27-09-08

Vier erotische upperdare speeltjes.

Tientalle minuten aan een stuk hebben we geneukt zonder klaar te komen, soms hard en snel, soms zacht  en langzaam. Passionele tongzoenen en in het oor gefluisterde lieve woordjes en likjes en zabbertjes wisselden elkaar af in hoog tempo. Alleen als de spanning bij mij zo groot werd dat ik dreigde te exploderen, stopte ik even met pompen en liet ik mijn penis zo diep als mogelijk in haar om te kunnen genieten van de zalige strakheid van haar schijnbaar bodemloze lustgrot. Als mijn piemel zo diep en onbeweeglijk in haar kut zit en onze lichamen zo dicht bij elkaar zijn, dan voel ik mij zo één met Sindy. Af en toe haalde ik mijn piemel uit haar kut en werwende ik haar poesje met mijn mond maar steeds zonder dat iemand van ons beide klaarkwam.

Plots zei Sindy: "Wacht efkens, je mag eerst een pakje kiezen en opendoen." Ja, door ons hete liefdesspel, was ik het helemaal vergeten. Een hele tijd geleden al was ze naar zo'n upperdare party geweest en had ze een paar van die erotische speeltjes gekocht. Enkele dagen geleden waren die uiteindelijk bij haar toegekomen en ze vertelde me dat ze die ingepakt ging laten tot we mekaar zagen zodat we ze samen zouden kunnen uitpakken. Toen ze hier op de blog zei dat ze me ging verrassen, wist ik natuurlijk dadelijk over wat ze het had.

Ze had dus een zak bij met 4 pakjes in, het één al wat groter en zwaarder dan het andere en ik mocht ze één voor één opendoen. Hmmmm, spannend Lachen. En nu zouden jullie natuurlijk graag weten wat er in die pakjes zat, nietwaar Knipogen? Ik wil dat wel vertellen maar het spijtige is echter dat ik het niet kan vertellen, of beter, niet "mag" vertellen. Stel je voor dat haar man of iemand van die upperdare party dit leest. Het enige wat ik kwijt wil, is dat er iets heel zacht bij was, iets heel vochtigs en 2 dingen met batterijtjes. En natuurlijk wilden we direkt alles uitproberen maar er zaten toch wel geen batterijen bij zeker! Na ons samenzijn heeft Sindy wel één van die dingetjes direkt uitgeprobeerd bij haar thuis in bad en ze zei dat het wel hard trilde voor zo'n klein ding.

"Schat, ik zou nu eerst graag willen klaarkomen" zei ik tegen Sindy. Ik was al zo opgewonden en nu nog die speeltjes ... een beetje van het goede teweel, was het. Ik wist wel dat mijn seksuele appetijt zou over zijn, eens dat ik klaargekomen was maar ik moest van die spanning af. Ik draaide Sindy op haar rug, stak mijn oververhitte piemel in haar kut en neukte haar hard en in één ruk door naar een orgasme. Pfffff .... wat een ontlading. Dan hebben we onder de douche mekaars intieme delen ingezeept en gewassen en zijn we terug met onze naakte lichamen dicht tegen elkaar in het bed gekropen. Helemaal leeg was ik en van goesting om nog verder te vrijen, was er bij mij helemaal geen sprake meer maar bij Sindy natuurlijk niet. Ik zou ze echter nooit naar huis laten gaan zijn, zonder ze te bevredigen. Sindy probeerde nog wat leven in haar slappe vriendje te krijgen door hem in haar mond te nemen en er aan te zuigen en op te zabberen maar tevergeefs. Ik vind het nochtans zalig als zij die zo in slappe toestand helemaal naar binnen zuigt en ermee speelt. Op mijn rug gelegen heb ik haar dan met mijn hand bevredigd. "Het is de eerste keer, dat ik niet eerst klaargekomen ben" zei ze achteraf.         

 

    

Commentaren

Dus lieve vrouwelijke bloglezertjes, ik ga de vraag nog eens herhalen want ik ben echt wel heel curieus naar het antwoord. Is er buiten Marie nu echt niemand die soms opgewonden geraakt tijdens het lezen van mijn verhaaltjes en als je dan opgewonden geraakt, speel je dan soms met jezelf? Als je niet graag hebt dat iedereen je reactie kan zien dan kan je nog altijd mailen. Bedankt op voorhand, Ron.

