19-09-08

Mijn piemel, haar dikke vriend.

Tien minuten later dan verwacht, arriveerde ik op onze afspreekplaats en ik was er zeker van dat ik haar autootje zou zien staan maar helaas, geen auto te zien. Het was de eerste keer dat we hier in dit straatje afspraken dus ik niet onmiddellijk in paniek maar toch wel bezorgd. Zou ze toch ergens anders geparkeerd staan? We hadden het de dag ervoor nog gezegd dat we mekaar wel wisten te vinden. Wanneer ik, na nog eens het blokje rond gereden te hebben, haar auto nog steeds niet opgemerkt had, begon ik het ergste te vrezen. Ze had 's morgens nog wel een mailtje gestuurd dat alle oké was maar er zou wel iets tussen gekomen zijn, iets met haar man of met één van haar kinderen, dacht ik. Verscheidene minuten waren ondertussen al verstreken en ik had alle hoop opgegeven. Echt erg vond ik het, want ik had er zo naar uitgekeken, naar deze ontmoeting. Ondanks het feit dat ik er nu wel heel zeker van was dat ze niet meer ging komen opdagen, besloot ik van toch nog vijf minuten te wachten. En net op dat moment zag ik achter mij haar groene autootje verschijnen. Pfff, wat een opluchting! Er was eigenlijk niks gebeurd, gewoon veel drukker verkeer dan normaal. Al een geluk dat ik nog wat gewacht had.

Op weg naar ons vertrouwde liefdesnestje vroeg ik Sindy of ze haar vriendje al eens wou voelen. Voor het geval dat ik het nog niet zou vermeld hebben, ze noemt mijn piemel haar dikke vriend. Mijn broek had ik al opengeritst nog voor Sindy in mijn auto stapte. Door alle commotie was mijn penis zo slap als een vod geworden maar toen ik Sindy's hand op mijn slip naar mijn ineengekrompen aanhangseltje voelde zoeken, gaf het toch een heel aangenaam gevoel. Naarmate we dichter bij het motel kwamen, werd de opwinding alsmaar groter. "Je ogen openhouden hè schat!" hoor ik Sindy nog zeggen. Van zodra ze haar hand "in" mijn slip stak en ik haar koude vingers op mijn billen en rond mijn ondertussen groeiende geslachtsorgaan voelde, explodeerden mijn seksuele driften. Vijf minuten geleden was ik nog in "onderkoelde" toestand en nu veranderde ik op enkele seconden tijd in een geile driftkikker die niet snel genoeg bevredigd kon worden. Nog steeds met Sindy's hand in mijn broek, parkeerde ik de auto in die garage, begon ik haar hevig te kussen, ritste en trok ik haar broek open en baande mijn hand zich een weg over haar schaamharen tot bij haar clit. "Schatteke toch, die garagepoort staat nog open" repliceerde ze al glimlachend. Wij, uit die auto, poort dichtgedaan en zo snel mogelijk naar boven, naar onze kamer.

Daar aangekomen, konden onze kleren niet snel genoeg uit zijn. Ik hijgde van opwinding. Toen Sindy voorover boog om haar schoenen uit te doen, trok ik haar jeansbroek samen met haar slip in één ruk naar omlaag en pakte ik gretig haar lekkere volle kont vast. Met haar nieuwe rode BH-tje als enige kledingstuk nog aan, zette ze zich voor mij op de rand van het bed, nam ze mijn nu keiharde vooruitstekende penis in haar mond en begon ze me te pijpen. Er was nu geen tijd voor het zachtere langzame likwerk van gewoonlijk, daar was ik te opgewonden voor. Ik wilde hard en krachtig gepijpt worden en met  ritmische neukende bewegingen van mijn onderlichaam liet ik mijn piemel in en uit haar mond bewegen; misschien iets te hevig of te diep in haar keel, want plots stopte ze, ging op haar rug liggen en trok me mee op het bed. Misschien was zij zelf te geil en kon ze het niet meer verdragen dat ik alleen aan het genieten was en wou ze mijn piemel liever in haar kut dan in haar mond ...

    

 

Commentaren

En, beste bloglezers, worden jullie ook opgewonden van het lezen van mijn verhaaltjes? (Ik gebruik eigenlijk niet graag het woord "verhaaltjes" omdat het klinkt alsof het allemaal verzonnen is, en niets is minder waar.)
Verdwijnt jullie hand soms ook tussen jullie dijen, zoals Goedele het zo mooi zegt in haar nieuwe maandblad?
Dat mannen hier opgewonden van geraken, daar twijfel ik niet aan maar dat jullie vrouwen er nat van worden ... daar heb ik mijn bedenkingen bij ... alhoewel ;-)
Ik word er in ieder geval soms zelf opgewonden van als ik ze aan het schrijven ben en ik hoop dat ik niet de enige ben.

