28-01-09

Maar zijn piemel bleef keihard.

Het was weer één van die grijze, regenachtige dagen zoals zovele tegenwoordig. Iedereen verkleumd van de kou onderweg naar zijn werk, maar ik niet. Ik was op weg naar mijn afspraakje met Ron. Zoals altijd brand ik dan van verlangen om hem te voelen, zien, ruiken, ... en zit ik geil achter mijn stuur mij afvragend of de andere bestuurders dit opmerken.
Ik had mijn nieuw kleedje aangetrokken, zwarte nylon kousen, hoge zwarte laarzen en natuurlijk mijn rood sexy lingeriesetje. Want als er nu iets is wat Ron graag ziet, is het wel sexy lingerie. Maar ja, welke man nu niet.

In ons vertrouwde motelletje aangekomen, omhelsden we mekaar innig. Nee, ik wil hem niet loslaten! Nooit meer! Het was al weer zolang geleden en het wordt alsmaar moeilijker om hem te moeten missen. Wat zie ik die man toch graag, dacht ik bij mezelf.
Hij kleede zich uit en ging naakt op het bed liggen. Ik wou eigenlijk het liefst van al mij zo vlug mogelijkk tegen hem aan nestelen en zijn warme heerlijke lichaam voelen, maar hij vroeg me om voor hem te komen staan en me langzaam voor hem uit te kleden. Ik had het er moeilijk mee. Ik verlangde zo naar hem en nu vroeg hij om nog wat geduld te hebben. Geduld! Ikke! Dat is iets wat nooit mijn sterke kant is geweest. Maar ik deed wat hij vroeg. Eén voor één vielen alle kledingsstukken op de grond en zag ik zijn blik gretiger worden.
Helemaal uitgekleed vleide ik me naast hem. Zijn arm rond mijn schouders en zijn blik zo veelzeggend. Passionele kussen volgen elkaar op afgewisseld met wat plagerijen van beide kanten.
Gretig duwde hij mij op mijn rug en knielde hij voor me. Ik verlangde naar zijn vlezige tong aan mijn kutje maar vroeg niks.
Met zijn ondertussen keiharde stevige piemel bewoog hij op en neer over mijn schaamlippen, af en toe met zijn eikel plagend mijn clitje aanrakend, pffffffff precies of ik iedere keer een stroomstoot kreeg. Sidderingen overspoelden mijn lichaam en ik verlangde om 'mijn dikke vriend' diep in mij te voelen. Hij gleed diep in mij naar binnen en ik omknelde hem door mijn bekkenbodemspieren op te spannen ... mmmmmmm
Na een paar zachte afgewisseld met iets hardere stoten haalde hij hem eruit en begon hij mij oraal verder te verwennen. Veel kon ik niet meer verdragen!
Met zijn vingers ging hij op zoek naar mijn g-plek terwijl zijn lippen mijn genotsknobbeltje, zoals hij het zo mooi zegt, verwenden.
Hij kent mijn lichaam al zo goed dat het voor hem geen probleem is even te stoppen voor ik mijn orgasme bereik om daarna weer gretig verder te doen. 'Mijn klein genietertje', fluisterde hij.
Ik bereik stilaan mijn hoogtepunt en wil niet meer terug. Ik voel alle geilheid uit mijn lichaam stromen. Een langgerekt orgasme is het gevolg. Een heerlijk gevoel dat wordt verlengd door zijn zachte massage van mijn clitje, pfffffffffff

Bekomen van dit allesoverheersende genot, is het mijn beurt. Ik zit nog vol energie en zonder aarzelen ga ik op zoek naar zijn erogene zones. Met mijn mond begin ik aan zijn oorlelletjes, langs zijn nek, over zijn borstkas en buikje ... op zoek naar "zijn" genotsknobbel . De eerste aanraking is zacht. Met het puntje van mijn tong lik ik zijn eikel en ook het gevoelige driehoekje aan de onderkant ervan, vergeet ik zeker niet. Met mijn hand neem ik hem stevig vast en het tempo alsook de manier van bewegen schijnen hem te behagen. Hij wil zijn orgasme nog even uitstellen en roept een paar keer STOP.
Zijn piemel verdwijnt een paar keer heel diep in mijn mond en hij geniet.


