18-02-09

Sindy onder de douche voor de camera.

Het eerste filmpje was zó goed dat ik een tijdje gewacht heb met het bekijken van het volgende omdat ik dacht dat dat alleen maar kon tegenvallen. Ik wist dat het een douche-scene zou zijn maar ergens verwachtte ik een filmpje dat misschien onderbelicht en/of onscherp zou zijn en dat de camera misschien te ver van de douche zou staan. Sindy had me ook gezegd dat ze dacht dat ik zeker het derde filmpje wel goed zou vinden maar van het tweede wist ze dat niet zeker. 

Toen ik echter het filmpje opzette, zag ik al bij het eerste beeld dat het goed zat. De camera stond heel dicht bij de douche én strategisch opgesteld zodat ook de ruimte naast de douche, waar ik in mijn gedachten Sindy zich al zag afdrogen, in beeld was. Het beeld was scherp en het waarschijnlijk langs een raam binnenvallende daglicht maakte de badkamer heel licht. Dit kon nog moeilijk misgaan, dacht ik en op slag werd ik opgewonden ook al had ik van Sindy nog niets gezien.

En nu zou ik zo graag laten zien wat ik kon zien en nog steeds kan zien hé! Dat schuchtere meisje van drie jaar geleden is veranderd in een zelfzekere vrouw die weet dat ze mooi en sexy is en elke beweging die ze deed, straalde dat ook uit. Ik verlangde al lang naar beelden waarop al haar verleidelijke rondingen mooi te zien zouden zijn maar wat ik nu te zien kreeg overtrof echt al mijn verwachtingen. Alles wat ik graag had gezien, toonde ze me zonder de minste schroom: haar stevige kont terwijl ze zich langzaam en uitdagend naar de douche bewoog; de wasbeurt zelf waarbij ze de deur van de douchecabine liet openstaan; het afdrogen van haar lichaam, eerst gedeeltelijk in de douche zelf en nadien verder buiten de douche waarbij ze nog dichter en beter in beeld kwam en waarbij ze me haar borsten op alle mogelijke manieren liet bewonderen.

Wat het allemaal nog specialer maakte, was dat ik voor de eerste keer ook echt duidelijk haar gezicht kon zien met af en toe die lieve trekjes van haar en dat verleidelijke glimlachje. Nadat ze zich helemaal afgedroogd had, deed ze eerst heel langzaam haar rode BHtje aan en vervolgens haar slipje. Nog een laatste keer kwam ze heel close-up in beeld, gaf me een zoentje en weg was ze. Pppffffff, jongens toch, echt niet te doen die schat van mij!

       

12-02-09

Naakt in bed voor de camera.

Toen ik het blogstukje van maandag begon te schrijven, had ik het gevoel dat ik nog dagen zou kunnen wachten met het bekijken van Sindy's filmpjes maar ik was zwakker dan ik dacht. Nog geen uur na het laastste getypte woord, was het verlangen plots zo groot geworden dat ik er niet meer kon aan weerstaan. Toen na enkele muisklikjes het bewuste icoontje op het scherm tevoorschijn kwam, heb ik nog even getwijfeld maar het was alsof er iemand op mijn middenvinger duwde en de beslissende muisklik was een feit. 

Ik kreeg een stilstaand beeld te zien van Sindy's lege bed. De camera stond blijkbaar vlak achter het bed, aan het voeteinde van Erik, op een tafeltje of iets dergelijks. Het zag er goed uit. Haar kant van het bed was volledig in beeld en de zachte geel-oranje verlichting in de verduisterde kamer  zorgde voor een warme en gezellige sfeer. Ik wachtte nog even met op de play-toets te duwen. Mijn gedachten dwaalden af naar die keer dat ik daar op die plaats samen met haar in dat bed de liefde bedreven heb ... en dan ... "klik en play" ...

Daar verscheen mijn schatje in beeld. Om redenen van anonimiteit kan ik niet in detail beschrijven wat ze droeg maar het was prachtig en oogverblindend wat ze aanhad. Het was een soort hemdsbloesje dat tot juist over haar poep hing zodat ik niet kon zien of ze al dan niet een slipje droeg. Ze haastte zich naar de andere kant van het bed en bliksensnel kroop ze onder het donsdeken. Ik had ze nochtans gevraagd om vooral niet te snel te bewegen zodat ik van elk moment ten volle kon genieten. Maar eens ze in haar bedje lag, deed ze alsof ze sliep en verliep het scenario perfect zoals ik het graag had.

