20-01-09

Dieper en dieper schoof hij verder in haar kont.

Ik liet Sindy op haar rug liggen en duwde een kussen onder haar poep zodat ik gemakkelijker bij haar "sterretje" zou kunnen en wat me bovendien een prachtig zicht op haar beide gaatjes bezorgde. Sindy trok haar benen op en ik deed wat olie op mijn vingers, smeerde er eerst mijn eikel mee in en dan haar poepgaatje. Zachtjes bereidde ik haar sluitspier voor op de komst van haar dikke vriend door er met met mijn vinger langzaam in en uit te bewegen. Hmmmm ... het idee dat ik zo dadelijk in dat strakje maar lekker aanvoelende gaatje mijn piemel kon insteken, deed hem helemaal stijf worden. Maar hij moest zo hard mogelijk worden om het inbrengen bij haar zo vlot mogelijk te laten verlopen. Daarom boog ik me over haar en stak hem eerst in haar kut en al na een paar harde en diepe stoten voelde ik dat hij er klaar voor was. Keihard was hij toen ik hem uit haar spleet liet glijden. Zonder te kijken pakte ik hem beet, voelde even met een vinger waar ik juist moest zijn en drukte vervolgens mijn glibberige eikel tegen haar aars. Terwijl ik in Sindy's ogen keek en de grimassen op haar gezicht gade sloeg, zodat ik kon zien of ze geen pijn had, voerde ik zeer langzaam de druk van mijn penis tegen haar kontgaatje op. Maar voor ik er erg in had, zat mijn eikel er al helemaal in. We hebben al verscheidene keren anale seks gehad maar toch verbaast het me telkens opnieuw dat heel die dikke knots van mij erin kan. "Gaat het schatje?" vroeg ik haar terwijl ik mijn penis even stil hield. "Ja ja, doe maar verder " antwoordde ze.

Daar lag ik dan, op Sindy, in dezelfde houding als wanneer we normaal neuken maar met dat verschil dat ik haar nu in haar kont neukte. Een heel bijzonder gevoel was het, zo op Sindy te liggen terwijl we in mekaars ogen konden kijken en mekaar konden kussen. Heel intiem was het ook. De olie zorgde ervoor dat er iets minder glijding was dan met de gel die we normaal gebruiken. Daarom voelde haar kont nog wat strakker aan dan anders, wat het voor mij nog specialer maakte.

Ik duwde mijn penis lanzaam verder bij haar naar binnen terwijl ik ondertussen hele kleine en zachte neukbewegingen maakte. Hmmmmmmm ... wat zalig toch! Dieper en dieper schoof hij verder in haar kont. Wanneer hij op de duur zo diep zat, dat ik mijn ballen tegen haar billen voelde, stopte ik met bewegen. Ik wou mijn piemel voelen en stak één vinger zo diep ik kon in haar kut. "Ooohhh ja schat ... ik voel hem, ik voel hem, hmmmmmmmm, zalig!" Ik kon echt door haar kut heen over mijn piemel wrijven terwijl hij nog in haar kont zat. Wanneer ik terug zachtjes begon te bewegen, kon ik ook heel goed de rondingen van mijn eikel voelen. Onvoorstelbaar toch allemaal!

Mijn orgasme was niet ver meer af. Ik was zo geil en haar kont was zo strak dat er niet veel beweging nodig was om me te laten klaarkomen. En alsof het allemaal nog niet mooi genoeg was, spande Sindy af en toe haar bekkenbodemspieren op wat me het gevoel gaf dat mijn piemel samengeperst werd en me deed rillen van genot. "Ooohhh schat ... jaaaa ... ooo jaaa ... ik ga klaarkomen." Ik kuste haar intens op haar mond, stootte nog een paar keer iets harder, greep me met beide handen vast aan haar hoofdkussen en explodeerde dan in alle hevigheid. "Oooooohhhh .... wat is me dat !!!" Ik voelde mijn zaad letterlijk in haar spuiten en de contracties bleven maar duren, geen 12 seconden zoals wel eens wordt gezegd maar tientallen seconden lang. Zelfs toen al mijn sperma allang verschoten was, bleef mijn onderbuik nog samentrekken. PPPPffffffffffff .... niet te doen ... wat een orgasme! Wanneer de laatste spanningen uit mijn lijf vloeiden, trakteerde Sindy als kers op de taart me nog een laatste keer op een paar extra contracties van haar onderbuik. Hmmmmmmmm ... schat toch, wat ben jij toch een goddelijk wezen!   