Toen gebeurde er iets wat ik nog nooit had meegemaakt. Hij had me het wel ooit al eens vertelt dat hij dat kon maar .....
Spuitend kwam zijn sperma in mijn mond terecht en liep er langs mijn mondhoeken een beetje uit. Ik slikte ... maar deed zachtjes verder. Maar zijn piemel bleef keihard en het gebruikelijke geluidje van bij een orgasme kwam er niet. Had ik het niet goed gedaan vroeg ik me af? Maar toen ik zijn blik zag, wist ik het. Hij was helemaal nog niet klaargekomen maar had alleen maar geëjaculeerd! Het moest dus nog komen. Ik deed dus verder en merkte aan zijn ogen dat hij tenvolle genoot. "Je mag even rusten hoor schat" zei hij. "Nee ik wil niet rusten lieverd, ik doe verder."
Met ritmische bewegingen van mijn hand en mond bracht ik hem opnieuw in vervoering. Zijn onderbuik schokte en zijn bovenbenen waren gespannen. Met een kreet kwam hij nu echt klaar ... een orgasme van enkele seconden vol overgave .... en uitgeteld nu ...


Ik nestelde me dicht tegen hem aan en we genoten samen van de rust die ons overspoelde.

23-01-09

Den bospoeper.

Hebben jullie gisterenavond ook naar "den bospoeper" gekeken? Lachen

Dan zullen bij de "vreemdgangers" onder jullie ook wel gelijkaardige gedachten zoals bij mij door het hoofd zijn gegaan. Maar in mijn geval zou het niet kunnen verlopen zoals in de serie, denk ik. Ik zou niet in tranen uitbarsten en opbiechten dat ik Els bedrogen had en dat ik met een andere vrouw naar bed was geweest. Ik zou ook geen vergiffenis vragen aan mijn vrouw en niet verwachten dat zij het allemaal niet zo erg zou vinden. Want wat ik aan het doen ben, is niet zomaar mijn vrouw eens bedriegen met een andere vrouw. Nee, het is veel erger en het is niet meer ongedaan te maken. Er is geen weg meer terug. Ik ga haar moeten vertellen dat ik die andere vrouw graag zie en dat het niet alleen om de seks te doen is. Ik ga haar ook moeten vertellen dat ik niet meer zonder Sindy kan en dat ik ook niet meer wil verder leven zonder de seks en de intimiteit die ik met Sindy heb. Ik weet niet of ze het gaat kunnen begrijpen dat ik in een andere vrouw mijn soulmate heb gevonden. Els gaat me wellicht voor de keuze plaatsen: zij of Sindy. Ik houd mijn hart vast voor dat moment dat vroeg of laat komen gaat en schuif het zolang mogelijk voor me uit.

 

20-01-09

Dieper en dieper schoof hij verder in haar kont.

Ik liet Sindy op haar rug liggen en duwde een kussen onder haar poep zodat ik gemakkelijker bij haar "sterretje" zou kunnen en wat me bovendien een prachtig zicht op haar beide gaatjes bezorgde. Sindy trok haar benen op en ik deed wat olie op mijn vingers, smeerde er eerst mijn eikel mee in en dan haar poepgaatje. Zachtjes bereidde ik haar sluitspier voor op de komst van haar dikke vriend door er met met mijn vinger langzaam in en uit te bewegen. Hmmmm ... het idee dat ik zo dadelijk in dat strakje maar lekker aanvoelende gaatje mijn piemel kon insteken, deed hem helemaal stijf worden. Maar hij moest zo hard mogelijk worden om het inbrengen bij haar zo vlot mogelijk te laten verlopen. Daarom boog ik me over haar en stak hem eerst in haar kut en al na een paar harde en diepe stoten voelde ik dat hij er klaar voor was. Keihard was hij toen ik hem uit haar spleet liet glijden. Zonder te kijken pakte ik hem beet, voelde even met een vinger waar ik juist moest zijn en drukte vervolgens mijn glibberige eikel tegen haar aars. Terwijl ik in Sindy's ogen keek en de grimassen op haar gezicht gade sloeg, zodat ik kon zien of ze geen pijn had, voerde ik zeer langzaam de druk van mijn penis tegen haar kontgaatje op. Maar voor ik er erg in had, zat mijn eikel er al helemaal in. We hebben al verscheidene keren anale seks gehad maar toch verbaast het me telkens opnieuw dat heel die dikke knots van mij erin kan. "Gaat het schatje?" vroeg ik haar terwijl ik mijn penis even stil hield. "Ja ja, doe maar verder " antwoordde ze.

