28-03-09

"Neuk me schat!" smeekte ze.

Eindelijk heb ik Sindy kunnen terugzien deze week. Het leek wel een eeuwigheid geleden al was het  volgens haar maar drie weken. En als ik dan de verhalen lees van sommige minnaressen die soms "maanden" moeten wachten, dan mag ik zeker niet klagen. Ik zou het niet kunnen, denk ik, maanden aan een stuk zonder mijn schat, en ik vermoed dat het wederzijds is. Als ik er zo over nadenk wat een geluk wij toch met mekaar hebben op alle gebied: de afstand, de ligging, onze jobs, onze vrije uren en dagen, de jobs van onze partners, noem maar op ... dan voelt het toch aan alsof het zo moest zijn. Het plaatje is af. Vroeg of laat moesten wij mekaar vinden. Spijtig dat het niet vroeger is gebeurd en dat er bij mij eerst een midlifecrisis voor nodig was maar misschien juist daarom dat ik er nu met volle teugen en heel bewust van kan genieten. 

Die morgend in de auto voelde ik mij overgelukkig. Geen spanningen, geen zenuwen, vlot verkeer en alles verliep perfect volgens planning. Het was nochtans niet zo vanzelfsprekend om die dag af te spreken. Sindy's man was thuis en ook mijn vrouw moest niet gaan werken. Maar zoals ik al eens eerder vermeld heb, wordt vreemdgaan op den duur een soort routine en je wordt daar meer en meer bedreven in. Ik moest niet echt een smoes verzinnen om thuis weg te kunnen maar Sindy moest er wel voor liegen.

Vooraleer ik Sindy kon ontmoeten, moest ik eerst nog een paar dingen doen en vóór ik vertrok, vreesde ik ervoor dat ik niet op tijd bij haar zou zijn; maar het was zo een ochtend dat alles meezat. Op de radio speelden ze "Rood" van Borsato wat me nog meer opvrolijkte. Bijna op de minuut kwam ik toe op onze afspreekplaats waar Sindy al in haar autootje zat te wachten. Nog voor ze in mijn auto stapte, voelde ik al de lach op mijn gezicht. Ze straalde, lachte terug en gaf me een kusje. Wat was ik blij dat ik haar terugzag en wat zag ze er weer ravisant uit. Haar door de zonnebank gebruinde gezicht deden haar oogjes nog meer schitteren dan anders. Ik werd overmeesterd door gevoelens van liefde en lust. Ik had er al zin in, nog voor ik ze zag, maar nu was ik niet meer te houden. Het testosteron gierde door mijn lijf. Moesten we niet op een openbare plaats geweest zijn dan had ik haar nu al "genomen". Haar bruingebrande billen kwamen onweerstaanbaar vanonder haar rok piepen. Nog voor ik de auto startte, zat ik er al met mijn handen tussen. "Ik zal eens voelen hoe geil je poesje is sè" zei ik terwijl ik haar rok wat omhoog tilde en met mijn vingers over haar rode slipje wreef. "Allé schat, wacht nog even!" gibberde ze en ze perste haar billen samen toen ik in de geburen van haar clitje kwam. 

Enkele minuten later stonden we mekaar al hevig te tongzoenen in onze motelkamer. Hmmmmmm ... wat was het weer zalig om haar te likken, haar tong te proeven en haar warme lichaam tegen het mijne te voelen. Mijn krachtige passionele tong- en mondbewegingen hadden meer weg van schrokkerig eten dan wat anders maar ik had ook echt goesting om haar op te eten. Lang hebben we niet gekust want we wilden meer. We waren allebei botergeil en onze driften moesten dringend bekoeld worden. Sindy liet zich op het bed vallen en trok mij mee over haar. "Neuk me schat!" smeekte ze. Ik keek haar in de ogen en vroeg: "wat heb je het liefst dat ik doe; heb je graag dat ik je eerst neuk of heb je liever dat ik je eerst bef?" "Lik me maar eerst" antwoordde ze. Hoe graag ik ook mijn stijve paal in haar lustgrot had geramd, ik kon me wonderwel beheersen, draaide me om en liet mijn hoofd tussen haar billen zakken ...      

