23-01-09

Den bospoeper.

Hebben jullie gisterenavond ook naar "den bospoeper" gekeken? Lachen

Dan zullen bij de "vreemdgangers" onder jullie ook wel gelijkaardige gedachten zoals bij mij door het hoofd zijn gegaan. Maar in mijn geval zou het niet kunnen verlopen zoals in de serie, denk ik. Ik zou niet in tranen uitbarsten en opbiechten dat ik Els bedrogen had en dat ik met een andere vrouw naar bed was geweest. Ik zou ook geen vergiffenis vragen aan mijn vrouw en niet verwachten dat zij het allemaal niet zo erg zou vinden. Want wat ik aan het doen ben, is niet zomaar mijn vrouw eens bedriegen met een andere vrouw. Nee, het is veel erger en het is niet meer ongedaan te maken. Er is geen weg meer terug. Ik ga haar moeten vertellen dat ik die andere vrouw graag zie en dat het niet alleen om de seks te doen is. Ik ga haar ook moeten vertellen dat ik niet meer zonder Sindy kan en dat ik ook niet meer wil verder leven zonder de seks en de intimiteit die ik met Sindy heb. Ik weet niet of ze het gaat kunnen begrijpen dat ik in een andere vrouw mijn soulmate heb gevonden. Els gaat me wellicht voor de keuze plaatsen: zij of Sindy. Ik houd mijn hart vast voor dat moment dat vroeg of laat komen gaat en schuif het zolang mogelijk voor me uit.

 

Commentaren

Ron
Ik heb de uitzending niet gezien maar ik kan heel goed begrijpen hoe je je voelt. Ik vrees ook voor het moment dat ik het ooit zal moeten opbiechten aan mijn man. Het is naïef om te denken dat het nooit zal gebeuren, want vroeg of laat komt mijn 'andere' relatie uit. Ik wil daar eigenlijk nog niet te veel aan denken. Als het zover is, is één ding zeker, nl. dat ik dan mijn beide mannen kwijt ben.

Groetjes

Gepost door: Kamiela | 23-01-09

Allee Kamiela, ben je daar nu zo zeker van dat je ook je minnaar zal kwijtgeraken dan?

Gepost door: sindy | 23-01-09

Toch wel, Sindy. Wij hebben afgesproken dat we nooit we nooit een koppel zullen zijn. Mocht één van ons beiden ooit alleen komen te staan dan is dat geen gezonde situatie meer voor degene die alleen is. Vandaar dat er dan ook een eind komt aan de relatie met Luc.
Groetjes

Gepost door: Kamiela | 23-01-09

t'ja Kamiela, moest ik alleen vallen dan hoop ik toch dat Ron er nog zal zijn voor mij. Ik weet natuurlijk niet hoelang ik de situatie zou volhouden, altijd maar wachten totdat hij eens een momentje voor me kan vrijmaken...

Gepost door: sindy | 23-01-09

ik had ook een man en een minnaar bijna 13 jaar lang was ik samen met mijn vriend die zo graag oud wou worden met mij " de vrouw van zijn leven" tenslotte ben ik na veel en diep nadenken bij mijn man weggegaan omdat de liefde er nog alleen voor mijn vriend was. Maar......... toen vertelde mijn vriend me dat hij het verkeerd heeft ingeschat nog zo een kleine 2 jaar geduld gehad zoals hij zo mooi vroeg,de ene dag makkelijker dan de andere. Zijn vrouw is er verschillende malen achter gekomen en telkens kon hij niet weg bij haar met als resultaat dat het nu uit is tussen ons en hij bij zijn vrouw blijft zonder veel liefde en ik alleen achterbleef

Gepost door: Zoetje | 24-01-09

Zoetje,
Das natuurlijk heel erg dat het bij jou zo gelopen is. Al een geluk dat je je man niet graag meer zag. Ik hoop dat het voor mij en Sindy zo niet afloopt.
Zien jullie mekaar nog, jij en je vriend, en heb je nog kontakt met je ex?

Gepost door: Ron | 25-01-09

en Ron, vertel eens, mocht het bij jullie zo lopen,voor wie zou jij dan kiezen? moeilijk hé, ben benieuwd of ik een antwoord krijg op mijn vraag, héél benieuwd...

Gepost door: anneke | 25-01-09

Anneke,
Als je zó benieuwd bent (toch ook een curieuzeneusje jij hé), dan zal ik jouw vraag eens beantwoorden sè.
Om te beginnen wil ik je nog eens zeggen dat ik een man ben en blijf. En je weet hoe mannen zijn, "die lopen hun ..." inderdaad :-)
Ten tweede heb ik geen glazen bol (gelukkig maar) dus ik kan en wil ook niet te ver in de toekomst kijken of denken. Het leven gaat trouwens al veel te snel voorbij.
Ten derde heb ik het eigenlijk zeer goed thuis. Buiten de (extreem) goede seks en de intimiteit die ik bij Sindy wel vind, mis ik in mijn huwelijk eigenlijk niks. Maar ik ben een echte knuffelaar en vind die seks toch zo belangrijk. Mocht ik ooit last krijgen van bijvoorbeeld erectiestoornissen (wat ik betwijfel ;-)), dan vrees ik dat het seksleven met Els volledig stil zou vallen en als er dan ook niet meer geknuffeld wordt (zoals het nu al het geval is), wat schiet er dan nog over van een relatie. Bij Sindy daarentegen, ben ik er zeker van dat ze mij altijd in gelijk welke omstandigheden zal blijven verwennen op dat vlak.
Mocht mijn vrouw mij ooit voor de keuze plaatsen (waar ik bijlange nog niet zeker van ben) en als ik even geen rekening houd met de andere gevolgen, op familaal vlak bijvoorbeeld, dan denk ik (nu) toch dat ik dan voor Sindy ga kiezen.
Is dit een afdoend antwoord op je vraag Anneke? :-)

Gepost door: Ron | 26-01-09

Maar... de familiale, financiële, practische, enz gevolgen zullen er zeker bijhoren, moest het ooit zover komen. Daarom denk ik dat er maar heel weinig mannen zijn die effectief hun vrouw verlaten en voor hun minnares kiezen. Of het huwelijk moet al heel slecht zijn. Vrouwen hebben eerder de neiging om er volledig voor te gaan, die denken ietsje minder rationeel.
Ik zou graag eens reacties van mannen lezen die er wel voor gegaan zijn of er zouden voor gaan, mochten ze de keuze hebben.

Gepost door: Sheila | 26-01-09

Je hebt idd gelijk Sheila wanneer je zegt dat weinig minnaars voor hun minnares zullen kiezen als het erop aankomt. Ron is daar ook heel eerlijk over. Over het practische en financiele maak ik me weinig zorgen maar het familale aspect valt niet te onderschatten. Wat als de kinderen hem of mij...moest IK de keuze maken niet meer willen zien? Het is ook zo dat we thuis weinig of geen andere problemen hebben behalve het missen van intimiteit en warmte. Een heel moeilijke keuze!

Gepost door: sindy | 26-01-09

De commentaren zijn gesloten.