11-01-09

Hij bleef maar groeien tot diep in haar keel.

Zoals ze daar nu naakt en bewegingsloos op haar buik op het bed lag, kon ik haar prachtige brede kont bewonderen. Het is niet haar gewoonte om stil te blijven liggen als ik erbij ben en zeker niet als ze op haar buik ligt. Dus ik profiteerde van de gelegenheid en gaf mijn ogen de kost. Pas toen ik haar begon te strelen, drong het tot me door waarom ze daar zo stil lag. Ze wist dat ik olie bijhad en ze verwachtte waarschijnlijk een massage. Maar ik had geen zin in een massage, nu toch niet, ik had andere plannen en er was te weinig tijd.

Terwijl Sindy nog steeds op haar buik lag, legde ik mij naast haar en liet ik mijn hand tussen haar billen glijden. Al vanaf de eerste plagende aanrakingen in haar schaamzone verraadden kleine subtiele bewegingen van haar lichaam hoe geil ze wel was. Wanneer ik mijn vingers iets dieper tussen haar natte schaamlippen en over haar opgezwollen clitoris bewoog, werd mijn vermoeden bevestigd. Ik wist dat ze niets liever had dan dat ik ze zo snel mogelijk liet klaarkomen. Maar ik plaag graag en ze zou toch nog even geduld moeten hebben. Langzaam voerde ik de druk en het tempo van mijn strelingen op. Haar lichaam trilde, kronkelde en kreunde van genot. Ze bewoog zo hevig dat het me zelfs moeite koste om mijn vingers op haar clitje te blijven houden en ik zei haar al lachend "Schat blijf nu toch eens liggen." Maar ze bleef niet liggen, integendeel, ze draaide zich om en haar gezicht sprak boekdelen. Ze hoefde niks te zeggen. Ik voelde wat ze wilde. Haar ogen zeiden "bef me alstublieft en laat me klaarkomen, liefst zo snel mogelijk".    

Ik besloot van haar niet langer te laten wachten en haar te verlossen van die wellicht haast ondraaglijke opgehoopte seksuele spanningen. Ik draaide me om, trok haar billen ver uit elkaar en stortte me letterlijk op haar kut. Mijn tong deed wat Sindy ervan verwachtte: geen zacht plagend likwerk meer maar hard drukkende en snelle bewegingen. Even later ontplofte ze met een luide door merg en been gaande "Oooohhhhhhhhhhh". Terwijl ze schuddend en schokkend klaarkwam, verminderde ik geleidelijk de druk van mijn tong op en rond haar clit tot ik voelde dat ze helemaal ontladen was. Nog even likte ik zachtjes enkel haar schaamlippen en liet me dan naast haar op mijn rug vallen.

In plaats van nog even te blijven liggen om wat te bekomen, zoals ik dat zou doen, deed Sindy datgene wat ik in mijn huwelijk altijd gemist heb en wat ik toch een zo mooie eigenschap van haar vind: ze nam het initiatief en zonder dat ik iets moest vragen, wist ze wat ik graag wilde en deed dit ook. Ze zette zich recht, boog zich over mij en begon met mijn piemel te spelen. Ik gebruik bewust het woord "spelen" want het is niet gewoon "pijpen" wat ze doet. Ze doet niet even een snelle "blowjob" maar ze speelt echt met mijn trots. Bovendien merk ik aan alles dat ze er "echt" van geniet en dat ze er in geen geval vies van is. Misschien heb ik het al eens ter sprake gebracht maar wat ik leuk vind aan het ouder worden is dat ik niet alleen een groter uithoudingsvermogen in bed krijg en dus eigenlijk langer kan neuken zonder klaar te komen maar ook dat mijn penis niet continu in "geef acht houding" staat tijdens het vrijen. Het voordeel daarvan is dat Sindy mijn slappe of half slappe piemel helemaal in haar mond kan nemen, wat ik oh zo zalig vind! Spijtig dat ik er (nog) niet in slaag van hem dan slap te houden, tenzij ik juist klaargekomen ben natuurlijk. Maar dit zal misschien ooit veranderen als ik erectieproblemen krijg Knipogen.

