, kwam er dame met een hond aan de overkant voorbij gewandeld. Ze moest eens weten ...

Commentaren

Mooi mooi mooi en zo herkenbaar.Kon mij verhaal zijn van een tijd geleden.Ik vraag me enkel af hoe dat bij jullie zal aflopen. Wij waren meer dan 10 jaar samen toen de problemen begonnen. Eerst wilde hij meer en was ik er niet klaar voor. Ondertussen ben ik al meer dan anderhalfjaar bij mijn man weg en is hij er nog niet klaar voor. met als gevolg dat al die leuke spannende dingen verleden tijd zijn.

Gepost door: Zoetje | 04-09-08

Hoe het bij ons gaat aflopen, weet ik natuurlijk nog niet maar ik hoop in ieder geval dat de relatie tussen Sindy en mij nooit stopt. Maar mensen veranderen dus het zou wel eens kunnen dat wij na 10 jaar ook anders beginnen denken. Een feit is dat ik momenteel twee vrouwen graag zie en dat, als er ooit een keuze moet gemaakt worden, ze hartverscheurend zal zijn.

Gepost door: Ron | 05-09-08

De commentaren zijn gesloten.