23-12-08

"Mijn kutje is nat!"

Vorige week hebben Sindy en ik elkaar opnieuw gezien maar ditmaal terug in ons vertrouwde motelletje. Het is niet de eerste keer dat ik een vrijpartij in die hotelkamer beschrijf maar deze keer was het zo bijzonder dat ik jullie ook deze belevenis niet wil onthouden. Weet je wat ze de dag ervoor op MSN zei ... "Schat ik zit met een probleem, ik weet niet of je me kan helpen maar mijn kutje is nat." Toch echt niet de doen hè, die lieve meid van mij! Dé ultieme droomvrouw van elke man, is ze. Ik begrijp waarom er hier zo weinig mannelijke lezers zijn. Mocht ik Sindy niet kennen dan zou ik ook stikjaloers worden op de man die deze blog schreef. Ik hoop dat ik de bezette mannen die het toch lezen niet aanzet tot vreemdgaan.

Ik had wat amadelolie meegenomen, niet zozeer om Sindy mee te verwennen maar wel voor mezelf. Ik had het Sindy al enkele keren gezegd dat we eens wat meer met olie zouden moeten experimenteren omdat ik dat bij mezelf zo lekker vind als ik mijn voorhuid helemaal achteruit trek, mijn eikel insmeer met wat olie en me dan met de volle hand aftrek. Zonder olie (of een ander vocht) moet ik dat niet proberen want daar is mijn piemel veel te gevoelig voor. Sindy zou dat wel gaan kopen, neutraal ruikende olie, maar het was er nog niet van gekomen.

Ik had me 's morgens thuis al wel gedouchet maar ik wou me in onze hotelkamer toch nog eens opnieuw grondig wassen omdat ik wilde dat mijn poep extra schoon was. Het was al weer een tijdje geleden dat Sindy mijn kontje nog eens verwend had. Maar Sindy gaf me geen kans om naar de badkamer te lopen. Ze pakte me vast en duwde me op het bed. Vervolgens kroop ze op mij, haar haren in mijn gezicht, haar borsten hangend op mijn borst. Tussen haar billen en onze schaamharen zocht ze mijn keiharde penis en duwde hem in haar nauwe kutspleetje. Ohhh ... ik kreunde van genot toen ik mijn stijve schacht lanzaam in haar warme vochtige vagina voelde binnenschuiven. Terwijl ze haar tong bij me naar binnen duwde, liet ze haar onderbuik in een  traag tempo maar met krachtige vastberaden bewegingen op en neer gaan. Hmmm ... zoals ze het toen deed, had ik het nog uren kunnen volhouden, niet snel genoeg om me te doen klaarkomen maar wel krachtig genoeg om me ten volle te laten genieten.

Terwijl ik haar stevig vastpakte, duwde ik haar zodanig dat ze op haar rug rolde en ik dus op haar kwam te liggen. We neukten gewoon verder met dat verschil dat ìk nu het tempo en de kracht van de stoten kon bepalen. Ik penetreerde haar hard en diep, zo diep ik kon, en blijkbaar genoot ze er nu meer van want ze hijgde en elke stoot beantwoordde ze met een korte kreun. Wanneer ik op het punt stond van klaar te komen, haalde ik bruusk met piemel uit haar kut en, op mijn armen steunend, vroeg ik haar met een glimlach op mijn gezicht of we eerst gingen douchen. De glimlach op haar gezicht vertelde dat haar hevigste lusten wat bekoeld waren en dat ze het goed vond. Onder de douche wasten we mekaar en Sindy verliet als eerste de badkamer. Toen ìk de slaapkamer terug binnenwandelde, lag ze daar, poedelnaakt, op haar buik op het bed ...   

 

      

20-12-08

Dans met mij.

Gisteren kreeg ik een mailtje van Sindy waarin ze vertelde dat ze al heel de morgen naar hetzelfde liedje aan het luisteren was "dans met mij" uit Marco Borsato's nieuwste CD. Toen ze in de auto zat, rolden de traantjes uit haar ogen. Dit gaat echt over ons schat, zei ze. Dus waarschijnlijk gaat het ook over de meeste van jullie. Ziehier de tekst, spijtig dat jullie de muziek niet kunnen horen.

