17-11-08

5 november 2008: een memorabele dag.

Voor de tweede keer komt de band "Live" op het podium en dit keer met het prachtige liedje "Overcome". Carl Huybrechts roept "Pak diegene die je graag ziet vast en dans mee op deze wondermooie slow."  Al bij de eerste tonen lopen de rillingen over mijn rug. Wat zou ik nu graag mijn Sindytje vastpakken en er in het midden van de gang mee dansen. Ik ben zeker dat zij nu op dit moment net hetzelfde denkt. Pffff ... misschien komt ooit het moment wel dat wij hier inderdaad samen staan te slowen. Maar ook zonder mijn lieveling tegen me aangedrukt, geniet ik volop van dit heerlijke stukje muziek.

De kers op de taart wordt gebracht door Jim Kerr en de "Simple Minds". Het is niet de eerste keer dat ik ze live bezig zie maar telkens opnieuw word ik er toch door "ingepakt" en ontroerd. Vooral het unieke gitaarspel van Charlie Burchill gaat me door merg en been. De "gasten" zijn merkbaar ouder geworden maar daarvan is aan hun performance niks te merken. Als ik eraan denk dat Sindy ze voor de eerste keer ziet, krijg ik een krop in de keel en springen de tranen me in de ogen. Bij het liedje "Belfast child" dat samen met Shinead O' Connor wordt gezongen, krijg ik het helemaal, kippevel over heel mijn lichaam.

Wauwww, wat een goeie proms dit jaar. Woensdag 5 november 2008: een memorabele dag, en niet alleen voor Sindy en mij maar voor gans de wereld. Vandaag heeft Amerika immers zijn eerste zwarte president gekozen. Binnen duizend jaar, als ik al lang dood zal zijn, zal deze dag toch nog altijd in de geschiedenisboeken staan .... een raar gevoel. Het enige spijtige aan vandaag is dat ik Sindy niet vlugger gevonden heb tijdens de pauze, maar binnen enkele maanden krijgen we een herkansing, nietwaar lieveke Knipogen ... ra ra ra ...

De dag nadien hebben wij mekaar een uurtje kunnen zien, in mijn auto ergens op een dorpspleintje tussen andere auto's. Na die bijzondere en spannende dag gisteren "moest" ik haar vandaag gewoon zien en even kunnen voelen. Eindelijk konden we mekaar terug "normaal" aanraken en kussen. En het bleef niet bij kussen alleen. Sindy had wel opnieuw een broek aan, dezelfde van gisteren trouwens, maar toch wilde ik dit keer haar kutje even voelen. Wat gisteren niet kon, moest vandaag gebeuren. Ondanks het feit dat er mensen in de omgeving rondliepen, voelde ik mij lekker ontspannen en het leek wel of de buitenwereld me niet kon schelen. Het leek er zelfs op dat wij onzichtbaar waren in onze auto.

Ik wriemelde mijn hand in haar broek en daarna in haar slipje. "Schattttt, wat ben jij nat zeg!" Ze glimlachte even maar al snel verdwenen de lachhoekjes om haar mond en werd de blik op haar gelaat strakker wanneer ik haar clitje begon te masseren. Ze duwde mijn hand nog wat lager. "Ga eens in mijn kutje schat." Zo diep ik kon stak ik mijn middenvinger in haar kletsnatte vagina om daarna dan weer met haar clitje te spelen. Zelf perste ik mijn benen samen en genoot zo ook van haar genot. Ik voelde mij zo ontspannen dat ik op een bepaald moment zelfs mijn ogen gesloten heb en zodoende de omgeving letterlijk en figuurlijk volledig uit het oog verloor. Sindy moet heel geil geweest zijn, want het duurde niet lang voor ze klaar kwam, en al zittend in een auto op een openbare plaats is dit toch niet zo vanzelfsprekend. "Ik had willen roepen, " zei ze, "maar heb me ingehouden."

Wat we gisteren beiden vergeten waren, hebben we nu wel gedaan, namelijk dat geheugenkaartje met dat erotisch filmpje uitgewisseld. Hmmmmmm ..... wat ben ik curieus. 

Commentaren

Dag Ron, waarom hebben jij en Sindy de tickets niet samen gekocht? Zo kon je naast Sindy staan en samen genieten zonder medeweten van je vrouw, of zou je zo'n risico nooit willen nemen.

Gepost door: lyn | 18-11-08

Dag Lyn, wij hebben het er toen nog over gehad maar zijn dan toch bewust een eindje van mekaar gaan zitten omdat de kans bestond dat mijn vrouw Sindy zou herkennen.

Gepost door: Ron | 18-11-08

Ik denk dat Erik het weet dat Sindy vreemdgaat of dat hij toch op zijn minst zware vermoedens heeft.

Gepost door: Ron | 19-11-08

Ik weet het niet wat Eric betreft! In het begin van mijn relatie met Ron was hij heel achterdochtig, vroeg wat ik gedaan had als ik eesn een dagje vrij was,.... nu laat hij alles meer op zijn beloop. Ron denkt dat hij het weet, maar ik durf er niet over te beginnen. Ik denk maar moest hij het weten of vermoeden dan zou hij er toch iets van zeggen of niet?

Gepost door: sindy | 19-11-08

Boostie,
Ik kon je gedachtengang de laatste tijd niet zo goed meer volgen maar nu begrijp ik waarom je je er niet goed bij voelt dat je vriend en zijn vrouw uit elkaar gaan. Je hebt schrik dat hij gaat kiezen voor een andere vrouw die niet bezet is. Ik denk dan direkt bij mezelf of ik voor een "vrije" vrouw zou kiezen en niet voor Sindy, moest er een breuk komen tussen mijn vrouw en ik. En het antwoord is "nee". Ik denk dat als hij voor een andere vrouw zou kiezen, de liefde voor jou toch niet groot genoeg was, hoe graag jij hem ook ziet.

Gepost door: Ron | 20-11-08

Ik weet wat je bedoelt maar dan moet ik ook nog de stap willen zetten om hier weg te gaan, enkel en alleen om mijn kinderen doe ik het (nog) niet. En hij moet eerst ook nog zelf alles op een rijtje zetten en dat gaat een tijdje duren, de impact van het 'ongeval ' is vrij hoog, hij twijfelt aan alles en zeker zichzelf . Hoe dit verder gaat weet ik niet , hoe dan ook , als we samengeweest zijn is het super maar ik voel me er steeds slechter na, morgen gaan we naar da sauna , lekker 3 uur genieten en praten (das eens iets anders he dan sex), en als er meer van komt is goe maar hoeft niet perse , ik moet met hem praten , duidelijkheid , tijd om concrete beslissingen te nemen voor mezelf. Ik ben de laatste weken vrij emotioneel , dit komt omdat ik het gevoel heb hem kwijt te zijn. Moet me sterk houden want thuis mogen ze niks merken he. bedankt

Gepost door: boostie | 20-11-08

Laat hem alles maar eerst op een rijtje zetten, wat wil hij eigenlijk zelf? Hij moet je zeker niet onder druk zetten om je gezin te verlaten als je er zelf niet klaar voor bent. Je moet die keuze voor jezelf immers maken. Geniet morgen maar van elkaars gezelschap.
groetjes sindy

Gepost door: sindy | 20-11-08

De commentaren zijn gesloten.