18-02-09

Sindy onder de douche voor de camera.

Het eerste filmpje was zó goed dat ik een tijdje gewacht heb met het bekijken van het volgende omdat ik dacht dat dat alleen maar kon tegenvallen. Ik wist dat het een douche-scene zou zijn maar ergens verwachtte ik een filmpje dat misschien onderbelicht en/of onscherp zou zijn en dat de camera misschien te ver van de douche zou staan. Sindy had me ook gezegd dat ze dacht dat ik zeker het derde filmpje wel goed zou vinden maar van het tweede wist ze dat niet zeker. 

Toen ik echter het filmpje opzette, zag ik al bij het eerste beeld dat het goed zat. De camera stond heel dicht bij de douche én strategisch opgesteld zodat ook de ruimte naast de douche, waar ik in mijn gedachten Sindy zich al zag afdrogen, in beeld was. Het beeld was scherp en het waarschijnlijk langs een raam binnenvallende daglicht maakte de badkamer heel licht. Dit kon nog moeilijk misgaan, dacht ik en op slag werd ik opgewonden ook al had ik van Sindy nog niets gezien.

En nu zou ik zo graag laten zien wat ik kon zien en nog steeds kan zien hé! Dat schuchtere meisje van drie jaar geleden is veranderd in een zelfzekere vrouw die weet dat ze mooi en sexy is en elke beweging die ze deed, straalde dat ook uit. Ik verlangde al lang naar beelden waarop al haar verleidelijke rondingen mooi te zien zouden zijn maar wat ik nu te zien kreeg overtrof echt al mijn verwachtingen. Alles wat ik graag had gezien, toonde ze me zonder de minste schroom: haar stevige kont terwijl ze zich langzaam en uitdagend naar de douche bewoog; de wasbeurt zelf waarbij ze de deur van de douchecabine liet openstaan; het afdrogen van haar lichaam, eerst gedeeltelijk in de douche zelf en nadien verder buiten de douche waarbij ze nog dichter en beter in beeld kwam en waarbij ze me haar borsten op alle mogelijke manieren liet bewonderen.

Wat het allemaal nog specialer maakte, was dat ik voor de eerste keer ook echt duidelijk haar gezicht kon zien met af en toe die lieve trekjes van haar en dat verleidelijke glimlachje. Nadat ze zich helemaal afgedroogd had, deed ze eerst heel langzaam haar rode BHtje aan en vervolgens haar slipje. Nog een laatste keer kwam ze heel close-up in beeld, gaf me een zoentje en weg was ze. Pppffffff, jongens toch, echt niet te doen die schat van mij!

       

Commentaren

Enkele jaren geleden had ik dit zeker nooit gedurfd maar nu geniet ik er eerlijk gezegd wel een beetje van wanneer ik niet bij mijn schatteke bent hij toch opgewonden geraakt van mijn filmpje.:)

Gepost door: sindy | 19-02-09

Wat betekent vertrouwen? Wat betekent vertrouwen als je vreemdgaat?
Ik weet hoe Ron geniet van deze reakties...hem zeggen of vragen om niet te mailen met andere vrouwen vind ik een beetje hypocriet. Dat is zoals vele vrouwen aan hun man vragen niet naar pornosites te kijken op pc...maar wees nu eens eerlijk hoeveel doen het dan toch? Hij moet mij niks beloven want ik weet dat hij zich daar toch niet kan aan houden! Eén ding verwacht ik wel van hem en dat is dat hij eerlijk blijft.

Gepost door: sindy | 26-02-09

ik vind dat toch niet zo onschuldig allemaal

Gepost door: me | 26-02-09

Ik denk dat die Ron geen haar beter is dan al die mannen die mij ooit al hebben bedrogen!
Pas maar op Sindy!

Gepost door: caroline | 26-02-09

Ik heb ook zo die indruk. Die Sheila lijkt mij alleszins bedreven en leep genoeg om iemand zoals Ron (die gemakkelijk beïnvloedbaar is) binnen te doen!

Gepost door: mariska | 26-02-09

Oeps, precies weer leven in de brouwerij hier :-))
Ik vind dat jullie een beetje aan het overdrijven zijn en dat dat 'mailen' op zijn minst moet gerelativeerd worden.
Jullie moeten eerlijk toegeven, iedereen is hier wel eens benieuwd naar hoe de mensen in dit blog eruit zien. Ik ben dan net zo iemand waarvan nieuwsgierigheid mijn tweede voornaam is en die dan ook effectief de koe bij de horens vat, mailt en fotooke doorstuurt in de hoop van meer te kunnen ontdekken.
Gewoon wat virtuele fun scheppen, that's it.
Ron zal nog vrouwen tegenkomen in zijn leven hoor waarbij hij eventueel in de verleiding zou komen te staan. Hier gebeurt er zelfs niets achter de rug. Trouwens, een minnaar als je bezit gaan beshouwen, dat klinkt nogal tegenstrijdig denk ik. Ik denk dat Sindy daar dan nog nuchterder in is dan sommigen onder jullie.

Gepost door: Sheila | 26-02-09

Ik wou er eerst een verhaaltje rond schrijven maar ik ga het toch maar niet doen, voorlopig althans niet. Ik ben moe, moe van al die vrouwelijke aandacht ;-) en mijn inspiratie laat me momenteel een beetje in de steek. Maar ik voel me wel verplicht om te reageren.
Ja, ik heb inderdaad van enkele dames, van wie ik de namen niet ga noemen uit respect voor hun privacy, een foto toegestuurd gekregen. En ik moet nu inderdaad toegeven dat er "aantrekkelijke" vrouwen zijn die mijn blog lezen :-)
Voor de rest vind ik dat zowel Sindy als Sheila mooi verwoord hebben wat er verder over te vertellen valt en dat ik daar eigenlijk niet echt iets aan toe te voegen heb.
Ik weet het wel, nu maak ik velen onder jullie nog meer curieus maar is "curiositeit" niet de leidraad in het hele blog-verhaal ...
Bedankt mijn beste en lieve lezers dat jullie er mede voor zorgen dat ik één van de meest boeiende tijden uit mijn leven beleef.

Gepost door: Ron | 27-02-09

Ik had liever een verhaaltje errond gehoord :-)
Ron, je bent een gelukzak, geniet van de aandacht van die mooie vrouwen. Dat zou ik ook wel willen.
We horen hier dus graag alle details zonder privacy van die mensen vrij te geven.

Gepost door: Wim | 28-02-09

allé voilà, dat van die eventueel lelijke dozen hebben we nu ook gehad! de ron weet nu een bikke welk 'vlees' hij -niet in de kuip maar- op zijnen blog heeft en nu kunnen we weer verder zou ik zo denken hé!
dus ron en sindy: laat ons verder mee genieten van jullie heerlijke belevenissen!

Gepost door: an | 02-03-09

Heeft Ron de foto van Boostie gemaakt?

Gepost door: sophia | 23-11-09

De commentaren zijn gesloten.