12-02-09

Naakt in bed voor de camera.

Toen ik het blogstukje van maandag begon te schrijven, had ik het gevoel dat ik nog dagen zou kunnen wachten met het bekijken van Sindy's filmpjes maar ik was zwakker dan ik dacht. Nog geen uur na het laastste getypte woord, was het verlangen plots zo groot geworden dat ik er niet meer kon aan weerstaan. Toen na enkele muisklikjes het bewuste icoontje op het scherm tevoorschijn kwam, heb ik nog even getwijfeld maar het was alsof er iemand op mijn middenvinger duwde en de beslissende muisklik was een feit. 

Ik kreeg een stilstaand beeld te zien van Sindy's lege bed. De camera stond blijkbaar vlak achter het bed, aan het voeteinde van Erik, op een tafeltje of iets dergelijks. Het zag er goed uit. Haar kant van het bed was volledig in beeld en de zachte geel-oranje verlichting in de verduisterde kamer  zorgde voor een warme en gezellige sfeer. Ik wachtte nog even met op de play-toets te duwen. Mijn gedachten dwaalden af naar die keer dat ik daar op die plaats samen met haar in dat bed de liefde bedreven heb ... en dan ... "klik en play" ...

Daar verscheen mijn schatje in beeld. Om redenen van anonimiteit kan ik niet in detail beschrijven wat ze droeg maar het was prachtig en oogverblindend wat ze aanhad. Het was een soort hemdsbloesje dat tot juist over haar poep hing zodat ik niet kon zien of ze al dan niet een slipje droeg. Ze haastte zich naar de andere kant van het bed en bliksensnel kroop ze onder het donsdeken. Ik had ze nochtans gevraagd om vooral niet te snel te bewegen zodat ik van elk moment ten volle kon genieten. Maar eens ze in haar bedje lag, deed ze alsof ze sliep en verliep het scenario perfect zoals ik het graag had.

Daar lag ze dan, vredig op haar zij, met haar dons opgetrokken tot aan haar kin ... Seconden aan een stuk kon ik me inbeelden hoe het zijn mochten we een "normaal" koppel zijn en zag ik me al naast haar liggen, kijkend naar haar gezicht en naar haar ogen die zelfs mooi zijn wanneer ze slaapt. En dan gingen haar oogjes open en deed ze echt alsof ze wakker werd. Op een vertederende manier pinkte ze enkele keren met haar piepertjes en rekte ze zich al geeuwend uit. Ze duwde de dons wat van haar af  en begon zichzelf langzaam te strelen. Toen haar hand tussen haar billen verdween, keek ze even recht naar mij en dat ondeugende glimlachje dat toen op haar gelaat verscheen, deed me niet alleen smelten maar verraadde eveneens het kontakt van haar vingers met haar kutje. Die blik in haar ogen vertelde me "hmmm schat, het is lekker nat!" Maar het bleef bij een korte aanraking. Ze haalde haar hand terug van onder het deken, zette zich recht en begon langzaam de knoopjes van het hemdsbloesje los te maken. Na het laatste knoopje viel het bloesje open zodat ik een gedeelte van haar beide bruingebrande borsten kon zien. Alle handelingen die ze uitvoerde, deed ze traag, verleidelijk en sensueel, alsof ze nooit iets anders had gedaan. En ik genoot er zò van.

Langzaam liet ze het kledingstuk over haar schouders glijden zodat ik nu haar borsten in al hun schoonheid kon bewonderen. Wat een prachtig zicht toch! Ze bewoog haar hoofd zodanig dat haar lange blonde haren haar prachtige naakte bovenlichaam streelden. Dan liet ze zich traag achterover op het hoofdkussen vallen en rekte zich opnieuw uit zodat ze me al dan niet bewust de kans gaf om haar okselhaartes te aanschouwen. Opnieuw gleden haar handen over haar lichaam en streelde ze haar boezem. Dan draaide ze zich op haar buik en zag ik wat ik zo graag wou zien, haar blote kont. Ik kon ze niet volledig zien want het donsdeken belemmerde gedeeltelijk het zicht maar dat maakte het juist nog erotischer. Nog steeds op haar buik liggend en met haar handen onder het kussen maakte ze met heel haar lichaam opwindende schuif- en draaibewegingen. Ook haar poep lichte ze af en toe een beetje op zodat ik net dat ietsje meer te zien kreeg van die zalige rondingen. Wat deed ze het toch goed dit keer! Ik werd er helemaal opgewonden van. 

