28-03-09

"Neuk me schat!" smeekte ze.

Eindelijk heb ik Sindy kunnen terugzien deze week. Het leek wel een eeuwigheid geleden al was het  volgens haar maar drie weken. En als ik dan de verhalen lees van sommige minnaressen die soms "maanden" moeten wachten, dan mag ik zeker niet klagen. Ik zou het niet kunnen, denk ik, maanden aan een stuk zonder mijn schat, en ik vermoed dat het wederzijds is. Als ik er zo over nadenk wat een geluk wij toch met mekaar hebben op alle gebied: de afstand, de ligging, onze jobs, onze vrije uren en dagen, de jobs van onze partners, noem maar op ... dan voelt het toch aan alsof het zo moest zijn. Het plaatje is af. Vroeg of laat moesten wij mekaar vinden. Spijtig dat het niet vroeger is gebeurd en dat er bij mij eerst een midlifecrisis voor nodig was maar misschien juist daarom dat ik er nu met volle teugen en heel bewust van kan genieten. 

Die morgend in de auto voelde ik mij overgelukkig. Geen spanningen, geen zenuwen, vlot verkeer en alles verliep perfect volgens planning. Het was nochtans niet zo vanzelfsprekend om die dag af te spreken. Sindy's man was thuis en ook mijn vrouw moest niet gaan werken. Maar zoals ik al eens eerder vermeld heb, wordt vreemdgaan op den duur een soort routine en je wordt daar meer en meer bedreven in. Ik moest niet echt een smoes verzinnen om thuis weg te kunnen maar Sindy moest er wel voor liegen.

Vooraleer ik Sindy kon ontmoeten, moest ik eerst nog een paar dingen doen en vóór ik vertrok, vreesde ik ervoor dat ik niet op tijd bij haar zou zijn; maar het was zo een ochtend dat alles meezat. Op de radio speelden ze "Rood" van Borsato wat me nog meer opvrolijkte. Bijna op de minuut kwam ik toe op onze afspreekplaats waar Sindy al in haar autootje zat te wachten. Nog voor ze in mijn auto stapte, voelde ik al de lach op mijn gezicht. Ze straalde, lachte terug en gaf me een kusje. Wat was ik blij dat ik haar terugzag en wat zag ze er weer ravisant uit. Haar door de zonnebank gebruinde gezicht deden haar oogjes nog meer schitteren dan anders. Ik werd overmeesterd door gevoelens van liefde en lust. Ik had er al zin in, nog voor ik ze zag, maar nu was ik niet meer te houden. Het testosteron gierde door mijn lijf. Moesten we niet op een openbare plaats geweest zijn dan had ik haar nu al "genomen". Haar bruingebrande billen kwamen onweerstaanbaar vanonder haar rok piepen. Nog voor ik de auto startte, zat ik er al met mijn handen tussen. "Ik zal eens voelen hoe geil je poesje is sè" zei ik terwijl ik haar rok wat omhoog tilde en met mijn vingers over haar rode slipje wreef. "Allé schat, wacht nog even!" gibberde ze en ze perste haar billen samen toen ik in de geburen van haar clitje kwam. 

Enkele minuten later stonden we mekaar al hevig te tongzoenen in onze motelkamer. Hmmmmmm ... wat was het weer zalig om haar te likken, haar tong te proeven en haar warme lichaam tegen het mijne te voelen. Mijn krachtige passionele tong- en mondbewegingen hadden meer weg van schrokkerig eten dan wat anders maar ik had ook echt goesting om haar op te eten. Lang hebben we niet gekust want we wilden meer. We waren allebei botergeil en onze driften moesten dringend bekoeld worden. Sindy liet zich op het bed vallen en trok mij mee over haar. "Neuk me schat!" smeekte ze. Ik keek haar in de ogen en vroeg: "wat heb je het liefst dat ik doe; heb je graag dat ik je eerst neuk of heb je liever dat ik je eerst bef?" "Lik me maar eerst" antwoordde ze. Hoe graag ik ook mijn stijve paal in haar lustgrot had geramd, ik kon me wonderwel beheersen, draaide me om en liet mijn hoofd tussen haar billen zakken ...      

 

21-03-09

Helemaal niks van Sindy gezien.

"Ik ga toch maar in het wit en niet in het rood, kwestie van niet te hard op te vallen" mailde Sindy me gisterenavond nog, juist voordat ze naar het sportpaleis vertrok. Maar ze had toch beter iets opvallends aangedaan, dan had ik ze misschien kunnen zien. Nu heb ik helemaal niks van haar gezien. Hoe ik ook mijn best deed om een glimp van haar op te vangen, het is me niet gelukt. Ze zat te ver en het was te donker en inderdaad, spijtig genoeg geen pauze!

