30-10-08

Wat zie ik die man toch graag.

... Meer dan een uur heb ik in Ron's armen gelegen, pratend over de toekomst, ons gezin, het dagelijkse leven, het verleden. Ik streelde af en toe met mijn vingertoppen door zijn haren terwijl hij mijn oorlelletjes masseerde. Daar kan ik zo van genieten terwijl de rillingen dan door mijn lichaam stromen. Plotseling stond hij recht en verdween de douche in. Ik volgde hem. Het water liep zacht over onze naakte lichamen. De energie was een beetje uit mij verdwenen en ik vroeg hem om mij in te zepen. Vol overgave deed hij dat en hij vergat daarbij geen enkel plekje. Zalig gewoon. Allebei een beetje bekomen, gingen we terug op bed liggen. Een beetje plagend, knuffelend, strelend, ging ik op hem zitten. 
 
Daar lag hij dan, onder mij, nog nagenietend, maar klaar om nog eens verwend te worden. Ik bewoog mijn handen zachtjes over zijn lichaam, van zijn oortjes langs zijn hals over zijn borstkas, zijn buik, de binnenkant van zijn dijen, ... hij genoot. Ik schreef 'iets' met het puntje van mijn tong op zijn buik maar hij was blijkbaar met zijn gedachten al ergens anders want hij had het niet door dat ik lettertjes aan het schrijven was . Ik kuste hem en voelde zijn ademhaling versnellen. Hoe lager ik kwam, hoe harder hij begon te ademen. Alhoewel ik wist dat hij al redelijk opgewonden was, zag zijn piemel er nog slap en hulpeloos uit, wachtende op mijn zachte lippen. Ik plaagde hem een beetje. Likbewegingen wisselde ik af met af en toe een zuigmoment. Hij genoot. Zijn piemel, mijn dikke vriend, groeide uit tot een stevige tarzan. Ik wilde hem wel neuken en liet zijn piemel in mijn kutje schuiven .... Af en toe opende Ron zijn ogen en ik zag dat het goed was. De glinstering in zijn ogen en de glimlach rond zij mond waren veelzeggend. Doe alstublieft voort schat.  Na enkele minuten draaide hij me plotseling om en wou hij weer dirigeren. Ik liet me gewillig doen. Nu waren de rollen terug omgekeerd en had hij de touwtjes in handen. Met zijn handen begon hij mijn nog overgevoelig genotsknobbeltje te masseren. Ik voelde de gloed tussen mijn dijen stijgen. Met ritmische bewegingen kwamen we voor de tweede keer samen tot een hoogtepunt. Mijn orgasme was deze keer heel zachtjes, heel stil, heel intiem.

Minutenlang hebben we nog liggen nagenieten in elkaars armen. Bezweet, uitgeput, voldaan. Ik wilde niet aan het afscheid denken dat moest volgen. Goesting om terug naar huis te keren hadden we geen van beiden. Maar het moest. We moesten beiden terug de realiteit in, wetende dat het wel enkele weken zou duren eer we elkaar konden terugzien.
De weg naar huis was lang. De muziek die eerder die morgend zo rustgevend was geweest, kon ik niet meer aanhoren, dus ik zette de radio maar aan. Meezingend met de muziek en op een wolkje reed ik naar huis toe.
Wat zie ik die man toch graag, besefte ik voor de zoveelste keer.  

Commentaren

Ik zie dat er niemand gereageerd heeft op dat stukje van de Night of the Proms ... Is er echt niemand die naar de Proms gaat of er al naartoe geweest is?

Gepost door: Ron | 01-11-08

Ik zal er wel zijn schatteke

Gepost door: Sindy | 01-11-08

Jullie zoeken de spanning wel op! Elkaar willen ontmoeten in het bijzijn van zijn vrouw Els.

Gepost door: anne | 03-11-08

Vandaag ff tussendoor kunnen chatten met mijn schat. Het was al weer een tijdje geleden. De kriebeltjes zijn nog altijd niet verdwenen hoor, telkens ik hem hoor of zie ....ik wil hem gewoon bij mij.

Gepost door: sindy | 03-11-08

zo herkenbaar... Ron en Sindy, Per toeval ben ik hier terechtgekomen, toffe blog! Zit zelf in een gelijkaardige situatie en soms is dat moeilijk om er mee om te gaan en zoek je er dingen over op om begrip/oplossingen enz. te zoeken... en hier zijn jullie! Ben 14 jaar samen met mijn vriend B, en heb sinds een jaartje ook een geheime relatie met getrouwde man K met kindjes. Ikzelf heb geen kinderen. Dat maakt het soms moeilijk omdat K zich wel schuldig voelt naar de kids toe en mij dan soms volledig kan afblokken. Zijn huwelijk is ook nog enkel gebaseerd voor de kinderen, mijn eigen relatie is na verschillende ups en downs eerder vriendschap geworden. We (K en ik) dromen over een toekomst samen maar kan hij zijn kinderen opgeven, kan ik mijn zorgeloos leventje met vele gemeenschappelijke vrienden enz. opgeven??? Wat ik voor K voel is me nog nooit overkomen, K voelt dat ook zo aan. Het is soms echt moeilijk... hoe gaan jullie er al zo lang mee om??? Lieve groet, Ellen

Gepost door: ellen | 26-04-09

De commentaren zijn gesloten.