04-11-08

Erotiek in het sportpaleis.

Zoals ik jullie al verteld heb, gaan Sindy en ik morgen naar de Night of the Proms. Het verhaaltje dat volgt is eigenlijk voor Sindy bedoeld en wou ik oorspronkelijk als een mailtje naar haar versturen en wel om een speciale reden. Ik heb haar laten weten wanneer het dit blog-stukje wordt gepubliceerd maar ze weet niet waarover het gaat. De bedoeling is namelijk om haar nu, dinsdag 4 november om 13u., wanneer ze dit leest, in een hoge staat van seksuele opwinding te brengen (4 of 5 op mijn libidoschaal). Waarom ik dit wil doen en waarom nu, zal ik waarschijnlijk in één van de volgende stukjes onthullen.

Dus mijn lieve schat, laat me je de volgende minuten meevoeren in mijn erotische fantasie en ik hoop dat je slipje er kletsnat van wordt. Wie weet, wordt deze fantasie woensdagavond wel werkelijkheid.

Een twintigtal zitplaatsen rechts onder mij zie ik Sindy naast haar vriendin enthousiast meedoen op het ritme van de muziek. Speciaal voor mij heeft ze haar lange mooie blonde haren los over haar schouders laten hangen. Wat zou ik ze nu graag aanraken. Stond ik maar vlak achter haar, dan zou ik mijn armen rond haar lende slaan en haar stevig tegen me aandrukken. Dan zou ik mijn hoofd op haar schouders kunnen laten rusten, haar lekker ruikende haren tegen mijn gezicht kunnen voelen, haar wang strelen met de mijne. Ik zou moeite hebben om mijn tranen te bedwingen en je weet wel waarom schat.

Mijn vrouw staat naast me maar ik zie haar niet. Ik zie alleen Sindy. Daar beneden staat mijn schat, de vrouw van mijn dromen, en rond haar duizenden mensen die plezier maken, meezingen en dansen. Maar de muziek hoor ik soms amper. Ik heb dit al zolang willen doen maar nu het zover is, kan ik maar aan één ding denken, aan mijn Sindy. Mijn gedachten dwalen verder af en langzaam maar zeker maakt een erotische spanning zich meester van mijn lichaam. Zou ze haar slipje thuis gelaten hebben zoals ik het haar gevraagd had? Of zou ze het in haar handtas hebben gestoken? Misschien dat ze toch niet durfde om natte plekken in haar rok te vermijden. Toch wil ik het te weten komen. Het duurt niet zolang meer eer het pauze is en om iets te gaan drinken, moet ze dan wel naar boven komen langs de gang die de scheiding vormt tussen de twee blokken waarin we zitten. Ik ga aan Els vragen wat ze wil drinken en  juist op het moment dat Sindy mijn rij passeert, zal ik het dan voor haar gaan halen. Ik zal vlak achter Sindy gaan lopen, en haar proberen aan te raken. Ik wil haar ruiken, ik wil haar voelen, desnoods alleen een stukje kleding. 

Van zodra we in de ruimte arriveren waar de toog staat en waar het volk gewoonlijk redelijk dicht op mekaar gepakt staat, wachtend om hun bestelling te kunnen doorgeven, zal ik zo dicht tegen haar gaan staan dat ik mijn hand tegen haar poep kan drukken. Zo zal ik kunnen voelen of ze een slipje aanheeft. En als het enigszins mogelijk is, zal ik in haar kruis tasten, door haar rok heen, misschien zelfs onder haar rok gaan om met mijn vingers even haar natte ongeschoren kutje te kunnen voelen. Hmmmmmmmmm, wat zou dat heerlijk zijn! Ik weet dat je nat gaat zijn schat maar ik wil het ook voelen en nadien wil ik je geilheid ook ruiken en proeven aan mijn vingers.

Ik hoop dat je even los komt van je vriendin terwijl je naar het toilet gaat. Ik ga je zo onopvallend mogelijk volgen en als het even kan trek ik je mee in de trappenhal en zal ik je kussen op je mond en heel even jouw tong proeven. Hmmmmm, schat toch, wat zou ik je graag even kunnen vastpakken en diep in die verlangende piepertjes van jou willen kijken. Wat zou ik graag je lippen even willen beroeren met mijn lippen en jouw lekkere tong willen voelen tegen de mijne.