Sindy zoog mijn halfslappe piemel helemaal naar binnen zodat ze met haar neus tussen mijn schaamharen zat. Niet alleen haar tong voelt dan zo heerlijk aan maar alleen al van het zicht zou je opgewonden geraken. Toen ze trage minuscule pijpbewegingen begon te maken, voelde ik hem zwellen maar haar lippen bleven tot tegen mijn onderbuik. Ik was benieuwd hoe lang ze het zou volhouden en of ze misschien door de druk van haar mond en tong er in zou slagen om hem niet volledig stijf te laten worden. Maar blijkbaar bleef hij maar groeien tot diep in haar keel. Wanneer de gelaatsstrekken op Sindy's gezicht verraadden dat mijn eikel op het punt stond van haar huig te bereiken, wist ik dat het niet lang meer ging duren en ze moest de strijd staken. 

Ik lag nog steeds op mijn rug en Sindy ging achter mij zitten, 't is te zeggen, tussen mijn benen met haar gezicht naar mij gericht. Ik wist wat er nu ging komen: iets waar ik ongelooflijk gek op ben; iets wat alleen Sindy bij mij ooit gedaan heeft; iets wat waarschijnlijk zelfs de beste en duurste prostituee nooit bij een man zou doen; iets waarvan de meeste mannen alleen maar van kunnen dromen ...       

 

Commentaren

En En en wat deed ze?

Gepost door: Brigitte | 11-01-09

Ik weet wat Sindy deed ;-)
Allez ik weet het niet echt, maar kan het wel raden.
Foei Ron, foei, 't is echt niet mooi om een mens zo in spanning te houden.

Gepost door: Anneke | 11-01-09

Hallo ik ben een gehuwde prille veertiger en een man. Ik ben al vele jaren gehuwd en heb schatten van kinderen. Spijtig is ook onze relatie serieus aan het "uitblussen". We vrijen maar amper 1 keer per maand en je weet al op voorhand wat er gaat gebeuren (ik weet zelfs niet of mijn vrouw me nog graag ziet of aantrekkelijk vindt). Variaties zijn uit den boze, elke poging om eens iets te proberen (en deze variaties zijn dan nog heel netjes) worden afgedaan als maniakaal. En dit terwijl sex met iemand die je graag hebt en graag ziet toch hemels kan zijn niet? Over de opvattingen van onze kinderen zijn we het altijd roerend eens en we maken ook niet veel ruzie, alleen op het gebied van erotiek is het ramp. Kan die prutsheid te verklaren zijn door haar opvoeding? Na het lezen van je blog Ron kan je wel begrijpen dat ik een beetje jaloers op je ben hé.
Ik kan je best berijpen dat je een minnares hebt en mocht ik op een dag zo iemand tegenkomen zou ik niet weten of ik nee kan zeggen, ondanks het feit dat ik mijn huwelijk niet wil opblazen

Gepost door: mark | 12-01-09

Dag Mark,

"Eindelijk eens een reactie van een man" zei Sindy vanmorgen tegen mij en dat was ook exact hetzelfde wat ik gisterenavond moest denken toen ik je reactie las. Ik begon al te denken dat deze blog enkel door vrouwen gelezen werd.
Ik herken mezelf in jouw woorden, alleen vrijen Els en ik wel meer dan één keer per maand. Of het aan de opvoeding ligt, weet ik niet. Ik denk dat het vooral in de genen zit en als "het" er niet in zit, dat er weinig of niks aan te doen is. Ik doe er in elk geval geen moeite meer voor om er nog iets aan proberen te veranderen.
Ik kan heel goed begrijpen dat je een beetje (veel) ;-) jaloers bent op mij. De relatie tussen Sindy en mij is inderdaad hemels en om heel jaloers op te zijn.
Nieuwsgierig zoals ik ben, zou ik graag wat meer over je seksleven met je vrouw weten. Ik denk dat het er aan toe gaat zoals bij ons thuis, meestal "recht toe recht aan" seks, geen orale seks bij jou? Geen initiatief van jouw vrouws kant? ...
Bedankt in ieder geval voor jouw reactie Mark.