Gepost door: Ron | 22-09-08

Geloof me Ron, ik word er ook opgewonden van. Ik heb momenteel ook een minnaar met wie ik heel passionele momenten beleef.We hebben het ook al gedaan op de meest onmogelijke (soms openbare) plaatsen. Veel gevoelens zijn voor mij herkenbaar. Ik zou ook mijn soortgelijke ervaringen kunnen neerschrijven maar ik vrees dat ik dat lang niet zo goed als jij zou doen.
Ik geniet telkens van jouw verhalen.
Nog veel geluk samen !

Gepost door: Marie | 22-09-08

Marie, bedankt voor je reactie en het compliment. Ik had eerlijk gezegd geen enkele reactie verwacht omdat ik denk dat vrouwen over zulke zaken toch wat terughoudender zijn dan mannen en dat ze zelfs tegen hun beste vriendin het niet gemakkelijk zullen hebben over masturberen enzo.
Je hoeft natuurlijk niet te antwoorden op de volgende vraag maar ik zou het toch graag weten (typisch mannelijk): masturbeer jij dan wel eens als je mijn verhaaltjes leest?
En wat die soortgelijke verhalen betreft, waarom probeer je het eens niet? Ik ben in iedere geval heel benieuwd.
Ook voor jullie nog veel plezier en geluk samen.

Gepost door: Ron | 23-09-08

Ik heb nog niet gemasturbeerd bij het lezen van jouw ervaringen. Misschien dat mannen dit meer doen. Het klopt dat vrouwen het niet vlug over zulke onderwerepen zullen hebben. Mijn vriend is de enige persoon met wie ik heel openlijk over seks en dus ook masturbatie kan praten. Hij is een heel open man op alle gebieden. Vrijen met hem is een openbaring. Wat ik jaren niet voor mogelijk gehouden heb, beleef ik nu met hem. Met mijn man is er enkel doordeweekse intimiteit. Op sexueel vlak is hij heel conservatief en neemt weinig initiatief.
Ik zal er eens over nadenken om mijn ervaringen ook neer te pennen.

Gepost door: Marie | 23-09-08

Hallo Marie, Ron is ook de enige met wie ik zo openlijk over sex kan praten. Ik kan mij niet inbeelden dat ik dat met mijn vriendinnen of zo zou doen. Ik vind dit heel plezant dat we zo open zijn tgv elkaar.
groetjes sindy

Gepost door: Sindy | 23-09-08

Marie, ik kijk er al naar uit, naar jouw "eventueel" neergepende verhalen ;-)
Toch nog een vraagske over dat opgewonden geraken. Doe jij daar dan niks mee als je opgewonden geraakt tijdens het lezen? Heb je dan geen behoefte om jezelf aan te raken en voel jij je dan niet "ambetant"?

Gepost door: Ron | 24-09-08

Sindy en Ron
Als ik opgewonden raak doe ik daar meestal niets mee, ik wacht gewoon tot het terug overgaat. Soms masturbeer ik wel maar ik heb dit nog nooit aan mijn pc gedaan.
Mag ik dan hier mijn verhaal neerpennen ? Of heb je liever dat ik dat ergens anders doe ?

Groetjes

Gepost door: Marie | 25-09-08

Ron

Ik hoop dat je het niet erg vindt maar ik ben een eigen blog gestart. hhttp://buitenechtelijkerelatie.skynetblogs.be/
Het is een schuchtere poging om mijn ervaringen met anderen te delen. Het is zeker de bedoeling niet om onder je duiven te schieten.

Gepost door: Marie | 25-09-08

Marie,
bedankt voor je eerlijke antwoord.
Wat die eigen blog betreft, nee ik vind dat niet erg, ik vind het zelfs leuk, zolang jij maar mijn verhaaltjes blijft lezen en af en toe in jouw blog eens een verwijzing maakt naar mijn blog ;-) Zo kunnen "onze" lezers een buitenechtelijke relatie eens bekijken zowel vanuit het oogpunt van een man als van een vrouw.
Ik ben al eens curieus wat het gaat worden en wens je hierbij veel succes en veel schrijfplezier. Sindy en ik zullen alvast trouwe bezoekers van je blog worden.

Gepost door: Ron | 25-09-08

Tuurlijk blijf ik jullie blog lezen.
Het is en blijft toch een onderwerp dat veel mensen aanspreekt. Voor sommigen herkenbaar voor anderen onbegrijpelijk.
Misschien dat mensen door onze blogs alles wat objectiever zullen gaan bekijken.

Gepost door: Kamiela (Marie) | 26-09-08

De commentaren zijn gesloten.