Daar lag ik dan, op Sindy, in dezelfde houding als wanneer we normaal neuken maar met dat verschil dat ik haar nu in haar kont neukte. Een heel bijzonder gevoel was het, zo op Sindy te liggen terwijl we in mekaars ogen konden kijken en mekaar konden kussen. Heel intiem was het ook. De olie zorgde ervoor dat er iets minder glijding was dan met de gel die we normaal gebruiken. Daarom voelde haar kont nog wat strakker aan dan anders, wat het voor mij nog specialer maakte.

Ik duwde mijn penis lanzaam verder bij haar naar binnen terwijl ik ondertussen hele kleine en zachte neukbewegingen maakte. Hmmmmmmm ... wat zalig toch! Dieper en dieper schoof hij verder in haar kont. Wanneer hij op de duur zo diep zat, dat ik mijn ballen tegen haar billen voelde, stopte ik met bewegen. Ik wou mijn piemel voelen en stak één vinger zo diep ik kon in haar kut. "Ooohhh ja schat ... ik voel hem, ik voel hem, hmmmmmmmm, zalig!" Ik kon echt door haar kut heen over mijn piemel wrijven terwijl hij nog in haar kont zat. Wanneer ik terug zachtjes begon te bewegen, kon ik ook heel goed de rondingen van mijn eikel voelen. Onvoorstelbaar toch allemaal!

Mijn orgasme was niet ver meer af. Ik was zo geil en haar kont was zo strak dat er niet veel beweging nodig was om me te laten klaarkomen. En alsof het allemaal nog niet mooi genoeg was, spande Sindy af en toe haar bekkenbodemspieren op wat me het gevoel gaf dat mijn piemel samengeperst werd en me deed rillen van genot. "Ooohhh schat ... jaaaa ... ooo jaaa ... ik ga klaarkomen." Ik kuste haar intens op haar mond, stootte nog een paar keer iets harder, greep me met beide handen vast aan haar hoofdkussen en explodeerde dan in alle hevigheid. "Oooooohhhh .... wat is me dat !!!" Ik voelde mijn zaad letterlijk in haar spuiten en de contracties bleven maar duren, geen 12 seconden zoals wel eens wordt gezegd maar tientallen seconden lang. Zelfs toen al mijn sperma allang verschoten was, bleef mijn onderbuik nog samentrekken. PPPPffffffffffff .... niet te doen ... wat een orgasme! Wanneer de laatste spanningen uit mijn lijf vloeiden, trakteerde Sindy als kers op de taart me nog een laatste keer op een paar extra contracties van haar onderbuik. Hmmmmmmmm ... schat toch, wat ben jij toch een goddelijk wezen!   

 

   

16-01-09

Met haar natte warme tong likte Sindy mijn ...

Omdat ik wist wat er ging komen en om het Sindy wat gemakkelijker te maken, trok ik mijn benen een beetje op en deed ze nog wat verder uit elkaar. Wat ik verwachtte, gebeurde ook. Ze liet mijn stijve penis voor wat hij was en begon zachtjes mijn ballen te likken. Hmmmm ... heerlijk, maar het beste moest nog komen. Langzaam maar zeker zakte ze met haar tong verder naar beneden waar ze met iets meer druk en met lange uitgestreken likbewegingen, zoals je aan een ijsje likt, mijn scrotum bewerkte. "Ga verder, ga verder!" dacht ik, maar ik zei niks. Heel mijn lichaam verkrampte bij de gedachte wat er zo dadelijk ging gebeuren. Mijn hart ging sneller slaan, ik hoorde mezelf hijgen, elke spier in mijn lichaam spande zich op, ik greep met mijn twee handen de lakens naast me stevig vast alsof ik me moest wapenen tegen een storm die op komst was. Nog iets hoger tilde ik mijn kont op.

