30-10-08

Wat zie ik die man toch graag.

... Meer dan een uur heb ik in Ron's armen gelegen, pratend over de toekomst, ons gezin, het dagelijkse leven, het verleden. Ik streelde af en toe met mijn vingertoppen door zijn haren terwijl hij mijn oorlelletjes masseerde. Daar kan ik zo van genieten terwijl de rillingen dan door mijn lichaam stromen. Plotseling stond hij recht en verdween de douche in. Ik volgde hem. Het water liep zacht over onze naakte lichamen. De energie was een beetje uit mij verdwenen en ik vroeg hem om mij in te zepen. Vol overgave deed hij dat en hij vergat daarbij geen enkel plekje. Zalig gewoon. Allebei een beetje bekomen, gingen we terug op bed liggen. Een beetje plagend, knuffelend, strelend, ging ik op hem zitten. 
 
Daar lag hij dan, onder mij, nog nagenietend, maar klaar om nog eens verwend te worden. Ik bewoog mijn handen zachtjes over zijn lichaam, van zijn oortjes langs zijn hals over zijn borstkas, zijn buik, de binnenkant van zijn dijen, ... hij genoot. Ik schreef 'iets' met het puntje van mijn tong op zijn buik maar hij was blijkbaar met zijn gedachten al ergens anders want hij had het niet door dat ik lettertjes aan het schrijven was . Ik kuste hem en voelde zijn ademhaling versnellen. Hoe lager ik kwam, hoe harder hij begon te ademen. Alhoewel ik wist dat hij al redelijk opgewonden was, zag zijn piemel er nog slap en hulpeloos uit, wachtende op mijn zachte lippen. Ik plaagde hem een beetje. Likbewegingen wisselde ik af met af en toe een zuigmoment. Hij genoot. Zijn piemel, mijn dikke vriend, groeide uit tot een stevige tarzan. Ik wilde hem wel neuken en liet zijn piemel in mijn kutje schuiven .... Af en toe opende Ron zijn ogen en ik zag dat het goed was. De glinstering in zijn ogen en de glimlach rond zij mond waren veelzeggend. Doe alstublieft voort schat.  Na enkele minuten draaide hij me plotseling om en wou hij weer dirigeren. Ik liet me gewillig doen. Nu waren de rollen terug omgekeerd en had hij de touwtjes in handen. Met zijn handen begon hij mijn nog overgevoelig genotsknobbeltje te masseren. Ik voelde de gloed tussen mijn dijen stijgen. Met ritmische bewegingen kwamen we voor de tweede keer samen tot een hoogtepunt. Mijn orgasme was deze keer heel zachtjes, heel stil, heel intiem.

Minutenlang hebben we nog liggen nagenieten in elkaars armen. Bezweet, uitgeput, voldaan. Ik wilde niet aan het afscheid denken dat moest volgen. Goesting om terug naar huis te keren hadden we geen van beiden. Maar het moest. We moesten beiden terug de realiteit in, wetende dat het wel enkele weken zou duren eer we elkaar konden terugzien.
De weg naar huis was lang. De muziek die eerder die morgend zo rustgevend was geweest, kon ik niet meer aanhoren, dus ik zette de radio maar aan. Meezingend met de muziek en op een wolkje reed ik naar huis toe.
Wat zie ik die man toch graag, besefte ik voor de zoveelste keer.  

26-10-08

Golven van genot overspoelen mij.

Ron vroeg me deze week om zelf een keer iets te schrijven over onze laatste ontmoeting. Ik wist niet of ik het kon, toch niet op zijn manier.
Hij herinnert zich meestal nog de kleinste details van ons samenzijn terwijl voor mij meestal alles wat vervaagt. Bij mij overheersen de gevoelens tijdens en na ons samenzijn zo erg, dat ik veel vergeet. Maar ik doe dus een poging om ons laatste afspraakje te beschrijven.

