06-11-08

Geen Sindy te zien in het sportpaleis.

Vanmorgen werd ik wakker om 6u. Ik was vannacht pas om 1u. in mijn bed gekropen en had graag nog een uurtje verder geslapen maar van zodra mijn ogen open gingen, kon ik de slaap niet meer vatten. De gebeurtenissen van gisterenavond hadden zoveel indruk op mij gemaakt en vulden mijn hoofd; de adrenaline vloeide opnieuw door mijn lichaam. 

Enkele uurtjes voor ik naar de Night of the Proms zou vertrekken, vroeg Sindy op MSN of ik ook zo opgewonden was. Ze liet het libido-icoontje met het tweede hoogste cijfer "4" zien. Ik was ook wel opgewonden maar niet seksueel. Mijn maag lag helemaal overhoop van de zenuwen.

Wanneer mijn vrouw en ik bij onze zitplaatsen toekomen, is het sportpaleis al redelijk goed volgelopen en ik begin dadelijk naar Sindy te zoeken. Minuten lang zit ik te turen naar de zitplaatsen waar Sindy ongeveer zou moeten zitten. Maar de afstand tussen onze rijen is groot, groter dan ik had verwacht en ik zie geen Sindy. Iedereen die mijn rij passeert, observeer ik. Misschien is ze er nog niet. Op de radio had ik gehoord dat er een lange file stond. Misschien zit ze nog in de file. Zou ik naar beneden gaan? Nee, ik durf niet met mijn vrouw naast mij. Ik zie nog altijd geen Sindy, hoe ik ook mijn best doe. Binnen 5 minuten zal het licht uitgaan en zie ik niks meer. Ik word stillaan wanhopig. Dit kan toch niet waar zijn. Ze moet hier toch ergens zijn. Waarom zie ik haar niet. Schat waar ben je!?  

De lichten van het sportpaleis gaan uit. Pppfffffffff ... ik voel mij niet goed en kan me moeilijk concentreren op wat er rond mij gebeurt. Ik had gisteren nochtans tegen Sindy gezegd dat we onze gevoelens voor elkaar niet mochten laten primeren maar dat we vooral moesten proberen te genieten van de muziek, het spektakel en de sfeer en tijdens de pauze zouden we dan wel zien wat ervan komt . Maar ik heb het er nu zelf heel lastig mee. Het duurt verschillende minuten eer ik uiteindelijk dan toch mijn gedachten een beetje kan verzetten en de tonen van de muziek in mijn hoofd kan laten binnendringen. De ouverture van 1812 van Tsaikovski laat me mijn zorgen volledig vergeten en ik geniet terug met volle teugen, niet alleen van de magistrale vertolking van het il novecento orkest maar eveneens van het licht- en videospektakel en de de gierende vuurpijlen die door de zaal worden geschoten tijdens de overdonderende slotfase. Wowwww. Helemaal uit de bol ga ik met de rockgroep "Live" en hun krachtige openingsnummer "dolphins cry". Het is de eerste keer dat ik ze "live" bezig zie en ze overtreffen bij mij alle verwachtingen. Wat een "band" en wat een stem heeft die zanger Ed Kowalczyk. Met het liedje "I alone"  wordt het eerste deel van de proms mooi en stevig afgesloten.

Tijd voor de pauze. Alle hens aan dek nu. Nu komt het erop aan. Ogen open houden en heel goed kijken, links en rechts, want Sindy kan zowel langs links als langs rechts van onze blok naar boven komen. De meeste mensen onder ons staan recht en lopen massaal de trappen op. Het zal nog wel even duren eer Sindy voorbijkomt want zij zit waarschijnlijk helemaal onderaan. Tientallen mensen worden vluchtig maar degelijk gescand door mijn blik. En ze blijven maar komen. Maar nog altijd geen Sindy. Zou ik ze dan toch nog gemist hebben? Pppffffffff ... Als de mensenstroom naar boven bijna is gestopt, en er onderaan in het blok bijna niemand meer te bespeuren is, ga ik ervan uit dat ik opnieuw niet goed genoeg gekeken heb en ga ik ze zoeken. Ik vraag aan Els wat ze wil drinken en stap naar de bar, tenminste één van de zovele bars ...

     

Commentaren

ohhh dat moet lastig geweest zijn ron!!!

vertel vooral verder...

