28-01-09

Maar zijn piemel bleef keihard.

Het was weer één van die grijze, regenachtige dagen zoals zovele tegenwoordig. Iedereen verkleumd van de kou onderweg naar zijn werk, maar ik niet. Ik was op weg naar mijn afspraakje met Ron. Zoals altijd brand ik dan van verlangen om hem te voelen, zien, ruiken, ... en zit ik geil achter mijn stuur mij afvragend of de andere bestuurders dit opmerken.
Ik had mijn nieuw kleedje aangetrokken, zwarte nylon kousen, hoge zwarte laarzen en natuurlijk mijn rood sexy lingeriesetje. Want als er nu iets is wat Ron graag ziet, is het wel sexy lingerie. Maar ja, welke man nu niet.

In ons vertrouwde motelletje aangekomen, omhelsden we mekaar innig. Nee, ik wil hem niet loslaten! Nooit meer! Het was al weer zolang geleden en het wordt alsmaar moeilijker om hem te moeten missen. Wat zie ik die man toch graag, dacht ik bij mezelf.
Hij kleede zich uit en ging naakt op het bed liggen. Ik wou eigenlijk het liefst van al mij zo vlug mogelijkk tegen hem aan nestelen en zijn warme heerlijke lichaam voelen, maar hij vroeg me om voor hem te komen staan en me langzaam voor hem uit te kleden. Ik had het er moeilijk mee. Ik verlangde zo naar hem en nu vroeg hij om nog wat geduld te hebben. Geduld! Ikke! Dat is iets wat nooit mijn sterke kant is geweest. Maar ik deed wat hij vroeg. Eén voor één vielen alle kledingsstukken op de grond en zag ik zijn blik gretiger worden.
Helemaal uitgekleed vleide ik me naast hem. Zijn arm rond mijn schouders en zijn blik zo veelzeggend. Passionele kussen volgen elkaar op afgewisseld met wat plagerijen van beide kanten.
Gretig duwde hij mij op mijn rug en knielde hij voor me. Ik verlangde naar zijn vlezige tong aan mijn kutje maar vroeg niks.
Met zijn ondertussen keiharde stevige piemel bewoog hij op en neer over mijn schaamlippen, af en toe met zijn eikel plagend mijn clitje aanrakend, pffffffff precies of ik iedere keer een stroomstoot kreeg. Sidderingen overspoelden mijn lichaam en ik verlangde om 'mijn dikke vriend' diep in mij te voelen. Hij gleed diep in mij naar binnen en ik omknelde hem door mijn bekkenbodemspieren op te spannen ... mmmmmmm
Na een paar zachte afgewisseld met iets hardere stoten haalde hij hem eruit en begon hij mij oraal verder te verwennen. Veel kon ik niet meer verdragen!
Met zijn vingers ging hij op zoek naar mijn g-plek terwijl zijn lippen mijn genotsknobbeltje, zoals hij het zo mooi zegt, verwenden.
Hij kent mijn lichaam al zo goed dat het voor hem geen probleem is even te stoppen voor ik mijn orgasme bereik om daarna weer gretig verder te doen. 'Mijn klein genietertje', fluisterde hij.
Ik bereik stilaan mijn hoogtepunt en wil niet meer terug. Ik voel alle geilheid uit mijn lichaam stromen. Een langgerekt orgasme is het gevolg. Een heerlijk gevoel dat wordt verlengd door zijn zachte massage van mijn clitje, pfffffffffff

Bekomen van dit allesoverheersende genot, is het mijn beurt. Ik zit nog vol energie en zonder aarzelen ga ik op zoek naar zijn erogene zones. Met mijn mond begin ik aan zijn oorlelletjes, langs zijn nek, over zijn borstkas en buikje ... op zoek naar "zijn" genotsknobbel . De eerste aanraking is zacht. Met het puntje van mijn tong lik ik zijn eikel en ook het gevoelige driehoekje aan de onderkant ervan, vergeet ik zeker niet. Met mijn hand neem ik hem stevig vast en het tempo alsook de manier van bewegen schijnen hem te behagen. Hij wil zijn orgasme nog even uitstellen en roept een paar keer STOP.
Zijn piemel verdwijnt een paar keer heel diep in mijn mond en hij geniet.


Toen gebeurde er iets wat ik nog nooit had meegemaakt. Hij had me het wel ooit al eens vertelt dat hij dat kon maar .....
Spuitend kwam zijn sperma in mijn mond terecht en liep er langs mijn mondhoeken een beetje uit. Ik slikte ... maar deed zachtjes verder. Maar zijn piemel bleef keihard en het gebruikelijke geluidje van bij een orgasme kwam er niet. Had ik het niet goed gedaan vroeg ik me af? Maar toen ik zijn blik zag, wist ik het. Hij was helemaal nog niet klaargekomen maar had alleen maar geëjaculeerd! Het moest dus nog komen. Ik deed dus verder en merkte aan zijn ogen dat hij tenvolle genoot. "Je mag even rusten hoor schat" zei hij. "Nee ik wil niet rusten lieverd, ik doe verder."
Met ritmische bewegingen van mijn hand en mond bracht ik hem opnieuw in vervoering. Zijn onderbuik schokte en zijn bovenbenen waren gespannen. Met een kreet kwam hij nu echt klaar ... een orgasme van enkele seconden vol overgave .... en uitgeteld nu ...


