27-09-08

Vier erotische upperdare speeltjes.

Tientalle minuten aan een stuk hebben we geneukt zonder klaar te komen, soms hard en snel, soms zacht  en langzaam. Passionele tongzoenen en in het oor gefluisterde lieve woordjes en likjes en zabbertjes wisselden elkaar af in hoog tempo. Alleen als de spanning bij mij zo groot werd dat ik dreigde te exploderen, stopte ik even met pompen en liet ik mijn penis zo diep als mogelijk in haar om te kunnen genieten van de zalige strakheid van haar schijnbaar bodemloze lustgrot. Als mijn piemel zo diep en onbeweeglijk in haar kut zit en onze lichamen zo dicht bij elkaar zijn, dan voel ik mij zo één met Sindy. Af en toe haalde ik mijn piemel uit haar kut en werwende ik haar poesje met mijn mond maar steeds zonder dat iemand van ons beide klaarkwam.

Plots zei Sindy: "Wacht efkens, je mag eerst een pakje kiezen en opendoen." Ja, door ons hete liefdesspel, was ik het helemaal vergeten. Een hele tijd geleden al was ze naar zo'n upperdare party geweest en had ze een paar van die erotische speeltjes gekocht. Enkele dagen geleden waren die uiteindelijk bij haar toegekomen en ze vertelde me dat ze die ingepakt ging laten tot we mekaar zagen zodat we ze samen zouden kunnen uitpakken. Toen ze hier op de blog zei dat ze me ging verrassen, wist ik natuurlijk dadelijk over wat ze het had.

Ze had dus een zak bij met 4 pakjes in, het één al wat groter en zwaarder dan het andere en ik mocht ze één voor één opendoen. Hmmmm, spannend Lachen. En nu zouden jullie natuurlijk graag weten wat er in die pakjes zat, nietwaar Knipogen? Ik wil dat wel vertellen maar het spijtige is echter dat ik het niet kan vertellen, of beter, niet "mag" vertellen. Stel je voor dat haar man of iemand van die upperdare party dit leest. Het enige wat ik kwijt wil, is dat er iets heel zacht bij was, iets heel vochtigs en 2 dingen met batterijtjes. En natuurlijk wilden we direkt alles uitproberen maar er zaten toch wel geen batterijen bij zeker! Na ons samenzijn heeft Sindy wel één van die dingetjes direkt uitgeprobeerd bij haar thuis in bad en ze zei dat het wel hard trilde voor zo'n klein ding.

"Schat, ik zou nu eerst graag willen klaarkomen" zei ik tegen Sindy. Ik was al zo opgewonden en nu nog die speeltjes ... een beetje van het goede teweel, was het. Ik wist wel dat mijn seksuele appetijt zou over zijn, eens dat ik klaargekomen was maar ik moest van die spanning af. Ik draaide Sindy op haar rug, stak mijn oververhitte piemel in haar kut en neukte haar hard en in één ruk door naar een orgasme. Pfffff .... wat een ontlading. Dan hebben we onder de douche mekaars intieme delen ingezeept en gewassen en zijn we terug met onze naakte lichamen dicht tegen elkaar in het bed gekropen. Helemaal leeg was ik en van goesting om nog verder te vrijen, was er bij mij helemaal geen sprake meer maar bij Sindy natuurlijk niet. Ik zou ze echter nooit naar huis laten gaan zijn, zonder ze te bevredigen. Sindy probeerde nog wat leven in haar slappe vriendje te krijgen door hem in haar mond te nemen en er aan te zuigen en op te zabberen maar tevergeefs. Ik vind het nochtans zalig als zij die zo in slappe toestand helemaal naar binnen zuigt en ermee speelt. Op mijn rug gelegen heb ik haar dan met mijn hand bevredigd. "Het is de eerste keer, dat ik niet eerst klaargekomen ben" zei ze achteraf.         

 

    

19-09-08

Mijn piemel, haar dikke vriend.