Niets dan de stilte hier nu om ons heen
Voor de dag begint heb ik je even voor mij alleen
Ik pak je vast en druk je dicht tegen me aan
en ik dans met jou.
Straks neemt de zon je zeker met zich mee
Nog heel even en dan deelt het leven ons weer in twee
Dus ik geniet zolang je hier nog bij me bent
en ik dans met jou
En ik beloof je uit het diepste van mijn hart......
Ik hou van jou

15-12-08

Seks in de auto (2).

Met onze jassen nog aan begonnen we aan mekaar te friemelen. Veel moeite om  aan Sindy's boezem te komen, had ik niet. Ze was trouwens, zoals bijna altijd, redelijk diep decolleteerd. Wanneer ik één van haar warme borsten ontblootte en ze in mijn handpalm liet rusten, begon Sindy te lachen alsof ze wou zeggen: We staan nog maar amper stil en ik zit hier al met mijn borsten bloot. Maar de ruiten van de auto dampten vlug aan en ik voelde mij meer op mijn gemak dan anders. Ik denk dat het bij Sindy niet anders was, want ze liet zonder de minste tegenstribbeling toe dat ik vrij direkt met mijn hand in haar kruis pakte, haar slip opzij trok en haar begon te vingeren. Sindy had ondertussen mijn piemel uit mijn mijn gulp gehaald maar veel meer dan haar vriendje zachtjes met haar kleine handje omklemmen, was er niet bij. Zoals elke vrouw kan ze vele dingen tegelijk doen maar als ze echt aan het genieten is, heeft ze het er toch lastig mee om zich op twee dingen tegelijk te concentreren. Maar geen erg, ik wist dat ik zo dadelijk wel mijn part zou krijgen.

Het was heet en nat daar beneden in haar schaamstreek. Ik voelde onmiddellijk dat het me niet veel moeite zou kosten om haar te doen klaarkomen. Hoe langer ik Sindy ken, hoe gemakkelijker ze klaarkomt. Het verschil tussen haar en Els wordt op dat vlak alsmaar kleiner. Zou ze steeds meer opgewonden geraken of zou het aan mij liggen? Word ik alsmaar beter in het bespelen van haar gevoelige plekjes of zou haar lichaam zich stillaan aan mijn manier van aanraken aanpassen? In één ruk ging ik door en kon ik doorgaan, zonder gestoord te worden door voorbijgangers, tot ze zachtjes kreunend haar hoogtepunt bereikte.

Nu was het mijn beurt. Sindy wierp nog vluchtig een blik door de bijna volledig aangedampte voorruit en liet haar hoofd dan zakken over mijn penis. Hmmmmmm ... zó zalig toch altijd weer, vooral die allereerste aanrakingen en zuigbewegingen van haar zachte warme lippen en mond en die eerste natte lik- en draaibewegingen van haar tong. Maar ze deed het niet zo rustig en langzaam opbouwend zoals gewoonlijk. Ze pijpte me hevig en hielp daarbij met een hand. Het moest begrijpelijkerwijze vooruit gaan want op elk moment kon er iemand ons storen. In een snel tempo voelde ik mijn opwinding en de druk in mijn piemel stijgen. En juist voor ik mijn point of no return begon te bereiken, kwam er in de verte iemand te voet onze richting uit. Shit! Snel mijn trui over mijn piemel en ons zo normaal mogelijk proberen te gedragen. Maar ja, wat is op zo'n moment u zo normaal mogelijk gedragen. Het was een vrouw die dichterbij kwam. Ze wandelde langs deze kant van de weg, dus ze zou ons rakelings passeren. Toch moest ik lachen met de situatie. Een vijftal meter voor onze auto, waar de haag eindigde, sloeg ze echter af naar rechts en begaf ze zich naar het huis achter de haag. We hoorden haar daar nog een tijdje op iemand roepen en omdat we ons niet meer op ons gemak voelden op die plaats, zijn we dan maar verder gereden.