Het concert was "keigoed", maar welke fan van Marco Borsato zou ooit zeggen dat één van zijn optredens niet goed was. Vooral het decor en de lichtshow waren echt prachtig. Het verbaasd me telkens opnieuw welke kracht er uitgaat van die stem. De hoogste tonen zet hij haarscherp en krachtig neer, steeds opnieuw. Nooit is er sprake van een minder moment, ook niet op het einde van het concert. Niemand in Vlaanderen en Nederland kan wat Borsato kan, niemand.

Bij een vijftal liedjes kreeg ik een krop in de keel en heb ik een traantje moeten wegpinken maar al bij al viel het mee met de emoties. Ik had het veel erger verwacht. En ik moest mij voor mijn tranen niet generen, want het was "lekker" donker waar ik zat. Ik had wel de pech dat er links van mij een aantal mannen samenzaten die blijkbaar mee moesten van hun vrouwen of vriendinnen want zij deden niets anders dan luid "lullen" tegen mekaar en dat zelfs tijdens de mooiste en gevoeligste liedjes. Laat die mannen toch thuis dames, als die niet houden van zulke muziek of leer ze op zijn minst een beetje respect te hebben voor de anderen.

Ik heb ze dus niet gezien, mijn lieve schat, maar ik ben wel gedurende heel de voorstelling bij haar geweest, in gedachten dan. Toen ik na het concert naar buiten wandelde, flitsten de beelden van de "Night of the Proms" terug door mijn hoofd en realiseerde ik me hoeveel geluk we eigenlijk toen gehad hebben met die enkele zalige momenten samen. Ik heb Sindy vandaag nog niet gehoord en ben wel curieus wat zij van het spektakel vond en hoe zij het heeft beleefd ...    

 

19-03-09

"Wit licht"

Vrijdag 20 maart 2009 zal weer een dag worden die ik nooit ga vergeten. Er wordt dan wel niet een zwarte president van Amerika verkozen maar het zal een minstens even emotionele dag worden als de 5de november van vorig jaar. Toen zat ik met Sindy in het sportpaleis te genieten van de Night of the Proms en hebben we mekaar maar heel even kunnen zien en aanraken. Maar ik heb toen verteld dat we dit jaar een herkansing zouden krijgen en vrijdag is het zover. Dan gaan we inderdaad terug naar het sportpaleis naar het concert van Marco Borsato kijken. Sindy neemt dit keer wel haar man Eric mee en ik ga samen met Els. We zitten nu veel verder uit elkaar dan de vorige keer en ik betwijfel of we mekaar gaan kunnen zien zitten of beter gezegd, zien "staan", want ik denk dat er bij een concert van Borsato niet veel wordt gezeten. We zitten wel ongeveer tegenover elkaar zodat geen van ons beiden nekkrampen hoeft te krijgen van achteruit te kijken.

Tijdens de pauze hopen we mekaar dan even te kunnen zien en aanraken terwijl we zogezegd naar het WC gaan of iets gaan drinken. Of Sindy zich dan zal kunnen losmaken van haar man, is nog de vraag. Maar haar kennende, zal ze er wel iets op vinden. We gaan dit keer in ieder geval beter afspreken waar we elkaar gaan proberen te ontmoeten zodat dat gezoek van vorige keer achterwege kan blijven.

Het zal weer een zenuwachtig en spannend gedoe worden, dat is een feit. Eerlijk gezegd heb ik dit keer meer schrik voor het emotionele karakter van het concert. Zowel Sindy als ik kunnen zeer geëmotioneerd geraken door de gevoelige muziek van Marco Borsato. Zijn laatste CD, "Wit licht" genaamd, is één van de gevoeligste CD's die hij ooit heeft gemaakt, vind ik. Er zullen dus zeker traantjes vloeien maar er is nog een verschil tussen tranen in de ogen krijgen en echt zitten wenen. Ik vrees een beetje voor dat laatste en ik zou niet graag hebben dat al tijdens de pauze onze ogen vochtig zijn en rood zien als we elkaar aankijken.   

Hoe die vrijdagavond ook gaat verlopen en wat er dan ook moge gebeuren, jullie krijgen er nadien zeker een verslagje van.

14-03-09

Ik ben wakker lieveke en zit nu in bad ...

Toen ik eergisteren na de middag online kwam, stond in een mailtje van Sindy het volgende en enige korte zinnetje: "Ik ben wakker lieveke en zit nu in bad ... dus je stuurt maar een geluidje als je er bent." Een kort zinnetje, inderdaad, maar zó veelzeggend! Ik voelde mij eigenlijk niet zo goed die dag, een beetje depri, maar die enkele woordjes van haar deden mijn gemoedsgesteldheid plots helemaal omslaan.

