16-01-09

Met haar natte warme tong likte Sindy mijn ...

Omdat ik wist wat er ging komen en om het Sindy wat gemakkelijker te maken, trok ik mijn benen een beetje op en deed ze nog wat verder uit elkaar. Wat ik verwachtte, gebeurde ook. Ze liet mijn stijve penis voor wat hij was en begon zachtjes mijn ballen te likken. Hmmmm ... heerlijk, maar het beste moest nog komen. Langzaam maar zeker zakte ze met haar tong verder naar beneden waar ze met iets meer druk en met lange uitgestreken likbewegingen, zoals je aan een ijsje likt, mijn scrotum bewerkte. "Ga verder, ga verder!" dacht ik, maar ik zei niks. Heel mijn lichaam verkrampte bij de gedachte wat er zo dadelijk ging gebeuren. Mijn hart ging sneller slaan, ik hoorde mezelf hijgen, elke spier in mijn lichaam spande zich op, ik greep met mijn twee handen de lakens naast me stevig vast alsof ik me moest wapenen tegen een storm die op komst was. Nog iets hoger tilde ik mijn kont op.

En dan gebeurde het. Met haar natte warme tong begon ze mijn poepgaatje te likken. "Oooohhhhhhh", ik schreeuwde het uit van genot. Er zijn soms van die momenten bij Sindy dat ik het gevoel heb dat het genot dat ik ervaar zo intens is, dat het niet meer menselijk is en dat mijn lichaam het niet meer lijkt aan te kunnen. Wel dit was zo een moment. Terwijl haar tong mijn aars bleef verwennen met afwisselend lange vlakke likken en fijnere punterige likjes in en rond mijn gaatje, kwam mijn lichaam in een zekere vorm van extase. Ik hijgde, zuchte en kreunde van genot. Dit was niet meer normaal! Hoe kan je zo hemels van iets genieten zonder dat je penis wordt aangeraakt! Het feit dat je beseft dat een vrouw, die niet je eigen vrouw is, niet vies van je is, zal daar zeker ook wel een rol in spelen. Ik wist dat mijn anus en het gebied er rond een erogone zone was maar nu besefte ik dat dit zeker en vast de meest erogene zone van heel mijn lichaam is. Toen ik Sindy al kreunend zei dat dit van het goede teveel was en dat ik het niet meer uithield en dat ik precies op het punt stond van het bewust zijn te verliezen, stopte ze met likken. Ze keek me al glimlachend aan. Ik slaakte een hele diepe zucht en kon nu mijn lichaam terug wat ontspannen. Sindy kwam naast me in mijn armen liggen. Pppfffffff ..... Wat had ik toch een gelukzalig gevoel over mij.

Nadat ik enigszins bekomen was van die zalige likbeurt, had ik terug zin om haar te neuken maar dit keer wou ik haar niet in haar kut maar wel in haar kont neuken. Het was weeral een tijdje geleden dat we dit nog gedaan hadden en het verlangen om terug haar strakke sluitspier rond mijn dikke paal te voelen was helemaal opgelaaid. Ik zette me recht en vroeg haar "mag ik je in je poep neuken schat?" Ze keek me in mijn ogen en knikte bevestigend en zonder aarzeling, alsof ze het wist dat ik dat ging vragen. "Heb je gel bij? ... Nee? ..., dan zullen we het met mijn amandelolie moeten proberen hé." 

Nu denken jullie waarschijnlijk dat wij het ofwel op zijn hondjes gedaan hebben ofwel dat Sindy op mij komen zitten is ofwel dat zij op haar buik gaan liggen is en ik op haar, maar nee, niets van dat alles; We hebben het anders gedaan, ra ra ra ....