Gepost door: Ron | 13-01-09

Wel Mark, ik ben ook blij van eens een reactie van een man te lezen. En net als Ron, ben ik ook wel nieuwsgierig naar hoe de seks is met jouw vrouw. Mijn (ex)minnaar (met wie ik wel nog gewoon contact heb maar geen seks meer) kloeg eigenlijk over exact dezelfde problemen als jij, terwijl hij zijn huwelijk daarvoor ook niet wou opblazen. Voor mij is het interessant om eens van iemand anders te lezen hoe zwaar dit wel op een man kan doorwegen en hoe het komt dat daar niet over te praten valt . Want blijkbaar is dat wel een serieus probleem waar je helemaal onderdoor kan gaan.

Gepost door: Sheila | 13-01-09

Hoi Ron,
Het zal misschien ook in de genen zitten, maar als er bij de schoonfamilie over sex gepraat wordt is dat enkel in een negatieve kontext en als je dan dat je hele jeugd moet horen blijft dat toch wel een beetje hangen denk ik. Ik probeerde vroeger ook om het romantische en seksuele in onze relatie wat op te drijven maar als je 10 keer moeite doet en het lukt maar 1 keer wordt je na een tijdje moedeloos. Voor mijn vrouw is het moeilijk om te beginnen met vrijen. Mijn houding is geworden: als mijn vrouw wilt vrijen moet ze het maar zeggen, ik heb toch steeds zin, en die houding is natuurlijk ook weer niet goed. Als we dan vrijen is het ook zeer pruts, onder de dons en niet te veel laten zien, hoewel ik haar al heb verteld dat haar lichaam me opwind. Ik heb haar vroeger een paar keer gelikt en in het begin van ons huwelijk zij ze dat ze me wel zou pijpen als ze er klaar voor was, nu dat moment is nooit gekomen en zal ook niet meer komen. Nu heb ik de indruk dat ze niet wil dat ik haar lik(ondanks dat ik dat graag doe), omdat ze denkt dat ze dan iets moet terug doen, wat niet zo is. Voor mijn huwelijk heb ik wel vriendinnetjes gehad die wel pijpte dus ik weet dat het zalig is en ik denk dat ik nu op wat oudere leeftijd er nog meer van zou genieten.
In de omgang met de kinderen en het regelen van de dagelijkse dingen ook kwa morele waarden komen we enorm goed overeen alleen de sex lukt niet.
en dat begint wel te wegen.
Als je dan hier leest hoe je van elkaar kunt genieten is dat wel des te pijnlijker.

Gepost door: mark | 13-01-09

Het valt me op dat, in de meeste gevallen waar het seksuele aspect een probleem is, er niet wil gepijpt worden door de vrouw. Ik geniet daar ook alleen maar van bij mannen die ik graag zie en die ik aantrekkelijk vind. Dan kan je daar toch niet vies van zijn en dan doe je dat met plezier. Misschien ligt daar wel ergens de oorzaak, dat de liefde voor een stuk weg is?
Het kan ook aan haar opvoeding liggen maar na al die jaren dat je samen bent, zou die invloed toch al moeten overheerst worden.
Het is idd pijnlijk als het niet klikt op dat vlak, dan mis je veel in je leven.

Gepost door: Sheila | 13-01-09

ik heb haar al eens gevraagd of ze me wel echt graag ziet en ze zegt van wel. Ze zegt dat ze niet veel behoefte heeft aan sex. Een naakte man vindt ze ook niet mooi.

