12-10-08

"Lik me, lik me alstublieft."

Sindy stopte met pijpen, maakte aanstalten om te gaan liggen en wou me, net zoals bij ons vorige motelbezoek, over haar heentrekken. Maar ik wilde haar nog niet neuken. Ik had liever dat ze me verder oraal verwende. Het stond trouwens op dat papiertje, nietwaar. Terwijl ze haar BHtje en slipje uitdeed en languit op het bed ging liggen met haar handen achter haar hoofd, knielde ik tussen haar benen en liet ik mijn ogen over haar heerlijke lichtgebruinde lichaam glijden. Wat kan ik toch genieten van gewoonweg nog maar naar haar te kijken. Haar donkere okselhaartjes had ze terug een beetje laten groeien en ik kon het niet laten van met mijn neus er in te friemelen en eraan te likken. Mijn handen raakten haar borsten nauwelijks aan en gleden verder af naar haar schaamheuvel. Ook daar had ze haar haartjes terug wat langer laten worden en ik vind het dan zo zalig om die prachtige opwindende behaarde vulva te bewonderen en er nadien met mijn vingers door te strijken zoals je dat zou doen met hoofdhaar.

Ik kon niet meer wachten en "moest" haar beffen. Zoals ze daar nu lag, was ze onweerstaanbaar. Het was alsof haar kutje riep "lik me, lik me alstublieft". Ik wilde haar proeven, haar lippen tussen de mijne voelen. En wetende dat Sindy er naar smachtte om mijn tong tegen haar opgezwollen clitje te voelen, maakte me nog driftiger. Het kaartspelletje was ik helemaal vergeten. Ik wou nu maar één ding. Ik zou haar laten klaarkomen met mijn tong.  Ik zou doen wat haar man nog nooit gelukt is namelijk haar doen klaarkomen met de mond zonder handen te gebruiken. Eigenaardig toch dat mijn vrouw Els, met zo'n laag libido, zo gemakkelijk klaarkomt en dat Sindy, met zo'n hoog libido, soms zo moeilijk tot een orgasme te brengen is. Maar dit zal wel voor een deel aan mij liggen en het feit dat ik Sindy nog niet door en door ken. Het maakt het in ieder geval boeiend en spannend en telkens opnieuw is er die uitdaging.

Nog steeds op mijn knieën zittend, draaide ik mij om en boog mij voorover tot mijn mond haar schaamhaartjes bijna raakte. Meestal plaag ik haar dan eerst een beetje door zachte aanrakingen en strelingen van mijn lippen en tong maar nu verkoos ik van haar onmiddellijk en hard te beffen. Ik trok haar grote lange schaamlippen uit mekaar zodat ik gemakkelijk aan haar kleine stijve genotsknobbeltje kon en begon het vol overgave te likken. Ook zonder dat ik Sindy's gezicht kon zien, merkte ik dat ze er vanaf de eerste seconde erg van genoot. Heel haar lichaam trilde en bewoog van genot. Mijn vingers gebruikte ik dit keer niet, ook niet om er mee in haar kutje te gaan en haar G-plek te masseren. Ik wou weten of ik haar enkel met mijn tong en lippen tot een hoogtepunt kon brengen vandaag. Maar het duurde niet lang voor ik het zeker wist dat ze weldra zou klaarkomen, ik voelde het gewoon dat het ging lukken.

In het heetst van de strijd had Sindy ondertussen mijn piemel gevonden en hem in haar mond gestoken. Ze zoog en likte maar niet met de regelmaat van gewoonlijk. Als ik haar verwen heeft ze het er lastig mee om gelijktijdig mij te verwennen. Ze stopt dan soms en laat dan mijn penis voor wat hij is. Nochtans een typisch vrouwelijke eigenschap, verschillende dingen tegelijk kunnen doen maar misschien verwen ik haar wel zo goed dat het heel moeilijk wordt om je op 2 dingen tegelijk te concentreren Knipogen. Dat is nu iets waar ik geen probleem mee heb, een vrouw verwennen en tegelijkertijd zelf heel hard genieten. Vandaar waarschijnlijk dat het me ook geen enkele moeite kost om gelijktijdig klaar te komen.

