09-02-09

Opnieuw een erotisch filmpje van Sindy.

Vorige week heb ik een tweede erotisch filmpje van Sindy gekregen, of is het nu ondertussen al het derde, ik weet het niet zo goed meer. Maar vraag me nu niet wat erop staat want ik weet het niet. Ik weet het nòg niet want ik heb het nog niet bekeken. Nee, ik ben niet gek aan het worden en ik ben bijlange nog niet uitgekeken op Sindy; Ik ben mezelf aan het testen hoelang ik het kan volhouden van er niet naar te kijken. Langs de andere kant vind ik het ook wel leuk om Sindy uit te dagen; zij was er immers zeker van dat ik het nooit zolang zou uithouden.

In het midden van vorige week hebben wij mekaar ontmoet en seks gehad. De ochtend nadien hebben we mekaar opnieuw gezien maar ditmaal op de webcam en hebben we beiden gemasturbeerd. Ik weet van mezelf dat ik na zulke "ontlading", en nu was het dus eigenlijk een dubbele ontlading, er wel effe tegen kan voor een paar dagen maar nu begint het toch stillaan wat lastiger te worden. Eerlijk gezegd, verschiet ik een beetje van mezelf. Weken heb ik er naar uitgekeken en nu ik het in mijn bezit heb en enkele muisklikjes zouden volstaan om het filmpje te bekijken, kan ik toch weerstand bieden aan deze verleiding. Heel straf.

Eigenlijk zijn het drie filmpjes en ik weet ongeveer wat erop staat. Op het eerste zou haar ontwaken te zien zijn en wat gefriemel onder of boven de lakens. In het tweede zou ze onder de douche staan en in het derde filmpje zou ze zich naakt op haar buik op het bed liggend, masturberen. Hmmmmmmm .... nu ik het zo beschrijf, zie ik het allemaal al gebeuren en krijg ik echt wel heel veel goesting om er naar te kijken.

Dus lieve (geile) lezertjes, het is te hopen voor jullie dat ik snel zodanig opgewonden geraak dat de verleiding te groot wordt om er nog aan te kunnen blijven weerstaan zodat ik jullie in geuren en kleuren kan vertellen wat er echt allemaal op die filmpjes te zien is Knipogen ...      

 

Commentaren

Wat een leuk opwindend spel dat jullie toch spelen! Ik krijg opnieuw zin om ook zo'n minnaar te nemen :-)) Het gevaar bij mij is dat ik er niet wil op verliefd worden want ik heb ondervonden hoeveel miserie dit wel teweeg brengt.
Allée Ron, kijk eens naar dat filmpje zodat wij opnieuw kunnen meegenieten go go go go go...

Gepost door: Sheila | 09-02-09

Sheila,
:-) Heb jij ze dan zomaar te "nemen", zulke minnaars? En spelen ze dan allemaal zulke opwindende spelletjes? ;-)

Gepost door: Ron | 10-02-09

Voor de seks zul je ze wel vinden. Als er dan echte liefde bij komt kijken is nog zeer de vraag.

Gepost door: Kamiela | 10-02-09

De meeste mannen die een minnares willen, zijn dan ook niet op zoek naar liefde maar naar de seks en erotiek die ze thuis moeten missen. Dus ik denk idd dat het niet zo moeilijk is om er één te vinden.
Maar voor mij is het ook nog belangrijk dat een man, naast het feit dat hij moet openstaan voor opwindende spelletjes, een deftig gesprek moet kunnen voeren (dus verstandig genoeg zijn), lief is en er bovendien ook nog aantrekkelijk uitziet. En dat doet het aantal kandidaten al aanzienlijk dalen :-))
Bij vrouwen zit het dus ook tussen de twee oren.
Het gevaar zit er dan natuurlijk in, als hij aan bovenstaande eisen voldoet, dat ik er dan weer verliefd op word. Daarom riskeer ik mij niet meer ;-)

