15-12-08

Seks in de auto (2).

Met onze jassen nog aan begonnen we aan mekaar te friemelen. Veel moeite om  aan Sindy's boezem te komen, had ik niet. Ze was trouwens, zoals bijna altijd, redelijk diep decolleteerd. Wanneer ik één van haar warme borsten ontblootte en ze in mijn handpalm liet rusten, begon Sindy te lachen alsof ze wou zeggen: We staan nog maar amper stil en ik zit hier al met mijn borsten bloot. Maar de ruiten van de auto dampten vlug aan en ik voelde mij meer op mijn gemak dan anders. Ik denk dat het bij Sindy niet anders was, want ze liet zonder de minste tegenstribbeling toe dat ik vrij direkt met mijn hand in haar kruis pakte, haar slip opzij trok en haar begon te vingeren. Sindy had ondertussen mijn piemel uit mijn mijn gulp gehaald maar veel meer dan haar vriendje zachtjes met haar kleine handje omklemmen, was er niet bij. Zoals elke vrouw kan ze vele dingen tegelijk doen maar als ze echt aan het genieten is, heeft ze het er toch lastig mee om zich op twee dingen tegelijk te concentreren. Maar geen erg, ik wist dat ik zo dadelijk wel mijn part zou krijgen.

Het was heet en nat daar beneden in haar schaamstreek. Ik voelde onmiddellijk dat het me niet veel moeite zou kosten om haar te doen klaarkomen. Hoe langer ik Sindy ken, hoe gemakkelijker ze klaarkomt. Het verschil tussen haar en Els wordt op dat vlak alsmaar kleiner. Zou ze steeds meer opgewonden geraken of zou het aan mij liggen? Word ik alsmaar beter in het bespelen van haar gevoelige plekjes of zou haar lichaam zich stillaan aan mijn manier van aanraken aanpassen? In één ruk ging ik door en kon ik doorgaan, zonder gestoord te worden door voorbijgangers, tot ze zachtjes kreunend haar hoogtepunt bereikte.

Nu was het mijn beurt. Sindy wierp nog vluchtig een blik door de bijna volledig aangedampte voorruit en liet haar hoofd dan zakken over mijn penis. Hmmmmmm ... zó zalig toch altijd weer, vooral die allereerste aanrakingen en zuigbewegingen van haar zachte warme lippen en mond en die eerste natte lik- en draaibewegingen van haar tong. Maar ze deed het niet zo rustig en langzaam opbouwend zoals gewoonlijk. Ze pijpte me hevig en hielp daarbij met een hand. Het moest begrijpelijkerwijze vooruit gaan want op elk moment kon er iemand ons storen. In een snel tempo voelde ik mijn opwinding en de druk in mijn piemel stijgen. En juist voor ik mijn point of no return begon te bereiken, kwam er in de verte iemand te voet onze richting uit. Shit! Snel mijn trui over mijn piemel en ons zo normaal mogelijk proberen te gedragen. Maar ja, wat is op zo'n moment u zo normaal mogelijk gedragen. Het was een vrouw die dichterbij kwam. Ze wandelde langs deze kant van de weg, dus ze zou ons rakelings passeren. Toch moest ik lachen met de situatie. Een vijftal meter voor onze auto, waar de haag eindigde, sloeg ze echter af naar rechts en begaf ze zich naar het huis achter de haag. We hoorden haar daar nog een tijdje op iemand roepen en omdat we ons niet meer op ons gemak voelden op die plaats, zijn we dan maar verder gereden.

Na nog een tweede keer op een andere plaats gestoord geweest te zijn, ditmaal door een fietser, heeft Sindy dan uiteindelijk op de derde plek "the (blow)job" kunnen afmaken. Ik was ondertussen zo opgewonden dat het geen minuut heeft geduurd, denk ik, eer mijn hete zaad in haar mond schoot. Terwijl ik nog aan het bekomen was, zag ik aan haar gezicht dat ze mijn kwakje nog niet had doorgeslikt. Ze maakte met haar handen een gebaar van "help, waar kan ik het kwijt?" Ik schoot in de lach en zei "schat, spuw dat toch uit naast de auto." En zo gebeurde het ook. Toen ik achteraf vroeg waarom ze een probleem had met mijn sperma en anders toch niet, antwoordde ze .....     

