22-10-08

Night of the Proms.

Woensdag 5 november wordt een hele speciale dag voor mij en ongetwijfeld ook voor Sindy. Op die dag gaan wij namelijk allebei naar de Night of the Proms in het sportpaleis. Sindy gaat met een vriendin, ik met mijn vrouw. Verscheidene keren al heb ik dit muziekspektakel bijgewoond maar voor Sindy is het de eerste keer. Daarom zal het bij haar waarschijnlijk nog meer indruk maken en nog emotioneler worden dan bij mij. En dat het een emotioneel geladen gebeurtenis gaat zijn, is een feit want één van onze favoriete groepen "Simple Minds" zal van de partij zijn. Hmmm, ik krijg er al rillingen van door er nog maar aan te denken.

We hebben zelf de tickets aangeschaft en hebben ervoor gezorgd dat we niet te ver van mekaar maar ook niet te dicht bij mekaar zitten. Sindy heeft een stoeltje in het blok (nr. ...) naast mijn blok (nr. ...). Zij zit ergens onderaan in het blok, ik bovenaan. Ik heb dus wel een beter zicht op mijn schatje Lachen. Ik kan gewoon blijven vooruit kijken om haar te zien en bezig te zien, zij moet zich telkens omdraaien en naar boven kijken om mij te kunnen zien. Misschien dat ik wel een verrekijkertje meeneem. Dus als je iemand met een verrekijker naar beneden ziet turen, zou ik dat wel eens kunnen zijn hé Knipogen.

Zijn er nog mensen die op die dag naar de proms gaan? Het zou puur toeval zijn maar je weet maar nooit. Het lot heeft ons al dikwijls parten gespeeld. Het zou voor mij in elk geval een extra kick zijn, moest ik weten dat er iemand van mijn bloglezers aanwezig was. Spannend! Stoer 

Commentaren

don't you forget about me!!!!....is iets wat je zeker nooit mag doen lieve schat
kusjes sindy

Gepost door: Sindy | 22-10-08

Iemand de nieuwe film LOFT gezien? Volgens sommige bronnen zou meer dan 50% van de vrouwen ooit al eens zijn vreemdgegaan boven de 50!

Gepost door: Tanja | 22-10-08

Heb ik gisteren ook gelezen in de krant. Waarom en wanneer gaan mensen vreemd? Ik vond het wel vreemd dat mannen meestal nog een tweede kans krijgen bij hun vrouw maar vrouwen niet bij hun man eens het uitkomt!

Gepost door: Sindy | 23-10-08

De commentaren zijn gesloten.