14-03-09

Ik ben wakker lieveke en zit nu in bad ...

Toen ik eergisteren na de middag online kwam, stond in een mailtje van Sindy het volgende en enige korte zinnetje: "Ik ben wakker lieveke en zit nu in bad ... dus je stuurt maar een geluidje als je er bent." Een kort zinnetje, inderdaad, maar zó veelzeggend! Ik voelde mij eigenlijk niet zo goed die dag, een beetje depri, maar die enkele woordjes van haar deden mijn gemoedsgesteldheid plots helemaal omslaan.

Wanneer ik laat horen dat ik online ben, duurt het geen 15 seconden voor ze reageert. "Mag ik bellen?" vraag ik haar. "Wacht," zegt ze, "ik ga de telefoon halen." Het doet zo'n goed opnieuw haar warme zachte stem te kunnen horen. "Ben je nog in de badkamer?" "Ja, ik zit voor de laptop, ik kom juist uit het bad en heb alleen een handdoekje rond mij." "Zit je helemaal in je blootje?" "Ja schat, helemaal in mijn blootje, en ik begin het koud te krijgen." "Mag ik je zien?" "Natuurlijk dat jij me mag zien schat, een momentje."

Nog steeds met de telefoon aan mijn oor, komt Sindy enkele seconden later helemaal naakt in beeld op mijn computerscherm. Ik was helemaal niet opgewonden maar wanneer ze me haar prachtige borsten laat zien, ben ik niet meer te houden. Ik neem mijn vibrator, zet hem aan en druk hem tegen mijn broek ter hoogte van mijn eikel. Hmmmmm ... zalig! Ik weet dat Sindy het gezoem van mijn vibrator hoort en we zeggen niks meer. Het enige geluid dat over de telefoonlijn te horen is, is mijn gekreun. Ik voel mijn piemel harder en harder worden. Ik zou hem wel uit mijn broek willen halen, maar ik durf niet want mijn vrouw zou kunnen thuiskomen. 

Sindy heeft geen woorden nodig om te begrijpen wat ik zou graag zou hebben dat ze nu doet. Zonder dat ik iets vraag, pakt ze haar borsten vast en streelt ze haar tepels. Ze laat me heel haar lichaam zien en maakt verleidelijke heupbewegingen met haar sexy poep. Hmmmmm .... wat een heerlijk lijf! Ze laat haar vingers tussen haar schaamharen glijden en plukt eraan. Dan spreidt ze haar schaamlippen en begint ze circelvormige bewegingen te maken rond haar clitje; eerst voorzichtig en langzaam maar geleidelijk worden de aanrakingen intenser. Ik zie aan haar gelaatstrekken dat nu ook zij aan het genieten is. "Ik wil je piemel in mijn kutje voelen schat." kreunt ze plots. Wat zou ik dat nu graag doen, mijn stijve paal in haar hete natte kut steken!

"Ga je niet liever zitten schat?" vraag ik haar met opgewonden stem, "Staat dat stoeltje daar niet waarop je soms gaat zitten om te masturberen?" "Jawel, daar staat het sè." antwoordt ze, alsof ik heel de badkamer kon zien. Ze neemt het krukje, plaats het tegen een kast, gaat erop zitten en tegen die kast leunend, opent ze haar benen en gaat door met haar clitje te masseren. Ze sluit haar ogen. Ik zie en hoor haar genieten. Maar ook ik geniet ... hmmmmmmmmmmm .... Nog steeds houden de trillingen van mijn vibrator mijn penis keihard. Mijn orgasme is niet ver meer af maar ik wil niet klaarkomen in mijn broek. Sindy's bewegingen worden heftiger, ik voel dat ook bij haar het niet lang meer zal duren eer ze klaarkomt. Ze zucht en kreunt.

"Schat, ik ga de hoorn even neerleggen hé" brabbelt ze. "Doe maar lieveke." Ik leg mijn telefoon nog niet in. Nee, ik wil haar horen klaarkomen. Met de ene hand trekt zij haar schaamlippen opzij terwijl zij met de andere hand nu heel heftig haar genotsknobbeltje bewerkt. "Ooooooohhhhhhh schat!" schreeuwt ze luid terwijl ze schokkend klaarkomt. Al een geluk dat er niemand thuis is bij haar want ik denk dat deze kreet zelfs de buren konden horen.

Wanneer ze terug de hoorn tegen haar oor plaatst, mompel ik:  "Ik ga mij ook even masturberen hè schat, tot sebiet." Ik kan amper wachten tot ik in de badkamer ben en haal ondertussen mijn harde penis al uit mijn gulp. Rechtstaand boven het WC heb ik maar enkele trekken nodig. Met ongeveer dezelfde luide kreet als die van Sindy kom ik klaar. Pppppffffffffffffff .....

Commentaren

Ik ben blij dat mijn lange wachten beloond wordt. Zo lossen jullie dat dus op als jullie elkaar niet kunnen zien!

Gepost door: Mieke | 15-03-09

je was niet de enige mieke die aan 't wachten was... ik dacht dat ron aan een supradine-kuur begonnen was maar nee: sindy geeft hem de broodnodige vitamientjes! en dat smaakt véél beter natuurlijk!!!
allé zijn we weer vertrokken?

Gepost door: an | 16-03-09

De commentaren zijn gesloten.