06-03-09

Ordinaire slip.

Ordinaire slip
 
Op de vraag wat hij graag had dat ik zou aandoen op ons volgende afspraakje, antwoordde hij ... een ordinaire zwarte slip en zeker een rokje zodat ik vlug aan je poesje kan.
Een ordinaire slip?! Hij is duidelijk nog niet met mij gaan shoppen. Maar dat heeft hij beloofd, dat er ooit een dag komt dat we dit samen gaan doen. Een man die dit graag doet ... waar vindt je die nog? Ik kan het mij al voorstellen. Hij komt met allerlei pikante lingerie aandraven en ik moet alles passen terwijl hij geil toekijkt. Ik kijk er eerlijk gezegd wel naar uit, maar eerst moeten de winterkilootjes er nog af .


Ons afspraakje dus ...
Het was pas een weekje geleden dat we elkaar hadden gezien maar toen hadden we niet veel tijd en meer dan een paar kussen en een goed gesprek was het niet geweest. Dus ik keek er al naar uit. De dag ervoor ben ik al opgewonden en kan ik bijna niet meer wachten om hem te zien. Dat is na drie jaar nog niks veranderd.
Ik stapte bij hem de auto in. Wat een mooie man, denk ik weer. Ik plant mijn lippen, voor de gelegenheid een beetje glossy, op de zijne. Ik kruis mijn benen en kijk naar het verkeer. Zijn hand begint me te strelen, langs de binnenkant van mijn dijen omhoog tot aan mijn zwarte slipje (van marie jo). Ik voel de opwelling al in mijn lichaam, maar iets houdt me tegen ... het verkeer! We zijn wel op weg naar ons vertrouwde motelletje en daar wil ik wel zonder brokken aankomen! Maar eenmaal in de kamer is het alle remmen los.
De passie laait weer hoog op, zonder veel woorden maar met allesbetekenende blikken.
Stop 'hem' in mijn kutje schat, is alles wat ik maar kan denken. En lang hoef ik niet te wachten. Zijn harde piemel, groot en breed, verdwijnt in mijn gaatje. Hij stoot traag en diep zoals ik het graag heb. We zien elkaar bezig in de spiegel en dat windt ons nog meer op. Woorden hoeven niet op dit moment en hij weet waar ik nog naar verlang, naar zijn zachte warme tong die mijn schaamlippen spreidt en mijn clitje beroert. Mijn orgasme laat dan ook niet lang op zich wachten. Met alleen zijn tong brengt hij mij tot het opperste genot. Hijgend kom ik klaar en met een kreet ben ik volledig ontladen ... pfffffffffff.
Zijn piemel nog steeds hard en stevig, glinsterend in het zonlicht door de druppeltjes voorvocht die zijn verschenen, kijkt me lachend aan....
Ik buig me over hem en met een lange tong lik ik hem tot aan de basis en terug. Zijn penis zoekt de binnenkant van mijn warme mond. Ik schuif hem langzaam naar binnen, masserend met mijn hand ... . Zijn zware ademhaling verraadt dat hij geniet. Een klein voorproefje van zijn sperma komt al in mijn mond terecht maar ik doe door ... met schokkende bewegingen komt hij klaar, spuitend in mijn mond. Ik slik alles door.


Onder de douche houd ik de douchekop met een ononderbroken straal tegen mijn schaamlippen die zich langzaam spreiden. Mijn kutje zwelt lichtjes op en verlangt om weer aangeraakt te worden. Zonder woorden doet hij wat van hem verwacht wordt. Met zachte ronde bewegingen masseert hij mijn genotsknobbeltje. Pfff, ik hou het niet meer uit! Ik wil weer geneukt worden! Maar in die te kleine douche lukt dat amper. Ik troon hem mee naar het bed. "Schat, ben je nu nog niet afgekoeld?" vraagt hij. Nee ik wil meer deze keer ... Half afgedroogd komt hij op mij liggen, kust me in mijn nek en streelt mijn borsten. Een rilling overspoelt mij, mijn tepels worden hard en wijzen naar het plafond. Mijn kutje is terug supernat en ik kijk hoe zijn handen tussen mijn benen verdwijnen. Ik sla mij benen rond hem en voel hoe zijn piemel op zoek gaat naar mijn gaatje ... af en toe mijn clitje aanrakend zodat er precies een electroshock door me heen gaat. Ik word precies terug geil wanneer ik dit aan het schrijven ben.
Mijn lichaam begint te tintelen van genot en ik voel dat een tweede orgasme niet meer ver af is. Zachtjes (allee denk ik toch) kom ik klaar. Een ontlading van alle spanningen ... een gelukzalig gevoel.


In de namiddag ben ik nog een beetje gaan joggen. Het ging wel niet zo goed deze keer, maar ja wat wil je na zo'n voormiddag. Ik hou vol want de winterkilootjes moeten eraf ... shoppen hé.

Commentaren

Nou Sindy, Ron mag dan een inspiratie-dip hebben, jij zeker niet! Een heerlijk geil verhaal! Jij mag wat mij betreft vaker schrijven.

Ennuh, ik ging ook graag mee mooie lingerie kopen, alleen wil vrouw alleen maar "gewoon" spul. Daarmee is de lol er toch wel een beetje af....

Gepost door: Jeroen | 07-03-09

Ja Jeroen dat is iets wat ik heel graag koop...sexy lingerie...niet té maar mooi. Ik voel me ook niet 'aangekleed' zonder mooi setje. Of het nu in de week is of in het weekend ,maakt voor mij niet uit:)

Gepost door: sindy | 09-03-09

De commentaren zijn gesloten.