23-12-08

"Mijn kutje is nat!"

Vorige week hebben Sindy en ik elkaar opnieuw gezien maar ditmaal terug in ons vertrouwde motelletje. Het is niet de eerste keer dat ik een vrijpartij in die hotelkamer beschrijf maar deze keer was het zo bijzonder dat ik jullie ook deze belevenis niet wil onthouden. Weet je wat ze de dag ervoor op MSN zei ... "Schat ik zit met een probleem, ik weet niet of je me kan helpen maar mijn kutje is nat." Toch echt niet de doen hè, die lieve meid van mij! Dé ultieme droomvrouw van elke man, is ze. Ik begrijp waarom er hier zo weinig mannelijke lezers zijn. Mocht ik Sindy niet kennen dan zou ik ook stikjaloers worden op de man die deze blog schreef. Ik hoop dat ik de bezette mannen die het toch lezen niet aanzet tot vreemdgaan.

Ik had wat amadelolie meegenomen, niet zozeer om Sindy mee te verwennen maar wel voor mezelf. Ik had het Sindy al enkele keren gezegd dat we eens wat meer met olie zouden moeten experimenteren omdat ik dat bij mezelf zo lekker vind als ik mijn voorhuid helemaal achteruit trek, mijn eikel insmeer met wat olie en me dan met de volle hand aftrek. Zonder olie (of een ander vocht) moet ik dat niet proberen want daar is mijn piemel veel te gevoelig voor. Sindy zou dat wel gaan kopen, neutraal ruikende olie, maar het was er nog niet van gekomen.

Ik had me 's morgens thuis al wel gedouchet maar ik wou me in onze hotelkamer toch nog eens opnieuw grondig wassen omdat ik wilde dat mijn poep extra schoon was. Het was al weer een tijdje geleden dat Sindy mijn kontje nog eens verwend had. Maar Sindy gaf me geen kans om naar de badkamer te lopen. Ze pakte me vast en duwde me op het bed. Vervolgens kroop ze op mij, haar haren in mijn gezicht, haar borsten hangend op mijn borst. Tussen haar billen en onze schaamharen zocht ze mijn keiharde penis en duwde hem in haar nauwe kutspleetje. Ohhh ... ik kreunde van genot toen ik mijn stijve schacht lanzaam in haar warme vochtige vagina voelde binnenschuiven. Terwijl ze haar tong bij me naar binnen duwde, liet ze haar onderbuik in een  traag tempo maar met krachtige vastberaden bewegingen op en neer gaan. Hmmm ... zoals ze het toen deed, had ik het nog uren kunnen volhouden, niet snel genoeg om me te doen klaarkomen maar wel krachtig genoeg om me ten volle te laten genieten.

Terwijl ik haar stevig vastpakte, duwde ik haar zodanig dat ze op haar rug rolde en ik dus op haar kwam te liggen. We neukten gewoon verder met dat verschil dat ìk nu het tempo en de kracht van de stoten kon bepalen. Ik penetreerde haar hard en diep, zo diep ik kon, en blijkbaar genoot ze er nu meer van want ze hijgde en elke stoot beantwoordde ze met een korte kreun. Wanneer ik op het punt stond van klaar te komen, haalde ik bruusk met piemel uit haar kut en, op mijn armen steunend, vroeg ik haar met een glimlach op mijn gezicht of we eerst gingen douchen. De glimlach op haar gezicht vertelde dat haar hevigste lusten wat bekoeld waren en dat ze het goed vond. Onder de douche wasten we mekaar en Sindy verliet als eerste de badkamer. Toen ìk de slaapkamer terug binnenwandelde, lag ze daar, poedelnaakt, op haar buik op het bed ...   

 

      

Commentaren

Ik had mij inderdaad verheugd op een zalige massage met die amandelolie:)

Gepost door: sindy | 24-12-08

Sheila, nooit had ik kunnen denken dat ik in deze situatie van minnares zou terechtkomen. Het is idd niet gemakkelijk. Hoewel we elkaar in het begin hebben gewaarschuwd dat we niet verliefd mochten worden op elkaar , was het al om zeep de eerste keer toen we elkaar zagen. En het is er zeker niet beter op geworden. Ik kan hem niet loslaten en hij mij ook niet, maar dan volledig voor elkaar kiezen en alles achterlaten is dan ook weer niet evident.
De ene dag gaat het natuurlijk wat gemakkelijker dan de andere, maar met al die feestdagen in het vooruitzicht en bijgevolg weinig kans om elkaar te zien of te horen....pfff ik haat het.
groetjes sindy

Gepost door: sindy | 24-12-08

nieuwjaarswens Ron en Sindy, ik wens jullie een gelukkig nieuwjaar en dat jullie nog vele schone momenten samen mogen beleven.

Gepost door: Lyn | 31-12-08

Veel plezier in 2009...

Groetjes

Louize

Gepost door: Louize | 31-12-08

Aan iedereen een supergelukkig en liefdevol 2009 gewenst.
dikke kussen

Gepost door: sindy | 31-12-08

Beste lezers,

Ik hoop dat 2009 beter wordt dan ikzelf ervan verwacht en wens jullie het allerbeste toe.
Bedankt voor jullie interesse en reacties. Dat jullie nog veel plezier aan deze blog mogen beleven.

Groetjes, Ron.

P.S. Sorry dat ik jullie zolang op het vervolg van het laatste stukje laat wachten maar ik heb het te druk gehad de laatste dagen. Maar wees gerust, het vervolg komt er :-)

Gepost door: Ron | 02-01-09

Boostie, ik heb het hier al eens gezegd. Ik hoop dat ik nooit in zo'n situatie terechtkom. Dat Ron vrij moest zijn en alles in mijn handen zou liggen...ik zou niet met de druk kunnen omgaan denk ik.

Gepost door: sindy | 05-01-09

momenteel gaat het heel goed tussen ons
soms is het nog aantrekken afstoten, echte besliisingen gaan we pas nemen als de scheiding achter de rug en alle emotionele gevoelens een juiste plaats vinden.
tijd brengt raad en we zullen zien wat de toekomst brengt. Emotioneel zit ik op een achtbaan en ben verliefd ;aar denk heel veel na over de toekomst en vooral de kinderen. HIj heeft er vier waarvan 2 van 3 jaar.

groetjes en een fijn jaar

Gepost door: boostie | 10-01-09

De commentaren zijn gesloten.