Ik nestelde me dicht tegen hem aan en we genoten samen van de rust die ons overspoelde.

Commentaren

hoi ron en sindy,
Ik vind het nog altijd leuk te lezen dit, alhoewel mijn situatie veranderd is ja, ik ga hem een tijd je met rust laten, we willen uitmaken of we wat we voelen voor elkaar idd echt is. Klinkt raar mss maar wij hebben altijd ook onder spanning geleefd en willen nu voor elkaar en onszelf uitmaken hoe we verder willen en dit kan aleen al we elkaar een tijdje niet horen of zien. Heel moeileijk maar het moet, voor we bslissingen nemen die meerdere levens op hun kop zeteen. groetjes

Gepost door: boostie | 28-01-09

Woont hij nu alleen? Kan begrijpen dat het een moeilijke situatie is vnl voor jou vind ik. Voor hem is de situatie anders nu alles bij hem aan het licht is gekomen maar jij hebt nog de keuze of je alles voor hem opgeeft of niet.
veel sterkte
groetjes sindy

Gepost door: sindy | 28-01-09

ja hij woont alleen, ik ben nu zo onzeker, want nu gaat en staat waar hij wil. Ben bang dat hij toch eens iemand tegenkomt die er wel altijd voor hem is en die vrij is.. Momenteel neemt hij afstand, hij wil even geen sex. Hij kan al zijn gevoelens even niet plaatsen en aangezien voor mij de situatie op gevoels vlak heel hard is verdiept , ik bent terug verliefd op hem geworden. Hij wil niet de reden zijn voor een breuk tussen mij en mijn man. Hij heeft allles verloren zijn gezin zijn zaak zijn toekomst. Hij wil voor zichzelf duidelijkheid over zijn gevoelens voor mij, even rust en geduld want hij wil mij ook geen pijn doen. Nu zijn we er welachter gekomen dat zijn vrouw al 3 jaar iemand anders heeft. In de periode dat F int ziekenhuis lag heeft zij schoon haar kans gezien hem buiten te werken , thuis als in de zaak. Voelde me altijd schuldig omdat ik 1 van de redenen voor de breuk was maar nu speelt ze het wel smerig. Ik hou me ook op de achtergrond want wil nu zeker niet dat zij en mijn man wetendat we elkaar nog steeds zien gewoon omwille van de reden dat zij alles doet om hem het leven moeilijk te maken. IK moet geduld hebben en voel me zo onzeker , alles lijkt bekoeld, maar als hij me ziet zegt hij wel steeds hoe mooi ik ben maar ik moet van je afblijven zegt hij. We hebben bede rust nodig ik weet het maar dat is makkelijker gezgd dan gedaan. die verdomde pc en gsm he.
groetjes

Gepost door: boostie | 28-01-09

Ha Sindy,

wat een toeval, ik heb net de laatste hand gelegd aan een fantasie waar "zwarte nylon kousen, hoge zwarte laarzen en natuurlijk ... sexy lingeriesetje" een grote rol in spelen. Grappig. Maar uh, Ron is niet de enige die van mooi lingerie, kousen en hoge hakken houdt, hoor! Ik denk de meeste mannen dit heel graag zien. Helaas voor mij vind mijn vrouw dit niet fijn zitten, niet mooi, onhandig, hoerig, te koud.... kies maar uit. Balen!

Ga zo door jullie, we genieten mee!

Gepost door: Jeroen | 30-01-09

ik hoop ooit een seen partner tegen te komen die me ook eerst wat neukt,nadien beft en dan verder doet..lijkt me zalig...
Ik lees graag jullie verhalen als doen ze me ook vaak huilen omdat ik die dingen mis..
OOk als ik iets sexy aantrek krijg ik geen reactie,geen voorspel niets..terwijl ik oh zo verlang naar een vlezige tong...
mooi geschreven cindy

Gepost door: lara | 30-01-09

Hey Jeroen,
nylon kousen,zwarte laarzen en een mooi lingeriesetje hoeven toch niet hoerig te zijn! Ik hou van mooie lingerie,maar stijlvol:)Zelf koop ik die bijna nooit maar krijg die meestal kado....en nee niet van Ron maar van Eric.

