15-04-09

Een orgasme in de stoomdouche.

Na het verlaten van die sauna bleef ik continu in een lichte staat van opwinding. Mijn erectie was weliswaar verdwenen maar toen we op de relaxzetels nog wat napraatten over wat er was gebeurd, moest ik toch af en toe aan iets anders denken om "mijn trots" klein te houden. Het voelde aan als in een vrijpartij die je niet hebt kunnen "afmaken". Lang had ik haar clitje niet kunnen aanraken maar zeker lang genoeg om ze nog geiler te maken dan ze al was. Ik wist dat als de gelegenheid zich zou voordoen om haar te kunnen bevredigen, dat ze niet nee zou zeggen. En ik wou het ook zo graag, haar doen klaarkomen vandaag.

Mijn gedachten dwaalden af naar die saunadag, ja hoelang is het alweer geleden, toen ik hier met Els was en toen ik samen met Sindy in de stoomdouche zat en haar een kusje op haar kutje had gegeven. "Hoelang is het sindsdien geleden dat je nog in die stoomdouche bent geweest?" vraag ik Sindy. "Sinds toen ben ik er niet meer in geweest." antwoordt ze. We denken waarschijnlijk allebei hetzelfde: daar binnen hangt toch zoveel stoom dat je amper iets kan zien, bovendien is het er niet echt heet en met een beetje geluk zijn we daar even alleen.

Als we de stoomdouche binnengaan zie ik links de wazige contouren van twee mensen. Wij gaan rechts zitten, vlak naast elkaar, Sindy links van mij. Bij nader toezien blijken het de enige twee mensen te zijn. Binnen de korste keren zijn we helemaal nat van de stoom en voel ik de druppels over mijn rug rollen. Net zoals ik Sindy' bil streelde in die sauna, laat zij nu plagend haar vingers over mijn linkerbil glijden. Ik sluit mijn ogen en probeer ten volle te genieten van elke aanraking ... mmmmmm ..... zalig .... Haar hand is maar enkele centimeters verwijderd van mijn piemel en mijn balzak maar die laat ze onberoerd. Maar toch geniet ik. Af en toe wringt ze haar vingers een weinig onder mijn bil alsof ze de intentie heeft om mijn poepgaatje aan te raken maar als ik mijn poep dan een beetje licht, gaat ze niet verder. Ik voel mijn penis lichtjes zwellen maar tot een echte erectie komt het niet. Minuten aan een stuk blijft ze me strelen totdat die ene persoon de stoomdouche verlaat en kort nadien de andere.

We hebben geluk vandaag. Voor de tweede maal zijn we alleen. Ik laat er geen gras over groeien en schuif onmiddellijk mijn linkerhand tussen Siny's billen. Opnieuw verzet ze zich een beetje en fluistert al lachend: "schat, pas op, seffens zien ze dat door die deur!" waarop ik antwoord: "Lieveke toch, hoe kunnen ze dat daarbuiten nu zien door die deur met al die stoom." Wanneer ze mijn vingers op haar clitje voelt, geeft ze zich heel snel gewonnen. Haar linkerbeen had ze ondertussen opgetrokken zodat ik heel gemakkelijk bij haar schaamzone kan. Met mijn handpalm rustend op haar schaamhaar laat ik mijn middenvinger zijn werk doen: korte snelle ritmische en drukkende bewegingen. Er was geen tijd voor een voorspel. Ik wou haar zo snel mogelijk doen klaarkomen. Zou het me lukken dit keer? Wanneer ik één van mijn vingers zo diep als ik kan in haar kutje wring, voel ik dat ze echt druipnat is en weet en zie ik dat een orgasme niet meer ver af is. Ze sluit haar ogen. Het lijkt alsof het haar niet meer kan schelen of er iemand kan binnenkomen of niet. Ik zie haar genieten ...

En dan plots, toch nog vroeger dan ik verwachtte, komt ze heel rustig klaar. De kreungeluidjes en de gebruikelijke schokkerige bewegingen van haar lichaam blijven uit. Na enkele seconden puft ze en glimlacht ze naar mij. "Ik moet nu eerst even gaan afkoelen" zegt ze en ze verlaat de ruimte. Ik blijf nog even nagenieten terwijl ik mijn piemel de kans geef om terug in slappe toestand te komen. Ik ben dan zelf wel niet klaargekomen maar op de één of andere manier voel ik me toch bevredigd en vind het zo zalig dat ik erin geslaagd ben om Sindy voor de eerste keer een orgasme te bezorgen in een publieke sauna.        

   

08-04-09

Een erectie in de sauna.