Het is half negen. Ik trotseer de file om vandaag bij mijn schatje te zijn. We hebben naar deze afspraak uitgezien, zoals altijd trouwens. De gejaagdheid van deze morgen verdwijnt algauw wanneer ik zijn cd-tje in de lader duw. Een cd die ik vorige week van hem gekregen heb met liedjes die voor ons een speciale betekenis hebben.
Ik kom  als eerste aan. Wachtend in mijn auto, kijkend naar de mensen rondom mij, vraag ik me af ..... ze moesten eens weten.
Hij is er! Meer dan een vluchtige kus op zijn mond durf ik niet te geven, maar mijn hart wil meer, veel meer. Als ik in zijn blauwe ogen kijk, weet ik waarom ik zo verliefd ben op die man. Hij glundert.

Het duurt maar vijf minuten eer we aan ons motelletje komen. Ik kan bijna niet meer wachten. Eenmaal op de kamer moeten we ons voor niets en niemand meer inhouden. Geen schrik meer om bekeken te worden, gewoon onszelf zijn. Zalig.
Kleren zijn overbodig, woorden zijn overbodig. We doen onze kleren uit. Hij staat naakt voor mij, zijn mond zoekt de mijne en een sensuele kus volgt.
Zijn handen strelen mijn lichaam, tussen mijn borsten omlaag, strelen mijn heupen, mijn buik, terug omhoog in mijn hals .... ik geniet.
Hij laat me op het bed liggen en knielt voor mij. Zijn koude handen trekken mijn schaamlippen uiteen. Ik kan bijna niet meer wachten. Zalig voelt het dan ook als hij mij begint te likken. Ik gloei ... mijn vocht en zijn speeksel worden één. Met zijn zachte tong speelt hij een spelletje. Golven van genot overspoelen mij. Ik geef mij volledig aan hem over en word overladen door allerlei gevoelens. Hij laat mij genieten van een alleroverheersend orgasme dat minutenlang leek te duren ... Dank je schat, zijn de enige woorden die ik over mijn lippen krijg, terwijl ik moeite heb om mijn tranen te bedwingen. Maar ik denk niet dat hij het merkt.

Hij komt bij me liggen in bed. Terwijl ik nog wat bedwelmd ben, komt hij op mij liggen. Zijn piemel tast mijn schaamlippen af en glijdt bij me binnen. Och schat, wat is dat weer lang geleden, denk ik. Hij kreunt en ik huiver nog van spanning. Mijn hart gaat sneller kloppen en zijn lichaam dringt in het mijne. Ik omklem hem met mijn benen en grijp hem zo vast. Mijn lichaam duwt hem naar buiten en zuigt hem terug naar binnen. Hij moet doorgaan. Zijn hand zoekt naar mijn nog overgevoelige clitje. Ik kan het haast niet meer verdragen, maar ik wil het genot nog even rekken. Hij doet door, af en toe zachter dan weer harder, traag en dan weer wat sneller. Het zweet druipt van onze lichamen. Hij dirigeert, weet wanneer ik er klaar voor ben en hij zich volledig kan laten gaan. Mijn hele lichaam siddert en schokt wanneer we gelijktijdig ons hoogtepunt bereiken. Met een luide schreeuw komt hij klaar, terwijl ik stilletjes van mijn tweede orgasme geniet ... 

22-10-08

Night of the Proms.

Woensdag 5 november wordt een hele speciale dag voor mij en ongetwijfeld ook voor Sindy. Op die dag gaan wij namelijk allebei naar de Night of the Proms in het sportpaleis. Sindy gaat met een vriendin, ik met mijn vrouw. Verscheidene keren al heb ik dit muziekspektakel bijgewoond maar voor Sindy is het de eerste keer. Daarom zal het bij haar waarschijnlijk nog meer indruk maken en nog emotioneler worden dan bij mij. En dat het een emotioneel geladen gebeurtenis gaat zijn, is een feit want één van onze favoriete groepen "Simple Minds" zal van de partij zijn. Hmmm, ik krijg er al rillingen van door er nog maar aan te denken.

We hebben zelf de tickets aangeschaft en hebben ervoor gezorgd dat we niet te ver van mekaar maar ook niet te dicht bij mekaar zitten. Sindy heeft een stoeltje in het blok (nr. ...) naast mijn blok (nr. ...). Zij zit ergens onderaan in het blok, ik bovenaan. Ik heb dus wel een beter zicht op mijn schatje Lachen. Ik kan gewoon blijven vooruit kijken om haar te zien en bezig te zien, zij moet zich telkens omdraaien en naar boven kijken om mij te kunnen zien. Misschien dat ik wel een verrekijkertje meeneem. Dus als je iemand met een verrekijker naar beneden ziet turen, zou ik dat wel eens kunnen zijn hé Knipogen.

