26-10-08

Golven van genot overspoelen mij.

Ron vroeg me deze week om zelf een keer iets te schrijven over onze laatste ontmoeting. Ik wist niet of ik het kon, toch niet op zijn manier.
Hij herinnert zich meestal nog de kleinste details van ons samenzijn terwijl voor mij meestal alles wat vervaagt. Bij mij overheersen de gevoelens tijdens en na ons samenzijn zo erg, dat ik veel vergeet. Maar ik doe dus een poging om ons laatste afspraakje te beschrijven.

Het is half negen. Ik trotseer de file om vandaag bij mijn schatje te zijn. We hebben naar deze afspraak uitgezien, zoals altijd trouwens. De gejaagdheid van deze morgen verdwijnt algauw wanneer ik zijn cd-tje in de lader duw. Een cd die ik vorige week van hem gekregen heb met liedjes die voor ons een speciale betekenis hebben.
Ik kom  als eerste aan. Wachtend in mijn auto, kijkend naar de mensen rondom mij, vraag ik me af ..... ze moesten eens weten.
Hij is er! Meer dan een vluchtige kus op zijn mond durf ik niet te geven, maar mijn hart wil meer, veel meer. Als ik in zijn blauwe ogen kijk, weet ik waarom ik zo verliefd ben op die man. Hij glundert.

Het duurt maar vijf minuten eer we aan ons motelletje komen. Ik kan bijna niet meer wachten. Eenmaal op de kamer moeten we ons voor niets en niemand meer inhouden. Geen schrik meer om bekeken te worden, gewoon onszelf zijn. Zalig.
Kleren zijn overbodig, woorden zijn overbodig. We doen onze kleren uit. Hij staat naakt voor mij, zijn mond zoekt de mijne en een sensuele kus volgt.
Zijn handen strelen mijn lichaam, tussen mijn borsten omlaag, strelen mijn heupen, mijn buik, terug omhoog in mijn hals .... ik geniet.
Hij laat me op het bed liggen en knielt voor mij. Zijn koude handen trekken mijn schaamlippen uiteen. Ik kan bijna niet meer wachten. Zalig voelt het dan ook als hij mij begint te likken. Ik gloei ... mijn vocht en zijn speeksel worden één. Met zijn zachte tong speelt hij een spelletje. Golven van genot overspoelen mij. Ik geef mij volledig aan hem over en word overladen door allerlei gevoelens. Hij laat mij genieten van een alleroverheersend orgasme dat minutenlang leek te duren ... Dank je schat, zijn de enige woorden die ik over mijn lippen krijg, terwijl ik moeite heb om mijn tranen te bedwingen. Maar ik denk niet dat hij het merkt.

Hij komt bij me liggen in bed. Terwijl ik nog wat bedwelmd ben, komt hij op mij liggen. Zijn piemel tast mijn schaamlippen af en glijdt bij me binnen. Och schat, wat is dat weer lang geleden, denk ik. Hij kreunt en ik huiver nog van spanning. Mijn hart gaat sneller kloppen en zijn lichaam dringt in het mijne. Ik omklem hem met mijn benen en grijp hem zo vast. Mijn lichaam duwt hem naar buiten en zuigt hem terug naar binnen. Hij moet doorgaan. Zijn hand zoekt naar mijn nog overgevoelige clitje. Ik kan het haast niet meer verdragen, maar ik wil het genot nog even rekken. Hij doet door, af en toe zachter dan weer harder, traag en dan weer wat sneller. Het zweet druipt van onze lichamen. Hij dirigeert, weet wanneer ik er klaar voor ben en hij zich volledig kan laten gaan. Mijn hele lichaam siddert en schokt wanneer we gelijktijdig ons hoogtepunt bereiken. Met een luide schreeuw komt hij klaar, terwijl ik stilletjes van mijn tweede orgasme geniet ... 

Commentaren

Kevin, ik wens je veel sterkte. Het moet verschrikkelijk zijn nergens met je verdriet terecht te kunnen.
sindy

Gepost door: sindy | 27-10-08

Zo Persoonlijk vind ik dit heel leuk om lezen. Eigenlijk moet je dat meer doen Sindy!

Gepost door: Sandra | 27-10-08

Sindy
Je stukje is voor mij heel herkenbaar ! Voor herhaling vatbaar. Lukt het een beetje zonder Ron ?
Groetjes
http://buitenechtelijkerelatie.skynetblogs.be/

Gepost door: Kamiela | 29-10-08

Hij is al terug. Heb hem wel nog niet gezien maar al wel gehoord via msn.
groetjes sindy

Gepost door: sindy | 31-10-08

De commentaren zijn gesloten.