Tien minuten later dan verwacht, arriveerde ik op onze afspreekplaats en ik was er zeker van dat ik haar autootje zou zien staan maar helaas, geen auto te zien. Het was de eerste keer dat we hier in dit straatje afspraken dus ik niet onmiddellijk in paniek maar toch wel bezorgd. Zou ze toch ergens anders geparkeerd staan? We hadden het de dag ervoor nog gezegd dat we mekaar wel wisten te vinden. Wanneer ik, na nog eens het blokje rond gereden te hebben, haar auto nog steeds niet opgemerkt had, begon ik het ergste te vrezen. Ze had 's morgens nog wel een mailtje gestuurd dat alle oké was maar er zou wel iets tussen gekomen zijn, iets met haar man of met één van haar kinderen, dacht ik. Verscheidene minuten waren ondertussen al verstreken en ik had alle hoop opgegeven. Echt erg vond ik het, want ik had er zo naar uitgekeken, naar deze ontmoeting. Ondanks het feit dat ik er nu wel heel zeker van was dat ze niet meer ging komen opdagen, besloot ik van toch nog vijf minuten te wachten. En net op dat moment zag ik achter mij haar groene autootje verschijnen. Pfff, wat een opluchting! Er was eigenlijk niks gebeurd, gewoon veel drukker verkeer dan normaal. Al een geluk dat ik nog wat gewacht had.

Op weg naar ons vertrouwde liefdesnestje vroeg ik Sindy of ze haar vriendje al eens wou voelen. Voor het geval dat ik het nog niet zou vermeld hebben, ze noemt mijn piemel haar dikke vriend. Mijn broek had ik al opengeritst nog voor Sindy in mijn auto stapte. Door alle commotie was mijn penis zo slap als een vod geworden maar toen ik Sindy's hand op mijn slip naar mijn ineengekrompen aanhangseltje voelde zoeken, gaf het toch een heel aangenaam gevoel. Naarmate we dichter bij het motel kwamen, werd de opwinding alsmaar groter. "Je ogen openhouden hè schat!" hoor ik Sindy nog zeggen. Van zodra ze haar hand "in" mijn slip stak en ik haar koude vingers op mijn billen en rond mijn ondertussen groeiende geslachtsorgaan voelde, explodeerden mijn seksuele driften. Vijf minuten geleden was ik nog in "onderkoelde" toestand en nu veranderde ik op enkele seconden tijd in een geile driftkikker die niet snel genoeg bevredigd kon worden. Nog steeds met Sindy's hand in mijn broek, parkeerde ik de auto in die garage, begon ik haar hevig te kussen, ritste en trok ik haar broek open en baande mijn hand zich een weg over haar schaamharen tot bij haar clit. "Schatteke toch, die garagepoort staat nog open" repliceerde ze al glimlachend. Wij, uit die auto, poort dichtgedaan en zo snel mogelijk naar boven, naar onze kamer.

Daar aangekomen, konden onze kleren niet snel genoeg uit zijn. Ik hijgde van opwinding. Toen Sindy voorover boog om haar schoenen uit te doen, trok ik haar jeansbroek samen met haar slip in één ruk naar omlaag en pakte ik gretig haar lekkere volle kont vast. Met haar nieuwe rode BH-tje als enige kledingstuk nog aan, zette ze zich voor mij op de rand van het bed, nam ze mijn nu keiharde vooruitstekende penis in haar mond en begon ze me te pijpen. Er was nu geen tijd voor het zachtere langzame likwerk van gewoonlijk, daar was ik te opgewonden voor. Ik wilde hard en krachtig gepijpt worden en met  ritmische neukende bewegingen van mijn onderlichaam liet ik mijn piemel in en uit haar mond bewegen; misschien iets te hevig of te diep in haar keel, want plots stopte ze, ging op haar rug liggen en trok me mee op het bed. Misschien was zij zelf te geil en kon ze het niet meer verdragen dat ik alleen aan het genieten was en wou ze mijn piemel liever in haar kut dan in haar mond ...

    

 

06-09-08

Een halve nacht met tweestrijdige gevoelens.

In één of ander week- of maandblad  heb ik nog maar pas gelezen dat een goede vrijpartij niet lang kan duren, zeker geen uren. Wel, men moet mij dan maar eens uitleggen wat daar juist mee wordt bedoeld want daar begrijp ik helemaal niets van. Enkele dagen geleden hebben Sindy en ik opnieuw enkele uurtjes bij elkaar kunnen zijn in ons motelletje. Twee uur aan een stuk hebben we gevreeën en hoe ! De beste seks die je je kan inbeelden, en moest ik niet tijdig weggemoeten hebben, waren we vast en zeker nog doorgegaan. Achteraf bekeken lijkt het alsof we een hele dag met elkaar bezig geweest zijn en stel ik mij de vraag of ik het wel zou doen, een verslag hiervan in deze blog schrijven. Omdat ik denk dat ik er weken mee bezig zou zijn, houd ik het voorlopig op een mailtje dat ik van Sindy kreeg de dag nadien. 