Zijn er nog mensen die op die dag naar de proms gaan? Het zou puur toeval zijn maar je weet maar nooit. Het lot heeft ons al dikwijls parten gespeeld. Het zou voor mij in elk geval een extra kick zijn, moest ik weten dat er iemand van mijn bloglezers aanwezig was. Spannend! Stoer 

17-10-08

Een heerlijke orale verwenbeurt.

Terwijl Sindy nog aan het bekomen was van haar orgasme, bleef ik met mijn gezicht tussen haar billen en likte ik verder haar intieme zone maar nu veel zachter als daarnet en zonder haar overgevoelige clitje aan te raken. Kwam mijn tong toch toevallig tegen haar nog steeds stijve knopje, dan reageerde haar lichaam met een korte schok alsof er stroom op mijn tong stond. Ik weet zeker dat, als ik nog twee minuutjes gewacht had en dan opnieuw haar clitje beginnen masseren was, dat ze opnieuw zou klaargekomen zijn. Daar ben ik toch echt wel jaloers op, dat een vrouw, en ik veronderstel dan dat dit bij alle vrouwen zo is, meerdere keren na mekaar kan klaarkomen. Bij een man is dit onmogelijk. Als wij klaarkomen zijn wij op zijn minst een half uur tot een uur buiten strijd en hoe ouder we worden, hoe langer deze recuperatietijd wordt. Het tweede orgasme zal ook nooit zo intens zijn als het eerste. Bij vrouwen zou dit wel kunnen. Ik heb het al verscheidene keren tegen Sindy gezegd dat het maar goed is dat de natuur ervoor gezorgd heeft dat een mens kan klaarkomen om zo voor een tijdje van die spanningen en die lustgevoelens verlost te zijn. Het zou anders nogal wat zijn.  

Nee, ik heb haar niet opnieuw gebeft. Ik was al heel tevreden dat ik er op relatief korte tijd in geslaagd was om haar te doen klaarkomen zonder mijn handen te gebruiken en of het een tweede keer op deze manier zou lukken was bijlange niet zeker. Ik draaide me opnieuw om en ging terug op mijn knieën zitten maar ditmaal over haar met mijn benen naast haar middel en mijn poep ter hoogte van haar borsten zodat ze gemakkelijk met haar mond aan mijn piemel kon.  Ze lag met haar hoofd helemaal op de rand van het bed en om het pijpen voor haar wat gemakkelijker te maken, duwde ik een kussen onder haar hoofd en boog ik me helemaal over haar met mijn armen steunend op de radiator van de centrale verwarming. Op deze manier hadden we het nog nooit gedaan. Hmmmm, wat genoot ik opnieuw van haar mond en haar tong.  Een heerlijke orale verwenbeurt stond er op het papiertje ... ja, van een heerlijke verwenbeurt gesproken. 

Ik wou mijn orgasme niet langer uitstellen en liet me volledig gaan. "Oh ja schat ... zooo jaaa ... doe zo verder  ...oh jaaa ... wat een zaligheid ben jij toch ... oh jaaa ... ja ja jaaaaaaaaaaa ... aaaaaahhhhhhhhh ..." Het was alsof mijn zaad met een ongelofelijke kracht in haar keel spoot, en nog eens, en nog eens, en nog eens .... het bleef maar komen. En terwijl Sindy mijn penis stevig met haar lippen bleef omklemmen, ging ze maar door met de perfecte bewegingen van haar mond, tong en handen om mij het ultieme genot te doen verschaffen. Het feit dat ik wist dat ze mijn sperma aan het inslikken was, maakte het orgasme nog intenser. Nog nooit had ik ze zo gretig mijn geslachtsdeel zien "afzuigen" als nu. Pas na het allerlaatste druppeltje en nadat het laatste genotsgolfje mijn lichaam verlaten had, liet ze mijn piemel los en liet ik me op mijn rug op het bed ploffen, volledig leeg en met een zalig bevredigd gevoel.