We zijn goe bezig, Sindy en ik. De laatste twee weken hebben we mekaar maar liefst drie keer kunnen ontmoeten, twee maal in ons motel en de derde keer in de sauna. Ons saunadagje was echt prachtig. Nog nooit hadden we daar zolang echt bij elkaar kunnen zijn zonder onze partners. Vijf uren aan een stuk konden wij samen naar de sauna's gaan, samen stoeien in het zwembad, samen iets drinken terwijl we gezellig keuvelend naast mekaar op de relaxzetels zaten of lagen. Het enige waar we een beetje moesten voor opletten, waren de aanrakingen. De mensen mochten niet zien dat wij een echt koppel zijn. We moesten zo eens iemand tegen het lijf lopen die één van ons kende. Elke aanraking gebeurde dus subtiel en stiekem: een "toevallig" kontakt onder water in het zwembad, een vluchtige tongkus in het "toegangshalletje" van een sauna, mijn naakte "voorkant" tegen haar naakte "achterkant" juist voordat we de deur van de stoomdouche opendeden, ...

En dan is er die saunabeurt in die minder hete sauna. Sindy legt zich op de onderste bank. Ik ga naast haar liggen maar één verdiepje hoger. Het is er redelijk donker. Naast ons zijn er glazen ruiten waardoor je wel kan zien wat er buiten gebeurt maar langs de andere kant ervan kan je heel moeilijk naar binnen kijken tenzij je er echt vlak met je neus gaat tegenstaan. Achter mijn voeten ligt een man en aan de andere kant van de ruimte ligt nog een vrouw. Ze liggen allebei volledig plat op hun rug met hun aangezicht naar boven en de ogen gesloten. Sindy ligt ook op haar rug met één been opgetrokken. Als ik mijn hoofd naar rechts beweeg, kan ik haar zien. Ze ziet er prachtig uit. Mijn ogen glijden over haar naakte lichaam en ik geniet. Wat zou ik haar graag aanraken. Ik laat mijn rechterarm wat afhangen zodat ik de zijkant van haar bil kan strelen. Haar behaarde kutje is vlakbij maar ik durf niet verder te gaan. Die twee andere mensen blijven onbeweeglijk liggen, nog steeds met hun ogen toe maar ik neem geen risico's. De oppervlakkige aanrakingen van haar licht bezwete huid geven me al een heel goed gevoel.

Maar dan plots, bijna gelijktijdig, staan die man en die vrouw recht en verlaten ze de sauna. Waar we allebei op gehoopt hadden, is ineens realiteit: we zijn met zijn tweetjes even helemaal alleen in de sauna. Sindy zet zich ogenblikkelijk recht en gaat met haar rug tegen mijn bank leunen. Ik ga ook recht zitten, pak haar vast. en een heerlijke natte tongzoen volgt. Maar we moeten blijven oppassen want op elk moment kan er immers iemand binnenkomen. Ik kan niet goed zien wat er buiten gebeurt, Sindy wel en ik vertrouw erop dat zij me op tijd verwittigt. Al gauw zakt mijn hand af tussen haar billen. Ze is nat en niet alleen van het zweet. Haar clitje is al opgezwollen en wanneer ik het in een strak tempo begin te masseren, verzet ze zich aanvankelijk nog wel een beetje maar het genot dat ik haar verschaf is blijkbaar te groot om er aan te kunnen weerstaan en ze laat me begaan. Ik ben in principe tegen seks in een publieke sauna maar zolang niemand anders er last van heeft en er niks van merkt, moet het kunnen vind ik.

"Wacht schat," fluistert ze plots, "er komt iemand." Ik trek mijn hand terug en wacht af ... Ik kijk naar mijn piemel en zie een heel duidelijke erectie en maak Sindy er attent op. Ze lacht. Ik word zelden of nooit echt opgewonden in een saunacomplex maar nu verschiet ik van mezelf. Ik zou het wel heel genant vinden moest iemand mij nu zo zien maar anderzijds gaf het me een heerlijk gevoel, zo'n stijve penis in een sauna.

Het was vals alarm, er komt dan toch niemand binnen. Onze tongen vinden mekaar opnieuw. "Nog?" vraag ik haar. "Ja!" kreunt ze zacht maar vastberaden. Ik vind het heerlijk dat ze zich helemaal overgeeft aan haar lusten en opnieuw duw ik haar billen uit elkaar en ga verder met het verwennen van haar genotsknobbeltje. Maar slechts enkele seconden later ... "Pas op schat!" ... De saunadeur gaat open. Waarschijnlijk had Sindy even iets te lang haar ogen gesloten en het gevaar niet op tijd zien aankomen. Op een fractie van een seconde zaten we terug in een normale "saunapositie" alsof er niks gebeurd was. Ik vermoed dat men niets heeft gemerkt,  tenzij misschien mijn erectie die heel lastig te verbergen was Knipogen.