Gepost door: mark | 13-01-09

Hallo iedereen ook ik wil ff reageren:)Ook ik was jarenlang tevreden met mijn sexleven, ik wist ook niet beter. Eric was de eerste man waarmee ik sex had dus kon ik ook niet vergelijken. We probeerden ook wel eens nieuwe dingen om alles een beetje spannend te houden maar toch genoot ik er niet van. Dus moest iemand vragen aan Eric hoe zijn sexleven eruitziet....denk te vgl met dat van jou Mark:)ik neem ook heel weinig het initiatief en meestal is ook hij vragende partij. Dit is er zeker niet op verbeterd sinds ik Ron ken natuurlijk. Met Ron klikte het vanaf de allereerste keer, voel ik geen schaamte,wil ik alles proberen , neem ik het iniatief...kortom niet te vgl. Ik ben er een heel andere vrouw door geworden.
Ben het ook wel eens met Sheila dat je dat als vrouw enkel kunt doen bij een man als je die echt graag ziet. Als ik Ron nog maar hoor of ermee chat krijg ik al kriebeltjes en verlang ik naar hem. En dit niet alleen om er sex mee te hebben maar gewoon om hem te knuffelen of vast te pakken. Ik weet niet tot wat dit alles zal leiden maar ik wil het zeker niet meer missen.

Gepost door: Sindy | 13-01-09

Ik herken het ook wel. Als ik met mn "minnaar"vrij komt er meer passie bij kijken. Maar ik vraag me altijd af komt dat omdat ik met john (man ) al lang samen ben. Of komt het omdat ik helemaal stapel ben op dennis?
Met mn minnaar wil ik alles doen, ben totaal niet vies van hem. Maar bij mn man is er altijd iets wat me tegen houd.

Gepost door: Linda | 13-01-09

Linda, bij mij man Eric heb ik me nooit zo gevoeld. Nooit heb ik zo'n verlangen gekend zoals nu ook niet toen we elkaar pas kenden.
ik ken Ron nu al meer dan 3 drie jaar en de passie wordt steeds groter:)

Gepost door: Sindy | 13-01-09

Mark,

Zo te horen is het met jouw seksuele relatie nog een stuk erger gesteld dan met de mijne. Je hebt blijkbaar je vrouw al een eeuwigheid niet meer oraal bevredigd. Dus je doet het dan altijd met de hand of misschien helemaal niet? Maar als je denkt dat je ze niet meer mag beffen omdat ze schrik heeft dat ze daar iets voor moet terug doen, heb ik daar misschien wel een trukje voor: misschien laat ze het wel toe als jij eerst klaarkomt en direkt daarna haar oraal verwent. Dan weet ze toch dat ze niets meer hoeft te doen.
Wat dat pijpen betreft, ik vrees er inderdaad voor dat daar niks aan te doen is en dat ze u inderdaad nooit zal willen pijpen omdat ze er vies van is, juist zoals dat in mijn relatie het geval is.
Wat ik wel niet goed begrijp is, hoe dat je dat zolang kunnen verdragen hebt dat ze je niet wil pijpen als je daarvoor al wel vriendinnetjes gehad hebt die het wel deden. Moest dat bij mij zo geweest zijn, dan had ik waarschijnlijk al lang een punt achter onze relatie gezet.

Gepost door: Ron | 13-01-09

Sheila,

Ik denk dat als een vrouw haar man niet wil pijpen, dat helemaal niks met een gebrek aan liefde te maken heeft. Ik denk dat ze het gewoonweg liever niet doet omdat ze er bijvoorbeeld vies van is. Ikzelf heb daar in de loop der jaren talrijke gesprekken en discussies met mijn vrouw over gehad en vanalles en nog wat geprobeerd om het zo "proper" en hygiënisch mogelijk te doen maar niets hielp. Ze wil het gewoon weg niet doen.

