24-11-08

Daar zat ik dan, tussen mijn 2 vrouwen.

Ik denk dat ik maar niet ga vertellen wat er juist op dat filmpje van Sindy staat. Er is waarschijnlijk toch zo goed als niemand voor geïnteresseerd en ten tweede veronderstel ik dat de lezers die er wel interesse voor zouden kunnen hebben, de mannen namelijk, serieus in de minderheid zijn op deze blog en dit laatste is misschien nog te zacht uitgedrukt. Ik merk ook dat ik hier op deze blog begin achter te lopen op de gebeurtenissen. We hebben mekaar redelijk veel gezien en er is zoveel gebeurd de laatste dagen dat ik het niet kan bijhouden met schrijven. Dus beste lezers en liefste Sindy, ik ga jullie spijtig genoeg niet alles van de voorbije dagen kunnen vertellen, toch zeker niet in detail, maar ik denk wel dat dit maar tijdelijk is.

Sindy en ik hebben nog maar pas een saunabezoek achter de rug, geen privésauna maar een openbare. Opnieuw een heel ondeugende en spannende dag met als hoogtepunt iets wat je amper voor mogelijk houdt. Ik was daar met mijn vrouw en Sindy was alleen gekomen. Toen ik me na een saunabeurt naar de rustruimte begaf, zag ik dat Els en Sindy daar in een zetel een boekje aan het lezen waren maar dat er slechts één zetel tussen hun beiden was. Links van mijn vrouw kon ik niet gaan zitten want daar zat al iemand dus moest ik wel tussen Els en Sindy gaan zitten. Pfffff .... en daar zat ik dan, tussen mijn twee vrouwen. Stel je even voor, links van jou zit je vrouw of je man die van niets weet en ook niets vermoedt, rechts van jou zit je minnares of je minnaar .... Een heel apart gevoel was het. Minuten lang heb ik bewust genoten van deze toch unieke en heel bijzondere situatie. 

Weet ge wat me altijd opvalt in zo'n openbaar saunacomplex? Dat de vrouwen er in hun blootje allemaal zo gewoon en normaal uitzien en niet zoals "in de boekjes" en de reklamespots. Er loopt soms wel eens een mooi figuurtje rond die de ideale maten benadert, lange benen, strak rond kontje, stevige borsten (zonder siliconen) en geen buik maar dit gebeurt zeer zelden. Bij deze raad ik iedere vrouw, die complexen heeft over haar lichaam, aan van eens een publieke sauna te bezoeken om te kunnen zien hoe de meeste vrouwen er naakt uit zien: geen ideale maten, niet slank, geen strak kontje, geen stevige borsten en wel een buik. Wellicht kom je tot de constatatie dat het allemaal nog niet zo erg gesteld is met je eigen lichaam.

Toen Sindy voor mij de opgietsauna uitwandelde, viel het me aan haar poep op dat ze merkelijk verdikt was. Ze heeft zo al een stevige kont en ik heb dat wel graag, een stevige ronde kont, maar nu schrok ik er toch van en ik nam me voor er iets van te zeggen zodra ze thuis was.  Buiten aan het zwembad zag ik dat ook haar buikje niet meer zo plat was als weleer. Haar mascara was helemaal uitgelopen en haar anders zo mooie kapsel zag er nu uit alsof ze door een stortbui gelopen was. Maar toen ik in het zwembad diep in haar stralende oogjes keek, smolt ik opnieuw en dacht ik "zelfs als ze eruit ziet als een verzopen kip (sorry schatjeKnipogen) met te dikke poep en teveel buik, zie ik haar nog graag; dit moet echte liefde zijn."         

Commentaren

Ben vandaag toch maar met een dieet begonnen:)

Gepost door: sindy | 24-11-08

Sindy: count me in!!! Ik doe met je mee... en misschien moet ik ook wel eens met je mee naar zo'n publieke sauna want ik ben zo ene waar Ron het over heeft: ik durf daar niet naartoe... menslief! Ik denk dat de ganse mannelijke bevolking van die sauna wegloopt als ik daar binnenstap...