Ze draaide zich terug op haar rug en ging door met haar ophitsende bewegingen. Opnieuw al dan niet toevallig bewoog ze zo fel met haar benen en met het donsdeken dat haar opgetrokken linkerbeen volledig werd ontbloot. Haar kutje kreeg ik juist niet te zien maar het zicht op één van haar prachtig gevormde sexy kuiten deed me minstens evenveel deugd. Zelfs toen ze aanstalte maakte om uit het bed te stappen om de camera af te zetten, lette ze erop dat ze zo goed mogelijk in beeld kwam en gaf ze me nog een laatste keer de mogelijkheid om dat prachtige sexy lichaam van haar te bewonderen om dan uiteindelijk uit het beeld te verdwijnen.

Pppffffffffff, amai .... ik was er helemaal ondersteboven van. Ik had nooit verwacht dat het filmpje zo goed zou zijn. Mijn geluk kon niet op. Minuten nadien, liepen de rillingen nog over mijn lichaam telkens ik de beelden terug voor de geest haalde. Sindy, wat ben jij toch een prachtvrouw!

    

 

 

 

Commentaren

Sheila,
Ik ben blij dat mijn vermoedens helemaal verkeerd zijn wat die "lelijke dozen" betreft :-) Toch is er iets in mij dat het er moeilijk mee heeft om te geloven dat er ook echt knappe vrouwen deze blog lezen (misschien heeft het iets te maken met het feit dat ik zelf een knappe vrouw heb) maar is het aan jou om het tegendeel te bewijzen ;-))
En dan die vraag van jou ... je bent blijkbaar ook voor niks verlegen hé :-)
Wel, ik ben altijd eerlijk geweest in deze blog en ik zal je nu ook een eerlijk antwoord geven. Ik heb het hierover trouwens ook al gehad met Sindy. Ik voel me supergelukkig nu, hoe raar het voor sommigen misschien ook moge klinken. Ik heb alles wat een man verlangen kan. Maar een mens verandert met de jaren en ik blijf nog altijd een man en ik sluit niet uit dat ik ooit opnieuw bezwijk aan de charmes van vrouwelijk schoon. Maar waar ik wel zeker van ben, is dat wat ik met Sindy heb, uniek is en ik wil dat echt wel nooit meer kwijt.

Gepost door: Ron | 13-02-09

houden zo ron zou ik zeggen!

maaaar, wat die lelijke dozen betreft waar je nog altijd niet zeker van bent: sègggggggg!!!!
die ligt wa gevoelig zenne makker!
LOL!

greetz!!

Gepost door: an | 13-02-09

Zeg Ron, ik vraag mij toch ook af waar die vermoedens op gebaseerd zijn dat wij geen echt knappe vrouwen zouden kunnen zijn? Omdat jouw vrouw knap is, kunnen wij niet knap zijn??? Ik kan het moeilijk bewijzen door mijn foto hier te plaatsen hé, de wereld is veel te klein. Zo verlegen ben ik dan wel nog :-))
Verder geef je idd een eerlijk antwoord. Ik denk eigenlijk dat er maar heel weinig mannen bestaan die niet verleidbaar zijn, zelfs als ze het goed hebben ;-)

Gepost door: Sheila | 13-02-09

Sorry meisjes, als ik met die "lelijke dozen" een gevoelige snaar geraakt heb. Ik heb er nog eens over nagedacht waarom ik eigenlijk altijd die vermoedens heb gehad. Ik denk dat het komt omdat ik een hoog libido associer met een niet aantrekkelijke vrouw en een mooie vrouw associer met een laag libido. En dit is dan waarschijnlijk het gevolg van de langdurige relatie met mijn vrouw en de daarmee samenhangende frustraties.
En Sheila en An, wat die foto's betreft, jullie hoeven hier niet publiekelijk een foto te plaatsen maar er is nog wel een andere manier hé ;-)

Gepost door: Ron | 13-02-09

En Sindy dan Ron? Zij is toch ook een mooie vrouw met een hoog libido? Jouw associatie klopt niet :-))
Jaja, wij zullen onze foto zeker doormailen. Voor wat hoort dan ook wat hé ;-)
Stel je voor dat we elkaar toevallig irl kennen. Van welke provincie zijn jullie? Of is dat te riskant om te vermelden?

Gepost door: Sheila | 13-02-09

Sheila,
Ja, je hebt gelijk, Sindy is ook een mooie vrouw met een hoog libido maar ik heb altijd gedacht dat zij een grote uitzondering was.
Ik ben eens curieus of je (of "jullie" want je praat al in de "wij-vorm") een foto gaat doormailen :-)
Riskante antwoorden zoals ivm die provincie wil ik je wel geven maar niet publiekelijk hier op de blog.

Gepost door: Ron | 15-02-09

De commentaren zijn gesloten.