Gepost door: Ron | 13-01-09

Ik ben het volmondig met Linda en Sheila eens. Moest mijn man hier een beschrijving van onze seksrelatie doen, zou het ook veel weg hebben van het verhaal van Marc. Nochtans heb ik helemaal geen laag libido, integendeel. Met mijn minnaar deed ik niets liever dan het initiatief nemen en hem pijpen vond ik helemaal het einde. Ik genoot met volle teugen omdat ik zag dat hij genoot. Met mijn man kan ik het echt niet opbrengen en het heeft niet zozeer met hygiëne te maken want hij wast zich wel genoeg. Ik voel gewoon die kriebels niet zoals ik dat wel met mijn minnaar heb. Daarom dat ik aan Marc dus zei dat het toch misschien wel met liefde te maken heeft. Voor een man speelt dat misschien geen rol maar wel voor een vrouw.
En dat is ook een reden waarom ik eigenlijk de relatie met mijn man in vraag stel. Uit elkaar gaan is ook gemakkelijker gezegd dan gedaan als je met kleine kindjes zit en hen een stabiele thuis wil bezorgen.

Gepost door: Sheila | 13-01-09

oeps, ik bedoelde wel Sindy iplv Sheila hé ;-)

Gepost door: Sheila | 13-01-09

Sheila (en Linda),
Ik hoop dat jullie geen gelijk hebben want dan valt mijn theorie over mijn vrouw wel in duigen. Ik ben er eigenlijk altijd wel vrij zeker van geweest dat ze me echt graag zag en ben er ook altijd 100% zeker van geweest dat ze nooit andere en betere seks zou hebben met een andere man maar nu doen jullie me twijfelen. Ik ben toch wel verbaasd van hetgeen jullie zeggen. Jullie pijpen dus allebei jullie man niet maar wel jullie minnaar of vriend en dan nog met plezier!
Bij Sindy ligt het toch enigszins anders, zij heeft haar man altijd oraal verwend, nu nog.

Gepost door: Ron | 14-01-09

Ik pijp me man wel, maar het is veel minder heftig en lang dan bij mijn minnaar. Hem laat ik zelfs komen in mn mond en dat zou ik bij mn man nooit doen...

Gepost door: Linda | 14-01-09

Dat bedoelde ik met opvoeding, ik denk dat mijn vrouw zo vaak te horen heeft gekregen dat sexuele handelingen buiten de missionarishouding vies zijn dat ze het nu ook effectief vies vindt. Voor de rest behelp ik me inderdaad met de hand en een natte droom komt ook voor als het te lang geleden is.

Gepost door: mark | 14-01-09

Dat ik mijn man niet pijp, is ook niet helemaal correct maar het gebeurt alleszins minder vaak, met minder overgave, ik moet daar mijn knop voor omdraaien en ik zou hem (net als bij Linda) ook niet laten klaarkomen in mijn mond. Bij mijn minnaar deed ik dat allemaal met het meeste plezier. Misschien is het bij Els om een andere reden hoor Ron maar ik spreek alleen vanuit mijn eigen ervaring.

Gepost door: Sheila | 14-01-09

Sheila, je hebt het hier over je ex-minnaar, waar je nog gewoon contact mee hebt. Is de aantrekkingskracht dan totaal verdwenen? Kan mij moeilijk inbeelden dat ik Ron ooit als 'gewone' vriend kan zien. Hij is nu een beetje alles voor mij...een heel goeie vriend, mijn toeverlaat, mijn minnaar...

Gepost door: sindy | 14-01-09

Ik benijd Ron en de minnaars van sheila en Linda, de gedachte alleen, maar het zal voorlopig een droom blijven

Gepost door: Mark | 14-01-09

Ik weet niet of je ons moet benijden, ik zat ook liever in een relatie waarbij ik dit niet nodig had

Gepost door: Linda | 14-01-09

idd Marc, ik zat liever ook niet in deze situatie. Ik wil mezelf niet goedpraten want het het is en blijf iemand bedriegen. Maar ik ben er zeker van moest Eric dit niet een paar jaren geleden zelf hebben gedaan dat ik dit nooit zou hebben gedaan. Ik kan nu niet meer terug want mijn gevoelens voor Ron zijn zo echt en sterk. Ik heb nooit gevoeld voor Eric hetgeen ik nu voel.

