13-11-08

Een erotisch filmpje van Sindy.

Het tweede deel van de proms is nog maar pas begonnen wanneer me plots te binnen schiet dat ik iets vergeten ben. "Oh nee, het is niet waar hé, ik ben dat kaartje vergeten te vragen aan Sindy. Hoe is dat nu mogelijk, en Sindy heeft er zelf ook niks over gezegd! Maar ja, wat wil je, met al die commotie, ze zal daarjuist even hard van haar melk geweest zijn als ik. Verdomme toch, en ik was er al zolang naar aan het uitkijken. Daarstraks dacht ik er nog aan, toen ik ze in haar portemonnee zag rommelen, daar zou ze het kaartje insteken."

Enkele weken geleden had ik me voorgenomen van Sindy te verrassen met een filmpje over mezelf. Geen gewoon filmpje maar ééntje waarop ik naakt zou te zien zijn in mijn badkamer. Ik zette mijn fototoestel in filmstand op de lavabo, kleedde mij voor de lens uit, ging dan onder de douche staan en waste me zoals ik dat anders zou doen. Maar voor ik terug uit de douche stapte, heb ik rechtstaand nog wat met mijn piemel gespeeld zodat zij hem zou kunnen zien groeien van slappe toestand naar een volledige harde erectie. Met mijn stijve lid vooruit heb ik me dan langzaam afgedroogd en nog steeds voor de camera heb ik me dan afgetrokken boven het wc. Het filmpje heb ik op een USB stickje gezet en bij onze volgende ontmoeting aan haar bezorgd.

Het vervolg laat zich raden. Natuurlijk zou ik zelf ook heel graag zo'n filmpje van haar hebben. Ze had me beloofd van er ééntje te maken tijdens mijn afwezigheid in België. Ik wist zelfs op welke dag ze het zou doen, maar toen ik terug thuiskwam, bleek dat ze dan toch niet gedaan had.  Op die bewuste dag had ze eerst heel deze blog herlezen om in de stemming te komen maar ze werd er niet terug opgewonden van. Het waren eerder emotionele gevoelens en gevoelens van geluk die haar overspoelden. Omdat ze zich bovendien niet goed voelde bij de situatie, heeft ze het niet gedaan. 

Vorige dinsdag, de dag voordat wij naar de Proms zouden gaan, zou ze enkele uurtjes alleen thuis zijn en zou ze tijd hebben voor een filmpje. Ik wou echter op zeker spelen en juist voor ze het filmpje zou maken, vorige dinsdag om 13u., lanceerde ik het  blog-stukje "Erotiek in het sportpaleis" in de hoop dat ik Sindy hiermee zodanig zou kunnen opwinden, dat de drempel om het filmpje te maken, wat zou verlagen. En het is gelukt. Ze zou het misschien sowieso gedaan hebben, ook zonder het verhaaltje gelezen te hebben, maar ik ben er zeker van dat het een extra stimulans geweest is. Die avond nog, vertelde ze me dat ze een verrassing voor mij had. "Een verrassing? Nee schatje, niet echt een verrassing, ik weet goed genoeg waarover je het hebt Knipogen, daarvoor ken ik je veel te goed, maar ik ben er wel reuzeblij mee." Sindy zou het geheugenkaartje met het filmpje meebrengen naar het sportpaleis en het dan tijdens de pauze aan mij overhandigen.

Niet dus. Blijkbaar waren we daarjuist tijdens onze korte ontmoeting allebei zodanig van slag, dat we er niet aan gedacht hebben. "Och Ron, maak je er niet druk over. Misschien zie ik Sindy morgen al terug."

Commentaren

Ik wou dat ik dit in mijn situatie ook eens kon meemaken...lijkt me best spannend:)Ik zit zelf nu privé in een heel ingewikkelde situatie, problemen met m'n man. En als ik er ooit aan getwijfeld heb of het maar louter voor de sex was...ik weet nu wel beter, m'n lieveke (minaar) is er nu ook volop emotioneel voor mij en we groeien zelfs op een intense manier naar elkaar toe!Dit maakt me zo gelukkig maar ook bang tegelijk...

Gepost door: Debbie | 13-11-08

Vandaag had ik zo'n emotioneel moment met Ron, zo verbonden met elkaar heb ik me zelden gevoeld. Ik wou het moment koesteren en moest aan een liedje denken van Borsato...stop de tijd...ik wil niet dat dit moment ooit tot een ver verleden hoort. Ik heb eigenlijk geen schrik voor de toekomst. Ik weet dat ik van hem hou en hij van mij en we willen verder tenvolle van elkaar genieten.

Gepost door: Sindy | 13-11-08

Een vraagje voor de mannelijke bloglezers en een weetje voor de vrouwen Ik zit er eigenlijk al een tijdje mee maar zoiets vraag je natuurlijk niet zomaar aan de mannen rondom je, collegas, vrenden,...
Ik zou eigenlijk graag eens weten of er veel mannen zijn die een erektie kunnen behouden , af en toe ejaculeren maar niet klaarkomen en dit zo urenlang kunnen volhouden? Ron beweert van wel maar ik wil het graag eens van iemand anders weten:)
curieuzeneusje

Gepost door: sindy | 14-11-08

:-) Schatje, gij gaat er al vanuit dat deze blog door mannen gelezen wordt. Aan de reacties van de voorbije twee jaar te oordelen, gaan dat er niet veel zijn hé.
Ik denk eerlijk gezegd niet dat er hier mannen gaan reageren op jouw vraag. Dus als je antwoord wil krijgen, zal het van hun vrouwtjes of vriendinnetjes moeten komen, vrees ik. Daarbij denk ik niet dat vele mannen alles geloven wat wij schrijven en vergeet ook niet dat mannen over het algemeen niet zo geneigd zijn om hun seksleven aan de grote klok te hangen zoals ik.

Gepost door: Ron | 15-11-08

Lieve Sindy, De permanente erectie is afhankelijk van de opwindingsgraad bij de man. Als dat nog het geval is bij Ron, ga er dan maar van uit dat er nog steeds geen sleet op zit tussen jullie.
Ik heb ondertussen dit hele verhaal gelezen, maar had er niets aan toe te voegen, vandaar mijn stilte.
G
Guy

Gepost door: Guillaume de Montségur | 24-11-08

Merci voor je reactie Paul. Dat er geen sleet op zit ben ik wel zeker:) Ron weet echt wel hoe een vrouw optimaal te beminnen. Heb spijt dat ik daar zolang op heb moeten wachten.

Gepost door: sindy | 26-11-08

leuk verhaal.

Gepost door: Escort Amsterdam | 25-09-14

De commentaren zijn gesloten.