Wanneer ik laat horen dat ik online ben, duurt het geen 15 seconden voor ze reageert. "Mag ik bellen?" vraag ik haar. "Wacht," zegt ze, "ik ga de telefoon halen." Het doet zo'n goed opnieuw haar warme zachte stem te kunnen horen. "Ben je nog in de badkamer?" "Ja, ik zit voor de laptop, ik kom juist uit het bad en heb alleen een handdoekje rond mij." "Zit je helemaal in je blootje?" "Ja schat, helemaal in mijn blootje, en ik begin het koud te krijgen." "Mag ik je zien?" "Natuurlijk dat jij me mag zien schat, een momentje."

Nog steeds met de telefoon aan mijn oor, komt Sindy enkele seconden later helemaal naakt in beeld op mijn computerscherm. Ik was helemaal niet opgewonden maar wanneer ze me haar prachtige borsten laat zien, ben ik niet meer te houden. Ik neem mijn vibrator, zet hem aan en druk hem tegen mijn broek ter hoogte van mijn eikel. Hmmmmm ... zalig! Ik weet dat Sindy het gezoem van mijn vibrator hoort en we zeggen niks meer. Het enige geluid dat over de telefoonlijn te horen is, is mijn gekreun. Ik voel mijn piemel harder en harder worden. Ik zou hem wel uit mijn broek willen halen, maar ik durf niet want mijn vrouw zou kunnen thuiskomen. 

Sindy heeft geen woorden nodig om te begrijpen wat ik zou graag zou hebben dat ze nu doet. Zonder dat ik iets vraag, pakt ze haar borsten vast en streelt ze haar tepels. Ze laat me heel haar lichaam zien en maakt verleidelijke heupbewegingen met haar sexy poep. Hmmmmm .... wat een heerlijk lijf! Ze laat haar vingers tussen haar schaamharen glijden en plukt eraan. Dan spreidt ze haar schaamlippen en begint ze circelvormige bewegingen te maken rond haar clitje; eerst voorzichtig en langzaam maar geleidelijk worden de aanrakingen intenser. Ik zie aan haar gelaatstrekken dat nu ook zij aan het genieten is. "Ik wil je piemel in mijn kutje voelen schat." kreunt ze plots. Wat zou ik dat nu graag doen, mijn stijve paal in haar hete natte kut steken!

"Ga je niet liever zitten schat?" vraag ik haar met opgewonden stem, "Staat dat stoeltje daar niet waarop je soms gaat zitten om te masturberen?" "Jawel, daar staat het sè." antwoordt ze, alsof ik heel de badkamer kon zien. Ze neemt het krukje, plaats het tegen een kast, gaat erop zitten en tegen die kast leunend, opent ze haar benen en gaat door met haar clitje te masseren. Ze sluit haar ogen. Ik zie en hoor haar genieten. Maar ook ik geniet ... hmmmmmmmmmmm .... Nog steeds houden de trillingen van mijn vibrator mijn penis keihard. Mijn orgasme is niet ver meer af maar ik wil niet klaarkomen in mijn broek. Sindy's bewegingen worden heftiger, ik voel dat ook bij haar het niet lang meer zal duren eer ze klaarkomt. Ze zucht en kreunt.

"Schat, ik ga de hoorn even neerleggen hé" brabbelt ze. "Doe maar lieveke." Ik leg mijn telefoon nog niet in. Nee, ik wil haar horen klaarkomen. Met de ene hand trekt zij haar schaamlippen opzij terwijl zij met de andere hand nu heel heftig haar genotsknobbeltje bewerkt. "Ooooooohhhhhhh schat!" schreeuwt ze luid terwijl ze schokkend klaarkomt. Al een geluk dat er niemand thuis is bij haar want ik denk dat deze kreet zelfs de buren konden horen.

Wanneer ze terug de hoorn tegen haar oor plaatst, mompel ik:  "Ik ga mij ook even masturberen hè schat, tot sebiet." Ik kan amper wachten tot ik in de badkamer ben en haal ondertussen mijn harde penis al uit mijn gulp. Rechtstaand boven het WC heb ik maar enkele trekken nodig. Met ongeveer dezelfde luide kreet als die van Sindy kom ik klaar. Pppppffffffffffffff .....

06-03-09

Ordinaire slip.

