15-04-09

Een orgasme in de stoomdouche.

Na het verlaten van die sauna bleef ik continu in een lichte staat van opwinding. Mijn erectie was weliswaar verdwenen maar toen we op de relaxzetels nog wat napraatten over wat er was gebeurd, moest ik toch af en toe aan iets anders denken om "mijn trots" klein te houden. Het voelde aan als in een vrijpartij die je niet hebt kunnen "afmaken". Lang had ik haar clitje niet kunnen aanraken maar zeker lang genoeg om ze nog geiler te maken dan ze al was. Ik wist dat als de gelegenheid zich zou voordoen om haar te kunnen bevredigen, dat ze niet nee zou zeggen. En ik wou het ook zo graag, haar doen klaarkomen vandaag.

Mijn gedachten dwaalden af naar die saunadag, ja hoelang is het alweer geleden, toen ik hier met Els was en toen ik samen met Sindy in de stoomdouche zat en haar een kusje op haar kutje had gegeven. "Hoelang is het sindsdien geleden dat je nog in die stoomdouche bent geweest?" vraag ik Sindy. "Sinds toen ben ik er niet meer in geweest." antwoordt ze. We denken waarschijnlijk allebei hetzelfde: daar binnen hangt toch zoveel stoom dat je amper iets kan zien, bovendien is het er niet echt heet en met een beetje geluk zijn we daar even alleen.

Als we de stoomdouche binnengaan zie ik links de wazige contouren van twee mensen. Wij gaan rechts zitten, vlak naast elkaar, Sindy links van mij. Bij nader toezien blijken het de enige twee mensen te zijn. Binnen de korste keren zijn we helemaal nat van de stoom en voel ik de druppels over mijn rug rollen. Net zoals ik Sindy' bil streelde in die sauna, laat zij nu plagend haar vingers over mijn linkerbil glijden. Ik sluit mijn ogen en probeer ten volle te genieten van elke aanraking ... mmmmmm ..... zalig .... Haar hand is maar enkele centimeters verwijderd van mijn piemel en mijn balzak maar die laat ze onberoerd. Maar toch geniet ik. Af en toe wringt ze haar vingers een weinig onder mijn bil alsof ze de intentie heeft om mijn poepgaatje aan te raken maar als ik mijn poep dan een beetje licht, gaat ze niet verder. Ik voel mijn penis lichtjes zwellen maar tot een echte erectie komt het niet. Minuten aan een stuk blijft ze me strelen totdat die ene persoon de stoomdouche verlaat en kort nadien de andere.

We hebben geluk vandaag. Voor de tweede maal zijn we alleen. Ik laat er geen gras over groeien en schuif onmiddellijk mijn linkerhand tussen Siny's billen. Opnieuw verzet ze zich een beetje en fluistert al lachend: "schat, pas op, seffens zien ze dat door die deur!" waarop ik antwoord: "Lieveke toch, hoe kunnen ze dat daarbuiten nu zien door die deur met al die stoom." Wanneer ze mijn vingers op haar clitje voelt, geeft ze zich heel snel gewonnen. Haar linkerbeen had ze ondertussen opgetrokken zodat ik heel gemakkelijk bij haar schaamzone kan. Met mijn handpalm rustend op haar schaamhaar laat ik mijn middenvinger zijn werk doen: korte snelle ritmische en drukkende bewegingen. Er was geen tijd voor een voorspel. Ik wou haar zo snel mogelijk doen klaarkomen. Zou het me lukken dit keer? Wanneer ik één van mijn vingers zo diep als ik kan in haar kutje wring, voel ik dat ze echt druipnat is en weet en zie ik dat een orgasme niet meer ver af is. Ze sluit haar ogen. Het lijkt alsof het haar niet meer kan schelen of er iemand kan binnenkomen of niet. Ik zie haar genieten ...

En dan plots, toch nog vroeger dan ik verwachtte, komt ze heel rustig klaar. De kreungeluidjes en de gebruikelijke schokkerige bewegingen van haar lichaam blijven uit. Na enkele seconden puft ze en glimlacht ze naar mij. "Ik moet nu eerst even gaan afkoelen" zegt ze en ze verlaat de ruimte. Ik blijf nog even nagenieten terwijl ik mijn piemel de kans geef om terug in slappe toestand te komen. Ik ben dan zelf wel niet klaargekomen maar op de één of andere manier voel ik me toch bevredigd en vind het zo zalig dat ik erin geslaagd ben om Sindy voor de eerste keer een orgasme te bezorgen in een publieke sauna.        