Carl Huybrechts kondigt twintig minuten pauze aan. Het is zover. Mijn hart begint te kloppen in mijn keel. Het doet zelfs een beetje pijn. De lichten van het sportpaleis worden ontstoken. Iedereen maakt aanstalten om van zijn plaats te vertrekken. Ik zie Sindy naar boven kijken. Zou zij even zenuwachtig zijn als ik? Ja, ze komt, ze komt naar boven ...   

 

Commentaren

ik hoop voor jullie dat het lukt en zelfs misschien nog heter , even buitenglippen en echte sex. maar leg je verwachtingen niet te hoog anders zou je nog wel eens van een kale kermis kunnen thuiskomen. Veel succes

Gepost door: sugarfree | 04-11-08

Ron...
Jawadde!! Ik krijg er zelf al de kriebels van!!
Ik hoop even vurig als jullie beiden dat jullie mekaar kunnen proeven en voelen en opgeilen daar in dat Sportpaleis!
Laat ons maar gauw weten hoe het was!!

GENIET ERVAN!!!

Gepost door: an | 04-11-08

Geniet ervan straks ben jaloers op jullie, ik moet nog wennen aan mijn nieuwe situatie, zo zonder de spanning zonder de sex zonder de sms ja gewoon terug leren leven met mijn man zonder f, pijnlijk, stresserend maar ozo nodig voor beide. Hopelijk heeft mijn hartje het binnekort ook door maar kan en wil hem nog niet helemaal loslaten. groetjes.
Ik zou vananvond erbij willen zijn , zien wat er allemaal gebeurd spannend he

Gepost door: boostie | 05-11-08

Joepie, ik denk dat het gelukt is met wat ik wou bereiken met dat blog-stukje van gisteren :-)

Gepost door: Ron | 05-11-08

ja sè ron, nu maak je ons weer zo curieus hé!!! en wij krijgen dan de stempel dat we curieuzeneuzen zijn LOL!!!
enjoy tonight you guys!!!

Gepost door: an | 05-11-08

Ron en Sindy

Veel plezier deze avond en ik hoop voor jullie dat je toch eventjes van elkaar kunt genieten.
Succes !

Gepost door: Kamiela | 05-11-08

An, dat doe ik toch zó graag, iemand curieus maken, ik kan het niet laten :-)
Maar je moest eens weten hoe curieus Sindy me nu gemaakt heeft sè, ppfff, niet te doen die meid :-)

Gepost door: Ron | 05-11-08

amai, wat een dag. Van hier naar daar gehold....maar o zo gelukkig. Voel mij net een puber die straks haar liefje zal zien. Nu een lekker bad nemen....en nee niet met mijn badeendje schat:),me opmaken , de juist kledij kiezen:) en ja hopelijk toch een korte ontmoeting. Schat, hou je maar klaar hé!

Gepost door: sindy | 05-11-08

en? en? en?
ja we zijn benieuwd zenne!!!

sos ron

sos sindy

laat je ons iets weten?

ps: hoe was de muziek? of nie veel van gemerkt?!! LOL!

toedeloe

Gepost door: an | 06-11-08

Nog een beetje geduld An :-) maar ik kan je al één ding vertellen, ik ben er nog ondersteboven van.

Gepost door: Ron | 06-11-08

zeggggggg ron!!!
jij hebt er echt wel een handje van weg om ons in spanning te houden hé!!! maar ik vermoed dat ook wij gaan 'beloond' worden voor 't wachten (lol) met een sappig verhaal...
jullie hebben alvast genoten, zoveel is duidelijk!!!

Gepost door: an | 06-11-08

Hij is er aan bezig:) en ik mocht nog niets verklappen.....misschien één ding vandaag werd afgemaakt waar we gisteren gestopt zijn.
groetjes sindy

Gepost door: sindy | 06-11-08

sindy, ewwel: jullie zijn echt koppeltje-pas! wauwww mekaar vandaag dus teruggezien! moet zalig zijn!!!
weet je, ik 'pep' mij een beetje op ahv jullie belevenissen, en die van kamiela.
bedankt dat jullie het willen delen...

Gepost door: an | 06-11-08

goed verhaal ik vond het leuk om te lezen.

Gepost door: Escort Amsterdam | 01-10-14

De commentaren zijn gesloten.