Gepost door: sindy | 14-01-09

Sindy,
De aantrekkingskracht tussen ons is helemaal niet verminderd hoor, integendeel. Ik heb een eind aan onze seksuele relatie gemaakt omdat dit voor mij te pijnlijk werd. Door ons drukke leven en de grote afstand tussen onze woonplaatsen, lukt het slechts 1 keer om de maand of om de 2 maand om elkaar te ontmoeten. Na elke vrijpartij zit ik dan dagen in de put omdat het afscheid zo pijnlijk was en omdat ik maar weer eens geconfronteerd word met de minder goede seksrelatie met mijn man. De komedie vind ik moeilijk vol te houden. We hebben wel nog mail-en telefonisch contact omdat ik hem precies niet helemaal kan loslaten, hoewel dit oorspronkelijk wel mijn bedoeling was. Maar het blijft een pijnlijke situatie. Marc, je leest hier enkel het rooskleurige, het opwindende van minnaars/minnaressenrelaties.Of misschien dat mannen daar wel beter mee omkunnen? Daarom dat ik het wel boeiend vind om te lezen hoe mannen daarmee omgaan.

Gepost door: Sheila | 14-01-09

Ja, het zal zeker allemaal wel geen rozegeur en maneschijn zijn. En die tweestrjid die jullie hebben (vrouw - minnaar/minnares) ken ik niet en ik weet niet hoe ik daar mee om zou moeten gaan. Ik weet niet of ik een relatie met een andere vrouw zou kunnen verborgen houden. Naar het schijnt dat je daar wel bedreven in wordt eenmaal je een relatie hebt. Ik ben natuurlijk blij dat ik die tweestrijd niet heb maar aan de andere kant als je leest hoeveel passie en liefde er tussen sindy en Ron is mis ik dat deel wel erg.

Gepost door: Mark | 15-01-09

Je wordt daar inderdaad bedreven in Mark. Het wordt zelfs op den duur bijna een vanzelfsprekendheid, iets dat je "normaal" begint te vinden, dat je twee vrouwen hebt.

Gepost door: Ron | 16-01-09

Hallo iedereen,

Leuk om je verhaal opnieuw te lezen Ron. Bij ons kabbelt het rustig verder. Het is voor beiden een drukke periode zodat we niet veel tijd voor elkaar hebben.
Mark, nog veel sterkte, het is inderdaad niet makkelijk om te leven zonder passie en lichamelijke liefde. Mijn huwelijk is ook niet zo schitterend en van stomende passie is al zeker geen sprake. Bij mijn minnaar krijg ik alles waar ik zo hard naar verlang. Maar een verhouding hebben is ook niet alles.


Gepost door: Kamiela | 16-01-09

.... Ik b en enkel dagen geleden begonnen met het lezen van deze blog.
Ik ben er ontzettend door geboeid, maar kan het niet nalaten even te reageren.
In het begin van deze blog, kom jij Ron, redelijk schuchter over, maar naarmate ik verderlees, ben je jezelf op seksueel gebied tov zo zelfzeker aan het opstellen dat haar verlangen naar een achtergrond verdwijnt. Zo komt het alleszins over.
Het is niet omdat je een vrouw een natte kut geeft en haar doet kaarkomen dat ze daarmee haar zin heeft gekregen.
Wat is er mis om haar op de eerste plaats te stellen af en toe en bv in dit geval haar toch een massage te hebben gegeven?

Gepost door: MissM | 04-11-09

ORALE SEX IS HEERLIJK.WEDERZIJDS EN NIET VIES.PROBEREN?
OOK KONTLIKKEN.

Gepost door: JAN SMET | 12-07-13

De commentaren zijn gesloten.