   

Commentaren

Kunnen jullie zich dan nog normaal gedragen tegenover jullie partners als jullie zoveel seks hebben met elkaar en zoveel aan elkaar denken en met elkaar bezig zijn? Dat kan toch niet anders dan dat jullie jullie partner een beetje 'verwaarlozen'?
Wie zie jij dan liever Ron? Sindy of je vrouw? Of allebei even graag? Ik kan mij zoiets moeilijk voorstellen.

Gepost door: lies | 15-04-09

Lies,
Er is over die onderwerpen die je aanhaalt al veel geschreven geweest in deze blog dus ik zou zeggen, lees heel de blog en de reacties eens en misschien wordt het dan wat duidelijker.
Eén ding wil ik toch nog zeggen. Dat je meer dan één vrouw graag kan zien, is voor mij de laatste jaren wel heel duidelijk geworden. Ik maak niet graag een vergelijking maar liefde en graag zien zijn begrippen die heel rekbaar zijn en wat die verwaarlozing betreft, voor mij persoonlijk vind ik niet dat ik mijn vrouw verwaarloos.

Gepost door: Ron | 16-04-09

Ik volg nu al een tijd deze blog en ik moet zeggen, het is zo herkenbaar! Ikzelf zit nu al 7 jr. in een relatie, waarvan het laatste jaar ik een minnaar heb. Met deze minnaar heb ik 6 jaar geleden ook al eens een "relatie" mee gehad. Hij zat toen ook in een relatie (nog steeds. Maar door omstandigheden is het contact toen verloren gegaan. Nu ik hem weer heb "gevonden" lijkt het allemaal veel passioneler. Tja, we moeten een hele tijd inhalen he ;-) Het gevoel was er nog steeds, van beide kanten. Ik zou me nu geen leven meer kunnen voorstellen zonder mijn 2 mannen, waar ik toch wel evenveel gevoel voor heb. En mensen die dat niet begrijpen, hebben het dus ook nog nooit mee gemaakt. Ik zou zeggen, Ron en Sindy, gewoon blijven genieten van elkaar en je partners. Je leeft maar 1x, en in dit leven moet je jezelf gelukkig maken. Zolang je de wederhelft maar niet tekort doet.
Ik blijf ook genieten van mijn partner en nog heftiger van mijn minnaar. Ik zou het niet meer willen opgeven tenzij hij of ik er problemen van zou ondervinden. xxx

Gepost door: een 30 jarige meid | 16-04-09

Toch triestig als een mens zich in geen enkele relatie nog veilig kan voelen.
Wat zouden jullie ervan vinden, mochten jullie teweten komen dat jullie partner net hetzelfde deed?

Gepost door: lies | 16-04-09

Lies,
Ik begrijp niet goed wat je bedoelt met "veilig voelig in een relatie". Ik heb me nooit onveilig gevoeld bij Els en bij Sindy voel ik mij supergoed en supergelukkig dus wat kan ik nog meer willen. Als je met veilig bedoelt dat je zeker bent van je partner in de zin van dat hij alleen van jou is en alleen van jou zal blijven, dan zou ik met die gedachte en die gevoelens toch maar oppassen. Zeker in deze tijden, kan je nooit zeker zijn dat je partner geen misstap begaat, vind ik.
Wat jouw vraag betreft, ik praat niet goed wat ik doe hé. Ik weet dat wat ik doe heel egoïstisch is maar ik ben nu eenmaal egocentrisch ingesteld. Mocht ik niet vreemdgaan en weten dat mijn vrouw het wel deed dan zou ik dat niet kunnen verdragen. Maar nu ik wel vreemdga zou ik eerlijk gezegd niet liever hebben dan dat Els het ook deed en ik meen echt wat ik zeg. Dus ik zou niks doen als ik het te weten kwam maar heel blij zijn zodat we eindelijk volledig open kaart konden spelen met mekaar.

Gepost door: Ron | 17-04-09

Lies, ik heb mij ook meer dan 15 jaar 'veilig' gevoeld in mijn huwelijk. En als je heel onze blog gelezen hebt weet je wat dit heeft opgebracht. Het klinkt misschien egoistisch maar nu kies ik echt voor mezelf. Ik geniet ten volle van Ron en heb mij nog nooit zo gelukkig en aantrekkelijk gevoeld. Ik vind niet dat ik Eric verwaarloos. Er is eigenlijk niks veranderd .....hij blijft urenlang voor zijn pc zitten, we doen eigenlijk weinig dingen samen........dus wat dat betreft....
sindy