 

   

Commentaren

En Ann ben je ondertussen een contente vrouw?:)

Gepost door: sindy | 20-01-09

Sindy, een volmondige jaaaaaaaaaa!!!!

Da's toch genieten zenne als we dit zo mogen meelezen! Allé, ik geniet er toch van!
En Ron die beschrijft dat zo mooi, zo 'sappig'!
'k Zou blijven lezen... Heerlijk gewoon...

Thanks

Gepost door: an | 20-01-09

Prachtig, ik zou elke dag zo'n verhaaltje willen lezen, maar zou teveel zijn van 't goede zeker?

Een vraagje voor Sindy. Als Ron je zo in je sterretje neemt, geniet je dan vollop en krijg je ook een orgasme?

Gepost door: anneke | 20-01-09

Ik vind het toch ook plezant om lezen hoor.

Gepost door: Mark | 20-01-09

Nee Anneke ik krijg geen orgasme maar het geeft wel een heerlijk gevoel:)

Gepost door: sindy | 20-01-09

Ron, wederom een heerlijk verhaal, of eigenlijk een vervolg op een al heerlijk verhaal! Deze verhaaltjes beginnen denk ik invloed te krijgen op mijn fantasieen.... wacht nog even af dus.

Ha die An, wat grappig dat je denkt dat ik het op slanke vrouwen heb. Zelf zie ik dat toch niet zo: de volslanke vrouw vind ik minder aantrekkelijk dat de iets-of-wat gezette vrouw. Mijn ideale vrouw is toch wat steviger dan het ideaalbeeld. Ik heb gemerkt dat de "maten" van de vrouw er minder toe doen, en dat de aantrekkelijkheid (in mijn ogen) meer wordt bepaald door hoe ze kijken, lopen, bewegen, wat voor kleding ze dragen etc. Schoenen is op een of andere manier ook erg belangrijk voor me.

Gepost door: Jeroen | 21-01-09

En dames ... opnieuw dezelfde vraag als de vorige keer ... ;-) ... hebben jullie dit ook al eens gedaan met je partner of vriend en hoe is het dan bevallen?

Gepost door: Ron | 21-01-09

En dan beweren ze dat vrouwen zo'n curieuzeneuzen zijn!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: sindy | 21-01-09

Komaan meisjes ... het is niet omdat ge het nog niet gedaan hebt of omdat het tegengevallen is, dat ge het niet moogt zeggen hé ... ;-)

Gepost door: Ron | 22-01-09

Ron, jij geraakt gewoon geil van onze ervaringen te kunnen lezen van wat we lekker vinden en wat niet :-))
Wij hebben ook al anaal geneukt hoor. We hebben er allebei wel van genoten, mits een glijmiddel en ook genoeg opwinding vooraf.
Maar ik kan nu ook niet zeggen dat ik dit hét van hét vind. Ik geniet evengoed van vaginale stimuleringen. Maar ik ben dan ook geen man ;-)

Gepost door: Sheila | 22-01-09

Sheila,
Dat ik geil zou worden van jullie reacties, is wat veel gezegd; daar is meer voor nodig :-) maar ik geniet er wel op een andere manier van. En daarbij Sheila, ik heb "jou" waarschijnlijk al dikwijls geil gemaakt dus dan mag het ook eens omgekeerd zijn nietwaar? ;-) Je mag het altijd eens proberen :-)
Wat die anale seks betreft, het zou me sterk verbazen moest een vrouw daarvan echt kunnen genieten van zo een "paal" in haar kont. Wij mannen natuurlijk wel maar bij mij moeten ze het niet doen hoor.

Gepost door: Ron | 23-01-09

De commentaren zijn gesloten.