En dan gebeurde het. Met haar natte warme tong begon ze mijn poepgaatje te likken. "Oooohhhhhhh", ik schreeuwde het uit van genot. Er zijn soms van die momenten bij Sindy dat ik het gevoel heb dat het genot dat ik ervaar zo intens is, dat het niet meer menselijk is en dat mijn lichaam het niet meer lijkt aan te kunnen. Wel dit was zo een moment. Terwijl haar tong mijn aars bleef verwennen met afwisselend lange vlakke likken en fijnere punterige likjes in en rond mijn gaatje, kwam mijn lichaam in een zekere vorm van extase. Ik hijgde, zuchte en kreunde van genot. Dit was niet meer normaal! Hoe kan je zo hemels van iets genieten zonder dat je penis wordt aangeraakt! Het feit dat je beseft dat een vrouw, die niet je eigen vrouw is, niet vies van je is, zal daar zeker ook wel een rol in spelen. Ik wist dat mijn anus en het gebied er rond een erogone zone was maar nu besefte ik dat dit zeker en vast de meest erogene zone van heel mijn lichaam is. Toen ik Sindy al kreunend zei dat dit van het goede teveel was en dat ik het niet meer uithield en dat ik precies op het punt stond van het bewust zijn te verliezen, stopte ze met likken. Ze keek me al glimlachend aan. Ik slaakte een hele diepe zucht en kon nu mijn lichaam terug wat ontspannen. Sindy kwam naast me in mijn armen liggen. Pppfffffff ..... Wat had ik toch een gelukzalig gevoel over mij.

Nadat ik enigszins bekomen was van die zalige likbeurt, had ik terug zin om haar te neuken maar dit keer wou ik haar niet in haar kut maar wel in haar kont neuken. Het was weeral een tijdje geleden dat we dit nog gedaan hadden en het verlangen om terug haar strakke sluitspier rond mijn dikke paal te voelen was helemaal opgelaaid. Ik zette me recht en vroeg haar "mag ik je in je poep neuken schat?" Ze keek me in mijn ogen en knikte bevestigend en zonder aarzeling, alsof ze het wist dat ik dat ging vragen. "Heb je gel bij? ... Nee? ..., dan zullen we het met mijn amandelolie moeten proberen hé." 

Nu denken jullie waarschijnlijk dat wij het ofwel op zijn hondjes gedaan hebben ofwel dat Sindy op mij komen zitten is ofwel dat zij op haar buik gaan liggen is en ik op haar, maar nee, niets van dat alles; We hebben het anders gedaan, ra ra ra ....

 

     

11-01-09

Hij bleef maar groeien tot diep in haar keel.

Zoals ze daar nu naakt en bewegingsloos op haar buik op het bed lag, kon ik haar prachtige brede kont bewonderen. Het is niet haar gewoonte om stil te blijven liggen als ik erbij ben en zeker niet als ze op haar buik ligt. Dus ik profiteerde van de gelegenheid en gaf mijn ogen de kost. Pas toen ik haar begon te strelen, drong het tot me door waarom ze daar zo stil lag. Ze wist dat ik olie bijhad en ze verwachtte waarschijnlijk een massage. Maar ik had geen zin in een massage, nu toch niet, ik had andere plannen en er was te weinig tijd.

Terwijl Sindy nog steeds op haar buik lag, legde ik mij naast haar en liet ik mijn hand tussen haar billen glijden. Al vanaf de eerste plagende aanrakingen in haar schaamzone verraadden kleine subtiele bewegingen van haar lichaam hoe geil ze wel was. Wanneer ik mijn vingers iets dieper tussen haar natte schaamlippen en over haar opgezwollen clitoris bewoog, werd mijn vermoeden bevestigd. Ik wist dat ze niets liever had dan dat ik ze zo snel mogelijk liet klaarkomen. Maar ik plaag graag en ze zou toch nog even geduld moeten hebben. Langzaam voerde ik de druk en het tempo van mijn strelingen op. Haar lichaam trilde, kronkelde en kreunde van genot. Ze bewoog zo hevig dat het me zelfs moeite koste om mijn vingers op haar clitje te blijven houden en ik zei haar al lachend "Schat blijf nu toch eens liggen." Maar ze bleef niet liggen, integendeel, ze draaide zich om en haar gezicht sprak boekdelen. Ze hoefde niks te zeggen. Ik voelde wat ze wilde. Haar ogen zeiden "bef me alstublieft en laat me klaarkomen, liefst zo snel mogelijk".    