Gepost door: sindy | 17-04-09

herkenbaar Ron en Sindy, Per toeval ben ik hier terechtgekomen, toffe blog! Zit zelf in een gelijkaardige situatie en soms is dat moeilijk om er mee om te gaan en zoek je er dingen over op om begrip/oplossingen enz. te zoeken... en hier zijn jullie! Ben 14 jaar samen met mijn vriend B, en heb sinds een jaartje ook een geheime relatie met getrouwde man K met kindjes. Ikzelf heb geen kinderen. Dat maakt het soms moeilijk omdat K zich wel schuldig voelt naar de kids toe en mij dan soms volledig kan afblokken. Zijn huwelijk is ook nog enkel gebaseerd voor de kinderen, mijn eigen relatie is na verschillende ups en downs eerder vriendschap geworden. We (K en ik) dromen over een toekomst samen maar kan hij zijn kinderen opgeven, kan ik mijn zorgeloos leventje met vele gemeenschappelijke vrienden enz. opgeven??? Wat ik voor K voel is me nog nooit overkomen, K voelt dat ook zo aan. Het is soms echt moeilijk... hoe gaan jullie er al zo lang mee om??? Lieve groet, Nelle

Gepost door: nelle | 26-04-09

Hey Nelle,
welkom op de blog zou ik zeggen:)Je hebt wel ff tijd nodig gehad zeker om alles te lezen? Ron en ik kennen mekaar nu al bijna 3 en een half jaar. De relatie tussen ons is zo geevolueerd dat we echt niet meer zonder elkaar kunnen. Aan de ene kant een beetje beangstigend want dat maakt je ook zo kwetsbaar hé. Het is niet altijd even gemakkelijk om ermee om te gaan en af en toe sta je wel even stil ...wat als het uitkomt? Veel vragen waarop we de antwoorden niet weten!
Maar aan de andere kant maakt het me zo gelukkig. Een tweestrijd blijft het dus altijd:)
cindy09@live.be

Gepost door: sindy | 28-04-09

Hallo ,ben juist op jullie blog terecht gekomen,omdat ik in een dipje zit.Heb gisteren tegen mijn minnaar die ik een jaar geleden leren kennen heb gezgd dat het over is.Ik zie hem verdomd nog graag en hij mij maar ik kan men man niet meer recht in de ogen kijken ,hij doet zoveel voor mij.Mijn minnaar is erg dik en hij kan mij wel lekker doen klaarkomen(met zen vingers of tong)en ik hem maar de eigenlijke daad hebben we nog nooit gedaan,dat mis ik .heb hem al gevraagd on af te vallen maar hij geeft het steeds op.Hij is niet getrouwd.Ik heb hem erg gekwetst gisteren en zit nu met een heel erg schuldgevoel,moet ik weer kontakt met hem opnemen of niet?mss is ht-et beter zo
ik wens jullie nog veel plezier ,wou dat onze relatie ook zo stomend was

Gepost door: karen | 03-05-09

Hallo karen, welkom op de blog. Ik heb precies de indruk dat je je minnaar niet aantrekkelijk vindt? Of vergis ik mij? Hoe komt het eigenlijk dat jullie nog nooit echt 'de daad' hebben gedaan? Misschien veel vragen ineens voor je:) maar ben gewoon benieuwd.
groetjes sindy

Gepost door: sindy | 03-05-09

He Sindy,ik vond het eerst niet erg dat hij dik was,maar hij komt maar steeds kilo's bij.verleden week waren we samen op vakantie en daar heeft hij zelfs nieuwe hemden moeten kopen omdat hij in zen oude niet meer in kon.Ik denk dat hij wel 135 kg weegt nu.De daad ,ja dat ziet hij niet zitten,hij zegt dat hijzich liever niet moe maakt en geloof me heb het al geprobeerd maar die hele dikke buik zit in de weg.en dan verdwijnt ook zijn erectie.hij zelf voelt hem ook niet makkelijk denk ik want tegenwoordig roept hij nogal es tegen mij.het moet allemaal volgens zijn boekje verlopen en toch doet men hart pijn want ik mis hem .ik denk dat minnaars moeten lief zijn.pas op hij is wel heel lief soms .door jullie blog te lezen krijg ik wel terug zin en wil hem smsen maar denk beter dat ik het zo laat.je zal wel denken wat een raar geval maar ik weet het niet meer.fijn dat ik je men verhaal mocht laten weten want niemand weet van onze relatie.wens jou en ron nog heel veel plezier

Gepost door: karen | 03-05-09

Snap dat niet goed Karen, eerst nog samen op vakantie en daarna direkt uitgemaakt erna! Niet meegevallen dan?

Gepost door: mieke | 06-05-09

De commentaren zijn gesloten.