 

  

Commentaren

En Kamiela ... is het herkenbaar voor jou of is het bij jullie anders gegaan?

Gepost door: Ron | 17-12-08

Hallo Ron

Het is heel herkenbaar voor mij met het enige verschil dat het bij ons donker was. Er waren verscheidene voorbijgangers want wij stonden langs een drukke weg. Maar geen enkele heeft ons opgemerkt, denk ik toch... Comfortabel was het niet maar het was wel heel spannend.
Het is hier de laatste dagen ook stil precies op je blog. Waar zou iedereen zijn ?


Groetjes

Gepost door: Kamiela | 17-12-08

Hey Kamiela,
Nee zeker, dat het hier de laatste dagen stil is op de blog, precies ook crisis. Ik was al de bedenking aan het maken of het niet beter zou zijn van te stoppen met schrijven als er dan toch zo goed als geen reacties meer komen. En als ze niet zeggen waarom ze niet reageren, weten we ook niet hé. En Kamiela, wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat mensen reageren op wat wij schrijven, nietwaar; positief, negatief, het maakt niet uit, als men maar reageert.
Groetjes, Ron.

Gepost door: Ron | 17-12-08

Alstublieft Ron! Stop niet met schrijven! Uw verhalen zijn zeer leuk om te lezen, zelfs verslavend.

Als je zo graag reacties krijgt, wil ik wel elke keer een reactie plaatsen :)

Gepost door: Lyn | 17-12-08

Ron, Ron, Ron toch...

Ben nu al twee dagen, héél ongeduldig, aan 't wachten op het antwoord van Sindy...foei foei wat hou je ons weer in spanning, niet te doen...

Gepost door: Anneke | 17-12-08

Hey Lyn,
Wel, ik zou het inderdaad wel graag hebben dat je elke keer reageert :-)
Het doet me een plezier dat je ze zo leuk vindt en zelfs verslavend, wauw, wat moet ik mij daar bij voorstellen :-)
Bedankt op voorhand in ieder geval.


Gepost door: Ron | 18-12-08

Anneke,
Eerlijk gezegd had ik ditmaal niet de bedoeling van te vertellen wat Sindy heeft gezegd ... een open verhaal, weet je wel, het einde mag je er zelf bijverzinnen ;-)
Maar als je het echt wil weten, wil ik het jou wel vertellen.
Bedankt voor jouw reactie Anneke.

Gepost door: Ron | 18-12-08

Oké, al 3 vrouwen die gereageerd hebben, das al iets, maar ik wil meer reacties. Het kan toch niet dat er maar 3 mensen zijn die deze blog lezen. Komaan dames, juffrouwen en heren, laat eens iets van je horen :-)

Gepost door: Ron | 18-12-08

schat,niet alleen jouw verhaaltjes zijn verslavend JIJ bent gewoon verslavend!!!!
Vorige keer had ik mij er zo op ingesteld dat het een paar weken zou duren vooraleer ik je weer zou zien.....maar één mailtje van jou en alles moet wijken om je te zien en door jou verwend te worden. Ik zie je graag lieveke en bedankt voor daarstraks:)

Gepost door: sindy | 18-12-08

Blijf maar verder schrijven Ron! Ook ik ben een vaste fan. Ik beloof dat ik ook zal proberen om meer te reageren vanaf nu ;-) Ik lees trouwens ook graag de reacties van de anderen. Dus, aan de fans van Ron: blijven reageren hé mensen, dan hebben we allemaal nog iets leuks om te lezen :-)

Gepost door: Sheila | 18-12-08

Moet je ego gestreeld worden? ;-)
Ik denk dat je zonder al die reacties ook wel weet dat je blog gelezen wordt.

Gepost door: Sandra | 18-12-08

Dag Sheila,
Ik wist niet dat ik zelfs "fans" had ;-)
Bedankt voor uw reactie, ben blij dat ik terug iets van je hoor. Ik krijg terug meer zin om te blijven schrijven.