Aan Sindy's gehijg en gekreun en de krampachtige bewegingen van haar onderlichaam, merkte ik dat het niet lang meer ging duren voor ze even van deze wereld ging zijn. Mijn vermoeide tong deed nog een laatste inspanning om met de juiste likbewegingen op het juiste ritme met de juiste druk en op het juiste plekje haar binnen te leiden in de tempel van het opperste genot. Enkele seconden later gebeurde het. Even stopte ze met ademen en dan kwam er die oerkreet, een korte doffe maar hard klinkende schreew die zeker in alle kamers van het motel te horen moet geweest zijn en die voor mij de bevestiging was dat haar ontlading geweldig deugd deed en dat ik het goed had gedaan ...     

 

Commentaren

HEERLIJK Ron en Sindy!!!! Heerlijk gewoon!! Ik wil meer... maar dat zei Sindy waarschijnlijk ook hé Ron! LOL!!!

Gepost door: an | 13-10-08

Ann, ik wist niet wanneer dit blogje zou verschijnen dus het was een verrassing toen ik het gisterenavond las....ik was alleen thuis.
Het was alsof ik het allemaal herbeleefde en ik moet je natuurlijk niet vertellen hoe zalig ik deze nacht gedroomd heb....

Gepost door: sindy | 13-10-08

ja sindy, ik kan het me 'levendig' inbeelden!!
'k geniet daar ook zo heel heel intens van!!! zalig hé meisje!!

Gepost door: an | 13-10-08

Ron, ik heb gans jouw blog doorgelezen. Het valt me op dat je het in het begin toch vaak hebt over de vrouw van je leven en dat je van haar houdt enzo. Als ik dan de laatste verhaaltjes lees, draait het voornamelijk rond de seks en jij die zo rap mogelijk wil bevredigd zijn.
Denk je nu nog altijd dat je de rest van je leven wil doorbrengen met sindy, als de kinderen hun plan kunnen trekken, of valt dat af te wachten? Staan Sindy en Els op gelijke voet, qua gevoelens of geniet er toch één jouw voorkeur?

Gepost door: sheila | 13-10-08

Hallo Ron

Mmmm lekker !! Geef ons maar meer van dat. Het roept heel goede herinneringen bij mij op. Alleen jammer dat het bij mij al zo lang geleden is.

groetjes
http://buitenechtelijkerelatie.skynetblogs.be/

Gepost door: Kamiela | 14-10-08

Hey An en Kamiela :-)

Jullie willen meer? Wel, jullie zullen meer krijgen. Geduld ;-)
Ann, Sindy heeft wel niet verteld wat ze nog gedaan heeft vòòr ze ging slapen die avond toen ze dit blogje gelezen had, maar als je het wil weten moet je het haar zelf maar vragen ;-)

Gepost door: Ron | 14-10-08

Dag Sheila,

Als je heel deze blog in één keer gelezen hebt, zal je daar wel effe zoet mee geweest zijn :-)
Maar afgaande op je vragen, denk ik toch dat je het niet goed gelezen hebt.
Ik herhaal nogmaals dat ik zowel Els als Sindy graag zie. Maar wat Sindy en ik hebben, is iets heel speciaals, iets unieks denk ik, zij is echt een zielsverwant. En wat het allemaal nog mooier maakt is dat wij beiden gek zijn op het genot dat wij mekaar verschaffen als wij met elkaar vrijen of met elkaar flirten op het internet of aan de telefoon. Sindy zelfs nog iets meer dan ik, vind ik. Dus is het normaal dat ik het heel dikwijls over seks heb hé.
Wat je daar zegt over mij dat ik zo snel mogelijk bevredigd wil zijn, is een misverstand. Wij kunnen uren met mekaar vrijen. Als ik haar een tijdje niet gezien en gevoeld heb, ben ik soms wel zo geil dat ik niet snel genoeg kan klaarkomen, dat is waar maar ook heel normaal denk ik.
Wat die laatste vraag betreft, die is niet zo eenvoudig te beantwoorden. Het is een heel complexe zaak en ik wil momenteel geen beslissingen nemen. Ik wacht af tot mijn kinderen uit het huis zijn en dan zien we wel.

Groetjes Ron.

