27-11-08

1ste erotische filmpje van Sindy.

Op algemene aanvraag Knipogen zal ik dan toch maar vertellen wat er op dat filmpje van Sindy stond. Laat me eerst even zeggen dat drie jaar geleden, vóór dat Sindy mij kende, geen haar op haar hoofd er aan gedacht zou hebben van zelfs maar een blote borst te tonen voor de webcam. Ze wou en zou dit absoluut niet doen, zelfs niet voor haar eigen man, zei ze toen. En nu drie jaar later krijg ik zelfs een filmpje van haar dat ze zelf met haar eigen camera opgenomen heeft en waarvan ik zeker was dat ze er in al haar intimiteit op te zien zou zijn. Hoe een mens kan veranderen in de loop der jaren of misschien beter gezegd, hoe een ander persoon je leven kan beïnvloeden.

Het was eigenlijk niet één filmpje maar een zevental stukjes film dat er op het geheugenkaartje stond. Op de eerste twee was Sindy zelf niet te zien, enkel een zwart licht doorzichtig bodytje, zwarte nylon kousen en zwarte schoenen met hakken. De boodschap drong onmiddellijk tot me door: daar zou ze seffens in te zien zijn. En inderdaad, in de twee volgende stukjes laat ze me eerst genieten van haar sexy kuiten en van haar billen waarvan enkel de bovenste vijf centimeter bloot zijn. Van haar bodytje krijg ik alleen het onderste strakspannende stukje te zien dat haar kutje verbergt. Dan rolt ze langzaam haar kousen naar beneden, doet  haar schoenen uit en trekt ze vervolgens heel langzaam haar kousen over haar tenen. Hmmmm ... het lijkt wel of ze een cursus verleidingstechnieken heeft gevolgd. Opnieuw laat ze mij haar benen bewonderen. Maar ik wou meer, ik wou haar kutje zien en kon amper wachten om het volgende filmpje te openen.

En alsof ze het wist wat ik nu graag wou zien, zet ze zich neer op de vloer voor de blijkbaar op de grond staande camera en opent ze haar benen. Ik kan nu het grootste deel van haar strakke kanten bodytje zien maar niet haar gezicht noch haar borsten. Met één hand achter haar rug ondersteunt ze haar bovenlichaam. Met de andere hand begint ze zachtjes over haar vulva te wrijven. Ook de schaamhaartjes die uit het bodytje komen piepen, worden gestreeld. Dan trekt ze haar slip wat meer opzij zodat ik bijna heel haar behaarde schaamheuvel kan bewonderen. Ze gaat door met strelen en wrijven en haar vingers vinden nu ook haar schaamlippen. Ze bevochtigt haar vingers en doet nu een frontale aanval op haar clitje. Aan de gretigheid van haar bewegingen te zien, moet ze opgewonden zijn, heel opgewonden. Ze steekt even haar middenvinger diep in haar kut en gaat dan weer door met het verwennen van haar clitje, en nog eens, en nog eens ... En dan ... dan stopt het filmpje. Snel naar het volgende ...

Op het laatste filmpje zit ze in ongeveer dezelfde houding maar nu helemaal naakt. Ik kan opnieuw alleen haar onderbuik zien. Nog heviger als in het vorige filmpje verwent ze haar kut. Ik hoor nu ook haar ademhaling. Ik hoor ze genieten. Ze kreunt, eerst zachtjes maar geleidelijk luider en intenser. En dan plots, knijpt ze haar billen dicht en ontploft ze, met een harde en korte "OOOhhh" ... The End. 

"1ste erotische filmpje van Sindy" heb ik dit blog-stukje getiteld. Ja, misschien is er al een tweede Knipogen.

        

Commentaren

Ik vraag mij af of jullie ooit van plan zijn om volledig voor elkaar te kiezen. Of is dat voor jullie een even groot vraagteken?
Ik denk dat zo'n spannende gebeurtenissen zoals dat filmpje enz. in die omstandigheden niet meer vanzelfsprekend zouden zijn. Het zou toch in een totaal andere context gebeuren dan.
Ik vind jullie verhaal in ieder geval opwindend ;-)

Gepost door: Sheila | 28-11-08

Sheila,
Je hebt een tijdje geleden een gelijkaardige vraag gesteld of wij ooit van plan zijn om volledig voor elkaar te kiezen. Sindy en ik hebben het er gisteren nog over gehad. Moesten wij het allebei niet zo goed hebben thuis, dan was de keuze snel gemaakt maar laat het ons voorlopig er maar op houden dat het nog een groot vraagteken is.
Wat die spannende dingen betreft, natuurlijk dat dat zou veranderen als wij zouden samenwonen, maar toch hebben we nu al afgesproken van op bepaalde manieren onze relatie proberen spannend te houden.

Gepost door: Ron | 29-11-08

Dit weekend gelezen in de krant. Mannen gaan vnl vreemd met een vrouw die ze vaak minder mooi vinden dan hun eigen echtgenoot maar waarmee ze een heel sterke emotionele band mee hebben, iets dat ze thuis vaak missen.

Gepost door: sindy | 01-12-08

De commentaren zijn gesloten.