Gepost door: Sheila | 10-02-09

Sheila,
Ik ben er heel zeker van dat het niet moeilijk is voor vrouwen om mannen te vinden voor seks. Maar inderdaad, als ze niet alleen knap moeten zijn, maar ook nog verstandig, een goed gesprek kunnen voeren, lief zijn en graag opwindende spelletjes spelen ... ja, dan schieten er waarschijnlijk niet zoveel meer over ;-)
Tussen haakjes, ben jij zelf dan zo knap? :-)

Gepost door: Ron | 10-02-09

:-)) Ron, 't is weer een vraag zenne.
Ik kan best zeggen dat ik tevreden ben met mezelf. Ik ben daarin zelfzekerder geworden doordat ik mij met de jaren er meer en meer van bewust word dat ik toch een effect op mannen uitoefen, ik weet dat ze mij oprecht aantrekkelijk vinden.
Ik plaag en daag graag ongemerkt mannen uit op een subtiele manier en het is voor elke vrouw een boost voor het zelfvertrouwen denk ik als je voelt hoe gemakkelijk ze toch bijten :-))
Ik zeg niet dat een minnaar een fotomodel hoeft te zijn maar ik zou toch niet kunnen vrijen met een man die ik niet aantrekkelijk vind, ze moeten toch uitstraling hebben. Mannen kunnen dat misschien wel. Is dat zo?

Gepost door: Sheila | 11-02-09

Wowwwwww Sheila ... een vrouw die tevreden is met zichzelf!!!! Dat kom je ook niet gemakkelijk tegen! :-))
En je daagt graag mannen uit, op een subtiele manier dan nog! Dan moet ook ik bang zijn van jou of wat, want ik ben ook zo'n visje dat gemakkelijk bijt ;-)
Kunnen mannen vrijen met iemand die ze niet aantrekkelijk vinden? Jep ... ik vrees van wel, hoe meer frustraties thuis, hoe lelijker ze mag zijn denk ik :-)


Gepost door: Ron | 11-02-09

zeg schat seffens denkt iedereen dat ik een lelijke doos ben:)

Gepost door: sindy | 11-02-09

Sheila, ik denk dat ik die man in Ron heb gevonden....knap,goede prater en luisteraar,fantastische minnaar...:)

Gepost door: sindy | 12-02-09

Schatteke, ze weten toch dat ik u een mooie vrouw vind hé.
Over lelijke dozen gesproken ... het klinkt misschien raar maar vanaf het begin dat ik aan deze blog ben begonnen, heb ik altijd het gevoel gehad dat de vrouwen die reageerden, lelijke dozen zouden zijn :-) Maar nu ik die reactie van Sheila bijvoorbeeld lees, moet ik blijkbaar toch mijn mening herzien.

Gepost door: Ron | 12-02-09

awwel merci gij ron, ge 'vermoedt' dat we dus lelijke dozen zijn!!!!
't zou té riskant zijn hé om een fotoke van ons bij onze naam te hebben staan LOL!

Gepost door: an | 12-02-09

Ron, je zit er in elk geval helemaal naast met jouw veronderstellingen over die lelijke dozen!!
Zozo, ben jij dan een visje die gemakkelijk bijt? Dat doet mij dan deze vraag stellen (niet om te stoken hoor, enkel uit nieuwsgierigheid :-)): Stel dat je de rest van je leven kan doorbrengen zoals je nu bezig bent, met 2 vrouwen waarvan je houdt en dus ook met Sindy waar je extreem goeie seks mee hebt. Heb je dan definitief alles wat je moet hebben of kunnen vrouwelijke charmes van buitenaf jou nog altijd doen scheeflopen?
Indien het antwoord te delicaat ligt, vergeet je deze vraag maar ;-)

Gepost door: Sheila | 12-02-09

Mannen kunnen wel degelijk van meerdere vrouwen houden. Misschien kunnen mannen nog gemakkelijker met meerdere vrouwen naar bed gaan.
Maar seks en liefde hebben wel iets met mekaar te maken doch zijn compleet verschillende zaken.
Fijn is natuurlijk als liefde en seks perfect samen komen te vallen.
Ve S

Gepost door: Vrouw & Erotiek | 26-03-12

De commentaren zijn gesloten.