Sindy kwam in mijn armen liggen met haar hoofd in mijn halsstreek. Ze kuste mijn gezicht, ik kuste haar voorhoofd. Ik weet dat ze er heel intens van geniet van zo in mijn armen te blijven liggen terwijl ik haar streel en af en toe een kusje geef. En ze heeft geluk want ik kan er ook zo van genieten van haar dicht tegen mij in mijn armen te houden. Uren zou ik zo kunnen blijven liggen, nagenietend van onze vrijpartij en genietend van mekaars warme lichaam.  Toen ik haar zei dat ik eigenlijk geen goesting meer had om nog verder te vrijen en haar te neuken, antwoordde ze dat ze dat even graag deed, zo in mijn armen blijven liggen. Maar toch voelde ik me een beetje schuldig en vooral nadien, toen ik terug thuis was, voelde ik me beschaamd omdat ik haar niet geneukt had. De volgende keer zou ik het zeker goedmaken.  

 

12-10-08

"Lik me, lik me alstublieft."

Sindy stopte met pijpen, maakte aanstalten om te gaan liggen en wou me, net zoals bij ons vorige motelbezoek, over haar heentrekken. Maar ik wilde haar nog niet neuken. Ik had liever dat ze me verder oraal verwende. Het stond trouwens op dat papiertje, nietwaar. Terwijl ze haar BHtje en slipje uitdeed en languit op het bed ging liggen met haar handen achter haar hoofd, knielde ik tussen haar benen en liet ik mijn ogen over haar heerlijke lichtgebruinde lichaam glijden. Wat kan ik toch genieten van gewoonweg nog maar naar haar te kijken. Haar donkere okselhaartjes had ze terug een beetje laten groeien en ik kon het niet laten van met mijn neus er in te friemelen en eraan te likken. Mijn handen raakten haar borsten nauwelijks aan en gleden verder af naar haar schaamheuvel. Ook daar had ze haar haartjes terug wat langer laten worden en ik vind het dan zo zalig om die prachtige opwindende behaarde vulva te bewonderen en er nadien met mijn vingers door te strijken zoals je dat zou doen met hoofdhaar.

Ik kon niet meer wachten en "moest" haar beffen. Zoals ze daar nu lag, was ze onweerstaanbaar. Het was alsof haar kutje riep "lik me, lik me alstublieft". Ik wilde haar proeven, haar lippen tussen de mijne voelen. En wetende dat Sindy er naar smachtte om mijn tong tegen haar opgezwollen clitje te voelen, maakte me nog driftiger. Het kaartspelletje was ik helemaal vergeten. Ik wou nu maar één ding. Ik zou haar laten klaarkomen met mijn tong.  Ik zou doen wat haar man nog nooit gelukt is namelijk haar doen klaarkomen met de mond zonder handen te gebruiken. Eigenaardig toch dat mijn vrouw Els, met zo'n laag libido, zo gemakkelijk klaarkomt en dat Sindy, met zo'n hoog libido, soms zo moeilijk tot een orgasme te brengen is. Maar dit zal wel voor een deel aan mij liggen en het feit dat ik Sindy nog niet door en door ken. Het maakt het in ieder geval boeiend en spannend en telkens opnieuw is er die uitdaging.

Nog steeds op mijn knieën zittend, draaide ik mij om en boog mij voorover tot mijn mond haar schaamhaartjes bijna raakte. Meestal plaag ik haar dan eerst een beetje door zachte aanrakingen en strelingen van mijn lippen en tong maar nu verkoos ik van haar onmiddellijk en hard te beffen. Ik trok haar grote lange schaamlippen uit mekaar zodat ik gemakkelijk aan haar kleine stijve genotsknobbeltje kon en begon het vol overgave te likken. Ook zonder dat ik Sindy's gezicht kon zien, merkte ik dat ze er vanaf de eerste seconde erg van genoot. Heel haar lichaam trilde en bewoog van genot. Mijn vingers gebruikte ik dit keer niet, ook niet om er mee in haar kutje te gaan en haar G-plek te masseren. Ik wou weten of ik haar enkel met mijn tong en lippen tot een hoogtepunt kon brengen vandaag. Maar het duurde niet lang voor ik het zeker wist dat ze weldra zou klaarkomen, ik voelde het gewoon dat het ging lukken.