Gepost door: Ron | 28-09-08

Bij deze lieve Ron: ik geef toe dat ik bij sommige 'verhaaltjes' wel eens opgewonden geraak maar nu het me zelf niet zo best is bevaren met mijn 'minnaar' lees ik alles precies op een andere manier.
Ik geniet nog steeds, maar 't is anders.
En nee ik heb nooit gemasturbeerd tijdens het lezen...
Groetjes,

Gepost door: an | 29-09-08

wel Ron,ik denk dat de meerderheid van de vrouwen niet durft toe te geven dat ze genieten van het lezen van je verhaaltjes..ik kom er in ieder geval opgewonden van en ja..zolas jij het omschrijft af en toe haal ik er mijn piemel uit en verwen ik haar met mijn mond..zalig gewoon..alleen ik heb dit niet met mijn partner...we hebben een soort lat relatie en hij gaat vaak naar huis zonder me te bevredigen op eender welke manier ook..
Ik weet^perfect wat ik wil en ik heb dit vroeger ook meegemaakt bij minnaars...alleen denk ik het ofwel onstuimige sex ofwel je een brave partner is..dat opgeilen en ophitsen zijn maar aan weinig mannen gegeven..ik wens jullie alle geluk toe en uiteraard nog vele geile liefdevolle momenten

Gepost door: lara | 29-09-08

Ik volg de blog al vrij lang. Ik vind het heel leuk om te lezen, maar geraak er zelf niet opgewonden van. De woordkeuze is soms ook heel plat. Ik bedoel, het laat weinig aan de verbeelding over. Het is allemaal leuk enzo, maar het is geen fictie en al helemaal niet romantisch geschreven. Ergens zit ik te wachten tot alles uitkomt (al hoop ik voor jullie dat jullie het nog lang naar jullie zin hebben) en hoe jullie hierop gaan reageren. Wat dit gaat doen aan jullie "relatie". Kiezen jullie dan voor elkaar of is het dan over en uit? Natuurlijk hoop ik voor jullie dat het nooit uitkomt, maar mijn moeder heeft me altijd gezegd..."alles komt uit, al brengen de kraaien het uit!" De kans dat jullie ooit betrapt worden is reëel.
In ieder geval, nog heel veel plezier samen.

Gepost door: Sandra | 29-09-08

Heerlijk om te lezen Ron, ik heb zelf ook zo'n minnaar. Als het te lang duurt voor ik hem weer zie/voel lees ik jouw verhaaltjes.
Kom er heerlijk bij klaar

Gepost door: marg | 30-09-08

Van mij mag het zeker nog pikanter en meer detail eventueel een foto (no faces). Ron jouw taal gebruik is zeker niet plat hoor eerder braaf nog zou ik zeggen.
Dus volgende keer heter pikanter en meer detail , kan al niet wachten

Gepost door: sugarfree | 01-10-08

Beste Sandra, waarom wil jij zo graag dat alles uitkomt?

Gepost door: Sindy | 01-10-08

Wauwwwwww, wat een reacties ditmaal, 4 keer zoveel als de vorige keer !!! :-)
Hartelijk bedankt lieve dames (alhoewel ik denk dat er ook een ventje tussen zit).
Ik ga zo dadelijk nog even individueel op jullie reacties reageren.

Gepost door: Ron | 01-10-08

An,

Leuk dat je me zo aanspreekt met "lieve Ron", dat wordt niet gemakkelijk gezegd tegen mij.
Ik begrijp het dat het lezen nu anders moet zijn voor jou maar ben toch blij dat je er nog van kan genieten.

Gepost door: Ron | 01-10-08

Lara,

Ik denk inderdaad dat de meerderheid van de vrouwen het er toch nog altijd moeilijk mee heeft om er voor uit te komen dat ze masturberen ondanks het feit dat iedereen dat doet. Uit je reactie leid ik af dat jij het dus wel eens doet als jij mijn verhaaltjes leest.
Wat ik niet goed begrijp is, waarom je jouw partner daar niet over aanspreekt dat je graag zou hebben dat hij je bevredigt of doe je dat wel?

Gepost door: Ron | 01-10-08

Sandra,

Ik begrijp wat je wil zeggen met "plat" en "niet romantisch". Ik vind van mezelf dat mijn taalgebruik dikwijls "plat" is, maar dit is de enige manier voor mij om te kunnen weergeven hoe het er bij ons aan toe gaat en hoe ik me voel en ik probeer alles zo realistisch mogelijk weer te geven zodat jullie zich zo goed mogelijk in het verhaal zouden kunnen inleven.
Wat die romantiek betreft, tussen mij en Sindy is er vooral passie, wij zij stapelgek op mekaar en voor romantiek is er momenteel weinig tijd. Maar ik ben er zeker van dat als wij ooit samenleven, dat er dan wel tijd voor romantiek gaat komen.
Nog één vraagje, Sandra, ben jij momenteel alleen, zonder partner?

Gepost door: Ron | 01-10-08

Marg,

Bedankt voor je eerlijke reactie. Ik vind het echt zalig te weten dat er vrouwen zijn die zelfs masturberen tijdens het lezen van deze blog. Voor mij zeker een extra stimulans om jullie nog meer te verwennen met mijn teksten.