Ik besloot van haar niet langer te laten wachten en haar te verlossen van die wellicht haast ondraaglijke opgehoopte seksuele spanningen. Ik draaide me om, trok haar billen ver uit elkaar en stortte me letterlijk op haar kut. Mijn tong deed wat Sindy ervan verwachtte: geen zacht plagend likwerk meer maar hard drukkende en snelle bewegingen. Even later ontplofte ze met een luide door merg en been gaande "Oooohhhhhhhhhhh". Terwijl ze schuddend en schokkend klaarkwam, verminderde ik geleidelijk de druk van mijn tong op en rond haar clit tot ik voelde dat ze helemaal ontladen was. Nog even likte ik zachtjes enkel haar schaamlippen en liet me dan naast haar op mijn rug vallen.

In plaats van nog even te blijven liggen om wat te bekomen, zoals ik dat zou doen, deed Sindy datgene wat ik in mijn huwelijk altijd gemist heb en wat ik toch een zo mooie eigenschap van haar vind: ze nam het initiatief en zonder dat ik iets moest vragen, wist ze wat ik graag wilde en deed dit ook. Ze zette zich recht, boog zich over mij en begon met mijn piemel te spelen. Ik gebruik bewust het woord "spelen" want het is niet gewoon "pijpen" wat ze doet. Ze doet niet even een snelle "blowjob" maar ze speelt echt met mijn trots. Bovendien merk ik aan alles dat ze er "echt" van geniet en dat ze er in geen geval vies van is. Misschien heb ik het al eens ter sprake gebracht maar wat ik leuk vind aan het ouder worden is dat ik niet alleen een groter uithoudingsvermogen in bed krijg en dus eigenlijk langer kan neuken zonder klaar te komen maar ook dat mijn penis niet continu in "geef acht houding" staat tijdens het vrijen. Het voordeel daarvan is dat Sindy mijn slappe of half slappe piemel helemaal in haar mond kan nemen, wat ik oh zo zalig vind! Spijtig dat ik er (nog) niet in slaag van hem dan slap te houden, tenzij ik juist klaargekomen ben natuurlijk. Maar dit zal misschien ooit veranderen als ik erectieproblemen krijg Knipogen.

Sindy zoog mijn halfslappe piemel helemaal naar binnen zodat ze met haar neus tussen mijn schaamharen zat. Niet alleen haar tong voelt dan zo heerlijk aan maar alleen al van het zicht zou je opgewonden geraken. Toen ze trage minuscule pijpbewegingen begon te maken, voelde ik hem zwellen maar haar lippen bleven tot tegen mijn onderbuik. Ik was benieuwd hoe lang ze het zou volhouden en of ze misschien door de druk van haar mond en tong er in zou slagen om hem niet volledig stijf te laten worden. Maar blijkbaar bleef hij maar groeien tot diep in haar keel. Wanneer de gelaatsstrekken op Sindy's gezicht verraadden dat mijn eikel op het punt stond van haar huig te bereiken, wist ik dat het niet lang meer ging duren en ze moest de strijd staken. 

Ik lag nog steeds op mijn rug en Sindy ging achter mij zitten, 't is te zeggen, tussen mijn benen met haar gezicht naar mij gericht. Ik wist wat er nu ging komen: iets waar ik ongelooflijk gek op ben; iets wat alleen Sindy bij mij ooit gedaan heeft; iets wat waarschijnlijk zelfs de beste en duurste prostituee nooit bij een man zou doen; iets waarvan de meeste mannen alleen maar van kunnen dromen ...