Daar lag ze dan, vredig op haar zij, met haar dons opgetrokken tot aan haar kin ... Seconden aan een stuk kon ik me inbeelden hoe het zijn mochten we een "normaal" koppel zijn en zag ik me al naast haar liggen, kijkend naar haar gezicht en naar haar ogen die zelfs mooi zijn wanneer ze slaapt. En dan gingen haar oogjes open en deed ze echt alsof ze wakker werd. Op een vertederende manier pinkte ze enkele keren met haar piepertjes en rekte ze zich al geeuwend uit. Ze duwde de dons wat van haar af  en begon zichzelf langzaam te strelen. Toen haar hand tussen haar billen verdween, keek ze even recht naar mij en dat ondeugende glimlachje dat toen op haar gelaat verscheen, deed me niet alleen smelten maar verraadde eveneens het kontakt van haar vingers met haar kutje. Die blik in haar ogen vertelde me "hmmm schat, het is lekker nat!" Maar het bleef bij een korte aanraking. Ze haalde haar hand terug van onder het deken, zette zich recht en begon langzaam de knoopjes van het hemdsbloesje los te maken. Na het laatste knoopje viel het bloesje open zodat ik een gedeelte van haar beide bruingebrande borsten kon zien. Alle handelingen die ze uitvoerde, deed ze traag, verleidelijk en sensueel, alsof ze nooit iets anders had gedaan. En ik genoot er zò van.

Langzaam liet ze het kledingstuk over haar schouders glijden zodat ik nu haar borsten in al hun schoonheid kon bewonderen. Wat een prachtig zicht toch! Ze bewoog haar hoofd zodanig dat haar lange blonde haren haar prachtige naakte bovenlichaam streelden. Dan liet ze zich traag achterover op het hoofdkussen vallen en rekte zich opnieuw uit zodat ze me al dan niet bewust de kans gaf om haar okselhaartes te aanschouwen. Opnieuw gleden haar handen over haar lichaam en streelde ze haar boezem. Dan draaide ze zich op haar buik en zag ik wat ik zo graag wou zien, haar blote kont. Ik kon ze niet volledig zien want het donsdeken belemmerde gedeeltelijk het zicht maar dat maakte het juist nog erotischer. Nog steeds op haar buik liggend en met haar handen onder het kussen maakte ze met heel haar lichaam opwindende schuif- en draaibewegingen. Ook haar poep lichte ze af en toe een beetje op zodat ik net dat ietsje meer te zien kreeg van die zalige rondingen. Wat deed ze het toch goed dit keer! Ik werd er helemaal opgewonden van. 

Ze draaide zich terug op haar rug en ging door met haar ophitsende bewegingen. Opnieuw al dan niet toevallig bewoog ze zo fel met haar benen en met het donsdeken dat haar opgetrokken linkerbeen volledig werd ontbloot. Haar kutje kreeg ik juist niet te zien maar het zicht op één van haar prachtig gevormde sexy kuiten deed me minstens evenveel deugd. Zelfs toen ze aanstalte maakte om uit het bed te stappen om de camera af te zetten, lette ze erop dat ze zo goed mogelijk in beeld kwam en gaf ze me nog een laatste keer de mogelijkheid om dat prachtige sexy lichaam van haar te bewonderen om dan uiteindelijk uit het beeld te verdwijnen.

Pppffffffffff, amai .... ik was er helemaal ondersteboven van. Ik had nooit verwacht dat het filmpje zo goed zou zijn. Mijn geluk kon niet op. Minuten nadien, liepen de rillingen nog over mijn lichaam telkens ik de beelden terug voor de geest haalde. Sindy, wat ben jij toch een prachtvrouw!

    

 

 

 

09-02-09

Opnieuw een erotisch filmpje van Sindy.

Vorige week heb ik een tweede erotisch filmpje van Sindy gekregen, of is het nu ondertussen al het derde, ik weet het niet zo goed meer. Maar vraag me nu niet wat erop staat want ik weet het niet. Ik weet het nòg niet want ik heb het nog niet bekeken. Nee, ik ben niet gek aan het worden en ik ben bijlange nog niet uitgekeken op Sindy; Ik ben mezelf aan het testen hoelang ik het kan volhouden van er niet naar te kijken. Langs de andere kant vind ik het ook wel leuk om Sindy uit te dagen; zij was er immers zeker van dat ik het nooit zolang zou uithouden.

In het midden van vorige week hebben wij mekaar ontmoet en seks gehad. De ochtend nadien hebben we mekaar opnieuw gezien maar ditmaal op de webcam en hebben we beiden gemasturbeerd. Ik weet van mezelf dat ik na zulke "ontlading", en nu was het dus eigenlijk een dubbele ontlading, er wel effe tegen kan voor een paar dagen maar nu begint het toch stillaan wat lastiger te worden. Eerlijk gezegd, verschiet ik een beetje van mezelf. Weken heb ik er naar uitgekeken en nu ik het in mijn bezit heb en enkele muisklikjes zouden volstaan om het filmpje te bekijken, kan ik toch weerstand bieden aan deze verleiding. Heel straf.

