08-10-08

"Kies er maar 3 papiertjes uit"

Ik voel mij een beetje beschaamd na onze laatste ontmoeting van zopas. Het is de eerste keer dat ik Sindy niet heb geneukt in onze motelkamer. Kan je je dat voorstellen, dat je als koppel enkele uurtjes in een hotelkamer vertoeft, dat je daar voor betaalt en dat er niet geneukt wordt? Achteraf bekeken vind ik het ook wel straf. Nochtans wist ik dat Sindy al lang geen goede seks meer had gehad met haar man en dat ze echt graag langdurig door mij geneukt wordt. Met de beste intenties was ik de kamer binnengestapt en had ik me voorgenomen van zeker en vast haar "dikke vriend" in haar vagina te laten voelen maar het is er dus niet van gekomen.

Sindy wilde me die dag opnieuw verrassen, met een spelletje dit keer, zei ze. Curieus zoals altijd vroeg ik haar of het een spelletje met kaarten was. Je kent ze wel, die erotische spelletjes waarbij om de beurt een kaart moet getrokken worden waarbij je dan de opdracht moet (mag) uitvoeren die erop staat. Omdat ze geen antwoord gaf op die vraag, wist ik natuurlijk wel ongeveer wat ze van plan was maar toch keek ik vol verwachting uit naar wat me te wachten stond. In de motelkamer aangekomen, viel het me op dat ze iets zenuwachtiger bewoog dan anders en terwijl ik me uitkleedde en het bed opmaakte, verdween zij in de badkamer. 

Wat er dan gebeurde had ik graag aan jullie allemaal laten zien. Plots stond ze daar voor mij met een hagelnieuw sexy lingeriesetje, een strak passend push up BHtje en een slipje met een speciaal koordje rondom haar taille waartussen ze een vijftiental papiertjes met verschillende kleurtjes had geklemd. Het was een prachtig zicht. Ze deed me denken aan een braziliaanse sambadanseres. Langs de ene kant werd ik vertederd door de manier waarop ze me probeerde te verrassen, langs de andere kant werkte het danig op mijn lachspieren. Ik wist op voorhand bijna wat er ging gebeuren en toch slaagde ze erin om me compleet te verrassen, die lieve schat van me.   

Sindy ging voor me op het bed staan, omhelsde me, gaf me een passionele tongzoen en zei: "Kies er nu maar 3 papiertjes uit maar niet kijken wat er op staat hè."  Ik haalde 3 verschillende kleurtjes achter dat koordje vandaan en daarvan mocht ik er dan eentje lezen. "Een inzeepbeurt onder de douche" stond er geschreven. Omdat ik nog maar pas thuis een doucheke had genomen (zij ook trouwens maar dat wist ik toen nog niet), reageerde ik even niet maar blijkbaar vond Sindy ook op hetzelfde moment dat dit niet de ideale beginkeuze was en zei prompt "Neem eerst maar een ander papiertje." 

Op het volgende papiertje stond "Een heerlijke orale verwenbeurt". Ja, als er nu één ding was wat ik op dat moment het liefst wilde doen, was het dat wel. Zonder de minste aarzeling ging Sindy voor mij op het bed zitten en nam mijn al stokstijve lid in haar mond. Geen voorafgaande strelingen dit keer, geen plagend gelik maar direkt krachtige zuigbewegingen. Ik zou het nu ook niet kunnen verdragen hebben dat ze me eerst wat plaagde, daarvoor was ik te opgewonden. In de spiegel rechts van het bed kon ik ons samen bezig zien. Heerlijk vond ik het om in zijaanzicht mijn stijve piemel telkens in en uit haar mond te zien schuiven. Hmmmmmm, zo zalig ...   

Commentaren

heyhey!
zeggggg ron: gij kent er wa van hé om ons in spanning te houden!!!
3 papierkes waarvan we er 2 kennen: de inzeepsessie in den douche en de orale verwenbeurt...
WA stond er op dat derde?
ge moet weten: vrouwen hebben weinig (tot geen) geduld hé!
en by the way: 'k kan het geloven da ge 't heerlijk vond om het 'spel' te volgen in zij-zicht!!!
dus ron: vertel vooral verder!!
ik geniet! en ik ben er zeker van: de andere lezers hier ook!
shoot shoot shoot!!!

Gepost door: an | 08-10-08

Hey An, :-)
Bedankt voor je grappige en heel plezante reactie. Als ik ze terug lees, verschijnt er opnieuw een glimlach op mijn gezicht.
Maar je zal toch geduld moeten hebben zunne. Ik geniet er inderdaad van om vrouwen in spanning te laten.
En wat er op dat derde papiertje stond ... wel, kunt ge geloven dat ik dat zelf ook niet weet :-)

Gepost door: Ron | 09-10-08

An, ik denk dat hij dat zeker weet dat vrouwen nieuwsgierige en ongeduldige wezens zijn! Meer dan eens verteld hij me dat hij een verrassingetje heeft, maar dagenlang moet ik er dan nog op wachten. Aandringen om het toch te zeggen helpt geen barst zo ook het vervolg op de blog....is voor mij altijd een afwachten zoals voor jullie!!!!Een spannende vent mijn Ron.

Gepost door: sindy | 09-10-08

hey sindy en ron!
ja sindy, die ron van je kent zijne wereld hahaha!
weet je: eigenlijk geniet ik er wel van om een beetje in spanning gehouden te worden!
bij deze: ron, een beetje is geen 3 dagen hé!
hoe ge weet nie wat er op dat derde briefje stond? hoe kan dat nu?
allé sindy: de bal ligt in jouw kamp! wa stond daar op?

lieve groetjes aan alle 2!

Gepost door: an | 09-10-08

Maar ja An, hij was zo van de kaart van zij orale verwenbeurt dat hij de rest niet meet moest weten....n vraagt hij natuurlijk wat hij zllemal gemist heeft!!!Maar ik houd nu ook voet bij stuk hij kan wachten tot een volgende keer.

Gepost door: Sindy | 10-10-08

amai, ik was er precies niet goed bij met mijn hoofd met het vorige berichtje....zoveel schrijffouten!!!! Sorry zunne

Gepost door: Sindy | 10-10-08

De commentaren zijn gesloten.