In het heetst van de strijd had Sindy ondertussen mijn piemel gevonden en hem in haar mond gestoken. Ze zoog en likte maar niet met de regelmaat van gewoonlijk. Als ik haar verwen heeft ze het er lastig mee om gelijktijdig mij te verwennen. Ze stopt dan soms en laat dan mijn penis voor wat hij is. Nochtans een typisch vrouwelijke eigenschap, verschillende dingen tegelijk kunnen doen maar misschien verwen ik haar wel zo goed dat het heel moeilijk wordt om je op 2 dingen tegelijk te concentreren Knipogen. Dat is nu iets waar ik geen probleem mee heb, een vrouw verwennen en tegelijkertijd zelf heel hard genieten. Vandaar waarschijnlijk dat het me ook geen enkele moeite kost om gelijktijdig klaar te komen.

Aan Sindy's gehijg en gekreun en de krampachtige bewegingen van haar onderlichaam, merkte ik dat het niet lang meer ging duren voor ze even van deze wereld ging zijn. Mijn vermoeide tong deed nog een laatste inspanning om met de juiste likbewegingen op het juiste ritme met de juiste druk en op het juiste plekje haar binnen te leiden in de tempel van het opperste genot. Enkele seconden later gebeurde het. Even stopte ze met ademen en dan kwam er die oerkreet, een korte doffe maar hard klinkende schreew die zeker in alle kamers van het motel te horen moet geweest zijn en die voor mij de bevestiging was dat haar ontlading geweldig deugd deed en dat ik het goed had gedaan ...     

 

08-10-08

"Kies er maar 3 papiertjes uit"

Ik voel mij een beetje beschaamd na onze laatste ontmoeting van zopas. Het is de eerste keer dat ik Sindy niet heb geneukt in onze motelkamer. Kan je je dat voorstellen, dat je als koppel enkele uurtjes in een hotelkamer vertoeft, dat je daar voor betaalt en dat er niet geneukt wordt? Achteraf bekeken vind ik het ook wel straf. Nochtans wist ik dat Sindy al lang geen goede seks meer had gehad met haar man en dat ze echt graag langdurig door mij geneukt wordt. Met de beste intenties was ik de kamer binnengestapt en had ik me voorgenomen van zeker en vast haar "dikke vriend" in haar vagina te laten voelen maar het is er dus niet van gekomen.

Sindy wilde me die dag opnieuw verrassen, met een spelletje dit keer, zei ze. Curieus zoals altijd vroeg ik haar of het een spelletje met kaarten was. Je kent ze wel, die erotische spelletjes waarbij om de beurt een kaart moet getrokken worden waarbij je dan de opdracht moet (mag) uitvoeren die erop staat. Omdat ze geen antwoord gaf op die vraag, wist ik natuurlijk wel ongeveer wat ze van plan was maar toch keek ik vol verwachting uit naar wat me te wachten stond. In de motelkamer aangekomen, viel het me op dat ze iets zenuwachtiger bewoog dan anders en terwijl ik me uitkleedde en het bed opmaakte, verdween zij in de badkamer. 

Wat er dan gebeurde had ik graag aan jullie allemaal laten zien. Plots stond ze daar voor mij met een hagelnieuw sexy lingeriesetje, een strak passend push up BHtje en een slipje met een speciaal koordje rondom haar taille waartussen ze een vijftiental papiertjes met verschillende kleurtjes had geklemd. Het was een prachtig zicht. Ze deed me denken aan een braziliaanse sambadanseres. Langs de ene kant werd ik vertederd door de manier waarop ze me probeerde te verrassen, langs de andere kant werkte het danig op mijn lachspieren. Ik wist op voorhand bijna wat er ging gebeuren en toch slaagde ze erin om me compleet te verrassen, die lieve schat van me.   

Sindy ging voor me op het bed staan, omhelsde me, gaf me een passionele tongzoen en zei: "Kies er nu maar 3 papiertjes uit maar niet kijken wat er op staat hè."  Ik haalde 3 verschillende kleurtjes achter dat koordje vandaan en daarvan mocht ik er dan eentje lezen. "Een inzeepbeurt onder de douche" stond er geschreven. Omdat ik nog maar pas thuis een doucheke had genomen (zij ook trouwens maar dat wist ik toen nog niet), reageerde ik even niet maar blijkbaar vond Sindy ook op hetzelfde moment dat dit niet de ideale beginkeuze was en zei prompt "Neem eerst maar een ander papiertje." 