Eigenlijk zijn het drie filmpjes en ik weet ongeveer wat erop staat. Op het eerste zou haar ontwaken te zien zijn en wat gefriemel onder of boven de lakens. In het tweede zou ze onder de douche staan en in het derde filmpje zou ze zich naakt op haar buik op het bed liggend, masturberen. Hmmmmmmm .... nu ik het zo beschrijf, zie ik het allemaal al gebeuren en krijg ik echt wel heel veel goesting om er naar te kijken.

Dus lieve (geile) lezertjes, het is te hopen voor jullie dat ik snel zodanig opgewonden geraak dat de verleiding te groot wordt om er nog aan te kunnen blijven weerstaan zodat ik jullie in geuren en kleuren kan vertellen wat er echt allemaal op die filmpjes te zien is Knipogen ...      

 

04-02-09

Er is geen weg meer terug.

De laatste jaren is mijn leven helemaal veranderd. De brave timide man van vroeger, die gehuwd is met zijn eerste lief en die tijdens dat huwelijk ook wel eens een keertje een misstap begaan heeft, is nu een heel ander persoon geworden. Mijn vrouw heeft vast en zeker gemerkt dat er dingen aan mij veranderd zijn. Maar deze veranderingen zijn gebeurd tijdens mijn midlifecrisis en dan wordt het als normaal beschouwd dat een man verandert. Waarschijnlijk zal Els ook wel ergens vermoeden dat ik vreemdga maar het is me ondertussen duidelijk geworden dat ze dat dan niet wil weten. De komst van het internet heeft zeker voor een stroomversnelling van deze veranderingen gezorgd. Kontakt maken met andere vrouwen is toch zo eenvoudig geworden. Het internet heeft niet alleen een nieuwe wereld voor mij geopend maar heeft me onrechtstreeks veel geleerd over vrouwen en relaties. Het heeft me doen inzien dat wat ik vroeger dacht over vrouwen niet strookt met de realiteit en het heeft er ook voor gezorgd dat ik "de vrouw" in het algemeen veel beter begrijp. Ik voel een zekere verwantschap met vrouwen. Ik voel me ook beter met vrouwen in mijn omgeving dan met mannen en ik kan er ook beter mee praten dan met mannen.

Wat er de laaste jaren met mij is gebeurd, voel ik aan als iets dat onvermijdelijk was. Het heeft altijd in mij gezeten. Het zat er aan te komen. Het was alleen een kwestie van tijd. En had ik 25 jaar geleden geweten wat ik nu weet, dan had ik het waarschijnlijk helemaal anders aangepakt. Els verdient dit niet. Zij is een heel goed mens en een hele goede moeder en ze heeft ook voor mij altijd heel goed gezorgd. Maar wat ik nu met Sindy heb, heb ik toch altijd zo gemist in mijn leven. Het is te belangrijk voor mij om het te negeren en het aan de kant te schuiven. Wat ik nooit voor mogelijk had geacht, is realiteit geworden. Sindy maakt mijn leven compleet. De bolster met jarenlange frustraties en onbeantwoorde seksuele en affectieve verlangens is opengebarsten. Ik leef zoals ik nooit geleefd heb. Ik geniet meer dan ooit van het leven.

Er is geen weg meer terug. Als Els me morgen voor de keuze stelt, kan ik niet voor Els alleen kiezen. Ik kan en wil mijn leven niet terugdraaien naar de tijd vóór Sindy. Ik kan niet tegen Els zeggen dat ik vanaf nu een punt zet achter de relatie met Sindy. Ik zou dit wel kunnen zeggen natuurlijk maar weet zeker dat ik me niet aan mijn afpraak zou kunnen houden en dat ik zou doorgaan met haar te bedriegen, steeds opnieuw. En mocht er een einde komen aan de verhouding met Sindy, dan zou ik hoogstwaarschijnlijk opnieuw een affaire beginnen met een andere vrouw.

Vanaf het moment dat Els te weten komt dat ik vreemdga, zijn er volgens mij maar twee mogelijkheden. Ofwel plaatst ze me voor de keuze en moet ik wel een punt zetten achter de relatie met haar; hopelijk kunnen we dan in vriendschap uit elkaar gaan. Ofwel legt ze er zich bij neer dat ik een vriendin heb en leef ik verder met twee vrouwen. Of dit laatste praktisch haalbaar en leefbaar is voor zowel Els en ik als voor Sindy, betwijfel ik echter. Hoe het ook zal aflopen, een goede oplossing is er nooit en daarom dat ik er liefst niet teveel aan denk en het probleem voor me uitschuif.