Goeiemorgen lieve schat, ik heb gisterenavond nog 2 prachtige mailtjes gelezen en ik werd er zowaar een beetje emotioneel van.
Toen ik het eerste had gelezen, kreeg ik een beetje een schuldig gevoel t.o.v Els. Ik zag jullie samen in gedachten genieten, lekker eten, wandelen, zij ontroerd en blij omdat je haar zo steunde en ik kreeg echt een gevoel van, ik mag daar niet tussenkomen !!!! Jullie komen zo goed overeen, vormen één team eigenlijk ...........pfffffffffff.
Ik wist toen niet of ik het tweede wel wou lezen want ik zou er de hele nacht mee bezig zijn. Maar ik was te nieuwsgierig en heb het toch gedaan
Toen jij beschreef wat 'wij' samen hebben en hoe goed en intens dat allemaal is en hoe gelukkig je je daarbij voelt ....pffff dan kreeg ik de traantjes in mijn ogen. Schat ik hoop dat dit ook voor altijd mag blijven duren want ik zie je zo ontzettend graag.

Ik heb dus wel een halve nacht met mijn gevoelens in een tweestrijd gezeten....

03-09-08

Seks op een openbare plaats (slot).

Nog steeds was er niemand te zien en de verleiding om iets "stouts" te doen, werd alsmaar groter. Bij Sindy was de druk van de ketel er al af maar "mijn" geslachtsorgaan deed nog steeds alle  moeite van de wereld om uit mijn broek te geraken. Met een pruillip keek ik haar aan en zei: "Schat ik wil je neuken." We keken nog eens rond of er echt geen verdoken plaatsje was waar we een vluggertje konden doen, maar nee, er was helemaal niks. Toch moest en zou ik klaarkomen, het kon me niet schelen hoe, als ik maar verlost geraakte van die ondertussen ondraaglijke spanning in mijn broek.

Ik ritste mijn gulp open en haalde mijn piemel uit mijn jeans. Ik keek opnieuw naar Sindy en vervolgens naar mijn piemel en brabbelde bijna smekend "mjam mjam mjam". Zoals altijd had zij niet veel woorden nodig om te begrijpen wat de boodschap was en antwoordde "Maar jij moet wel kijken of er niemand aankomt hè." En dan gebeurt er weer iets waar zoveel mannen op mijn leeftijd van dromen en dat waarschijnlijk ook bij de grote meerderheid van de mannen een natte droom zal blijven. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was, boog Sindy zich voorover, nam ze vastberaden en zonder enige twijfel mijn eikel in haar mond en begon ze me te pijpen. Honderd procent op mij vertrouwend, zonder op te kijken, likte en zoog ze alsof we in ons motelletje waren. Ik weet niet waarvan ik het meeste genoot, van het zalige gevoel aan mijn piemel of van het feit dat ik gewoonweg gepijpt werd op een bank met het risico dat er elk moment iemand kon voorbij komen. 

Vanaf het eerste moment dat ik haar tongstrelingen voelde, gebeurde er ook iets raars in mij. Alle schrik en spanning om betrapt te worden, verdween plots als sneeuw voor de zon. Het was alsof ik in een soort trance kwam waarbij me helemaal niks meer kon schelen en ik me afvroeg waarover ik me eigenlijk druk had gemaakt. Het duurde dan ook niet lang voor ik mijn hoogtepunt voelde naderen. Nog even keek ik links en rechts van mij en liet me dan volledig gaan. Ik voelde dit keer echt mijn zaad in haar mond spuiten. En het moet krachtiger en meer dan gewoonlijk geweest zijn want Sindy hield zelfs even haar hoofd stil. "Niet op mijn broek morsen alstublieft hè schat" kreunde ik met een verkrampt gezicht terwijl mijn zaad haar mond vulde. Sindy bleef haar mond zachtjes over mijn eikel bewegen totdat ik volledig klaargekomen was en slikte nadien mijn kwakje door. 

En nog steeds was er helemaal niemand in de geburen te zien. Maar we hadden geluk gehad. Slechts enkele minuten later, toen er van onze openbare aanstootgevende strafbare zedenfeiten niets meer te merken was, kwam er dame met een hond aan de overkant voorbij gewandeld. Ze moest eens weten ...