03-10-08

Libidoschaal 0-5.

Toen ik overlaatst alleen aan het fietsen was en mijn hoofd weer helemaal vol was van mijn lieve schat, kwam plots het idee in mij op dat het wel interessant en leuk zou zijn dat wij op elk moment als wij met mekaar communiceren, het "libidogehalte" van mekaar zouden weten zonder dat we het hoeven te vragen. Ik was er van overtuigd dat Sindy dit ook leuk zou vinden. Na wat brainstormen bedacht ik een "libidoschaal" met 6 gradaties, van 0 tot 5. Op gelijk welk moment, ook als wij het niet over seks hebben, zouden wij dan een bepaald afgesproken icoontje (een thermometer bijvoorbeeld) gevolgd door een heel veelzeggend cijfertje tussen de tekstregels kunnen plaatsen. Ziehier de libidoschaal met de verklaring van de cijfers:

Libidoschaal 0-5

0: Totaal geen zin in seks, zelfs externe prikkels zoals beeldmaterieel of literatuur zouden me niet kunnen opwinden.

1: Geen zin in seks maar externe prikkels zouden me wel zin kunnen doen krijgen.

2: Zelfs zonder prikkels van buitenaf, heb ik wel zin in seks. Ik ben niet echt opgewonden maar het kriebelt wel een beetje in mijn slip. Mijn piemel zet uit maar wordt niet stijf. Mijn kutje voelt eerder vochtig aan.

3: Ik ben opgewonden. Ik voel de druk van pijn penis tegen mijn broek. Ik begin nat te worden. Mijn clitje wordt stijf.

4: Ik ben heel opgewonden. Ik moet voordurend mijn piemel, kutje aanraken en mijn benen dichknijpen. Ik ben nat en voel dat mijn slip nat wordt. De spanning is hoog maar ik hoef me seffens toch niet persé te bevredigen.

5: Ik ben zo geil als boter. De spanning is bijna ondraaglijk. Ik zit met een erectie in mijn broek zonder dat ik mijn penis aanraak. Mijn slip is zo nat dat ik ze seffens zal moeten verversen. Ik "moet" me seffens ontladen, desnoods "solo". 

 

Zoals ik verwacht had, duurde het niet lang voor Sindy enthousiast reageerde. Dit is was ze me terugstuurde:

0: dan moet ik al serieus ziek zijn, dat beeldmateriaal zal mij niet kunnen prikkelen, literatuur tot daar aan toe, maar chatten met een geile driftkikker, brengt mij zeker altijd in de stemming
1: kan perfect als ik niet aan jou aan het denken ben, bv druk bezig op het werk of thuis ....
2: heb ik iedere keer als ik nog maar aan je denk
3: knijp dan af en toe eens mijn benen dicht
4: dat zal het verschil zijn tussen jij en ik .... als ik al zo opgewonden ben dan bevredig ik mezelf bijna altijd ofwel moeten de omstandigheden zo zijn dat het echt niet mogelijk is
5: heb ik bijna altijd na een heerlijke chatsessie met jou of nadien na een ontspannend bad 

Ondertussen zijn we een week of twee verder en we gebruiken het icoontje allebei te pas en te onpas, zelfs als we met elkaar spreken. Lachen

Commentaren

spijtig dat je hier geen icoontjes kan plaatsen

Gepost door: sindy | 03-10-08

Eén van de volgende dagen krijgen jullie het volgende verhaaltje te lezen. Het zal gaan over onze laatste ontmoeting. Voor diegenen onder jullie die graag lekker opgewonden geraken (en eerlijk gezegd denk ik dat jullie dat "allemaal" soms doen tijdens het lezen van deze blog), zal ik het verhaaltje een extra pikant tintje geven ;-)

Gepost door: Ron | 05-10-08

hey ron,
vooral niet laten dat pikante tintje!!! DOEN!! niet te lang wachten hé!!