Ordinaire slip
 
Op de vraag wat hij graag had dat ik zou aandoen op ons volgende afspraakje, antwoordde hij ... een ordinaire zwarte slip en zeker een rokje zodat ik vlug aan je poesje kan.
Een ordinaire slip?! Hij is duidelijk nog niet met mij gaan shoppen. Maar dat heeft hij beloofd, dat er ooit een dag komt dat we dit samen gaan doen. Een man die dit graag doet ... waar vindt je die nog? Ik kan het mij al voorstellen. Hij komt met allerlei pikante lingerie aandraven en ik moet alles passen terwijl hij geil toekijkt. Ik kijk er eerlijk gezegd wel naar uit, maar eerst moeten de winterkilootjes er nog af .


Ons afspraakje dus ...
Het was pas een weekje geleden dat we elkaar hadden gezien maar toen hadden we niet veel tijd en meer dan een paar kussen en een goed gesprek was het niet geweest. Dus ik keek er al naar uit. De dag ervoor ben ik al opgewonden en kan ik bijna niet meer wachten om hem te zien. Dat is na drie jaar nog niks veranderd.
Ik stapte bij hem de auto in. Wat een mooie man, denk ik weer. Ik plant mijn lippen, voor de gelegenheid een beetje glossy, op de zijne. Ik kruis mijn benen en kijk naar het verkeer. Zijn hand begint me te strelen, langs de binnenkant van mijn dijen omhoog tot aan mijn zwarte slipje (van marie jo). Ik voel de opwelling al in mijn lichaam, maar iets houdt me tegen ... het verkeer! We zijn wel op weg naar ons vertrouwde motelletje en daar wil ik wel zonder brokken aankomen! Maar eenmaal in de kamer is het alle remmen los.
De passie laait weer hoog op, zonder veel woorden maar met allesbetekenende blikken.
Stop 'hem' in mijn kutje schat, is alles wat ik maar kan denken. En lang hoef ik niet te wachten. Zijn harde piemel, groot en breed, verdwijnt in mijn gaatje. Hij stoot traag en diep zoals ik het graag heb. We zien elkaar bezig in de spiegel en dat windt ons nog meer op. Woorden hoeven niet op dit moment en hij weet waar ik nog naar verlang, naar zijn zachte warme tong die mijn schaamlippen spreidt en mijn clitje beroert. Mijn orgasme laat dan ook niet lang op zich wachten. Met alleen zijn tong brengt hij mij tot het opperste genot. Hijgend kom ik klaar en met een kreet ben ik volledig ontladen ... pfffffffffff.
Zijn piemel nog steeds hard en stevig, glinsterend in het zonlicht door de druppeltjes voorvocht die zijn verschenen, kijkt me lachend aan....
Ik buig me over hem en met een lange tong lik ik hem tot aan de basis en terug. Zijn penis zoekt de binnenkant van mijn warme mond. Ik schuif hem langzaam naar binnen, masserend met mijn hand ... . Zijn zware ademhaling verraadt dat hij geniet. Een klein voorproefje van zijn sperma komt al in mijn mond terecht maar ik doe door ... met schokkende bewegingen komt hij klaar, spuitend in mijn mond. Ik slik alles door.


Onder de douche houd ik de douchekop met een ononderbroken straal tegen mijn schaamlippen die zich langzaam spreiden. Mijn kutje zwelt lichtjes op en verlangt om weer aangeraakt te worden. Zonder woorden doet hij wat van hem verwacht wordt. Met zachte ronde bewegingen masseert hij mijn genotsknobbeltje. Pfff, ik hou het niet meer uit! Ik wil weer geneukt worden! Maar in die te kleine douche lukt dat amper. Ik troon hem mee naar het bed. "Schat, ben je nu nog niet afgekoeld?" vraagt hij. Nee ik wil meer deze keer ... Half afgedroogd komt hij op mij liggen, kust me in mijn nek en streelt mijn borsten. Een rilling overspoelt mij, mijn tepels worden hard en wijzen naar het plafond. Mijn kutje is terug supernat en ik kijk hoe zijn handen tussen mijn benen verdwijnen. Ik sla mij benen rond hem en voel hoe zijn piemel op zoek gaat naar mijn gaatje ... af en toe mijn clitje aanrakend zodat er precies een electroshock door me heen gaat. Ik word precies terug geil wanneer ik dit aan het schrijven ben.
Mijn lichaam begint te tintelen van genot en ik voel dat een tweede orgasme niet meer ver af is. Zachtjes (allee denk ik toch) kom ik klaar. Een ontlading van alle spanningen ... een gelukzalig gevoel.


In de namiddag ben ik nog een beetje gaan joggen. Het ging wel niet zo goed deze keer, maar ja wat wil je na zo'n voormiddag. Ik hou vol want de winterkilootjes moeten eraf ... shoppen hé.