Gepost door: an | 06-11-08

Bij deze wil ik iedereen nog bedanken die gereageerd heeft op het vorige blog-stukje, want ik was het vergeten. Ik ben met duizend en één dingen bezig de laatste dagen en als er dan nog iemand bij is zoals An, die ne mens nog wat ligt te forceren ;-)dan begint mijn hoofd er nog pijn van te doen ook :-)

Gepost door: Ron | 07-11-08

foei foei Ron, wat ben jij een deugniet, je lezers zo in spanning houden en je verhaal onderbreken op zo'n belangrijk moment...

't zal toch hopelijk nog voor 't weekend zijn wanneer we de apotheose van jullie night of the proms mogen lezen...

Gepost door: anneke | 07-11-08

Anneke, ik doe mijn best maar ik beloof niks. Ik had het verhaal in één keer willen schrijven en korter, maar het is blijkbaar iets dat me niet zo goed lukt, wat minder langdradig vertellen.

Gepost door: Ron | 07-11-08

korter schrijven? vooral niet doen Ron, liever lang en met met alle (pittige) details, ik wil zeker niks missen...

langdradig? dit woord is nog nooit bij me opgekomen bij het lezen van je spannende verhalen...

Gepost door: anneke | 07-11-08

snif snif nu bezorg ik hem toch wel hoofdpijn zeker... bij deze: SORRY Ron!!! is echt niet mijn bedoeling maar ik plak gewoon aan het scherm als ik jullie belevenissen aan 't lezen ben! zie je: Anneke is van 't zelfde gedacht als kik!
nietwaar Anneke?

groetjes aan iedereen!

Gepost door: an | 07-11-08

Met al die 'annes' en 'annekes'.....mijne schat kan niet meer volgen:)

Gepost door: sindy | 07-11-08

mijne 'an' is natuurlijk wel ne nickname hé... bij deze nog ne keer sorry dat ron zijne kluts kwijtraakt!
groetjes!!

Gepost door: an | 07-11-08

An, ge moet u niet verontschuldigen, ge weet toch dat ik dat niet meen :-)
Integendeel, ik vind het heel plezant dat er mensen zo reageren als jij, dus hou je vooral niet in.
En tussen haakjes: ik zou je eigenlijk eens iets persoonlijks willen vertellen in verband met je ex-vriendje. Als je me even een mailadresje doorgeeft via mijn mailadres, dan zal ik het doen. Doe je dit liever niet, geen probleem hoor, alle begrip.

Gepost door: Ron | 08-11-08

Ron, ik laat je morgenvroeg zeker met rust dan kan je het vervolg zeker schrijven want ik ben ook benieuwd hoe je alles weer zal neerpennen:)
Ik zie je graag

Gepost door: SINDY | 08-11-08

Tjeee, Ron, jij weet er de spanning wel in te houden! Ennuh, vooral niet "korter" gaan schrijven. Ik hou wel van die pikante details...

Gepost door: Jeroen | 08-11-08

Nog een beetje geduld, het wordt een extra lang verhaaltje dit keer :-)

Gepost door: Ron | 09-11-08

Ron, we zullen beloond worden voor ons geduld...een extra lang verhaal, kan bijna niet wachten om het te lezen, is dat dan voor vandaag, morgen of ...?

groetjes en een fijne zondag aan iedereen

Gepost door: anneke | 09-11-08

Anneke, gij zijt toch ook wel een curiezeneus hè :-)

Gepost door: Ron | 09-11-08

jawel Ron, ben een curieuzeneus, maar kan ook niet anders met je pittige verhalen...ben blijkbaar wel niet de enige hé...en vertel eens, hoe lang ga je ons geduld nu nog op de proef stellen?
Sindyke, je Ron is een echte deugniet ;-)

Gepost door: anneke | 09-11-08

Oké Anneke, omdat je zo aandringt, het is nog voor vandaag :-)

Gepost door: Ron | 09-11-08

ja Anneke dat is hij zeker....en zeker zijn ogen stralen dat uit wanneer hij naar me kijkt

Gepost door: SINDY | 09-11-08

Ik geniet zo van jullie verhalen...Het is zo herkenbaar, zo herkenbaar dat ik er soms kippevel van krijg...enerzijds dat verlangen, die passie en anderzijds dat pure gevoel van graag zien. Ik hoop dat het bij mij en m'n lieveke nog lang mag duren en dat wens ik jullie ook toe hoor!

Gepost door: Debbie | 09-11-08

er zit wel passie in het verhaal.

Gepost door: Escort Amsterdam | 01-10-14

De commentaren zijn gesloten.