Na nog een tweede keer op een andere plaats gestoord geweest te zijn, ditmaal door een fietser, heeft Sindy dan uiteindelijk op de derde plek "the (blow)job" kunnen afmaken. Ik was ondertussen zo opgewonden dat het geen minuut heeft geduurd, denk ik, eer mijn hete zaad in haar mond schoot. Terwijl ik nog aan het bekomen was, zag ik aan haar gezicht dat ze mijn kwakje nog niet had doorgeslikt. Ze maakte met haar handen een gebaar van "help, waar kan ik het kwijt?" Ik schoot in de lach en zei "schat, spuw dat toch uit naast de auto." En zo gebeurde het ook. Toen ik achteraf vroeg waarom ze een probleem had met mijn sperma en anders toch niet, antwoordde ze .....     

 

  

11-12-08

Seks in de auto.

Gisteren vroeg ik me af, als er dan toch zoveel vreemdgegaan wordt, dan zouden de bedrogen partners, zoals mijn vrouw Els bijvoorbeeld, ook kunnen vreemdgaan met de andere bedrogen partners, zoals Sindy's man Erik bijvoorbeeld, en zouden we zo een "herschikking" van het "relatielandschap" krijgen. De  mensen met een hoger libido zouden een nieuwe relatie met elkaar aangaan maar ook diegenen met een lager libido zouden partners worden. Eén van de grote struikelblokken in een relatie, namelijk het verschil in libido en daarmee samenhangend de zin in seks en de regelmaat van de seks, zou dan verdwijnen omdat de seksuele behoeften van beide partners veel dichter bij elkaar zouden komen te liggen. Het is misschien wat simplistisch voorgesteld maar toch. Wat ik bij deze redenering natuurlijk over het hoofd zie, is het feit dat waarschijnlijk alleen mensen met een hoog libido zullen vreemdgaan. De anderen zullen niet zo die behoefte hebben om een andere partner te zoeken, zelfs niet als hun vorige relatie op seksueel vlak nauwelijks iets voorstelde, omdat de seksuele verlangens en driften bij die mensen niet belangrijk genoeg zijn of zelfs helemaal ontbreken. Een mooie theorie dus maar praktisch niks waard.

Terug naar de realiteit. Vorige week bood zich opnieuw een gelegenheid aan dat wij elkaar konden zien, Sindy en ik. De tijd was te kort om naar een motelletje te gaan dus het zou een "onderonsje" in de auto worden. Vooraf had ik Sindy verteld dat ik zo geil was dat ik absoluut wou klaarkomen, de manier waarop speelde geen rol. En het was ook echt zo. Ik weet niet hoe het kwam maar ik zou me desnoods zelf bevredigd hebben, in of buiten de auto, zo opgewonden was ik. En dat mijn schatje opgewonden zou zijn, daar twijfelde ik geen moment aan.

Toen zij in mijn auto stapte en me vluchtig op mijn mond kuste, was het alsof er iemand op een geurverstuiver met parfum duwde. "Schat, wat een geur heb jij bij!" riep ik verbaasd. Ze weet dat ik niet graag heb dat ze geurtjes opdoet als ze bij mij is. "Maar lieveke, ik heb niks opgedaan," antwoordde ze verontwaardigd, "het zal misschien mijn sjaal zijn." We zijn dan maar overgestapt in haar autootje omdat ik schrik had dat Els er iets van zou merken. Het duurde wel een tijdje eer we een min of meer geschikt plaatsje vonden om te doen wat we wilden doen; een echt schikte plaats is het nooit want je voelt je nooit volledig op je gemak en je moet voortdurend op je hoede zijn voor eventuele voorbijgangers of voorbijrijdende auto's of fietsers. 

Even buiten het centrum van een dorp parkeerde Sindy de auto naast een gewone niet gemarkeerde éénbaansweg. Hier en daar stond er een huis maar het was er rustig en op het eerste zicht zo goed als geen verkeer. Links van ons was er een hoge dichte groene haag met daarachter een woning. Aan de overkant van de weg waren er geen huizen, dus we moesten alleen de voor- en achterkant van de auto in het oog houden.  Het was koud buiten en het zou niet lang duren voor onze raampjes zouden beginnen aandampen. Dat heeft het voordeel dat men van buitenuit minder gemakkelijk ziet wat je aan het doen bent maar anderzijds maken aangedampte ruiten er voorbijgangers ook attent op dat er mensen in de auto zitten. We maakten ons er niet druk over, zetten de raampjes op een spleetje en begonnen mekaar te kussen ...