Gepost door: Ron | 01-10-08

Louise Je verhaaltjes wekken inderdaad emoties los, de masturbatie die er soms wel bijkomt is niet zo zeer om jou, maar wel om het feit dat je me heerlijk laat wegdromen naar de momenten met mijn liefste, ik begrijp perfect wat je hier allemaal schrijft, en hoop soms stiekem dat je wat vlugger nieuwe verhaaltjes schrijft!
ik wens jullie nog een echt fijne tijd toe, geniet ervan!

Groetjes

Louise

Gepost door: Louise | 01-10-08

Louise, (wat een mooie naam toch, ik hoop voor jou dat het je echte naam is)

Natuurlijk dat het niet om mij is dat je wegdroomt. Er zou hier iemand vreselijk jaloers worden denk ik :-).
Ik doe mijn best om zoveel mogelijk te schrijven maar ik probeer het goed te doen en er kruipt veel tijd in.
Bedankt voor je reactie Louise en dat ik je nog vele zalige wegdroommomenten mag bezorgen.

Gepost door: Ron | 01-10-08

Ron

Heb je mijn blog al gelezen ? Wat vond je ervan ? Ik vind het nog altijd even leuk om hier te komen lezen en te vernemen hoe het met jullie gaat.
Groetjes
(Kamiela)


Gepost door: Marie | 01-10-08

Marie,

Wel ... ik heb alles van je nog jonge blog gelezen en eerlijk gezegd moet ik toegeven dat je dat heel goed doet en dat je je onterecht zorgen hebt gemaakt toen je mij zei dat je dat wel niet zo mooi zou kunnen als ik. Je schrijft anders dan ik (en al maar goed) maar ik vermoed dat vele vrouwen jou manier van schrijven verkiezen boven de mijne omdat het wat romantischer, wat softer, minder expliciet en meer aan de verbeelding overlatend is geschreven.
Proficiat Marie, doe zo voort.
Groetjes, Ron.

Gepost door: Ron | 02-10-08

Ron,even een reactie op je vraag..tuurlijk heb ik dit al gezegd..maar tevergeefs..
Ik heb minnaars gehad en weet perfect hoe die spanning,die ontlading nadien aanvoelt..maar mijn vriend is meer het frigomodel..het is uit pure liefde dat ik er bij blijf..maar ik weet en besef dat ik hierdoor veel mis...de bevrediging is niet wat het moet zijn..en ik hoor andere al denken..??? ik denk dat jij en cindy wel weten wat voor hartstocht,passie enz ik verlang..bij julie is er ook gewoon meer chemie dan thuis..
fijn weekend

Gepost door: lara | 02-10-08

Eerst even een reactie op de vraag van Sindy. Ik wil zeker niet dat alles uitkomt, maar zoals ik al zei, er is niets dat eeuwig geheim blijft. Het intrigeert me dat als een affaire uiteindelijk uitkomt de meeste mensen toch hun eigenlijke relatie weer een kans geven. En dat is iets dat ik moeilijk kan begrijpen. Maar goed, dat ligt waarschijnlijk aan mijn onwetendheid :-)
Ron, ik zit momenteel in een relatie ja. Waarom?

Gepost door: Sandra | 02-10-08

Beste Sandra, ik ben dat stadium al eens gepasseerd, als je onze blog hebt gevolgd zal je dat wel al weten. Enkele jaren geleden heeft mijn man een relatie gehad met een jeugdvriendin en hij stond zelfs op het punt ons te verlaten. Ik had dit toen helemaal niet zien aankomen en het was natuurlijk een donderslag bij heldere hemel. We hebben toen professionele hulp gezocht en zijn bijna 2 jaar daarmee bezig geweest. Maar nadien is toch niets meer hetzelfde en is onze relatie serieus veranderd. Daarom ook dat ik er vrij zeker van ben dat moest het uitkomen ik voor Ron zou kiezen en moest hij er niet klaar voor zijn op dat moment ik mijn weg alleen wel zou vinden.
groetjes sindy

Gepost door: sindy | 03-10-08

Sandra,

Toen ik je vorige reactie las, voelde het aan alsof jij momenteel alleen was en juist een breuk achter de rug had, dat is alles.

Gepost door: Ron | 03-10-08

Lara,
Ik zou vroeger nooit geloofd hebben dat er ook zulke mannen bestonden, mannen van het frigomodel zoals jij het noemt, maar blijkbaar dus wel. Het moet voor jou dan toch wel pijnlijk zijn van deze blog te lezen als je geen minnaar hebt.
Groetjes, Ron.

Gepost door: Ron | 03-10-08

Hey Sindy! Hoe bedoel je 'je voelt dat er keuzes gemaakt moeten worden'? Is er iets gebeurd?

Gepost door: Sandra | 06-10-08

De commentaren zijn gesloten.