11-12-08

Seks in de auto.

Gisteren vroeg ik me af, als er dan toch zoveel vreemdgegaan wordt, dan zouden de bedrogen partners, zoals mijn vrouw Els bijvoorbeeld, ook kunnen vreemdgaan met de andere bedrogen partners, zoals Sindy's man Erik bijvoorbeeld, en zouden we zo een "herschikking" van het "relatielandschap" krijgen. De  mensen met een hoger libido zouden een nieuwe relatie met elkaar aangaan maar ook diegenen met een lager libido zouden partners worden. Eén van de grote struikelblokken in een relatie, namelijk het verschil in libido en daarmee samenhangend de zin in seks en de regelmaat van de seks, zou dan verdwijnen omdat de seksuele behoeften van beide partners veel dichter bij elkaar zouden komen te liggen. Het is misschien wat simplistisch voorgesteld maar toch. Wat ik bij deze redenering natuurlijk over het hoofd zie, is het feit dat waarschijnlijk alleen mensen met een hoog libido zullen vreemdgaan. De anderen zullen niet zo die behoefte hebben om een andere partner te zoeken, zelfs niet als hun vorige relatie op seksueel vlak nauwelijks iets voorstelde, omdat de seksuele verlangens en driften bij die mensen niet belangrijk genoeg zijn of zelfs helemaal ontbreken. Een mooie theorie dus maar praktisch niks waard.

Terug naar de realiteit. Vorige week bood zich opnieuw een gelegenheid aan dat wij elkaar konden zien, Sindy en ik. De tijd was te kort om naar een motelletje te gaan dus het zou een "onderonsje" in de auto worden. Vooraf had ik Sindy verteld dat ik zo geil was dat ik absoluut wou klaarkomen, de manier waarop speelde geen rol. En het was ook echt zo. Ik weet niet hoe het kwam maar ik zou me desnoods zelf bevredigd hebben, in of buiten de auto, zo opgewonden was ik. En dat mijn schatje opgewonden zou zijn, daar twijfelde ik geen moment aan.

Toen zij in mijn auto stapte en me vluchtig op mijn mond kuste, was het alsof er iemand op een geurverstuiver met parfum duwde. "Schat, wat een geur heb jij bij!" riep ik verbaasd. Ze weet dat ik niet graag heb dat ze geurtjes opdoet als ze bij mij is. "Maar lieveke, ik heb niks opgedaan," antwoordde ze verontwaardigd, "het zal misschien mijn sjaal zijn." We zijn dan maar overgestapt in haar autootje omdat ik schrik had dat Els er iets van zou merken. Het duurde wel een tijdje eer we een min of meer geschikt plaatsje vonden om te doen wat we wilden doen; een echt schikte plaats is het nooit want je voelt je nooit volledig op je gemak en je moet voortdurend op je hoede zijn voor eventuele voorbijgangers of voorbijrijdende auto's of fietsers. 

Even buiten het centrum van een dorp parkeerde Sindy de auto naast een gewone niet gemarkeerde éénbaansweg. Hier en daar stond er een huis maar het was er rustig en op het eerste zicht zo goed als geen verkeer. Links van ons was er een hoge dichte groene haag met daarachter een woning. Aan de overkant van de weg waren er geen huizen, dus we moesten alleen de voor- en achterkant van de auto in het oog houden.  Het was koud buiten en het zou niet lang duren voor onze raampjes zouden beginnen aandampen. Dat heeft het voordeel dat men van buitenuit minder gemakkelijk ziet wat je aan het doen bent maar anderzijds maken aangedampte ruiten er voorbijgangers ook attent op dat er mensen in de auto zitten. We maakten ons er niet druk over, zetten de raampjes op een spleetje en begonnen mekaar te kussen ...  

Commentaren

Schat, ik kan het me moeilijk voorstellen Els met Eric!!! Ze beseft misschien maar half zo goed wat ze aan jou heeft. Wat jij allemaal voor haar doet zou ze allemaal moeten missen.
Nee, ik ben er zeker van dat dit niet zou lukken.

Gepost door: sindy | 12-12-08

Het was maar een voorbeeld hé schatje :-)

Gepost door: Ron | 12-12-08

Hallo Ron

Laat ons maar vlug het vervolg lezen, misschien voor mij wel herkenbaar, heb dit ook meegemaakt met Luc.

Groetjes en een prettig weekend !Gepost door: Kamiela | 12-12-08

Wat me opvalt Wat me opvalt is dat de schrijver alleen over zijn eigen seksuele verlangens schrijft en er maar vanuit gaat dat zijn partner hetelfde wil en ook zo beleeft. Dat is juist waarop vele verhoudingen helemaal stuk lopen!! Dus volgens mij een slechte minnaar die zo gauw mogelijk wil klaarkomen en zijn partner aan haar lot overlaat, die moet dan maar haar vingers gebruiken.

Gepost door: chevalier | 23-01-10

De commentaren zijn gesloten.