 

Commentaren

hallo iedereen

ik wil jullie laten weten dat het met mij goed gaat. De relatie met filip is afgelopen. Hij heeft en andere vrije vrouw leren kennen. Het was pijnlijk maar gun hem alle geluk vande wereld. Hij wou en kon niet verantwoordelijk zijn voor een breuk tussen mijn man en ik. Hij had het al heel moeilijk door alles wat hij verlorenhad en wou dat mij en mijn kinderen niet aan doen. Ik begrijp hem wel en ben uiteindelijk blij dat ik zelf niet voor die moeilijke beslissingmen komen te staan. Nu is er duidelijk en ben ook eenpak rustiger hierdoor. Laatste dagen voor het einde was ik een wrak. Letterlijk ziek en voelde ik ook dat er iets moest gebeuren, het lot zegt maar heeft dit voormij gedaan. Nu wat later begrijp ik hem , toen niet. Maar vergeten zal ik hem nooit en hij heeftmij de mooiste tijd vanmijn leven gegeven, maar dit wetende is het thuis nu nog steeds moeilijk. Ik zie mijn man nog graag maar voel me totaal nietmeer tot hem aangetrokken, het isnu nog te vroeg maar ik sluit niet uit dat hetgene wat ik met F heb gehad ik ook kan hebben met een andere man.
Klinkt onbegrijpelijk voor de mensen maar ik denk ddat ron wel begrijpt wat ik bedoel. Alleen ron vind zijn vrouw nog wel sexueelaantrekkelijk.
Aan iedereen een fijne week geniet van het weer en van elkaar, ik ga het leven in alk geval weer wat zonniger tegemoet en wat komt komt

groetjes boostie

Gepost door: boostie | 30-03-09

Ik begrijp ook wat je bedoelt Boostie. Het klinkt grof maar ik vind mijn vrouw ook minder seksueel aantrekkelijk. Ze is 30 kg zwaarder dan toen ik haar leerde kennen. Als ik dan een mooie slanke vrouw zie, krijg ik kriebels. Ik kan al gewoon genieten door te kijken naar aantrekkelijke vrouwenlichamen, hetgeen ik bij mijn vrouw dan mis.

Gepost door: wim | 30-03-09

Hey Boostie,
ik kan bergrijpen dat je er het op het eerste moment moeilijk mee had maar misschien is het toch maar het beste zo en kan je weer verder met je leven. Koester de mooie herinneringen en hopelijk blijven jullie wel nog goeie maatjes.
Het is idd zo dat Ron zijn vrouw nog heel aantrekkelijk vindt wat in mijn geval met Eric niet meer zo is.
Geniet alvast van de mooie dagen die eraan komen.
groetjes sindy

Gepost door: sindy | 31-03-09

Blijft die verliefdheid dan altijd maar even sterk duren zoals in het begin of verminderen die vlinders ook, uit gewoonte?

Gepost door: wim | 03-04-09

Het is anders geworden naarmate de jaren. Vroeger moest alles wijken, kon ik een hele dag thuisblijven om enkel 5 min te chatten misschien, zat ik ook als het schitterend weer was binnen voor mijn pc....Maar nu kan ik meer loslaten, als je begrijpt wat ik bedoel. De verliefdheid is meer liefde geworden. We proberen elkaar ook zoveel mogelijk te zien. Maar als er door omstandigheden toch 14 dagen tussen zit voelen we ons beiden verloren. Als ik Ron ga zien of pas gezien heb dan straal ik gewoon. Er gaat ook geen dag voorbij zonder dat we mekaar eventjes zeggen hoe we ons voelen, dat we mekaar graag zien! Ik kan voor mezelf wel zeggen dat ik even verliefd ben op hem als in het begin van onze relatie. :)
groetjes sindy

Gepost door: sindy | 04-04-09

De commentaren zijn gesloten.