19-03-09

"Wit licht"

Vrijdag 20 maart 2009 zal weer een dag worden die ik nooit ga vergeten. Er wordt dan wel niet een zwarte president van Amerika verkozen maar het zal een minstens even emotionele dag worden als de 5de november van vorig jaar. Toen zat ik met Sindy in het sportpaleis te genieten van de Night of the Proms en hebben we mekaar maar heel even kunnen zien en aanraken. Maar ik heb toen verteld dat we dit jaar een herkansing zouden krijgen en vrijdag is het zover. Dan gaan we inderdaad terug naar het sportpaleis naar het concert van Marco Borsato kijken. Sindy neemt dit keer wel haar man Eric mee en ik ga samen met Els. We zitten nu veel verder uit elkaar dan de vorige keer en ik betwijfel of we mekaar gaan kunnen zien zitten of beter gezegd, zien "staan", want ik denk dat er bij een concert van Borsato niet veel wordt gezeten. We zitten wel ongeveer tegenover elkaar zodat geen van ons beiden nekkrampen hoeft te krijgen van achteruit te kijken.

Tijdens de pauze hopen we mekaar dan even te kunnen zien en aanraken terwijl we zogezegd naar het WC gaan of iets gaan drinken. Of Sindy zich dan zal kunnen losmaken van haar man, is nog de vraag. Maar haar kennende, zal ze er wel iets op vinden. We gaan dit keer in ieder geval beter afspreken waar we elkaar gaan proberen te ontmoeten zodat dat gezoek van vorige keer achterwege kan blijven.

Het zal weer een zenuwachtig en spannend gedoe worden, dat is een feit. Eerlijk gezegd heb ik dit keer meer schrik voor het emotionele karakter van het concert. Zowel Sindy als ik kunnen zeer geëmotioneerd geraken door de gevoelige muziek van Marco Borsato. Zijn laatste CD, "Wit licht" genaamd, is één van de gevoeligste CD's die hij ooit heeft gemaakt, vind ik. Er zullen dus zeker traantjes vloeien maar er is nog een verschil tussen tranen in de ogen krijgen en echt zitten wenen. Ik vrees een beetje voor dat laatste en ik zou niet graag hebben dat al tijdens de pauze onze ogen vochtig zijn en rood zien als we elkaar aankijken.   

Hoe die vrijdagavond ook gaat verlopen en wat er dan ook moge gebeuren, jullie krijgen er nadien zeker een verslagje van.

Commentaren

Ik moet jullie een beetje teleurstellen want er is geen pauze! Maar het concert is wel mega goed !

Gepost door: Mana 147 | 19-03-09

Dat meen je niet hé Mana!

Gepost door: sindy | 19-03-09

Inderdaad, er is geen pauze !!
Concert zelf is goed hoor, ben er woensdag geweest. Sandrine en Stan Van Samang komen ook. En wat die traantjes van Ron betreft, dat zal wel meevallen. Ik ben zelf ook nogal hevige fan van Marco maar hij brengt een zeer afwisselend concert. Geniet ervan !! Grts.

Gepost door: Astrid | 20-03-09

We zullen er zeker van genieten reken maar:)

Gepost door: sindy | 20-03-09

De commentaren zijn gesloten.