21-03-09

Helemaal niks van Sindy gezien.

"Ik ga toch maar in het wit en niet in het rood, kwestie van niet te hard op te vallen" mailde Sindy me gisterenavond nog, juist voordat ze naar het sportpaleis vertrok. Maar ze had toch beter iets opvallends aangedaan, dan had ik ze misschien kunnen zien. Nu heb ik helemaal niks van haar gezien. Hoe ik ook mijn best deed om een glimp van haar op te vangen, het is me niet gelukt. Ze zat te ver en het was te donker en inderdaad, spijtig genoeg geen pauze!

Het concert was "keigoed", maar welke fan van Marco Borsato zou ooit zeggen dat één van zijn optredens niet goed was. Vooral het decor en de lichtshow waren echt prachtig. Het verbaasd me telkens opnieuw welke kracht er uitgaat van die stem. De hoogste tonen zet hij haarscherp en krachtig neer, steeds opnieuw. Nooit is er sprake van een minder moment, ook niet op het einde van het concert. Niemand in Vlaanderen en Nederland kan wat Borsato kan, niemand.

Bij een vijftal liedjes kreeg ik een krop in de keel en heb ik een traantje moeten wegpinken maar al bij al viel het mee met de emoties. Ik had het veel erger verwacht. En ik moest mij voor mijn tranen niet generen, want het was "lekker" donker waar ik zat. Ik had wel de pech dat er links van mij een aantal mannen samenzaten die blijkbaar mee moesten van hun vrouwen of vriendinnen want zij deden niets anders dan luid "lullen" tegen mekaar en dat zelfs tijdens de mooiste en gevoeligste liedjes. Laat die mannen toch thuis dames, als die niet houden van zulke muziek of leer ze op zijn minst een beetje respect te hebben voor de anderen.

Ik heb ze dus niet gezien, mijn lieve schat, maar ik ben wel gedurende heel de voorstelling bij haar geweest, in gedachten dan. Toen ik na het concert naar buiten wandelde, flitsten de beelden van de "Night of the Proms" terug door mijn hoofd en realiseerde ik me hoeveel geluk we eigenlijk toen gehad hebben met die enkele zalige momenten samen. Ik heb Sindy vandaag nog niet gehoord en ben wel curieus wat zij van het spektakel vond en hoe zij het heeft beleefd ...    

 

Commentaren

Wat jammer dat jullie elkaar niet gezien hebben.
Ik vind helemaal niet dat Ron hier de zieligaard is. Ik vind het net moedig dat mannen er durven voor uitkomen dat zij ook een traantje durven wegpinken bij het horen van emotionele muziek.
Waarom zouden mannen altijd moeten bewijzen dat ze stoerder zijn dan ons? (ze zijn het toch niet :-))
Kop op Sindy, na regen komt zonneschijn ;-)

groetjes

Gepost door: Sheila | 23-03-09

Ik probeer mijn zinnen wat te verzetten maar het lukt niet zo goed. Het voorbije weekend me echt afgevraagd wat ik hier nog zit te doen thuis. Het begon al vrijdag...ja Eric was waarschijnlijk zo'n man die dik tegen zijn zin mee was geweest. Dus een hele avond beeld zonder klank! De rest van het weekend verliep al even zwijgzaam ....we weten precies niet meer wat tegen elkaar te zeggen. Vandaag krijg ik voor het minste traantjes in mijn ogen. Op de vraag wat er scheelt heb ik voor mezelf wel een antwoord....ik ben niet gelukkig hier maar durf dat niet te vertellen. Ik mis Ron verschrikkelijk en weet niet hoe het verder moet.

Gepost door: sindy | 23-03-09

Sindy

Ik herken me heel erg in je verhaal. Om privacyredenenen durf ik het hier wel niet te vertellen.
Groetjes

Gepost door: Kamiela | 23-03-09

Kamiela, anders stuur je me maar eens een mailtje als je zin hebt. Ik zal zeker je privacy respecteren, maar het lucht toch op er af en toe eens over te praten.
groetjes sindy
cindy09@live.be

Gepost door: sindy | 23-03-09

Sindy, ik kan mij ook wel inbeelden hoe jij je voelt hoor. Je mag mij ook altijd mailen, dat weet je hé.
Ergens moet ik Lisa een beetje bijtreden. Het leven is veel te kort om niet samen met je geliefde te zijn. Als jullie daar zo vanaf zien en ongelukkig zijn thuis, waarom kiezen jullie dan niet definitief voor elkaar? Is dat dan enkel voor de kinderen? Die zullen uiteindelijk ook wel hun eigen leven leiden hoor.

Gepost door: Sheila | 23-03-09

Sheila,
het is niet altijd evident om definitief voor elkaar te kiezen. Ik zit in gelijkaardige situatie en bij ons zijn de kinderen dan nog het minst grote probleem. Het is soms ook moeilijk door financiele situaties. (wij zijn allebei zelfstandig, en onze partners zitten bij in de zaak, pf). Enfin, Sindy, ik hoop dat je beseft dat je absoluuut niet alleen een baaldag kan hebben !! Hou je sterk meisje, je komt er wel uit !! Veel liefs, x

Gepost door: Astrid | 23-03-09

Mieke,
er was niks mis met Ron hoor! Ik lag alleen een beetje overhoop met mezelf. Hij zegt dan wel dat ik alles moet relativeren maar dat is niet altijd even gemakkelijk. Deze week mekaar terug gezien....die 14 dagen leken wel een maand....en dan besef ik waarom ik het allemaal doe. Het is echt een schatje!

Gepost door: sindy | 27-03-09

Wat zegt hij dan dat je moet leren relativeren Cindy? Dat jullie toch nooit kunnen samen zijn?

Gepost door: wim | 27-03-09

Nee, dat was niet de oorzaak Wim. Ik voelde me gewoon slecht thuis en soms wordt het me teveel. Op die momenten heb ik het ook moeilijk dat hij soms met andere vrouwen mailt, ook over intieme zaken, maar het is en blijft een man hé. En aan de andere kant ben ik blij dat hij er open en eerlijk over is.

Gepost door: sindy | 28-03-09

Mailt hij over intieme zaken met vrouwen?

Gepost door: wim | 28-03-09

De commentaren zijn gesloten.