08-04-09

Een erectie in de sauna.

We zijn goe bezig, Sindy en ik. De laatste twee weken hebben we mekaar maar liefst drie keer kunnen ontmoeten, twee maal in ons motel en de derde keer in de sauna. Ons saunadagje was echt prachtig. Nog nooit hadden we daar zolang echt bij elkaar kunnen zijn zonder onze partners. Vijf uren aan een stuk konden wij samen naar de sauna's gaan, samen stoeien in het zwembad, samen iets drinken terwijl we gezellig keuvelend naast mekaar op de relaxzetels zaten of lagen. Het enige waar we een beetje moesten voor opletten, waren de aanrakingen. De mensen mochten niet zien dat wij een echt koppel zijn. We moesten zo eens iemand tegen het lijf lopen die één van ons kende. Elke aanraking gebeurde dus subtiel en stiekem: een "toevallig" kontakt onder water in het zwembad, een vluchtige tongkus in het "toegangshalletje" van een sauna, mijn naakte "voorkant" tegen haar naakte "achterkant" juist voordat we de deur van de stoomdouche opendeden, ...

En dan is er die saunabeurt in die minder hete sauna. Sindy legt zich op de onderste bank. Ik ga naast haar liggen maar één verdiepje hoger. Het is er redelijk donker. Naast ons zijn er glazen ruiten waardoor je wel kan zien wat er buiten gebeurt maar langs de andere kant ervan kan je heel moeilijk naar binnen kijken tenzij je er echt vlak met je neus gaat tegenstaan. Achter mijn voeten ligt een man en aan de andere kant van de ruimte ligt nog een vrouw. Ze liggen allebei volledig plat op hun rug met hun aangezicht naar boven en de ogen gesloten. Sindy ligt ook op haar rug met één been opgetrokken. Als ik mijn hoofd naar rechts beweeg, kan ik haar zien. Ze ziet er prachtig uit. Mijn ogen glijden over haar naakte lichaam en ik geniet. Wat zou ik haar graag aanraken. Ik laat mijn rechterarm wat afhangen zodat ik de zijkant van haar bil kan strelen. Haar behaarde kutje is vlakbij maar ik durf niet verder te gaan. Die twee andere mensen blijven onbeweeglijk liggen, nog steeds met hun ogen toe maar ik neem geen risico's. De oppervlakkige aanrakingen van haar licht bezwete huid geven me al een heel goed gevoel.

Maar dan plots, bijna gelijktijdig, staan die man en die vrouw recht en verlaten ze de sauna. Waar we allebei op gehoopt hadden, is ineens realiteit: we zijn met zijn tweetjes even helemaal alleen in de sauna. Sindy zet zich ogenblikkelijk recht en gaat met haar rug tegen mijn bank leunen. Ik ga ook recht zitten, pak haar vast. en een heerlijke natte tongzoen volgt. Maar we moeten blijven oppassen want op elk moment kan er immers iemand binnenkomen. Ik kan niet goed zien wat er buiten gebeurt, Sindy wel en ik vertrouw erop dat zij me op tijd verwittigt. Al gauw zakt mijn hand af tussen haar billen. Ze is nat en niet alleen van het zweet. Haar clitje is al opgezwollen en wanneer ik het in een strak tempo begin te masseren, verzet ze zich aanvankelijk nog wel een beetje maar het genot dat ik haar verschaf is blijkbaar te groot om er aan te kunnen weerstaan en ze laat me begaan. Ik ben in principe tegen seks in een publieke sauna maar zolang niemand anders er last van heeft en er niks van merkt, moet het kunnen vind ik.

"Wacht schat," fluistert ze plots, "er komt iemand." Ik trek mijn hand terug en wacht af ... Ik kijk naar mijn piemel en zie een heel duidelijke erectie en maak Sindy er attent op. Ze lacht. Ik word zelden of nooit echt opgewonden in een saunacomplex maar nu verschiet ik van mezelf. Ik zou het wel heel genant vinden moest iemand mij nu zo zien maar anderzijds gaf het me een heerlijk gevoel, zo'n stijve penis in een sauna.

Het was vals alarm, er komt dan toch niemand binnen. Onze tongen vinden mekaar opnieuw. "Nog?" vraag ik haar. "Ja!" kreunt ze zacht maar vastberaden. Ik vind het heerlijk dat ze zich helemaal overgeeft aan haar lusten en opnieuw duw ik haar billen uit elkaar en ga verder met het verwennen van haar genotsknobbeltje. Maar slechts enkele seconden later ... "Pas op schat!" ... De saunadeur gaat open. Waarschijnlijk had Sindy even iets te lang haar ogen gesloten en het gevaar niet op tijd zien aankomen. Op een fractie van een seconde zaten we terug in een normale "saunapositie" alsof er niks gebeurd was. Ik vermoed dat men niets heeft gemerkt,  tenzij misschien mijn erectie die heel lastig te verbergen was Knipogen.     

 

 

 

    

Commentaren

Ik heb ook echt genoten van ons saunadagje:)Totaal onverwacht kwam het en daarom des te spannender. Misschien heb ik wel een risiko genomen door met hem zo dichtbij naar de sauna te gaan maar ik kon er niet aan weerstaan:)

Gepost door: sindy | 08-04-09

Ik vind het wel een reuzespannende onderneming!
Geen schrik dan dat bekenden jullie zien?

Gepost door: mieke | 09-04-09

Mieke,
We hebben het daar nog over gehad in de sauna zelf. Het is altijd nog wel spannend maar niet zo spannend meer als in het begin en natuurlijk dat we continu op onze hoede zijn voor "bekenden" maar toch een stuk minder dan vroeger.

Gepost door: Ron | 10-04-09

De kans bestond wel dat bekenden ons zouden zien ,maar ik denk dat het nog verdachter zou lijken moesten we samen gezien worden in een sauna waar we anders nooit komen!
Ik heb genoten van de spanning die er constant tussen ons heerste , de momenten waarin we ff alleen waren:)........kortom van alles!!!!

Gepost door: sindy | 11-04-09

De commentaren zijn gesloten.