Op het volgende papiertje stond "Een heerlijke orale verwenbeurt". Ja, als er nu één ding was wat ik op dat moment het liefst wilde doen, was het dat wel. Zonder de minste aarzeling ging Sindy voor mij op het bed zitten en nam mijn al stokstijve lid in haar mond. Geen voorafgaande strelingen dit keer, geen plagend gelik maar direkt krachtige zuigbewegingen. Ik zou het nu ook niet kunnen verdragen hebben dat ze me eerst wat plaagde, daarvoor was ik te opgewonden. In de spiegel rechts van het bed kon ik ons samen bezig zien. Heerlijk vond ik het om in zijaanzicht mijn stijve piemel telkens in en uit haar mond te zien schuiven. Hmmmmmm, zo zalig ...   

03-10-08

Libidoschaal 0-5.

Toen ik overlaatst alleen aan het fietsen was en mijn hoofd weer helemaal vol was van mijn lieve schat, kwam plots het idee in mij op dat het wel interessant en leuk zou zijn dat wij op elk moment als wij met mekaar communiceren, het "libidogehalte" van mekaar zouden weten zonder dat we het hoeven te vragen. Ik was er van overtuigd dat Sindy dit ook leuk zou vinden. Na wat brainstormen bedacht ik een "libidoschaal" met 6 gradaties, van 0 tot 5. Op gelijk welk moment, ook als wij het niet over seks hebben, zouden wij dan een bepaald afgesproken icoontje (een thermometer bijvoorbeeld) gevolgd door een heel veelzeggend cijfertje tussen de tekstregels kunnen plaatsen. Ziehier de libidoschaal met de verklaring van de cijfers:

Libidoschaal 0-5

0: Totaal geen zin in seks, zelfs externe prikkels zoals beeldmaterieel of literatuur zouden me niet kunnen opwinden.

1: Geen zin in seks maar externe prikkels zouden me wel zin kunnen doen krijgen.

2: Zelfs zonder prikkels van buitenaf, heb ik wel zin in seks. Ik ben niet echt opgewonden maar het kriebelt wel een beetje in mijn slip. Mijn piemel zet uit maar wordt niet stijf. Mijn kutje voelt eerder vochtig aan.

3: Ik ben opgewonden. Ik voel de druk van pijn penis tegen mijn broek. Ik begin nat te worden. Mijn clitje wordt stijf.

4: Ik ben heel opgewonden. Ik moet voordurend mijn piemel, kutje aanraken en mijn benen dichknijpen. Ik ben nat en voel dat mijn slip nat wordt. De spanning is hoog maar ik hoef me seffens toch niet persé te bevredigen.

5: Ik ben zo geil als boter. De spanning is bijna ondraaglijk. Ik zit met een erectie in mijn broek zonder dat ik mijn penis aanraak. Mijn slip is zo nat dat ik ze seffens zal moeten verversen. Ik "moet" me seffens ontladen, desnoods "solo". 

 

Zoals ik verwacht had, duurde het niet lang voor Sindy enthousiast reageerde. Dit is was ze me terugstuurde:

0: dan moet ik al serieus ziek zijn, dat beeldmateriaal zal mij niet kunnen prikkelen, literatuur tot daar aan toe, maar chatten met een geile driftkikker, brengt mij zeker altijd in de stemming
1: kan perfect als ik niet aan jou aan het denken ben, bv druk bezig op het werk of thuis ....
2: heb ik iedere keer als ik nog maar aan je denk
3: knijp dan af en toe eens mijn benen dicht
4: dat zal het verschil zijn tussen jij en ik .... als ik al zo opgewonden ben dan bevredig ik mezelf bijna altijd ofwel moeten de omstandigheden zo zijn dat het echt niet mogelijk is
5: heb ik bijna altijd na een heerlijke chatsessie met jou of nadien na een ontspannend bad 

Ondertussen zijn we een week of twee verder en we gebruiken het icoontje allebei te pas en te onpas, zelfs als we met elkaar spreken. Lachen