 

     

Commentaren

Als vaste lezer: Allemachtig, wat een heerlijk geil verhaal! Ik zie mezelf zo ook graag verwend worden, maar helaas.... Mijn situatie lijkt vrijwel exact op die van Mark: man, veertiger, hoog libido (leuke schaalverdeling heb je trouwens bedacht, Ron!), vrouw die preuts is opgevoed en sex tot een minimum probeert te reduceren. En toch hou ik veel van haar, het gebrek aan sex is gewoon een minpunt (wel een groot minpunt ;-). Ik snak erna om verleid te worden en dat de vrouw het initiatief neemt. Een kleine troost is mijn nogal levendige fantasie. Van de meeste vrouwen in mijn dagelijkse omgeving kan ik een sexuele fantasie bedenken waarmee ik aan mijn genot kom.
Sinds enige tijd probeer ik mijn fantasieen op te schrijven en hier te plaatsen, zie http://fantasieen.skynetblogs.be
En gelijk Mark, er is op dit moment geen andere vrouw, maar als de gelegenheid zich voordoet, dan denk ik dat ik bezwijk.
Ron en Sindy, dank jullie voor de mooie beschrijvingen van al jullie vuurwerk! Ga zo door, ik blijf jullie verhaaltjes lezen.

Gepost door: Jeroen | 16-01-09

Jeroen,
Het doet me plezier te weten dat er minstens één man onder de vaste lezers is. Bedankt voor jouw reactie.

Gepost door: Ron | 17-01-09

Jeroen,we beseffen maar al te goed hoe goed we het getroffen hebben met elkaar:)

Gepost door: sindy | 18-01-09

En dames ... hebben jullie dit ooit al eens gedaan (of laten doen) bij je partner of vriend, aan zijn poepje gelikt of vinden jullie dat vies?

Gepost door: Ron | 18-01-09

Lang geleden is dat door mijn vrouw (na lang aandringen) wel eens gedaan. Likken en met haar vinger in mijn poepgaatje. Ik genoot er heel erg van en bereikte zelfs mijn orgasme, maar mijn vrouw vond en vind het tegennatuurlijk en wil er niet meer aan. Jammer genoeg.

Gepost door: Jeroen | 18-01-09

Ja Ron, wij hebben het nog gedaan en doen het nog steeds, we vinden het beiden heel opwindend.

Gepost door: Kamiela | 18-01-09

Wij hebben dat ook nog gedaan en vinden het eveneens opwindend.
Zelfs als wij gewoon neuken en hij met zijn penis in mij zit dan is het heerlijk om, als we het hoogtepunt naderen, een vinger in elkaars poepgaatje te steken. Daarvoor moet je je echt helemaal ontspannen en je beleeft je orgasme nog zo intens.

Gepost door: Sheila | 19-01-09

wow wow wow... 'k moet eerst eventjes bekomen van dit, zoals jeroen het zo mooi verwoorde, "heerlijk geil verhaal"!
ron, sindy, ik zit hier dus echt wel BOTERgeil mee te lezen hé!!!
om op je vraagje te antwoorden ron: nee, ik MAG dit niet doen... bij mijn man.
hij zegt er niet van te houden, alhoewel hij het gevoel nooit eerder kende.
verder dan zijn balletjes geraak ik niet! en ik wil het nochtans zoooo graag!!!!
wat een omgekeerde wereld toch hé: jeroen en mark houden beiden van het passionele, het geile, het spel maar hun vrouw is er niet voor te vinden.
ik hou er ook zo van, en mijn man is er dan weer niet zo voor te vinden, ttz: in beperkt(ere) mate toch.
'k vind het wel fijn te lezen jeroen dat je fantasietjes beleeft aan de vrouwen uit je omgeving! zou ik daar bij zijn vraag ik me nu af... grapje hoor!
'k ga even je blogje bezoeken... terwijl ik zo lekker zit! knipoogje!!

en ron: ASTUBLIEFT: vertel verder!!!!

babaai

Gepost door: an | 19-01-09

Ja jeroen ik begrijp je helemaal. Maar ten minste heeft je vrouw het toch eens geprobeerd. Mijn vrouw durft nog niet te proberen. ja An ik wou dat mijn vrouw iets meer curieuser is naar verschillende sexuele handelingen, maar het is niet zo. Ik zou me in iedergeval laten maaslepen en het een en ander uitproberen. Iets wat ongelovelijk deugd doet kan toch niet vies zijn.

Gepost door: Mark | 19-01-09

mark, daar ben ik het volledig met je eens... ik kan begrijpen dat niet iedereen zo denkt. alhoewel, ik ben dan ook eerder van het principe: (en nu spreek ik ook over algemene dingen en niet enkel over sex): "ach waarom niet even proberen, baat het niet dan schaadt het niet". ne mens is nooit te oud om te leren hé! wie weet... mss moet je er met haar eens een goed gesprek over hebben? 't is toch nu dat ze met jou leeft? en wat haar ouders er in het verleden over zeiden of dachten doet toch niks ter zake in JULLIE huwelijk? pas op, 'k wil mij niet moeien hoor!!! 'k wil gewoon helpen...

