17-10-08

Een heerlijke orale verwenbeurt.

Terwijl Sindy nog aan het bekomen was van haar orgasme, bleef ik met mijn gezicht tussen haar billen en likte ik verder haar intieme zone maar nu veel zachter als daarnet en zonder haar overgevoelige clitje aan te raken. Kwam mijn tong toch toevallig tegen haar nog steeds stijve knopje, dan reageerde haar lichaam met een korte schok alsof er stroom op mijn tong stond. Ik weet zeker dat, als ik nog twee minuutjes gewacht had en dan opnieuw haar clitje beginnen masseren was, dat ze opnieuw zou klaargekomen zijn. Daar ben ik toch echt wel jaloers op, dat een vrouw, en ik veronderstel dan dat dit bij alle vrouwen zo is, meerdere keren na mekaar kan klaarkomen. Bij een man is dit onmogelijk. Als wij klaarkomen zijn wij op zijn minst een half uur tot een uur buiten strijd en hoe ouder we worden, hoe langer deze recuperatietijd wordt. Het tweede orgasme zal ook nooit zo intens zijn als het eerste. Bij vrouwen zou dit wel kunnen. Ik heb het al verscheidene keren tegen Sindy gezegd dat het maar goed is dat de natuur ervoor gezorgd heeft dat een mens kan klaarkomen om zo voor een tijdje van die spanningen en die lustgevoelens verlost te zijn. Het zou anders nogal wat zijn.  

Nee, ik heb haar niet opnieuw gebeft. Ik was al heel tevreden dat ik er op relatief korte tijd in geslaagd was om haar te doen klaarkomen zonder mijn handen te gebruiken en of het een tweede keer op deze manier zou lukken was bijlange niet zeker. Ik draaide me opnieuw om en ging terug op mijn knieën zitten maar ditmaal over haar met mijn benen naast haar middel en mijn poep ter hoogte van haar borsten zodat ze gemakkelijk met haar mond aan mijn piemel kon.  Ze lag met haar hoofd helemaal op de rand van het bed en om het pijpen voor haar wat gemakkelijker te maken, duwde ik een kussen onder haar hoofd en boog ik me helemaal over haar met mijn armen steunend op de radiator van de centrale verwarming. Op deze manier hadden we het nog nooit gedaan. Hmmmm, wat genoot ik opnieuw van haar mond en haar tong.  Een heerlijke orale verwenbeurt stond er op het papiertje ... ja, van een heerlijke verwenbeurt gesproken. 

Ik wou mijn orgasme niet langer uitstellen en liet me volledig gaan. "Oh ja schat ... zooo jaaa ... doe zo verder  ...oh jaaa ... wat een zaligheid ben jij toch ... oh jaaa ... ja ja jaaaaaaaaaaa ... aaaaaahhhhhhhhh ..." Het was alsof mijn zaad met een ongelofelijke kracht in haar keel spoot, en nog eens, en nog eens, en nog eens .... het bleef maar komen. En terwijl Sindy mijn penis stevig met haar lippen bleef omklemmen, ging ze maar door met de perfecte bewegingen van haar mond, tong en handen om mij het ultieme genot te doen verschaffen. Het feit dat ik wist dat ze mijn sperma aan het inslikken was, maakte het orgasme nog intenser. Nog nooit had ik ze zo gretig mijn geslachtsdeel zien "afzuigen" als nu. Pas na het allerlaatste druppeltje en nadat het laatste genotsgolfje mijn lichaam verlaten had, liet ze mijn piemel los en liet ik me op mijn rug op het bed ploffen, volledig leeg en met een zalig bevredigd gevoel.

Sindy kwam in mijn armen liggen met haar hoofd in mijn halsstreek. Ze kuste mijn gezicht, ik kuste haar voorhoofd. Ik weet dat ze er heel intens van geniet van zo in mijn armen te blijven liggen terwijl ik haar streel en af en toe een kusje geef. En ze heeft geluk want ik kan er ook zo van genieten van haar dicht tegen mij in mijn armen te houden. Uren zou ik zo kunnen blijven liggen, nagenietend van onze vrijpartij en genietend van mekaars warme lichaam.  Toen ik haar zei dat ik eigenlijk geen goesting meer had om nog verder te vrijen en haar te neuken, antwoordde ze dat ze dat even graag deed, zo in mijn armen blijven liggen. Maar toch voelde ik me een beetje schuldig en vooral nadien, toen ik terug thuis was, voelde ik me beschaamd omdat ik haar niet geneukt had. De volgende keer zou ik het zeker goedmaken.  

 

Commentaren

Momenteel zit ik in een periode waar ik 'het knopje' ff moet omdraaien. We kunnen elkaar door omstandigheden enkele weken niet horen of zien en dat is niet altijd even gemakkelijk. Ben daar al veel rustiger in geworden dan vroeger omdat ik toch weet dat onze relatie sterk genoeg is om dit te doorstaan. Ik heb dan ook de komende weken vanalles gepland ,zodat mijn agenda overvol is. Bewust natuurlijk omdat ik zodoende minder tijd heb om mijn schatteke te missen.

Gepost door: sindy | 20-10-08

Hoe gaat het ondertussen met je relatie met je man? Enkele weken geleden zei je nog dat er keuzes moesten gemaakt worden....

Gepost door: Anne | 20-10-08

Hallo Sindy

Wij zullen elkaar ook enkele weken niet horen of zien. Het is al bijna 7 weken geleden dat we elkaar nog gezien hebben. We horen elkaar wel elke dag. Maar het is toch moeilijk als je elkaar zo weinig ziet.

Gepost door: Kamiela | 20-10-08

Hallo Anne,
een tijdje geleden was de communicatie met mijn man helemaal zoek. Dit gaat al jaren hel stroef maar nu was het toch heel erg gesteld. We leefden echt naast elkaar. Ron moedigt mij dan telkens weer aan op de draad terug op te nemen maar makkelijk is dat zeker niet als het initiatief altijd van één kant moet komen. Nu heb ik wel de moed eens bijeengeraapt en Eric eens gezegd hoe ik me echt voel in onze relatie. Hij beloofde beterschap en doet nu meer zijn best. Dus ik leef weer met enige hoop.
groetjes sindy

Gepost door: sindy | 21-10-08

De commentaren zijn gesloten.