Gepost door: Ron | 14-10-08

Ik wil zeker niet wedijveren met Els...ik weet dat Ron haar op zijn manier graag ziet, zij is trouwens de moeder ook van zijn kinderen met wie hij een heel goeie band heeft. Ze legt hem in de watten en hij hoeft zich over niks zorgen te maken in het huishouden.....
Maar wat wij samen hebben is heel uniek. We zijn zoals hij het beschrijft 'soulmates'. Urenlang kunnen we babbelen, knuffelen, van elkaar genieten,...iets dat we beiden missen in onze huwelijken. Er is niemand die zoveel over mij weet dan hij, en omgekeerd ook. Ron heeft vele geheimen waar hij met niemand over kan praten zonder veroordeeld te worden , maar wij vertrouwen elkaar tenvolle en vertellen elkaar alles.
We houden echt wel van elkaar.
groetjes sindy

Gepost door: Sindy | 14-10-08

Ik zal het misschien te rap gelezen hebben want ik was er idd een tijdje zoet mee;-). Ik stelde mij ook de vraag of jullie dan thuis zo gemakkelijk jullie knop kunnen omdraaien en de draad van jullie leven terug opnemen alsof er niets gebeurd is? Ik heb ook een minnaar maar ik heb het daar toch wel heel moeilijk mee om dan terug 'normaal' te doen als ik thuis kom. Ook de periodes dat we elkaar niet horen en zien, vind ik soms zo ondraaglijk.
En ja, ik moet toegeven dat ik toch behoorlijk opgewonden was van je verhaaltjes te lezen Ron maar vrouwen met een minnaar hebben misschien zowiezo al een hoger libido :-))

Gepost door: sheila | 14-10-08

Sheila,

Wij hebben het er gisteren nog over gehad, over het feit dat er stillaan een soort gewenning en een soort routine in de relatie tussen Sindy en mij begint te komen en niet alleen in onze relatie maar ook in heel de situatie. Vergeet niet dat wij mekaar ondertussen al drie jaar kennen. Als ik thuis kom hoef ik geen knop meer om te draaien. Ik doe gewoon zoals ik altijd doe. In het begin van onze relatie was dit anders maar nu is het bijna een vanzelfsprekendheid geworden. Ik leid twee levens met 2 vrouwen en momenteel voel ik mij daar meestal gelukkig bij.

Gepost door: Ron | 15-10-08

En Sheila,
Ik denk het ook dat vrouwen die een minnaar hebben, meestal wel een hoger libido dan normaal hebben :-)
Trouwens ik ben blij dat ik ook jou heb kunnen opwinden, "behoorlijk" dan nog ;-) En is het bij opwinding gebleven? Want als je heel de blog in één keer gelezen hebt, kan ik mij voorstellen in welke staat van opwinding je je op den duur moet bevinden :-)
Nog veel leesplezier.

Gepost door: Ron | 15-10-08

Wij kennen elkaar ook al anderhalf jaar maar het verschil zal zijn dat wij elkaar heel weinig zien. Na elk afscheid weten we dat het terug 2 maand kan duren vooraleer we nog eens de mogelijkheid hebben om elkaar terug zien. Dat is soms zo frustrerend.
En... ja, ik moet toegeven dat het niet bij opwinding alleen bleef. Ik ben zelfs 2 keer moeten stoppen met lezen om die opwinding wat te laten 'ontladen' :-)))
Ik kan Sindy wel volgen, je lijkt me idd een goeie minnaar te zijn Ron ;-)

Gepost door: sheila | 15-10-08

2 keer dan nog Sheila !!! Amai ;-) van een hoog libido gesproken :-)
Bedankt voor het compliment hè. Ik hoop dat jij ook een goede minnaar hebt. Maar als ik Sindy 2 maanden zou moeten missen, werd ik wel gek denk ik. Je houdt dan toch op een andere manier kontakt?

Gepost door: Ron | 16-10-08

Ik zou ook zeker geen 2 maand zonder Ron kunnen. Bijna dagelijks sturen wij elkaar wel een mailtje, telefoneren we naar elkaar ....en als door omstandigheden dit niet kan, weten we dat meestal wel op voorhand.

Gepost door: Sindy | 16-10-08

Ja, 2 maand is idd wel veel te lang. Vandaar die 2 keer dan ook hé Ron :-))
Maar we wonen allebei aan de andere kant van het land, moeten dus eigenlijk al een volledige dag kunnen vrijmaken en met onze job en ons gezin is dat niet altijd zo evident.
Dat is wel frustrerend en meteen ook de reden waarom ik al enkele keren van plan geweest ben om er een einde aan te maken maar mijn vriend overhaalt me telkens met het argument dat onze band daarvoor te uniek is.
We hebben wel dagelijks contact via telefoon en mail maar dat is toch niet hetzelfde als de persoon te kunnen voelen.
We zien wel...

Gepost door: sheila | 16-10-08

De commentaren zijn gesloten.