Gepost door: Ron | 18-12-08

En Sandra ... jij bent er ook nog zo te zien :-)
Natuurlijk dat ik graag heb dat mijn ego af en toe gestreeld wordt, hoe zou je zelf zijn :-)
Ik weet inderdaad wel dat mijn blog gelezen wordt, ook zonder reacties maar ik plak er toch liever gezichten op, of beter gezegd, namen; gezichten zou nog mooier zijn maar dat kan natuurlijk niet.

Gepost door: Ron | 18-12-08

ook ik ben een grote fan van je blog. zit ook al 2 jaar in dezelfde situatie. Spannend maar tegelijkertijd toch ook heel moeilijk.

Gepost door: Astrid | 19-12-08

Nee idd Astrid het is zeker geen gemakkelijke situatie zo'n dubbel leven leiden. En het betert er wel niet op. Ik kan me geen leven zonder Ron meer voorstellen. Hij geeft me zoveel liefde en warmte. Thuis voel ik me steeds minder goed,neem ik bewust of onbewust ook meer afstand van Eric ...en hij doet ook geen moeite ondanks het feit dat ik zeg dat ik vind dat we uit elkaar aan het groeien zijn. Ik ben een echt knuffelbeest en het gebrek hieraan thuis drijft me nog meer naar Ron.
pffff nie simpel hé.

Gepost door: sindy | 19-12-08

Mieke,
Ik denk dat je gelijk hebt en dat ik inderdaad niet anders kan dan door te gaan met al die fans van mij :-)
Het volgende stukje is al zo goed als klaar, nog even geduld.

Gepost door: Ron | 20-12-08

Het spijt me dat ik de advocaat van de duivel moet spelen in jullie ogen. Maar dit is enkel mijn mening maar:
Ik vind dat jullie is dringend oprecht moeten reflecteren over jezelf en met wat jullie bezig zijn. Waar jullie hemels over praten en leuk over doen. Zo'n dingen komen op termijn bijna altijd uit. Dit kan partners tot zelfmoord drijven. Of een zwaar emotioneel trauma opleveren waar die persoon misschien nog jaren met sukkelt, evt. niet met jou maar met een nieuwe relatie. Terwijl die persoon, hoe je het draait of keert, onschuldig is. Gewoon allemaal voor jou pleziertje...

Wel...Ik en mijn vriendin, doen daar dus niet aan mee. Zo'n bedrog hoort niet thuis in een relatie, als je uw partner echt graag ziet dan denk je voorbij uw stijve penis of natte spleet. Als je zo'n verlangen koestert of teleurstellingen hebt, praat erover met je vaste partner. Werk het uit, als jullie echt respect hebben voor elkaar moet dit lukken. Lukt het niet, zeik dan niet en stop de relatie. Maar blijf eerlijk met jezelf.

Er zijn trouwens vele alternatieven. Ik en mijn vriendin zijn swingers (aka lifestyle members). Wij koesteren dus zeker geen jaloezie en hoeven elkaar ook nooit te bedriegen. Alles wordt openlijk besproken en met respect behandeld.

Alles wordt nog is versterkt als jullie kinderen hebben. Zo laat je gezinnen op een gruwelijke manier stoppen en de partner waar je zogezegd van houd volledig stikken en emotioneel crashen.

Kijk ik moet jullie tegenantwoord hier niet over, ik heb genoeg mensenkennis wat jullie zouden antwoorden.

Het enige wat ik hiermee wil bereiken is. Dat jullie eindelijk nog is een tweede visie in jullie hoofd prenten en toch is goed nadenken. Hoe langer het duurt natuurlijk hoe moeilijker bekentenissen worden, hoe meer en meer je moet gaan liegen. Een straatje zonder eind...

Ik wens jullie allemaal oprecht toe dat je nooit zelf moet ontdekken wat dit soort spelletjes met je kan aanrichten.

Gepost door: Maarten | 18-03-10

heee,

wat een goed verhaalt je meot er echt iets mee gaan doen met deze verhalen!!

Gepost door: info over seks | 18-04-12

De commentaren zijn gesloten.