Gepost door: an | 06-10-08

Niet makkelijk hé Sindy, om keuzes te maken, en wat is de juiste keuze, je hart of je verstand volgen...niet makkelijk als je verstand, je hart niet meer kan volgen...
't beste hé meid!
En Ron, bedankt om ons in spanning te laten wachten ;-)

Groetjes

Louise

Gepost door: Louise | 06-10-08

Nee Louise, het is zeker niet gemakkelijk....de communicatie binnen mijn huwelijk is pracktisch nigil, heb soms schrik om met hem alleen te zijn.....schrik van de ongemakkeijke stilte. Ik voel me daar hoe langer hoe meer ongelukkiger door.

Gepost door: sindy | 06-10-08

An (Louise),
Wees gerust, het zal zeker pikant worden, ze staan al klaar de verhaaltjes, ik moet ze enkel nog publiceren en ik zal er niet te lang meer mee wachten maar ik zou wel graag hebben dat je telkens zegt wat je ervan vond.
Veel leesplezier en houd je vooral niet in ;-)

Gepost door: Ron | 07-10-08

Sindy

Ik kan me voorstellen hoe je je nu voelt. Neem geen overhaaste beslissingen. Niemand kan je daarin raad geven. Die knoop moet je alleen doorhakken.

Groetjes
http://buitenechtelijkerelatie.skynetblogs.be/

Gepost door: Kamiela | 07-10-08

Ron als Sindy vrijwillig moest keizen om haar man te verlaten , zou jij haar voorbeeld volgen ook al weet je vrouw nog steeds van niets en Sindy's man. Want als Sindy vrij zou zij zit ze niet meer in het het patroon van een relatie en word alles na een tijdje toch anders willen of niet
groeten

Gepost door: sugarfree | 07-10-08

ron,
wees gerust: ik zal je van repliek voorzien op je pikante berichtjes!!! believe me!!!
sindy,
ai meid, begint den tweestrijd harder door te wegen? goe nadenken, goe met ron babbelen, goe overleggen, en wees maar zeker: met tijd en boterhammen geraakt ge d'r wel uit!
veel succes meisje!

Gepost door: an | 07-10-08

ps ron: 'k bedoel dat wel positief hé want als ik mijn reactie zo even nalees komt ze precies negatief over! niet de bedoeling hoor!

Gepost door: an | 07-10-08

Ik neem zeker geen overhaaste beslissing nee...
en sugerfree, ik ben er bijna zeker van dat Ron zijn vrouw niet zou verlaten moest ik nu die keuze maken. Dat waardeer ik ook in hem dat hij me niet vanalles belooft en het later toch niet zou nakomen. Moest ik mijn man Eric verlaten is dat vnl voor mezelf omdat ik me hier niet meer gelukkig voel....

Gepost door: Sindy | 07-10-08

Ik kan daar inkomen dat als het thuis niet meer lukt , dat je weg wilt, maar vergeet niet dat je dan alleen bent he , meer tijd om te denken en meer plaats om Ron te kontakteren want er niemand meerdie zegt daj je dat niet kan. In het begin ben je nog geduldig en vom begrip maar na een tijdje verdwijnt dit en stel je hem toch voor een keuze . Hopelijk ben je niet boos met deze reactiemaar in meestegevallen is dit de gang van zaken. Maar ik loop al ver vooruit he. Toch nog veel succes met al je beslissingen en met elkaar.

Gepost door: sugarfree | 08-10-08

Over "een keuze maken" heb ik het al dikwijls gehad in deze blog. Het is een heel moeilijke en complexe zaak maar één ding weet ik zeker: zolang mijn kinderen nog niet op eigen benen staan, ga ik mijn vrouw zeker niet verlaten, wat Sindy ook doet, tenzij onze affaire uitkomt en Els mij voor een keuze stelt of mij verlaat, dat is wat anders. Dus voor mezelf schuif ik de beslissing nog enkele jaartjes vooruit.

Gepost door: Ron | 08-10-08

De commentaren zijn gesloten.