Gepost door: an | 19-01-09

An,
Dat kan toch niet dat je man niet toelaat dat je aan zijn kont likt!
Als je nu al "botergeil" werd bij het lezen van dit stukje, hou je dan maar klaar voor morgen want dan verschijnt het volgende verhaaltje en dat is nog een stuk heter. Ik zou zeggen, leg alvast maar een inlegkruisje in je slipje want ik denk dat je het nodig ga hebben ;-)

Gepost door: Ron | 19-01-09

Hallo,

Ik heb dit ook gedaan met mn minnaar en het geeft zn ander gevoel. WIj vinden het heerlijk :)

groetjes

Gepost door: linda | 20-01-09

Jeroen, ik heb juist je blogje gelezen:)
Prachtig geschreven, en o zo herkenbaar. Wees er maar zeker van dat er ook vrouwen met zo'n fantasieen op straat rondlopen.

Gepost door: sindy | 20-01-09

hoi ron,
geloof me: hij laat het niet toe... hij is er nie voor te vinden zegt hij. en ik vind dat àls je mekaar graag ziet, maar dan echt graag ziet, dat alles kan, zolang het in volle vertrouwen én met alle respect gebeurt.
maar bon...
ja ik zat botergeil toen ik het las! dus bij deze: wacht astublieft niet te lang vandaag om de rest hier neer te pennen. de dag is mottig gestart op het werk en ik weet dat als ik het vervolg ga lezen ik weer een contente vrouw ga zijn!

jeroen: je verhaaltjes: HEERLIJK!!!! (je hebt het wel voor slanke vrouwen zo te lezen hé...)

Gepost door: an | 20-01-09

Hallo an, we hebben er al over gepraat en dan voornamelijk over orale sex, ze zegt dat als ik haar lik het soms goed leuk soms minder. Mijn penis in haar mond nemen kan ze niet omdat ze het gewoon vies vindt. Het ligt niet aan de geurtjes want ik douche elke dag en zeker voor het vrijen. En bij het sporten heb ik ook al penissen gezien die je misschien liever niet in je mond neemt, maar mijn penis zit er (als ik dat zelf kan beoordelen en zeggen) gewoon goed uit. Het feit dat ze zelf dan niet gelikt wil worden lidt aan het feit dat ze denkt dat ze me moet pijpen. Ze zegt van niet maar het voelt wel zo aan.
4à5 jaar geleden zijn we naar een sexuoloog geweest omdat we echt weinig vrijden, mijn vrouw zei de ze weinig of geen zin had om te vrijen. De sexuoloog zei dat dat inderdaad geen evidentie is "zin hebben" maar dat je jezelf wel kan dwingen om zin te krijgen, je moest eraan werken (met zijn 2 wel te verstaan). Maar nu is dat weer verwaterd. Dat ligt waarschijnlijk ook gedeeltelijk aan mij maar je wordt moe om heel veel moeite te moeten doen om af en toe eens te vrijen. Soms wil je als man dat je geliefde niet van je kan afblijven en dat heb ik nog niet meegemaakt. Als je hier dan leest hoe passievom relaties kunnen zijn begin je je vragen te stellen en dan zijn de verleidingen van een relatie waarbij je je huwelijk niet moet opblazen groot.

Gepost door: Mark | 20-01-09

mijn vriend laat ook niet toe dat ik aan zijn sterretje lik zenne...ik heb dat ook graag maar hij wil dit ook niet..tja...

Gepost door: lara | 23-01-09

Lara,
Ik heb lang gedacht dat alle mannen hetzelfde waren op seksgebied maar nu begin ik toch echt wel serieus te twijfelen hoor, na het lezen van al die reacties. Waarom laten ze dat in godsnaam niet toe! Vinden die mannen misschien zichzelf vies dan? Ik begrijp er helemaal niks van.

Gepost door: Ron | 23-01-09

De commentaren zijn gesloten.