Gepost door: sindy | 30-01-09

Lara, ik heb ook heel lang moeten wachten om zo te mogen genieten hoor. Eric was ook mijn eerste bedpartner,dus ik wist ook niet beter.
Ron kan me urenlang laten genieten zonder zelf klaar te komen ....ik noem hem dan ook een expertje:)

Gepost door: sindy | 30-01-09

Hoi Sindy,
ik vind ook dat mooie lingerie niet hoerig is, maar mijn vrouw wil er gewoon niet aan. Uit zichzelf doet ze dat gewoon niet. En elk verzoek van mij om eens iets leuks of verleidelijks aan te doen legt ze naast zich neer, met in mijn ogen allerlei flauwekul argumenten, zoals ik die al noemde.
Mijn vrouw vind het bovendien maar niks om zichzelf te laten zien. Uit jullie vroegere verhaaltjes maak ik op dat je het fijn vindt Ron te verleiden met bv een mooi decollete. Ook dat gaat bij ons niet gebeuren. Elke suggestie of verwijzing wordt zorgvuldig vermeden.

Gepost door: Jeroen | 30-01-09

Voor ik Ron kende kleedde ik mij misschien ook wel minder verleidelijk dan nu. Maar als iemand je constant zegt hoe mooi je er wel uitziet:) dan krijgt je zelfvertrouwen ook wel een enorme boost en wil je dat ook aan anderen laten zien. Ik voel me nu ook heel goed in mijn vel zelfs met een kilootje meer en dat straal je volgens mij gewoon uit.
prettig weekend nog

Gepost door: sindy | 30-01-09

Lara,
Het verbaast me zo van zulke reactie zoals die van jou te lezen hé. Weet je dat ik het grootste stuk van mijn leven, tot ik Sindy heb leren kennen, heb verlangd (en ook gezocht) naar "goede" seks met een vrouw die echt van seks houdt. Ik heb altijd gedacht dat zulke vrouwen grote uitzonderingen waren. Jij hebt een man en als ik het me goed herinner, heb je al verscheidene bedpartners gehad en dan lees je dit. Het kan toch niet zijn Lara, dat daar geen man bij was die je niet verwende zoals ik dat bij Sindy doe. Ik kan dat echt heel moeilijk geloven. Ik ben er zeker van dat er massa's mannen rondlopen die wat graag jou kutje zouden verwennen met hun "vlezige tong". Als je dat zo erg mist dat je er zelfs van moet huilen als je mijn verhaaltjes leest, waar wacht je dan nog op, en wacht er niet te lang mee want je leeft echt maar één keer hé!

Gepost door: Ron | 31-01-09

Ron en Sindy,

Als je man je voor de keuze zou stellen zou je dan voor Ron gaan per direct ,en jij Ron?

grts linda

Gepost door: linda | 01-02-09

Linda, moest alles uitkomen bij mij thuis denk ik niet dat een verder leven samen nog mogelijk is. Het zou aan de ene kant een hele verlichting zijn, dat wel. Er zijn weinig koppels die een overspel overleven,en als je de boeken moet geloven al zeker niet wanneer de vrouw is vreemdgegaan. Ik heb het een paar jaar geleden geprobeerd...maar niets is nog hetzelfde als voorheen. We komen nog goed overeen maar er is iets fundamenteel beschadigd, iets dat nooit meer hersteld kan worden.
Dus om een beetje op je vraag te antwoorden...ik zou waarschijnlijk alleen gaan wonen, liefst met Ron natuurlijk, maar ik vrees dat die keuze daar niet zo gemakkelijk te nemen is.

Gepost door: sindy | 03-02-09

Sindy, en mocht Ron je voor de keuze stellen: dat hij zijn vrouw wil verlaten om zijn leven samen met jou door te brengen. Zou je dan ook voor hem kiezen?
Ik weet het, we zijn nieuwsgierig ;-)

Gepost door: Sheila | 03-02-09

Sheila, hoeveel minnaars denk je hebben dit ooit aan hun minnares beloofd? Nee echt daar geloof ik niet in! Ook al weet ik dat hij me echt graag ziet,nooit zal hij denk ik uit vrije wil zijn vrouw verlaten voor mij.

Gepost door: sindy | 03-02-09

Ja, daar zeg je wat Sindy maar dan vraag ik het zo: stel dat Ron om één of andere reden alleen komt te staan en hij stelt je voor de keuze: hem loslaten of volledig voor hem kiezen (en bijgevolg jouw man verlaten). Doe je het?

Gepost door: Sheila | 03-02-09

Sheila,das zeker geen gemakkelijke vraag zunne:)en ik hoop dat ik nooit die druk zal voelen om te 'moeten' kiezen. Ik zou het er heel moeilijk mee hebben om alles thuis zelf te vertellen. Ik weet het eigenlijk niet. Mijn hart zou zeggen ja natuurlijk want ik zou heel gelukkig zijn met Ron daar ben ik zeker van. Maar om dan zelf de knoop door te hakken ...ik zou hier ook heel graag blijven wonen met de kinderen en als je dan zelf weggaat wordt dat natuurlijk ook heel moeilijk.

Gepost door: sindy | 04-02-09

De commentaren zijn gesloten.