Ron bedankt weer voor je schitterend relaas van de feiten! En geloof: ik heb een soortgelijk (al was het minder pikant) iets meegemaakt toen we met mijn schoonfamilie gingen eten in het restaurant van mijn (ex)vriendje... 3 weken daarvoor hadden we een stomende vrijpartij gehad en dan zat ik daar... aan 'zijn' tafel! Dat was efkes héél lastig, zeker al omdat mijn vriend iedereen persoonlijk begroet in zijn restaurant, dus ook onze tafel!
Dat moet 'speciaal' geweest zijn voor jullie!

Groetjes!

Gepost door: an | 24-11-08

Wat is er Ron, met het verkeerde been uit bed gestapt? ;o)
Sindytje trek het u niet aan meid, onze 'minder' mooie kantjes moeten ze er maar bij nemen, ik ben eigenlijk ook wel een beetje benieuwd of Ron volledig beantwoord aan het schoonheidsideaal...
En Ron, natuurlijk zijn wij benieuwd wat er op dat filmke te zien was, en wat dat bij jou teweeg bracht, kent ge ons soort nu nog nie?

Groetjes

Gepost door: Louise | 24-11-08

An

Moet je zeker eens proberen, naar een publieke sauna gaan en wees gerust, je gaat zien dat er geen enkele man de sauna zal verlaten :-) Je zal merken dat je niet de enige bent met zulk een model als jij en dat het nog veel erger kan ;-)

Gepost door: Ron | 25-11-08

Louise,

Jij gaat er al van uit dat "jullie" geïnteresseerd zijn voor dat filmpke, maar goed ik zal het je vertellen maar nu niet ;-)

Gepost door: Ron | 25-11-08

Hallo Ann, vroeger durfde ik dat ook niet hoor maar nu geniet ik daar echt van. Je komt er zo ontspannend van terug...met of zonder mijne Ron:)
Echt een aanrader om te ontstressen!!!!

Gepost door: sindy | 25-11-08

Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar dat filmpje. Ron, je kent de vrouwen dan toch nog niet zo goed als je dacht zeker :-)
Ik denk toch zo (sorry als ik verkeerd denk Ron) als jij al die opmerkingen over Sindy haar uiterlijk beschrijft, dat die verpakking toch wel ergens een rol moet spelen in jullie relatie? Moest Sindy nog eens 20kg bijkomen, zou je haar dan nog even graag zien of zou dit je terug meer naar Els toeduwen?
En dan roept dat bij mij dezelfde nieuwsgierige vraag als bij Louise op: beantwoordt Ron aan dat schoonheidsideaal? ;-)

Gepost door: Sheila | 25-11-08

Louise, Ron beantwoordt wel een beetje aan mijn schoonheidsideaal:) Het is natuurlijk gene Rafael Nadal of Brad Pitt maar toch:)
Strak kontje, mooie verleidelijke blauwe ogen, mooi lichaam, heel fijne handen, donker haar met gel:)....dat doet hij speciaal voor mij!En niet te vergeten zo lief en begrijpend. Hij lacht er soms mee en zegt dan na een tijdje zal je ook wel mijn mindere trekjes ontdekken, ....maar ben nog steeds na meer dan drie jaar op zoek en heb er amper gevonden.
groetjes sindy

Gepost door: sindy | 25-11-08

Sheila,
Natuurlijk dat de "verpakking" een rol speelt, een grote rol trouwens, maar of dat ik Sindy minder graag zou zien als ze 20 kg. bij zou komen, daar twijfel ik aan.
In dat verband wil ik toch ook even zeggen dat ik Els een mooiere vrouw vind dan Sindy (Sindy weet dit ook) maar dit gegeven is voor mij een soort van bevestiging dat wat ik voor Sindy voel, echte liefde is.

Gepost door: Ron | 26-11-08

Sindy zal dan idd wel op andere gebieden iets meer te bieden hebben dan jouw vrouw. Ik denk dat er maar weinig mannen zijn die een minnares nemen die minder mooi is dan hun eigen vrouw. Meestal is dat toch één van de sterkste troeven van een minnares. Fijn dat je daar zo eerlijk kan voor uitkomen.

Gepost door: Sheila | 26-11-08

De commentaren zijn gesloten.